Screenshot Inside Edition YouTube

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik.

De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor een verkrachting die hij in 2013 heeft gepleegd en voor een seksueel misbruik in 2006. Het vonnis is bekendgemaakt door een jury bestaande uit zeven mannen en vijf vrouwen.

Hij kan tot 29 jaar in de gevangenis zitten. Weinstein is echter vrijgesproken van de twee zwaarste aanklachten die tot een levenslange gevangenisstraf hadden kunnen leiden.

Hij werd onmiddellijk in de boeien geslagen en uit de rechtszaal naar de gevangenis geleid.

Weinstein heeft herhaaldelijk gezegd dat hij onschuldig is en dat de seksuele contacten met toestemming zijn gebeurd. Hij zei dat de vrouwen het met hen eens waren in ruil voor het bevorderen van hun carrière.

“Als hij het woord ‘nee’ hoorde, was het als een trigger voor hem”, getuigde zijn aanklaagster van verkrachting. Een andere vrouw zei dat toen ze lachte om zijn avances, hij sneerde: “Je zult het nooit maken in deze business. Dit is hoe deze industrie werkt”.

De aanklacht tegen hem kwam nadat hij in de herfst van 2017 werd aangeklaagd voor allerlei vormen van seksueel misbruik van verschillende vrouwen waarmee hij door zijn werk in contact kwam. De aanklacht – die na jaren van speculatie en geruchten naar boven kwam – leidde vervolgens tot een snelle opkomst van de zogeheten #MeToo-beweging.

Hoe Hollywood zaken deed met de nazi’s

De Amerikaans-joodse publicatie The Tablet noemde kort na de beschuldigingen in 2017 Harvey Weinstein een “specifiek joods type libido”.

Ze vermelden onder meer dat hij een vrouw dwong toe te kijken terwijl hij masturbeerde in een potplant en dat bijna alle aanklagers van de joodse filmproducent niet-joden zijn. Het gedrag vertegenwoordigt volgens The Tablet een bredere joodse perverse wraaklust gericht op de meerderheidsgemeenschap, wat ook tot uiting komt in de objectief gezien schadelijke joods gedomineerde porno-industrie.

“Joden domineren Hollywood”

3 REACTIES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.