Mad Mike, die een ‘conspiracytheorist” van hoge klasse was, zou waarschijnlijk als hij in Nederland had gewoond een klimaatactivist zijn geweest.

Hij was er absoluut van overtuigd dat de aarde plat is, en zou per raket de ruimte in gaan om zelf te gaan kijken, omdat hij niet geloofde in de beelden die de NASA en anderen publiceerden waaruit blijkt dat de aarde een wereldbol is.

De raket waarmee hij gisteren in een Californische woestijn zou ‘stijgen’, was een door stoom aangedreven prototype dat hem ‘maar’ naar zo’n 300 meter zou brengen. De parachute die bij de landing zou worden gebruikt, werd echter kort na de start geactiveerd, dus er was niets dat de snelheid vertraagde toen de raket met Mike op de grond neerstortte.

Mike werd 64 jaar oud.

6 REACTIES

 1. Wat een dommerik. In plaats ons te gaan overtuigen dat de aarde rond is d.m.v. projecties vanaf 300 boven het aardoppervlak, had hij beter in Dubai de Burj Khalifa kunnen bezoeken. Die is ruim 500 meter hoger dan zijn raketje alsook daar heeft men de garantie dat men altijd terug op aarde komt.

 2. Mad Mike, die een ‘conspiracytheorist” van hoge klasse was.
  Hij was er absoluut van overtuigd dat de aarde plat is.

  Dit was en is dus een nuttige idioot die ze in het zelfde vaandel plaatsen als
  de echte serieuze waarheid- onderzoekers [onder andere wij dus] om ze te schaden en ze als idioot neer te zetten.Handig toch zo word je niet meer serieus genomen en als een gekkie gevaar neergezet door
  de linkse media etc.
  Hij was er absoluut van overtuigd dat de aarde plat is Hi hi ha haaaa wat een zot.
  Maar ja wat doe je hieraan? Enige optie belachelijk maken voor ze schade aanrichten en
  andere in deze gekte meeslepen.

 3. Flat earth is een operatie vanuit geheime overheids onderdelen om ‘andersdenkenden’ gemakkelijker belachelijk te maken. Je linkt ‘andere gedachte X’ gewoon aan Flat earth (bijvoorbeeld in een ‘interview’ met flatearther die gedachte X ook blijkt te hebben) en hoppa: gedachte X is voor de lezer nu ook een belachelijke conspiracy theory!
  Dus in deze zin is Flat earth inderdaad een conspiracy theory, maar niet zoals hij zelf zegt dat hij is…..
  Ik denk niet dat er dus werkelijk (onbetaalde) flatearthers bestaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.