95 procent op de Balkanroute zijn mannen van militaire leeftijd.

“Er zijn veel financiën, logistiek en organisatie mee gemoeid. Maar dat mag men niet zeggen in Europa. 95 procent van de 100.000 wachtenden hier op de Balkanroute zijn mannen van militaire leeftijd. Vrouwen en kinderen zijn hier alleen voor de perscamera’s. Onze conflicten zijn niet met migranten, maar met georganiseerde groepen die zich op deze grens richten”, Viktor Orbán in Röszke in Hongarije aan de Servische grens op 17 februari, vanaf minuut 4:53.

Autoriteiten: Massale migrantenmars naar Hongarije grens in werkelijkheid NGO Stunt

 

4 REACTIES

 1. Als straks de shit the fan hit worden deze troepen ingezet tegen Het Volk van Europa om te voorkomen dat we de gobalistische parasieten uit hun holen halen en langs de A73 ophangen, aan beide kanten. Deze huurlingen schieten wél je opoe en opa dood, iets dat onze eigen soldaten zullen weigeren, en dat weten ze…

 2. “About 100,000 Israelis have dual Hungarian citizenship and many Israelis own property in the country and vote in Hungarian elections.”

  It shows!

  “Prime Minister Viktor Orbán looks to Israel as an example, Goldman asserted, since Hungary is a small nation at risk of “demographic extinction” during the next century, and Israel is a small nation that has maintained its identity despite enormous forces against it.

  Israel, Goldman declares, “should be a beacon for nations that are struggling to maintain their identity and cohesion against a demographic ebb-tide and against the pressures of globalization.”

  And this was the Zionist plan all along, as I have predicted from the beginning. The more countries adopting Israeli policies, the safer Israel becomes.

  http://aryanism.net/blog/aryan-sanctuary/hungary-must-be-destroyed/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.