dinsdag, maart 31, 2020

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Rommel struint in dit leven al weer zo’n beetje een halve eeuw rond op deze planeet en kan zich eerlijk gezegd niet meer zo druk maken over alle wereldse rampvoorspellingen waar we mee overspoeld worden. Wetenschappers en onderzoekers moeten met theorieën en voorspellingen van catastrofes komen omdat ze anders geen centjes krijgen. Politici willen zich daadkrachtig en heldhaftig voordoen en distribueren massaal andermans geld in deze doomsday-fantasieën, en benoemen ontelbare commissies om voor een riante subsidie ook een stukje naargeestig mee te denken. Terwijl journalisten en hun mediaconcerns het vuurtje graag mogen opstoken om ook een paar centen aan de ellende te verdienen, onder het moto – angst verkoopt en controleer nooit een verhaal, anders mocht het wel eens niet waar zijn.

In de media werd in de jaren 1950 van de vorige eeuw al gewaarschuwd voor een op handen zijnde afkoeling van de aarde en deze waarschuwingen werden in de jaren 1970 steeds luider. Rond 1975 was “afkoeling” zelfs een synoniem voor “dood en verderf” geworden. Dit beeld van een aanstaande wereldwijde catastrofe vertoont een opvallende gelijkenis met het huidige beeld dat in de media wordt geschetst voor het gevaar van opwarming van de aarde.

In de jaren 1960 werd de mensheid bedreigd met een totale vernietiging van een nucleaire wereldoorlog. We waren met 3 miljard mensen op deze planeet en de bevolkingstoename was catastrofaal en zou onze ondergang worden. Door gebrek aan voedselbronnen zouden we allemaal de hongerdood sterven; DDT zou het laatste plantje voor zijn rekening nemen en de olie was zo goed als op.

In de jaren 1970 werd het oude thema uit de jaren 1950 van de afkoeling van de aarde een beetje opgepoetst en weer als nieuw verkocht. Onderzoekers en wetenschappers “bewezen” met statistieken en rapporten dat de temperatuur op aarde in de afgelopen 30 jaar in een snel tempo aan het dalen was. In honderd jaar zouden we allemaal onder een gletsjer liggen. De olie was niet op maar er was ondertussen wel een oliecrises, en we voerden discussies over geboortecontrole, om onze planeet een beetje van de mensheid te ontlasten, met 3,7 miljard op onze aardbol.

In de jaren 1980 dreigde de aarde door asteroïden verpletterd te worden, we gingen allemaal dood aan Aids en met een beetje pech werd iedereen verslaafd aan de heroïne. Het regenwoud was aan het afsterven en zou binnenkort de woestijn in je tuin brengen. Zure regen viel uit de hemel en zorgde voor een totale ontbossing in Europa. De ijsbeer was bijna uitgestorven en van de olie was nog minder over, en met 4,4 miljard op moeder aarde begonnen we toch een beetje paniekerig om ons heen te kijken.

In de jaren 1990 werden we bijna levend gegrild door het gat van de ozonlaag; gingen bijna dood door verkeerde xtc of sprongen met geestverruimende middelen in de mik van het dak van het Hilton. Van de olie was nog maar een druppel over en ondertussen zijn we op de 5,3 miljard beland. De muur is gevallen en het communisme is dood, iedereen viert feest, niet wetend dat er weer een nieuw probleem over de oosterse horizon verschijnt.

Het nieuwe millennium 2000, nu gaan we allemaal dood aan klimaatrampen of vogel- en varkensgriep, de olie is nog steeds bijna op en we zijn onderhand naar de 6 miljard gegroeid. Wat schijnbaar nog steeds niet teveel is.

2020 – Nu worden we bedreigd door de Russen en globale opwarming, en als bonus de vleermuizengriep, maar de massale immigratie van ongeschoolde analfabeten uit de islamitische wereld zal ons redden en plotseling blijkt dat er ook nog genoeg olie over is. Zodanig dat olieproducenten hun productie naar beneden schroeven om de prijs omhoog te drukken.

Binnenkort passeren we de 8 miljard inwoners op deze beklagenswaardige planeet. Hoe ziet het er over honderd jaar uit? Nemen we moeder aarde in onze ondergang mee?

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie. Desnoods de kakkerlakken. Laat moeder aarde opnieuw beginnen. Geef haar een kans en sterf zo snel mogelijk uit.

8 REACTIES

 1. Binnenkort passeren we de 8 miljard inwoners ,en zal er wel weer een linkse beweging ontstaan in Brussel ,dat we extra geld moeten ophoesten,om bepaalde straten aan te leggen ,omdat we anders door de aarde zakken ,je hebt altijd van die kneuzen die alles geloven ,en lui, die er bakken geld mee verdienen .

 2. Je wens komt uit Rommel, alleen zijn het de kakkerlakken die eerst gaan….https://www.ed.nl/buitenland/negen-doden-bij-schietpartijen-duitse-shishalounges-dader-dood-gevonden-in-woning-met-nog-een-lijk~ae67209f/

  De “dader” zou ene “rechts radicale” Tobias zijn….de rest van het verhaal zullen we nooit horen, maar de kans dat de motivatie een verkrachte zus of vriendin was, een bejaarde ouder die kapot is geslagen of een motief in deze strekking zijn niet ondenkbaar. Duidelijk is wel dat het hele migranten circus de eigen hand duidelijk over speelt heeft en dat escalatie enkel een kwestie van tijd is.

  “Rechts radicaal” , omdat racist niet langer genoeg gewicht in de schaal legt om te kleineren en te intimideren. Wel, als zich als mens identificerend wezen begrijp ik het principe wraak en genoegdoening heel goed, dat komt voort uit onrecht en de weigering alles als slaaf te slikken.

  Rechts of extreem ervoor is de laatste strohalm waaraan de echte terreur zich vastklampt, hun dagen zijn geteld. Tobias uit Duitsland is daar het product van, genoeg is gewoon genoeg.

  Benieuwd hoe de vuile pers deze persoon gaat proberen te verketteren.

 3. Er zal altijd wel weer een nieuwe crisis verzonnen worden door de globalisten… Laat ze verdomme eens de bestaande oplossen: 8 miljard mensen is teveel, daar hoef je echt niet voor geleerd te hebben om dat te kunnen bepalen… Maar zolang ze in Afrika nog 10+ kinderen nemen (welke later weer ONZE kant op gaan komen, maak je maar niet druk) zal de bevolking alleen maar groeien…

  Maar goed, benieuwd wat ze binnenkort verzinnen…

 4. even terzijde: Breidvik was helderziende en zijn tijd ver vooruit. Alleen zit het niet in onze westerse genen om met dood en verderf te zaaien. beter importeren we dat gen vanuit Azie en Afrika, wat thans met scheeps- en vliegtuigladingen geschiedt.

  betreffende het relaas van Rommel: de laatste alinea ben ik het roerend mee eens. Kans groot dat ook ik er toe behoor, maar dan is het wel voor een goed doel dat ik vervroegd kapot ga.

 5. De nieuwe evolutie is al beschreven op de Georgi Guide Stones. (De nieuwe 10 geboden)

  De elites verkrijgen het eeuwige leven door transhumanisme.

  Hou de mensheid onder de 500 Miljoen mensen. Nieuwe taal voor iedereen, Geen oude tradities uit het verleden meer. 1 wereld rechtbank met regels voor alle naties, Vermijd kleine wetten en nutteloze ambtenaren, Evenwicht tussen persoonlijke rechten en menselijke plichten. Prijs, waarheid, schoonheid, liefde op zoek naar harmonie met het oneindige, Wees geen kanker op aarde. Laat ruimte voor de natuur, laat ruimte voor de natuur,

  En de ruim 499+ Miljoen slaven, of die zich nog zelfstandig mogen voortplanten weet ik niet.
  Of dat ze uit kloningscentrums komen. Geestelijk en lichamelijk aangepast aan de wensen van de elites,

  Verder kan de natuur en dieren hun gang gaan. En hebben de elites een groter jachtgebied voor hun jacht trofeeën.

  Diegene die niet als slaaf voldoet kent zijn lot.

 6. Op Long Last: De mysterieuze ‘R.C. Christian’ die de massale Georgia Guidestones financierde wordt onthuld door Chris Pinto. Het meesterlijke onderzoeksproject loont eindelijk de moeite.

  In 1979 verschijnt een mysterieuze vreemdeling in de afgelegen stad Elberton, Georgia. De man stelde zich voor als R.C. Christian, maar gaf toe dat dit niet zijn echte naam was. Hij beweerde een kleine groep trouwe Amerikanen te vertegenwoordigen die een monument wilden oprichten waarvan ze hoopten dat het ‘the Age of Reason’ zou inspireren.

  Het monument werd de Georgia Guidestones genoemd. Op de grote granieten stenen zijn tien commando’s of gidsen geschreven die bedoeld waren om de mensheid van wijsheid te voorzien. Maar de eerste roept op tot een vermindering van de wereldbevolking tot slechts 500 miljoen. Om dit te bereiken zouden miljarden mensen moeten sterven. Velen hebben zich afgevraagd: is het monument bedoeld om de wijsheid te inspireren? Of om een wereldwijde genocide te lanceren?

  Onderzoekers vragen zich al decennia lang af wat de identiteit van R.C. Christian is en wat het doel is van zijn mysterieuze structuur. Maakte hij deel uit van een globalistische groep? Werkte hij samen met de Verenigde Naties? Na een vijf jaar durend onderzoek presenteert deze krachtige documentaire baanbrekende informatie en durft hij het mysterie op te lossen van wie R.C. Christian werkelijk was.

  Deze film is een must see voor degenen die meer willen weten over het globalistische gebruik van het milieu in de zaak van de bevolkingsbeperking.

  De rol van zowel de Rozenkruisers als de Vrijmetselaars in de bouw van de Georgia Guidestones wordt onthuld.

  https://www.cuttingedge.org/newsletters/newsalert.htm

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

video

Rabbijn: “Coronavirus is voor de Gojim”

Deze rabbijn vertelt zijn rasgenoten dat ze moeten glimlachen en zich veilig moeten voelen, want het Coronavirus is alleen...

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de moskeeën bedreigd door de Corona-crisis. In...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Duitse politie transformeert Afrikaanse aanrander in blanke man

Politieke correctheid is inmiddels ook in politiekringen zodanig geïnternaliseerd dat een zwarte misdadiger niet meer als zwart kan worden getoond. En zijn seksuele intimidatie...

Duitse politicus waarschuwt voor revolutie: “De mensen zullen het zich niet lang meer laten welgevallen”

In de Corona-crisis waarschuwt de liberale FDP-politicus Marco Buschmann voor een radicalisering van de Duitse middenklasse, als dit zo doorgaat, zou er binnenkort een...

Waanzin: Duitsland neemt een gezondheidskliniek in beslag voor de behandeling van Corona-besmette asielzoekers

Voor de met Corona-besmette asielzoekers wil de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen een chique kuurkliniek in Bad Salzuflen in beslag nemen. Tweederangs mensen in de BRD,...

Lees ook

Gerelateerd