Minstens 50.000 doden in China als gevolg van het CIA-Coronavirus – Guo Wengui

7
936

Guo Wengui is een Chinese miljardair en zakenman die in New York woont. Wengui beweert met klem dat China de uitbraak van het Coronavirus in China sterk onderschat. Hij zegt in een interview dat er volgens zijn bronnen op 7 februari minstens 50.000 mensen zijn overleden en 250 miljoen mensen in quarantaine zijn geplaatst.

Guo Wengui zegt in het interview van Americas Voice dat er alleen al in Wuhan 49 crematoria zijn die de klok rond 1.200 lichamen verbranden. Op het web circuleerden NASA-satellietfoto’s die zouden aantonen dat gebieden in Wuhan grote hoeveelheden zwavel in de atmosfeer stoten, wat erop zou moeten wijzen dat er lichamen worden verbrand. De gegevens worden onder andere door EuroNews verworpen.

De Chinese regering heeft bij verschillende gelegenheden in principe alles wat Wengui aan het Westen vertelt over verschillende onderwerpen verworpen, maar Aljazeera kan gegevens bevestigen dat verschillende Chinese artsen via social media China en de buitenwereld waarschuwen dat de uitbraak zeer ernstig is. Klokkenluiders zijn door de regering gearresteerd, gedwongen om hun verklaringen in te trekken of ze zijn gestorven aan de infectie.

Guo Wengui heeft zijn eigen YoutuTe-kanaal waar hij regelmatig politieke opmerkingen maakt. “Het is heel belangrijk om de waarheid te vertellen”, zegt hij in het interview. 250 miljoen mensen zijn quarantaine geplaatst en de helft van China wordt direct getroffen door de uitbraak. Minstens 1,5 miljoen mensen zijn besmet en op 7 februari 2020 zijn minstens 50.000 mensen gestorven, zegt Guo Wengui. Hij zegt verder dat de Communistische Partij 86% van alle mediakanalen controleert, maar Aljazeera stelt dat de CPC geen bijzonder goede controle heeft over de sociale media en daarom informatie wordt gelekt via onder andere Twitter.

Minst 50,000 döda i Kina pga CIA:s coronavirus – Guo Wengui

7 REACTIES

 1. Zulke aantallen zouden logisch zijn als je alle maatregelen ziet en hoe enorm de quarantaine is. In Nederland sterven per griep epidemie 2000 mensen meer dan normaal….op 17 miljoen dolende zielen….dat noemt men geen ramp, maar een logisch gevolg……..op 1 miljard Chinezen is 2000 dood door een epidemie niets…..geen reden tot het afsluiten van steden en het stilleggen van de economie….economie, de God Mammon die ten koste van alles moet doorgaan….maar in het land waar banken en cheques al ruim 2000 jaar normaal zijn ligt alles stil….

  Dan mag je echt wel heel veel vragen stellen bij de informatie die je vanuit overheden en hun MSM slaven krijgt.

  Redelijkerwijs mag je dus aannemen dat het enorm ernstig is, zeker als mensen worden opgesloten om dood te gaan in hun eigen huis. Ramen en deuren sluiten en blijft u vooral binnen, want anders is de staat de macht en controle kwijt. Bovendien is het best handig als je met een adressenbestand lijken kunt ruimen en af vinken….

  Hebben ze zitten kloten met Anthrax, zijn ze de Spaanse griep aan het kweken geweest? Het is niet de natuur die dit veroorzaakt, maar de mens. In de natuur is er voor iedere plaat een tegenhanger, een remedie. Sommige plagen zijn uiteindelijk zelfs een zegen, voor de nakomelingen.

  Ik ben niet bang voor deze ziekte, fit zijn en proberen dat te blijven, gezond verstand gebruiken en als laatste redmiddel een paar liter whiskey… de menselijke gevolgen zoals plundering en geweld moet je vrezen, zoals vandaag in Oekraïne duidelijk werd. Aanvallen op busjes met mensen die uit China waren geëvacueerd…Weinig solidariteit onder de mensen… en daar schuilt het grote gevaar, de onmens die wakker word en los komt. Als de dood in zicht komt verdwijnen alle remmen, de Corona boot was zeer waarschijnlijk ook een drijvende orgie, maar het mag niet gezegd worden.

  Er is duidelijk geen remedie tegen dit virus, enkel dat je het krijgt en dood gaat of blijft leven. woon je in de provincie Hubei dan is je kans om te sterven 1 op 4. Tel niet de procenten van de statistieken maar het eindresultaat. Leven of Dood.
  Lijkt me een hemels geschenk en straks bij de jaarlijkse Hadj een zegen in plaats van een plaag.

  Het kan wel eens een game changer worden waarbij we onze wereld terug krijgen, en dan met een berg hufters minder….

  Een mooi moment om door te pakken en de fouten en misbaksels uit het verleden te verwijderen.

  Een Kroon op onze wereld….

  Dank u heer?

 2. ” Het kan wel eens een game changer worden waarbij we onze wereld terug krijgen, en dan met een berg hufters minder….”

  Daar zat ik ook al over te fantaseren.

 3. Ik bedacht nog een andere complottheorie:

  Na de jarenlange eenkindpolitiek waren er in China al gauw, naar verhouding, veel en veel te veel ouderen.

  Als oplossing voor dit probleem besloot de partij dat er nu een eengrootouderpolitiek moest worden ingevoerd.

  Maar ja, hoe doe je dat?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.