dinsdag, maart 31, 2020

De Europese gevangenis: de les die Guy Verhofstadt heeft geleerd uit de Brexit

Nu moet de Europese federale staat ten uitvoer worden gelegd in de vorm van een Europese gevangenis

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Het is voorbij. Weg zijn ze, de Britten. Tenminste officieel. Omdat er voor het einde van het jaar niet veel verandert. Pas daarna zal het verlies van de met Duitsland betaling-krachtigste en naast enkele andere staten meest toegewijde aan de democratie partner voelbaar zijn, schrijft Ramin Peymani op Liberale Warte.

Photo by Renew Europe group

Nu begint de zware strijd om de toekomstige relatie tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie. En beide partijen proberen zich met krachtig sabelgekletter in een voordelige uitgangspositie te plaatsen. Het staat echter buiten kijf dat ze zich zullen vermannen. Niemand is geïnteresseerd in een verbroken relatie tussen het pas gescheiden paar, die 47 gemeenzame jaren moeten verwerken en een nieuw leven moeten opbouwen. Wraakzucht is net zo’n slechte adviseur als in een hoekje gaan zitten pruilen.

Intussen heeft de Europese Unie al duidelijk gemaakt welke consequenties zij aan het mislukte huwelijk wil verbinden: de resterende en toekomstige partners moeten nog zich nog meer ondergeschikt maken aan de leidende Brusselse echtgenote en bij voorkeur ook een uitgaansverbod krijgen. Dat is tenminste wat Brexit-coördinator Guy Verhofstadt eist. De hoofdonderhandelaar van het Europees Parlement heeft erop aangedrongen dat de mogelijkheid om de EU in de toekomst te verlaten, wordt afgeschaft. Hoewel hij gelijk heeft in zijn beoordeling dat de Brexit het “falen van de Unie” markeert, trekt hij de ontmaskerende conclusie dat de EU moet worden omgevormd tot een gesloten club waarin bijna 450 miljoen mensen uit 27 staten met de meest uiteenlopende voorkeuren, tradities en culturen worden gedwongen te trouwen.

Er is veel bezorgdheid over navolgers van de Brexit, omdat er al stemmen opgaan, niet alleen in Polen, die oproepen tot terugtrekking. Dwang lijkt het middel bij uitstek te zijn, na decennia waarin een politieke kaste die ver van het volk af staat de mensen op het continent niet heeft kunnen inspireren tot een Unie, die zichzelf in toespraken viert als een groots Europees project, maar in het dagelijks leven verschijnt als een ondemocratische verzameling van machtsbeluste apparatchiks.

Nu moet de Europese federale staat, die door de meerderheid van de Europese burgers wordt afgewezen, ten uitvoer worden gelegd in de vorm van een Europese gevangenis, met inbegrip van een levenslange gevangenisstraf. Als je eenmaal binnen bent, kun je er niet meer uit. Zo groot is de bezorgdheid over nabootsers van de Brexit, omdat er in Polen bijvoorbeeld al sterke stemmen opgaan om te vertrekken.

Nu moeten de teugels snel worden aangetrokken om nieuwe slopende exit-debatten te voorkomen. Hoewel Brussel een “Conferentie over de toekomst van Europa” heeft aangekondigd, die de EU-burgers de mogelijkheid moet bieden hun kritiek te uiten in rondetafeldiscussies gedurende twee jaar vanaf mei, werd de aanvankelijk geplande mogelijkheid om de Europese verdragen te wijzigen op basis van de verzamelde wensen van de burgers op het laatste moment weer teruggetrokken. Er is geen duidelijker manier om het feit te documenteren dat ze zichzelf zien als een centraal comité dat boven de democratie staat. De angst voor machtsverlies is bijna tastbaar. En uiteraard ook de angst om hun baan te verliezen. Want voor de meeste van de schunnig overbetaalde EU-bonzens zou elders nauwelijks plaats zijn. Dit geldt ook voor Guy Verhofstadt, voor wie een nieuwe baan moest worden gevonden nadat de Brexit was voltooid. Hij wordt – tataa! – voorzitter van de “Burgerconferentie”.

De afschaffing van de toetredingsoptie voor individuele staten betekent dat het lidmaatschap alleen mogelijk is door middel van annexatie. En zodoende is het nu al duidelijk wat er in 2022 in het eindverslag zal staan, dat de basis zou moeten vormen voor de toekomstige vorm van de Europese Unie. Verhofstadt heeft het duidelijk gezegd: De EU moet worden omgevormd tot een echte Unie, “zonder de mogelijkheid van vertrek, toetreding, kortingen of uitzonderingen”. Hij heeft dus al verder gekeken dan de Europese federale staat. De door hem bepleite afschaffing van de toetredingsoptie voor afzonderlijke staten betekent dat het lidmaatschap dan alleen nog mogelijk is door middel van annexatie. Wie zich wil aansluiten bij het vanuit Brussel gecontroleerde rijk, moet voortaan bereid zijn om zich volledig te laten opnemen in de federale staat. Het is dit perspectief – onthuld door Verhofstadt – dat de critici van een Europese machtselite die steeds autonomer wordt, versterkt en duidelijk maakt hoe gevaarlijk het Brusselse apparaat is. Want de overwegingen leiden onvermijdelijk tot een gebrek aan vrijheid.

De machtigen van Europa hebben echter geleerd van de mislukte pogingen van eerdere regimes: de burgers zullen geen honger lijden. Zij zullen toegang hebben tot elke denkbare vorm van consumptie, indien nodig met overheidssteun. Ze zullen ook nog steeds toestemming hebben om (uit) te reizen. In plaats van onooglijke grensmuren die mensen ervan weerhouden te vluchten, zullen er minder bedreigende barrières voor voormalige soevereine staten voor in de plaats komen. Alleen het verdwijnen van de democratische participatie en de vrijheid van meningsuiting markeert de systeemverandering. Het socialisme heeft zijn terugkeer grondig voorbereid. De Britten daarentegen zijn er op het nippertje in geslaagd om aan de muur te ontsnappen.

12 REACTIES

 1. De enige les die ons drankorgel Guy Verhofstadt moet onhouden is dat de EU op instorten staat en dat de bevolking er geneog van heeft… Waarom blijft de Europese elite aan een dood paard trekken?

  Hulde aan de Britten, zij hebben het zinkende schip op tijd verlaten!

  Stop de EUSSR!

 2. EU is een complete tirannie geworden,Verhofstad lijkt op Stalin,mensen zijn die rotschildmonsters kotsbeu

 3. Waarom ze tot het einde der tijden aan een dood paard blijven trekken is wel duidelijk….macht en hun leuke baantjes en anders niks.

 4. Straks als de nieuwe pest als epidemie in alle hevigheid losbarst, dankzij de open grenzen van een gestoorde en corrupte geldgeile elite onder leiding van ‘koning Onbenul’, zal eindelijk de meute wakker worden? Zo niet dan zijn ze er nog erger aan toe dan ik al vrees, zo ja, dan wordt het einde oefening voor de Verhofstadtjes en Timmermansjes, dan worden zo overal belaagd, worden wilde honden op ze losgelaten en zullen en geen lantaarnpalen genoeg zijn om ze op te hangen. Dan begint de oorlog in werkelijkheid. En dat alles dankzij miezerige geldgeile slijmerds die zich bestuurders wanen en een ‘religie van vrede’ die niets anders wenst dan de wereld te overheersen. DAT LAATSTE NOOIT! Liever strijdend ten onder dan slaaf zijn van Saoedische struikrovers uit de woestijn. Als we dan al dood moeten dan zij OOK, en ook al die ‘links, liberaal christelijke’ fascisten die door nimmer willen luisteren dit alles als medeverantwoordelijk hebben aangericht! MOET DIT ECHT ALLEMAAL GAAN GEBEUREN DWAAS RUTTE? Beter ten halve gekeerd dan volledig verdwaald, Rutte! Gooi die grens dicht, donder al die parasiterende gelukzoekers vanaf pakweg 2015 het land uit, en uit die EU, ONMIDDELLIJK, NU! Bespaar je land een burgeroorlog! Toon dat je bestuurder bent, geen dweil die doet wat de terrorist Soros wenst.

 5. Straks als de nieuwe pest als epidemie in alle hevigheid losbarst, dankzij de open grenzen van een gestoorde en corrupte geldgeile elite onder leiding van ‘koning Onbenul’, zal eindelijk de meute wakker worden? Zo niet dan zijn ze er nog erger aan toe dan ik al vrees, zo ja, dan wordt het einde oefening voor de Verhofstadtjes en Timmermansjes, dan worden zo overal belaagd, worden wilde honden op ze losgelaten en zullen en geen lantaarnpalen genoeg zijn om ze op te hangen. Dan begint de oorlog in werkelijkheid. En dat alles dankzij miezerige geldgeile slijmerds die zich bestuurders wanen en een ‘religie van vrede’ die niets anders wenst dan de wereld te overheersen. DAT LAATSTE NOOIT! Liever strijdend ten onder dan slaaf zijn van Saoedische struikrovers uit de woestijn. Als we dan al dood moeten dan zij OOK, en ook al die ‘links, liberaal christelijke’ fascisten die door nimmer willen luisteren dit alles als medeverantwoordelijk hebben aangericht! MOET DIT ECHT ALLEMAAL GAAN GEBEUREN DWAAS RUTTE? Beter ten halve gekeerd dan volledig verdwaald, Rutte! Gooi die grens dicht, donder al die parasiterende gelukzoekers vanaf pakweg 2015 het land uit, en uit die EU, ONMIDDELLIJK, NU! Bespaar je land een burgeroorlog! Toon dat je bestuurder bent, geen dweil die doet wat de terrorist Soros wenst.

 6. Imam Verhofstadt neemt de gewoontes over van zijn geliefde Islam: eens moslim, altijd moslim of geëxecuteerd!

 7. Ik vergelijk nniet voor niets de EUSSR met de USSR, dar kwam je ook niet zo maar uit, dat werd met tanks opgelost, zie Hongarije in 1956! Ouderen herrinneren het zich nog, of in Tsjechie Slowakije, de Praagse lente!
  Ze nemen je niet alleen je vrije menigsuiting af, maar ook je vrijheid, ze gaan je met geweld dwingen in de EUSSR te blijven!

 8. @ Heinrich, helemaar waar. Daarom springen ze ook zo godgeklaagd om met die ouderen: dat zijn nare getuigen en die moeten zo snel mogelijk dood, uitgehongerd, op straat gegooid, etc.
  Het is de EUSSR.

 9. Om Verhofstadt goed te kunnen begrijpen dien men te weten dat het een logeman is. De vrijmetselarij is judaïsme voor de goyim = het vee = de niet joden. Het doel van de vrijmetselarij is communisme. Dit is ook het doel van de Joden & zionisten. En daarmee is de cirkel rond. De EUSSR is een product van de CIA met als voorloper de OSS, waarvan de wortels lopen naar The City in Londen bij de RKM. Qua organisatie is de EUSSR inderdaad een kopij van de USSR. Het uitvoeren van het Coudenhove Kalergi plan is ook één van de doelstellingen van de vrijmetselarij (met dan aan de top de Illuminati). Deze vrijmetselarij is dus de operationele arm van de RKM. Belangrijke hulpmiddelen aangewend door de EUSSR zijn de theorieën van de Frankfurter Schule, Gramsci en Alynsky. en dit alles volgens het scenario beschrijven in de beruchte Protocollen.. die een “hoax” zijn, maar als men de inhoud leest, dan zijn ze bijna uitgevoerd.. en dit samen met de beruchte brief van Albert Pike aan Mazzini. Om het heden te kunnen begrijpen is het nuttig te kijken naar de geheimen van de Kabbala.

 10. Verhofstadt is Dement en gefrustreerd hij verdedigd zijn postje als een duivel in een wijwatervat ah ja zonder het Europees clubje kan hij thuis de afwas gaan doen maar ondertussen tracht hij iedereen mee te sleuren in zijn waan gedachten, waarschijnlijk krijgt hij ook van Despoot Soros nog een extra premie als hij de Europese landen kan tegenhouden uit dat geldverslindend clubje te stappen ,die Soros is een gevaarlijke gek die er enkel op uit is zijn miljarden aan te dikken en daarvoor wil hij elk land zijn cultuur laten vernietigen om één pot nat van Europa te maken zodat hij zichzelf kan kronen tot Keizer van Europa en zo zijn geldkist gemakkelijker kan vullen.

 11. Nee hoor.
  Wij Europeanen hebben maar geluk met leiders zoals Guy Verhofstadt en Frans Timmermans.
  O en Angela Merkel.
  Mensen die in de Corona-Crisis zich opstellen als echte leiders, waar het Europese volk iets aan heeft.
  De eenheid om de Corona-Crisis te bezweren.
  Het adequate handelen is fantastisch.

  Deze mensen dienen in quarantaine gezet te worden, voor een tijdje.
  Ergens buiten Europa!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

video

Rabbijn: “Coronavirus is voor de Gojim”

Deze rabbijn vertelt zijn rasgenoten dat ze moeten glimlachen en zich veilig moeten voelen, want het Coronavirus is alleen...

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de moskeeën bedreigd door de Corona-crisis. In...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Duitse politie transformeert Afrikaanse aanrander in blanke man

Politieke correctheid is inmiddels ook in politiekringen zodanig geïnternaliseerd dat een zwarte misdadiger niet meer als zwart kan worden getoond. En zijn seksuele intimidatie...

Duitse politicus waarschuwt voor revolutie: “De mensen zullen het zich niet lang meer laten welgevallen”

In de Corona-crisis waarschuwt de liberale FDP-politicus Marco Buschmann voor een radicalisering van de Duitse middenklasse, als dit zo doorgaat, zou er binnenkort een...

Waanzin: Duitsland neemt een gezondheidskliniek in beslag voor de behandeling van Corona-besmette asielzoekers

Voor de met Corona-besmette asielzoekers wil de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen een chique kuurkliniek in Bad Salzuflen in beslag nemen. Tweederangs mensen in de BRD,...

Lees ook

Gerelateerd