The End Game: Why The West is in Decline

1
442

Het artikel waar ik jullie naar wil verwijzen is ‘Oikophobia’: Our Western Self-Hatred. Een diepe en wijze analyse van onze tijd en van de anatomie van zelfhaat: “I looked up at the Colosseum, whose dark and gaping ruin reminds us that all things will perish: our own civilization is heading your way.”

1 REACTIE

  1. Mag je wel zeggen. Hoe gestoord ben je als land en de politici daarvan, als je een schietpartij door een autochtoon die er genoeg van heeft en drie keer in korte tijd plaats vind als erger bestempeld dan de dagelijkse moordpartijen door de allochtone bevolking. De dagelijkse overvallen, mishandelingen en verkrachtingen door dat vreemdelingentuig. Dat alles wordt dagelijks weg gemoffeld door de linkse kliek. En zolang dat door gaat zullen deze acties alleen maar toenemen. Dat zal bij ons ook gaan gebeuren. Alle woorden die als aanstootgevend worden beschouwd door een minderheid worden verboden. Alle cultuur elementen die als aanstootgevend worden beschouwd worden verboden of krijgen een ander naam. Eens is de grens bereikt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.