zondag, maart 29, 2020

Kunnen fascistische generaals de democratieën redden – alweer?

Merkel en Macron mompelen over hun Europese politiemacht en de droom van een EU-leger, dat de voortzetting van de NWO’s koers naar de ultieme dictatuur zal garanderen

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Racist, fascist, nazi. We herkennen allemaal de kreten uit onze publieke ruimte. Maar hoeveel mensen begrijpen echt waar ze over schreeuwen? Onder welk systeem leven we vandaag de dag? Het voelt veilig om te beweren dat het democratie is, niets anders. Maar misschien is dat niet de hele waarheid? schrijft Peter Krabbe.

Laten we een beetje teruggaan in het verleden. Tweehonderd jaar geleden bestonden deze begrippen nog niet. Men leefde in een aristocratie, de macht van de weinige bevoorrechten boven de meerderheid. Het was oorspronkelijk feodaal, dat wil zeggen gebaseerd op grondbezit, maar verdween in de 19e eeuw en werd in plaats daarvan corporatie genoemd – gebaseerd op de groei van grote bedrijven. Het woord komt van het Engelse ‘corporations’ en is vandaag de dag meer dan ooit relevant door het opkomende bedrijfsmonopolie dat bedoeld is om de ruggengraat van de Nieuwe Wereldorde (NWO) te vormen.

Het doel van deze aristocratie is dat ook een moderne samenleving kan worden bestuurd door de economisch meest machtigen in een land, met behulp van de financiële mogelijkheden kan men de wetgeving, de rechtbanken, de politie, het leger en de bestuurlijke topposities van de samenleving controleren. Omkoping en corruptie worden een effectief instrument. Democratie in de zin van de keuze van het volk voor functionarissen die in het belang van het volk werken, wordt daarmee een antithese voor de aristocratie. Wanneer, zoals wij geloven, de democratische verkiezingen gemanipuleerd beginnen te worden omdat de wil van het volk een bedreiging vormt voor de aristocratie, gaan we over op een pure dictatuur. Dan kunnen we er nooit minder mee wegkomen dan met behulp van een volkse, gewapende opstand.

Wat paradoxaal is, is dat zo’n “volksopstand” gemakkelijk een ander gezicht krijgt, iets wat we hebben geleerd van de Russische revolutie die werd doorgevoerd om het communisme in te voeren, eerst in Rusland en daarna ook in de rest van Europa. Het werd gefinancierd door joodse bankiers in de Verenigde Staten onder leiding van Jacob Schiff (oorspronkelijk uit Frankfurt), de familie Warburg (oorspronkelijk uit Hamburg) en Kuhn en Loeb. Marx, Engels en Trotski waren verantwoordelijk voor de ideologieën. Vandaag de dag denkt bijna niemand nog dat het een volksdemocratie was. Lenin en Stalin overtuigden de buitenwereld er al snel van dat dit een socialistische dictatuur was, verder niets. De aristocratie leefde voort, maar met nieuwe actoren aan de vleespannen.

De dreiging van deze socialistische dictatuur verspreidde zich snel over Europa onder het motto van overwinning van het internationale communisme op het kapitaal (die dankbaar werd aanvaard onder de tafel). Europa was na de Eerste Wereldoorlog met littekens bedekt en de gelegenheid werd goed gekozen. Duitsland werd het eerste doelwit, in 1918 riep de joodse communist Kurt Eisner een communistische republiek in Beieren uit, maar werd het jaar daarop door Duitse vrijheidsstrijder vermoord. In Noord-Duitsland woedde de communistische Spartacusbond met hetzelfde doel. In Finland probeerden de communisten in 1918 met een burgeroorlog de macht te grijpen, maar zij verloren. In Hongarije probeerde de communistische Bela Kun hetzelfde in 1919, maar verloor ook. Zweden werd getroffen door de zogenaamde Juni-Rellen van 1919, maar de vlam ging snel uit. In Italië verpletterde Mussolini de communisten in hun poging tot machtsovername en vestigde in tegenstelling tot het socialisme een aristocratische dictatuur. In Duitsland sluit Hitler zich aan bij de Socialistische Partij, maar merkt al snel dat deze wordt geregeerd door joodse communisten en vormt daarom een eigen partij, de Duitse Arbeiderspartij, die dan de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij zou heten.

In Portugal volgt Salazar het voorbeeld van Mussolini en neemt in 1926 de macht over. Tien jaar later doet generaal Franco in Spanje hetzelfde en stopt hij de opmars van de communisten door de burgeroorlog. Zijn heerschappij zou duren tot het jaar 1975. In die tijd eindigde ook het Griekse militaire regime na zeven jaar. De jongeren van vandaag die fascist schreeuwen, begrijpen de achtergrond niet. Zonder deze militaire regimes, die tot doel hadden om kerk, koningschap en ordelijke macht te verenigen in de strijd tegen de verspreiding van het Sovjet-communisme in Europa, zouden we allemaal achter hetzelfde ijzeren gordijn hebben geleefd dat nu in plaats daarvan heel Oost-Europa verlamde tijdens de ketenen van het communisme tot aan de ineenstorting van de Sovjet-Unie. Men kan zich terecht afvragen wat voor ons allemaal het beste zou zijn geweest? Mijn keuze is in ieder geval duidelijk, ook al heeft het fascistisch verzet een soms, maar niet altijd, onschuldige burgerbevolking veel leed en misbruik bezorgd.

Het verschil tussen het nazisme en wat wij minachtend fascisme noemen is dat Hitler het raciale aspect aan zijn ideologie heeft toegevoegd. Fascisme ging over het onderhouden van een werkrelatie tussen arm en rijk binnen de nationale grenzen, waarbij men vasthield aan zijn eigen spelplan. Hitler achtte dit niet mogelijk omdat hij het internationale joodse bolsjewisme als zijn grootste vijand zag. De dreiging vanuit het oosten werd steeds groter met een steeds machtiger wordende Sovjet-Unie. De genocide in Oekraïne (Holodomor met wel tien miljoen doden) liet zien dat ze het in Moskou menens waren. Ongeveer 500.000 Joden leefden binnen de Duitse grenzen, in het oosten met het centrum van Polen, bereikte de Joodse bevolking  nog eens 6 miljoen mensen, voornamelijk verspreid in Rusland en Polen. Stalin’s ambitie was, net als Hitler, om de Joden te verdrijven en hun invloed in de Sovjet-Unie te verminderen. Ze waren van plan Polen te delen voor dit doel, maar vertrouwden elkaar niet. De emigratie naar het nieuw aangekomen Palestina was begonnen, maar werd door de Engelsen tegengewerkt. Zij wilden in de gevoelige naoorlogse situatie geen conflicten met de Arabieren veroorzaken. De Verenigde Staten werden het alternatief voor de vluchtende Joden. Het aantal Joden in de Sovjet-Unie daalde van 3 miljoen in de jaren dertig van de vorige eeuw tot iets minder dan 250.000 in 2002. Het was niet te wijten aan het nazisme, maar aan het Sovjet-communisme.

Ik schrijf dit artikel om u eraan te herinneren dat de gebeurtenissen in de geschiedenis veel gecompliceerder zijn dan veel mensen denken. Onze denkbeeldige democratie is aan het verdwijnen. Sinds het communisme in het midden van de 19e eeuw is uitgevonden en na de eeuwwisseling in werking is getreden, is er in Europa een verzetsgolf op gang gekomen om het te stoppen. Degenen die het communisme willen rechtvaardigen, hebben het woord fascisme als een scheldwoord gecreëerd voor een beweging die absoluut noodzakelijk was om onze vrijheid te redden. Vandaag de dag evolueren we naar een nieuwe vorm van communisme, de NWO genaamd, zonder dat we weten hoe en waarom. Het antwoord ligt in onze geschiedenis.

In Frankrijk ligt de democratie in haar doodsstrijd door de poging van Macron om de NWO in te voeren. Het volk doet een beroep op zijn generaals – grijp in en red onze democratie. Zullen ze het doen? Zo ja, wat doen de collega’s van de NAVO dan? Merkel en Macron mompelen over hun Europese politiemacht en de droom van een EU-leger, dat de voortzetting van de NWO’s koers naar de ultieme dictatuur zal garanderen.

13 REACTIES

 1. Democratie is een dood mechanisme, echter wil de linkse politieke elite het niet inzien…

  “Merkel en Macron mompelen over hun Europese politiemacht en de droom van een EU-leger, dat de voortzetting van de NWO’s koers naar de ultieme dictatuur zal garanderen.”

  En zo komen we terecht in het plot van “1984” (George Orwell, 1949)…

 2. De tranen lopen mijn gulp uit bij de gedachte dat Nederlandse generaals dit land zouden redden….ruggengraten als natte vloeitjes en via politieke glijbanen opgeklommen. Mensen die hun positie met hard werk en talent hebben verworven zijn in dit land net zo zeldzaam als poep van een hobbelpaard. Maar ze zullen wel moorden op bevel, althans de opdracht ertoe geven. Generaals? Serganten en kapiteins zullen meer voor de eigen burgers kunnen betekenen, als ze in staat zijn zichzelf los te weken van de eeuwig melk gevende tiet van belastinggeld.

 3. @Duchesne,

  Ik had niet eens de Nederlandse generaals in gedachte… We hebben we gezien hoe stevig hun ruggegraat was in ’40: eerst het koningshuis en de regering laten ontsnappen naar Engeland en daarna de handjes omhoog (om vervolgens het Nederlandse volk aan hun lot over te laten)…

  De weerstand zal inderdaad van de “lagere rangen” moeten komen…

 4. Stalin’s ambitie was, net als Hitler, om de Joden te verdrijven en hun invloed in de Sovjet-Unie te verminderen.
  O? Dat is nieuw voor mij, want:

  – Waarom zijn er dan meer dan 70.000 Russisch orthodoxe kerken vernietigd en GEEN EEN SYNAGOGE?
  – Waarom zijn er dan meer dan 100.000.000 Russisch Orthodox Christenen vermoord op manieren die we ons niet eens voor kunnen stellen en werd de Joodse bevolking ongemoeid gelaten?
  – Waarom werd IEDEREEN met een exemplaar van de “Protocollen van de wijzen van Zion” stante pede neergeschoten?
  – Waarom stonden de rabbijnen dan in een zeer hoog aanzien en werden Christelijke geestelijken vermoord op beestachtige wijze?
  – Waarom maakte de Sovjet-Unie antisemitisme als eerste land ter wereld een halsmisdaad? (Doodstraf voor het spreken van de waarheid omdat men dan kritiek heeft op het “uitverkoren” volk)
  – Waarom waren de meeste Checka’s van Joodse afkomst?
  – Waarom waren de meesten in het Polit-bureau van Joodse afkomst?

  Het aantal Joden in de Sovjet-Unie daalde van 3 miljoen in de jaren dertig van de vorige eeuw tot iets minder dan 250.000 in 2002.
  Dit kwam niet door Stalin! Joden waren de ENIGEN die uit de Sovjet-Unie mochten emigreren (Christenen die dit deden werden naar de Gulags gestuurd of neergeschoten)

  Pas NADAT de Joden de Sovjet-Unie totaal hadden leeggezogen hebben ze in de jaren ’90, NA DE VAL VAN HET COMMUNISME, massaal als ratten een zinkend schip verlaten om hun heil ergens anders te zoeken en laten ze de oorspronkelijke bevolking de rotzooi opruimen en het land herbouwen.
  (Net zoals ze hebben gedaan in Duitsland na de val van de Weimar Republiek)
  En nu doen ze exact hetzelfde in de V.S.

  Vandaag de dag evolueren we naar een nieuwe vorm van communisme, de NWO genaamd, zonder dat we weten hoe en waarom. Het antwoord ligt in onze geschiedenis.

  Lees “De protocollen van de Wijzen van Zion”

  Bekijk de series:
  Europa The last battle: https:/bitchute.com/video/dek2DUKyHIXt/ (deel 1 van 10)
  Communism by the backdoor: https://bitchute.com/video/y69EtauRYyXi/ (deel 1 van 21)

  Dan begrijpt u het.

 5. 1+1=2 ?
  https://www.geotrendlines.nl/navo-bereidt-grootste-militaire-oefening-in-25-jaar-voor/

  Ik kwam een ouder artikel tegen van The Rebel (oktober 2018):

  ‘The mainstream media has been running a smear campaign against Poland.
  To them, Poland is white, far-right and full of neo-Nazis.
  Even the EU’s top bureaucrat, Jean-Claude Juncker, has accused Poland of racism!
  So, what did we do about it?
  Well, we went to Poland on a fact-finding mission to challenge and dispel these myths.
  For three days, we scurried across the country interviewing young voters, cultural influencers and patriotic rap stars who are being de-platformed by online mobs.
  We found the truth.
  Poles are not virulently racist, anti-Semitic and hateful.
  Poles are proud, conservative and pro-Israel.
  In fact, in my favourite video of the series — which can be viewed in its entirety at RebelPoland.com — we discovered the immense solidarity that exists between the Polish and Jewish people.
  Poland now has the most pro-Israel government in its history and more money than ever is being invested in Holocaust remembrance projects.’

  Met begeleidende video (via o.a. de link te bekijken):

  https://www.therebel.media/the_truth_about_polish_jewish_solidarity

 6. @Anargie, ”Lees “De protocollen van de Wijzen van Zion””

  Ik weet niet of je dit al weet:

  De Autobouwer Henry Ford heeft in 1927 in elke verkochte Ford dat boek gelegd.
  Hij publiceerde er ook een exemplaar van in zijn krant die de op twee na grootste oplage in Amerika had.
  En waarin zijn boek “The International Jew” is geschreven uit artikelen in zijn artikel The Dearborn Independent.
  Ford stierf op 7 april 1947 op de dag van het Joodse Pascha, de belangrijkste feestdag voor die haakneuzen, wat ik weer op zich opvallend vind.

  De haakneuzen schrijven het uiteraard weer op en ze hebben van Henry Ford een ordinaire complotdenke gemaakt.

  ”Vreemd genoeg begon Ford te geloven in een Joodse samenzwering. Hij gaf Joodse financiers de schuld voor het aanzetten tot de Eerste Wereldoorlog, zodat zij konden profiteren van het leveren van beide partijen.”

  https://www.myjewishlearning.com/article/henry-ford-invents-a-jewish-conspiracy/

 7. @Krots,

  I ken “The international Jew” van Ford.
  De protocollen schijnen net na de “Franse” revolutie te zijn opgetekend. (Die net zo min Frans was als de “Russische” revolutie Russisch)
  Toen de Russische professor Sergei Nilus deze protocollen in 1905 heeft vertaald, was Ford nog lang geen automagnaat. Dat was pas zo’n twee decennia later.

  IEDEREEN die kritiek heeft op dat niet zo uitverkoren satan aanbiddende volk (Farizeeërs, Edomieten en Khazaren), dat meer dan 1000x in de afgelopen 3000 jaar is verbannen uit steden, gebieden en landen (Goh hoe zou dat toch komen?) wordt weggezet als rechtsradicaal, complot theoreticus en antisemiet.
  Dit volk doet TOTAAL NIET aan zelfreflectie, heeft TOTAAL geen respect voor de natuur (Yum Kippur, een Joodse feestdag. Bekijk de betekenis er maar eens van. Denk je dat Pesach hetzelfde is als Pasen? Natuurlijk niet!)

  Ooit gehoord van de Balfour declaratie? (Op 2 november viert men in Israhel Balfour dag) Wanneer je DIE geschiedenis bekijkt, dan zul je merken dat Henry Ford aardig dicht in de buurt van de waarheid zat.

  De meesten van ons weten dit gewoon niet meer. Het is te lang geleden. Het wordt niet verteld in de geschiedenisboeken, het wordt niet verteld in MSM documentaires en alleen als iemand weet HOE en WAAR die moet zoeken, komt zo iemand tot totaal andere conclusies dan de sheeple die zich alleen maar kwaad maken over een verloren voetbalwedstrijd en je met ogen als schotels aan zitten te kijken wanneer je zo iemand de feiten voorlegt.

  Zoals Irving ooit zei: De enige reden waarom de Joden naar Israel zouden willen emigreren is wanneer ze in een land kunnen worden opgepakt voor hun misdaden.

 8. @anargie,
  ik weet (heb dat meegekregen) dat je wantrouwen hebt of had ten aanzien van Adam van Know More News en wat mij betreft, heb je je vergist in hem. Van harte wil ik je het volgende aanbevelen (neemt wat tijd, maar is de moeite méér dan waard, beloof ik je):

 9. @anargie, je maakt in mijn ogen 1 (denk) foutje. ”IEDEREEN die kritiek heeft op dat niet zo uitverkoren Satan aanbiddende volk ”

  Nee, de Arische Satan is hun grootste vijand. hun grootste tegenstander aller tijden en ze hebben van Satan de grootste schurk / Slechterik in onze geschiedenis gemaakt en in de godsdienst boeken (oude testament / nieuwe testement) net zoals ze de Arische Hitler hun wandaden in de USSR in de schoenen hebben geschoven en zoals nu de Arische blanke man de schuld krijgt van alles wat fout gaat of mis gaat in de wereld.

  Maar ik heb video’s van je Bitchute kanaal bekeken en jij hebt meer vertrouwen in hun gecreerde JEWsus en dat mag van mij. Je hoeft mij niet te geloven dat Jesus eigenlijk JeWsus is.
  Ik kan niet anders zeggen dat hoe ze het hebben gedaan, om de blanke mens zijn hele geschiedenis te wissen (Heidenen / Paganisten) en hun Paganistische / Heidense ziel hebben vervangen door de Joodse.

  En die nieuw aangenomen joodse ziel ook nog gaan verdedigen tot op het bot. Geen kritiek op Joden. Er is helemaal niks mis met hun, vuile antisemiet!. Geen kritiek op Israel ook En alle joden uit het oude testament zijn helden (Mozes, David, Solomon etc)

  Ik heb hier wel eens het verhaal van Marcus Eli Ravage geplaatst, hoe ze het Jezus verhaal de wereld in hebben gebracht en hoe de vurige jood Paul . Saul of Taurus die het Christendom naar Europa (het oude Constantinopel en Griekenland heeft gebracht) En zoals ze het zelf vertellen was de Holodomor daar slecht een vechtpartij op straat bij.

  De indoctrinatie van de vijand begint al heel erg vroeg, ik zal je het eerste voorbeeld niet geven want geregeld lees ik al dat ik een gestoorde gek / idioot ben, maar de vijand begint heel erg vroeg met het vervangen van onze oorspronkelijke Heidense geest door de joodse.

  Ik ben er praktisch van overtuigd dat jouw ouders het liedje Vader Jacob voor je hebben gezongen. Je vader heeft je misschien vast ook wel het prachtige verhaal van David en Goliath verteld. En van Koning David tot Jezus zijn ze allemaal Jood.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+1&version=KJV

  En uiteraard zien de Heidenen / blanken die 50 jaar worden Abraham en Sarah en niet Piet en Truus.
  Op een gegeven moment weten de heidenen geen enkel Heidense traditie en of verhaal meer en zitten ze vol met de joodse. (De joosde geest in je hebben en vereren ze de grootste racist uit de geschiedenis)

  Globalisme 1.0 in de bijbel.

  Luke 14:26 King James Version (KJV)
  26 If any man come to me, and hate not his father, and mother, and wife, and children, and brethren, and sisters, yea, and his own life also, he cannot be my disciple.

  Dus heb diepe haat voor je eigen blanke vader, je blanke moeder, je blanke vrouw, je blanke kinderen en je blanke broeders en je blanke zusters, die in je Natie wonen en haat je eigen miserabele blanke leven ook maar en doe je dat niet, dan kun je niet mijn (Jezus) volgeling zijn . worden

  En oh ja. Hou van je zwarte, gele, bruine of rode Buurman. Hou ook van je pedofiele buurman en hou van de buurman die zich in een geheime genootschap bevindt.
  Eri is geen groter gebod dan deze: Hou nett zoveel van je buren als van jezelf, maar haat wel even je blanke vader, moeder etc.

  Mark 12:31 King James Version (KJV)
  31 And the second is like, namely this, Thou shalt love thy neighbour as thyself. There is none other commandment greater than these.

  Het houden van je buurman laten ze je weten in minimaal 18 verzen, zo belangrijk vinden ze dat, met het multiculturisme in hun achterhoofd. En het werkt anno 2020 nog steeds, Er wonen volgens het overgrote deel van de blanke Nederlanders veel goede gematigde vredelievende en hardwerkende moslims in ons land.

  En Hou ook van je vijand (zeker als ze een kromme enorme haakvormige neus hebben) en bid voor je vijand, zelfs als zij jou vervolgen en als zo’n haakneus je op je rechterwang slaat, keer hem dan je linker wang toe.
  En allen die goddelijk in Jezus Christus zullen leven, zullen vervolgd worden.
  2 Timothy 3:12 King James Version (KJV)

  Goed gedaan toch dat de Heidense Arische mens denkt dat de rebellen jood Jezus hun komt redden en die aanhangers van Jezus je met het oude en nieuwe testament die door de joden geschreven is om de oren slaat.
  Zij voelen zich nu bijzonder en denken bij de 144000 specialen te horen die Jezus komt redden. En wat hen betreft komt Jezus liever vandaag dan morgen. De jood Jezus wordt verdedigd tot in hun graf.
  En voor wat, doen ze dat?
  Om de jodenknecht op de nieuwe aarde vol meet joden te spelen.

  Revelation 3:9 King James Version (KJV)
  9 Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee.

  Dit waren de joden in die tijd van Jezus, die de loslipige gewelddadige rebellen jood zonder synagoge niet zagen zitten. De joodse tegenstanders van Jewsus dus.

  Johannes 2:15 BasisBijbel (BB)
  15 Hij maakte van touw een zweep. Daarmee joeg Hij hen met al hun schapen en koeien de tempel uit. Het geld van de geldwisselaars gooide Hij op de grond en hun tafels keerde Hij om.

  Die joden van die tafels behoorden niet tot de Jezus fan club van die tijd. En ja de Romeinen konden het gedrag van die opstandige rebellenjood niet accepteren en hebben hem aan de hoogste boom opgehangen.

  Acts 10:39 King James Version (KJV)
  39 And we are witnesses of all things which he did both in the land of the Jews, and in Jerusalem; whom they slew and hanged on a tree:

  Acts 5:30 King James Version (KJV)
  30 The God of our fathers raised up Jesus, whom ye slew and hanged on a tree.

  En ja van een boom kun je 2 palen maken die uiteraard een kruis kunnen vormen. De boom die in het Nederlands miraculeus een kruis wordt + de nodige spijkers / nagels die in dat kruis zijn geslagen.

  Handelingen 5:30 BasisBijbel (BB)
  30 De God van onze voorvaders heeft Jezus uit de dood teruggeroepen en weer levend gemaakt. Jullie hadden Hem aan een kruis gespijkerd en gedood.

  Allhoewel dat kruis gewoon een uitgeopende Kubus is, wat ze, de Kabbal echt vereren, maar dat is weer een ander verhaal.

  Uiteindelijk draait het allemaal om je ziel er zal een ieder van ons de keuzes gaan maken die ze willen maken.

 10. Ik vind het juist ultra linkse kletskoek. Haattaal.
  Een hoop geplak en geknip uit de bijbel. Dan ook nog de KJV vertaling Op Erasmus.
  Net als t communisme met nwo hoor ik weer de islam: een leider, de zonen van mohammed.
  Soros zelf afvallige joden verrader, moloch aanbidder.
  Wie zaten en tussen 711 en 1682 overal verweven in Europa?
  Precies de islam, tot deze verdreven werd in 1682 uit wenen.
  Je hebt ook niet de gave om het eens van de culturele kant te bekijken.
  Hoeveel cultuur heeft de islam, het protestantisme en communisme
  Ons gebracht, niet zoveel toch.
  Cultureel gezien ben je beter uit bij de RK en Joden.
  Met Muziek zeker.

 11. Dat de politieke elite maar in een land gaat leven waar ze op bidkleedjes zitten.
  Wij willen evolutionair niet achteruit gaan.
  Laat ze maar bijten dan…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd