zondag, maart 29, 2020

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Rommel struint in dit leven al weer zo’n beetje een halve eeuw rond op deze planeet en kan zich eerlijk gezegd niet meer zo druk maken over alle wereldse rampvoorspellingen waar we mee overspoeld worden. Wetenschappers en onderzoekers moeten met theorieën en voorspellingen van catastrofes komen omdat ze anders geen centjes krijgen. Politici willen zich daadkrachtig en heldhaftig voordoen en distribueren massaal andermans geld in deze doomsday-fantasieën, en benoemen ontelbare commissies om voor een riante subsidie ook een stukje naargeestig mee te denken. Terwijl journalisten en hun mediaconcerns het vuurtje graag mogen opstoken om ook een paar centen aan de ellende te verdienen, onder het moto – angst verkoopt en controleer nooit een verhaal, anders mocht het wel eens niet waar zijn.

In de media werd in de jaren 1950 van de vorige eeuw al gewaarschuwd voor een op handen zijnde afkoeling van de aarde en deze waarschuwingen werden in de jaren 1970 steeds luider. Rond 1975 was “afkoeling” zelfs een synoniem voor “dood en verderf” geworden. Dit beeld van een aanstaande wereldwijde catastrofe vertoont een opvallende gelijkenis met het huidige beeld dat in de media wordt geschetst voor het gevaar van opwarming van de aarde.

In de jaren 1960 werd de mensheid bedreigd met een totale vernietiging van een nucleaire wereldoorlog. We waren met 3 miljard mensen op deze planeet en de bevolkingstoename was catastrofaal en zou onze ondergang worden. Door gebrek aan voedselbronnen zouden we allemaal de hongerdood sterven; DDT zou het laatste plantje voor zijn rekening nemen en de olie was zo goed als op.

In de jaren 1970 werd het oude thema uit de jaren 1950 van de afkoeling van de aarde een beetje opgepoetst en weer als nieuw verkocht. Onderzoekers en wetenschappers “bewezen” met statistieken en rapporten dat de temperatuur op aarde in de afgelopen 30 jaar in een snel tempo aan het dalen was. In honderd jaar zouden we allemaal onder een gletsjer liggen. De olie was niet op maar er was ondertussen wel een oliecrises, en we voerden discussies over geboortecontrole, om onze planeet een beetje van de mensheid te ontlasten, met 3,7 miljard op onze aardbol.

In de jaren 1980 dreigde de aarde door asteroïden verpletterd te worden, we gingen allemaal dood aan Aids en met een beetje pech werd iedereen verslaafd aan de heroïne. Het regenwoud was aan het afsterven en zou binnenkort de woestijn in je tuin brengen. Zure regen viel uit de hemel en zorgde voor een totale ontbossing in Europa. De ijsbeer was bijna uitgestorven en van de olie was nog minder over, en met 4,4 miljard op moeder aarde begonnen we toch een beetje paniekerig om ons heen te kijken.

In de jaren 1990 werden we bijna levend gegrild door het gat van de ozonlaag; gingen bijna dood door verkeerde xtc of sprongen met geestverruimende middelen in de mik van het dak van het Hilton. Van de olie was nog maar een druppel over en ondertussen zijn we op de 5,3 miljard beland. De muur is gevallen en het communisme is dood, iedereen viert feest, niet wetend dat er weer een nieuw probleem over de oosterse horizon verschijnt.

Het nieuwe millennium 2000, nu gaan we allemaal dood aan klimaatrampen of vogel- en varkensgriep, de olie is nog steeds bijna op en we zijn onderhand naar de 6 miljard gegroeid. Wat schijnbaar nog steeds niet teveel is.

2020 – Nu worden we bedreigd door de Russen en globale opwarming, en als bonus de vleermuizengriep, maar de massale immigratie van ongeschoolde analfabeten uit de islamitische wereld zal ons redden en plotseling blijkt dat er ook nog genoeg olie over is. Zodanig dat olieproducenten hun productie naar beneden schroeven om de prijs omhoog te drukken.

Binnenkort passeren we de 8 miljard inwoners op deze beklagenswaardige planeet. Hoe ziet het er over honderd jaar uit? Nemen we moeder aarde in onze ondergang mee?

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie. Desnoods de kakkerlakken. Laat moeder aarde opnieuw beginnen. Geef haar een kans en sterf zo snel mogelijk uit.

8 REACTIES

 1. Binnenkort passeren we de 8 miljard inwoners ,en zal er wel weer een linkse beweging ontstaan in Brussel ,dat we extra geld moeten ophoesten,om bepaalde straten aan te leggen ,omdat we anders door de aarde zakken ,je hebt altijd van die kneuzen die alles geloven ,en lui, die er bakken geld mee verdienen .

 2. Je wens komt uit Rommel, alleen zijn het de kakkerlakken die eerst gaan….https://www.ed.nl/buitenland/negen-doden-bij-schietpartijen-duitse-shishalounges-dader-dood-gevonden-in-woning-met-nog-een-lijk~ae67209f/

  De “dader” zou ene “rechts radicale” Tobias zijn….de rest van het verhaal zullen we nooit horen, maar de kans dat de motivatie een verkrachte zus of vriendin was, een bejaarde ouder die kapot is geslagen of een motief in deze strekking zijn niet ondenkbaar. Duidelijk is wel dat het hele migranten circus de eigen hand duidelijk over speelt heeft en dat escalatie enkel een kwestie van tijd is.

  “Rechts radicaal” , omdat racist niet langer genoeg gewicht in de schaal legt om te kleineren en te intimideren. Wel, als zich als mens identificerend wezen begrijp ik het principe wraak en genoegdoening heel goed, dat komt voort uit onrecht en de weigering alles als slaaf te slikken.

  Rechts of extreem ervoor is de laatste strohalm waaraan de echte terreur zich vastklampt, hun dagen zijn geteld. Tobias uit Duitsland is daar het product van, genoeg is gewoon genoeg.

  Benieuwd hoe de vuile pers deze persoon gaat proberen te verketteren.

 3. Er zal altijd wel weer een nieuwe crisis verzonnen worden door de globalisten… Laat ze verdomme eens de bestaande oplossen: 8 miljard mensen is teveel, daar hoef je echt niet voor geleerd te hebben om dat te kunnen bepalen… Maar zolang ze in Afrika nog 10+ kinderen nemen (welke later weer ONZE kant op gaan komen, maak je maar niet druk) zal de bevolking alleen maar groeien…

  Maar goed, benieuwd wat ze binnenkort verzinnen…

 4. even terzijde: Breidvik was helderziende en zijn tijd ver vooruit. Alleen zit het niet in onze westerse genen om met dood en verderf te zaaien. beter importeren we dat gen vanuit Azie en Afrika, wat thans met scheeps- en vliegtuigladingen geschiedt.

  betreffende het relaas van Rommel: de laatste alinea ben ik het roerend mee eens. Kans groot dat ook ik er toe behoor, maar dan is het wel voor een goed doel dat ik vervroegd kapot ga.

 5. De nieuwe evolutie is al beschreven op de Georgi Guide Stones. (De nieuwe 10 geboden)

  De elites verkrijgen het eeuwige leven door transhumanisme.

  Hou de mensheid onder de 500 Miljoen mensen. Nieuwe taal voor iedereen, Geen oude tradities uit het verleden meer. 1 wereld rechtbank met regels voor alle naties, Vermijd kleine wetten en nutteloze ambtenaren, Evenwicht tussen persoonlijke rechten en menselijke plichten. Prijs, waarheid, schoonheid, liefde op zoek naar harmonie met het oneindige, Wees geen kanker op aarde. Laat ruimte voor de natuur, laat ruimte voor de natuur,

  En de ruim 499+ Miljoen slaven, of die zich nog zelfstandig mogen voortplanten weet ik niet.
  Of dat ze uit kloningscentrums komen. Geestelijk en lichamelijk aangepast aan de wensen van de elites,

  Verder kan de natuur en dieren hun gang gaan. En hebben de elites een groter jachtgebied voor hun jacht trofeeën.

  Diegene die niet als slaaf voldoet kent zijn lot.

 6. Op Long Last: De mysterieuze ‘R.C. Christian’ die de massale Georgia Guidestones financierde wordt onthuld door Chris Pinto. Het meesterlijke onderzoeksproject loont eindelijk de moeite.

  In 1979 verschijnt een mysterieuze vreemdeling in de afgelegen stad Elberton, Georgia. De man stelde zich voor als R.C. Christian, maar gaf toe dat dit niet zijn echte naam was. Hij beweerde een kleine groep trouwe Amerikanen te vertegenwoordigen die een monument wilden oprichten waarvan ze hoopten dat het ‘the Age of Reason’ zou inspireren.

  Het monument werd de Georgia Guidestones genoemd. Op de grote granieten stenen zijn tien commando’s of gidsen geschreven die bedoeld waren om de mensheid van wijsheid te voorzien. Maar de eerste roept op tot een vermindering van de wereldbevolking tot slechts 500 miljoen. Om dit te bereiken zouden miljarden mensen moeten sterven. Velen hebben zich afgevraagd: is het monument bedoeld om de wijsheid te inspireren? Of om een wereldwijde genocide te lanceren?

  Onderzoekers vragen zich al decennia lang af wat de identiteit van R.C. Christian is en wat het doel is van zijn mysterieuze structuur. Maakte hij deel uit van een globalistische groep? Werkte hij samen met de Verenigde Naties? Na een vijf jaar durend onderzoek presenteert deze krachtige documentaire baanbrekende informatie en durft hij het mysterie op te lossen van wie R.C. Christian werkelijk was.

  Deze film is een must see voor degenen die meer willen weten over het globalistische gebruik van het milieu in de zaak van de bevolkingsbeperking.

  De rol van zowel de Rozenkruisers als de Vrijmetselaars in de bouw van de Georgia Guidestones wordt onthuld.

  https://www.cuttingedge.org/newsletters/newsalert.htm

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd