Deense veiligheidsdienst werd gedwongen om politicus te evacueren die koran in brand stak

7
559

Vorige week hield de immigratie- en islamkritische partij Stram Kurs (Strikte Koers) een pleinbijeenkomst in Kopenhagen. Maar het liet niet lang op zich wachten voordat partijleider Rasmus Paludan werd aangevallen door moslims die zich tegen zijn aanwezigheid verzetten.

Vrijdag vond het incident plaats op de Dortheavej, waar de politicus verscheen omringd door geüniformeerde politie en lijfwachten van de Deense veiligheidsdienst PET.

Nieuwe Deense Partij: “Niet immigratie beperken – maar moslims deporteren”

In samenhang met de pleinbijeenkomst presenteerde Paludan een koran die hij vervolgens in brand stak en voor de verzamelde menigte omhoog hield. Het was iets wat verschillende boze toeschouwers – hoewel volkomen legaal – niet konden accepteren en over Allah begonnen te schreeuwen.

Nieuwe Deense partij wordt in parlement verwacht – wil alle moslims naar huis te sturen: “Ze hebben 51 landen, Denen hebben er één”

Een man gooide een tas naar Paludan waardoor de PET de politicus van de plaats evacueerde. Volgens het Facebook-account van de partij werd de man gearresteerd voor de aanval.

7 REACTIES

 1. Vrijheid van meningsuiting, behalve voor de autochtone bevolking…
  Ok, de man werd gearresteerd voor de aanval, maar wordt hij ook VERVOLGD?

 2. Tja de Deense politicus Rasmus Paludan had wel de moed om de koran in de fik te steken onder het oog van enige tientallen korandethalers, je ziet gelijk een collectieve kortsluiting in de laagbegaafde koppen ontstaan, enfin zo zien dus een stel boze “Deense” staatsruifvreters eruit.

 3. Al die aanwezige moslim schreeuwers arresteren en op het eerste de beste vliegtuig naar hun zandbak retourneren.
  Als men nu eens begint direct en keihard optreden tegen dat onverdraagzame moslim gajes zullen ze zich misschien wat verdraagzamer opstellen.
  Maar dan ook consequent lik op stuk beleid.
  Hij zij die zich weigeren aan te passsen gaat zonder proces het land uit en er NOOIT meer in.

 4. Ziedaar alweer een bewijs dat islam geen godsdienst is maar animisme. Het stoffelijk object, een boek, wordt aanbeden terwijl als het echt een godsdienst zou zijn ze massaal in gebed zouden moeten gaan om gods toorn over de deugniet (die het boek in de brand stak) af te roepen.

  Deze ‘deugniet’ is een verzetsstrijder, die zijn land verdedigt tegen een bezettende macht!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.