Sinds een paar dagen zorgt een video op YouTube voor verbazing. Of de uitspraken die erin worden gedaan serieus bedoeld zijn – of satire – is moeilijk te zeggen. Een man, die blijkbaar als vluchteling naar Duitsland is gekomen, spreekt ‘klare taal’. Komend uit Bangladesh, “gechild” met ISIS in Iran en Irak, werd hem van alles beloofd door de Duitse regering, een huis met een ingerichte keuken en zelfs een Ferrari inclusief een Duits paspoort.

Zijn taak was geweest om “Hartz IV baby’s” [Duitse werkloosheidsuitkering] te verwekken. Hij wist niet eens de namen van zijn kinderen. Hij had 180-kg vrouwen “geduwd”, zoals hij het uitdrukt. “Hartz IV wijven”, waarvan sommige naar vis stonken. Je zou hem zelfs moeten bedanken voor het “doornemen” van de vrouwen. Zijn rug doet nog steeds pijn, zegt hij.

Hij had hard gewerkt

“Er is niets gebeurd”, klaagt hij, en foetert dat hij noch een Duits paspoort, noch een huis met een ingerichte keuken, noch zijn rode Ferrari heeft gekregen. Hij had er hard voor gewerkt en nu wordt hij misschien zelfs gedeporteerd.

Hij vermeld echter niet welk beroep hij uitoefende – net als zijn vermeende reden voor de vlucht.

Op dit moment woont hij in een “fucking gat” in een Hartz IV-nederzetting met 20 mannen, waar het appartement stinkt naar “dood paard”. “Ik wil mijn Duitse paspoort, mijn Ferrari en mijn huis”, roept hij. En hij zwaait uit en spreekt met een opgeheven vinger “Anders…”, maar blijft schuldig aan waarmee hij wil bedreigen en wijst er alleen maar op dat de video gedeeld moet worden, wat FENIXX maar al te graag nakomt.

Backup:

„Flüchtling“ beschwert sich in Video: Kein Haus und keinen Ferrari bekommen

15 REACTIES

 1. Ik vind dit erg grappig. Hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  ” 118 kilo frauen!! ” ( met overslaande stem )

 2. Deze mag blijven: geweldige komiek ! …..alhoewel, ik denk dat dit een Duitser is met gevoel voor humor en plakbaard die de boel even goed in de zeik neemt. Whatever, vast wel een linkse gutmensch die deze trieste man onderdak gaat geven, en anders heeft Johnny de Mol wel een plekje in Portugal, de Ferrari zal dan een Mercedes GLK met dikke ruiten en deuren pakket worden maar ach, details hou je….

 3. Je krijgt helemaal niks man met je geklaagd. En voor de rest je zal gewoon een verblijf vergunning aan moeten vragen en werken voor je kost. kort om wie jou dat wijs hebt gemaakt. Kan ik gerust zeggen dat je in de zeik ben genomen en had daar kunnen blijven waar je hoort en woont. Dus je hebt de volle pot betaald en dat is dan ook meteen de hoofd prijs die je krijgt en dat is het oogcontact van het eenzaamste soort.
  dus, jank niet als je gedwongen word om de waarheid te leren. En daar mee AF.

 4. Van de Fenixx mannen ,mag die gast accuut doodvallen, hoe goed Duits hij ook praat, hoe grappig hij ook is en hoe goed hij is geintregreerd in de Duitse samenleving. Het is blijft een moslim.
  En als ze hem aan een rechtertak van de allerhoogste boom zouden opknopen, dan eet men er geen boterhammetje minder om.

  Echter van de Fenixx vrouwen mag hij blijven omdat hij accentloos Duits spreekt of grappig is.
  En dat is precies het probleem in onze samenleving. De (linkse) gewone vrouwen vinden altijd wel een of andere reden om zo’n gast te laten blijven.
  Of het is hun kut die als een hongerige paardenmond tekeer gaat of ze worden getroffen door empathie of het Stockholm syndroom dat hun de das om doet.

  Als dat op Fenixx al een probleem is, om een islamgezwel uit je samenleving te verwijderen zonder aanziens der persoons, kun je niks meer verwachtten van de vrouwen die op Groen Links stemmen (Yasser Feras beter bekend als Jesse Klaver), de D666 dames( Rob Jetten) en de 118+ kilo wegende Pvda dames die al meerdere malen zijn volgeblafd door zo’n asielparasiet.

 5. Jij bent echt een sneue zielepiet krots…

  Ik lach hem UIT. Ik vind het grappig dat niets van zijn ” dromen ” is uitgekomen. Ik lach hem UIT om zijn grenzeloze domheid.

  En jij haalt er deze bagger uit? Zo veel vooroordelen en domheid… mijn god wat ben jij kansloos. Kneus.

 6. @Daywalker, goed lezen is moelijk man:

  ”Ik ben met Duchesne eens. Met name vanwege zijn vlotte en vrijwel accentloze duits”.

  Ga nog maar een keer de naam na. Floretta lijkt mij een vrouwennaam. En ik dacht dat Duchesne een vrouw was, maar jij zult het wel beter weten.

  je reaktie vind ik prima hoor. Wordt je toch lekker onbevoordeeld vriendjes met die perfect Duits sprekend haat baard of welke haat baard dan ook. Misschien kun je hem onbevoordeeld een baantje geven als oppas voor je kinderen. En als je een tienerdochter hebt, laat die geciviliseerde haat baard toch gewoon een poosje bij je thuis logeren. Geef hem een kans in dit leven man. Wees een goed mens.

  Vertel hier eens een persoonlijke situatie uit je leven waarin een moslim heel erg goed voor je is geweest? Vertel hier eens hoe vaak een moslim jou of een familie lid een baan heeft aangeboden>
  Boodschappen voor je zieke moeder, vader, neef nicht etc heeft gedaan. Het huis schoon gemaakt Je uit liefde heeft helpen om te verhuizen, je huis opknappen voor nop. Voor je opgekomen als een andere moslim bijdehand tegen je was of je misschien je wel fysiek heeft aangevallen etc.

  Laat mij maar lekker mijn vooroordelen hebben, krijg ik tenminste niet die verwachte dolk in mijn rug.

 7. Ik denk oprecht dat je geestelijk gestoord bent Krots. Ik zeg ( wederom) dat ok hem uitlach en grenzeloos dom vind en jij zegt: ” Wordt je toch lekker onbevoordeeld vriendjes met die perfect Duits sprekend haat baard of welke haat baard”
  😆😆😆

  Ik begrijp inmiddels dat het voor jou onmogelijk is om door je vooroordelen heen te lezen , maar een kind snapt dat Floretta bedoeld: ik ben het met je eens DAT HET EEN DUITSER IS MET GEVOEL VOOR HUMOR EN EEN PLAKBAARD.

  Sorry, geen van je vooroordelen klopt.
  Probeer een andere uitlaatklep te vinden voor je vrouwenhaat.

 8. Luister naar zijn sch-uitspraak. Hij spreekt sch precies uit als een echte Duitser. Dit is een nepvideo.

 9. @Daywalker, de Taqqiya sluier hangt vol voor je ogen. Je gelooft waarschijnlijk ook in het gematigde moslim verhaaltje / sprookje dat overal verteld wordt.
  Maar ik wist wel dat je me geen enkel voorbeeld kon geven van een moslim die wat goeds voor jou, je gezin of iemand in je vriendenkring heeft gedaan in je hele leven.
  Kunnen ze namelijk allemaal niet, die mensen die moslims met hun hart en ziel aan het verdedigen zijn.

  Dit is geen grappige Duitser met een plakbaard. Die wenkbrauwen, die neus, die harige smerige snor en ja die baard, zit vol haat enkel en alleen omdat hij in de islam ideologie geloofd.
  Of moet ik alle verzen opdreunen hoe ze over ongelovigen denken?
  En de Sch uitspraak die hij uitspreekt als een echte Duitser, kan dan alleen komen omdat het misschien een ‘grappige’ moslim is die in Duitsland is geboren, die een ‘grappige’ video wilde maken.

  Je bent met je goedgelovigheid een ideologie aan het verdedigen die vrouwen diep tot op het bot haat, geen vrijheid geeft en doet met ze wat ze willen en anders ‘eer’wraak. Voorbeelden genoeg hierover op Fennix en toch verwijt je mij vrouwenhaat. Lol.

  Een Erdogan die je zegt dat er geen gematige moderne islam is. Dat dat een Westers sprookje is.

  https://www.rt.com/news/409532-erdogan-rejects-moderate-islam/

  En toch verdedig jij mensen die je tot op het diepst van je witte bot haten als ze hun ware gezicht tonen, je verachten, je minachten, je vernederen en je hele cultuur en gebruiken ten gronde willen werpen. Zal ik het nog en eens over de criminaliteit van die groep hebben.
  En Nee, dat Dhimmi gedrag zal ik als geestelijk gestoorde nooit snappen!

  En ik die jou ongetwijfeld een toffe blanke peer vind en alle tradities en gebruiken met je mee zou willen vieren en overeind wil houden, die niet loopt te zeiken als je een biertje drinkt, die geen aanstoot eraan neemt als je vrouw topless rond loopt, Zelfs niet als haar borsten onder haar navel hangen, die je geen halal vreten opdringt, Die je niet probeert te bekeren. Die ook nog nooit aan een uitkeringsinfuus heeft gehangen .En die persoon noem jij geestelijk gestoord.

  Daarom is Nederland verloren. Personen zoals jij (de overgrote meerderheid dus) kunnen nogeneens ALLE aanhangers van een haatideologie over 1 kam scheren, laat staan dat we het hebben over de aanpak en uitzet van de Afrikaanders invasie of Zwarten met een veels te grote bek of blanke (s)linkse landverraders of het bemoeierige ‘uitverkorene’ volk.

  Zeg dan gewoon gelijk dat jij een multicultureel Nederland geweldig vind.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.