dinsdag, maart 31, 2020

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus nemen, omdat ze in de werkelijke wereld vaak een gevolg krijgen.

Auteur: Magnus Söderman – Vertaling: Rommel

Een links-extremistische blanke academicus in de Verenigde Staten wenste als kerstcadeau een “genocide op witten“, en bejubelde daarna in duidelijke bewoordingen de massamoord op blanken in Haïti in 1804: “Dat de witten tijdens de revolutie in Haïti werden afgeslacht, was een zeer goede gebeurtenis”, twitterde hij. Hij was waarschijnlijk zeer verbaasd toen de universiteit waar hij werkt duidelijk maakte dat deze uitspraken “verwerpelijk” en “zeer verontrustend” zijn. De zelfhatende links-extremist verdedigde zich door te zeggen dat hij alleen maar satire had gebruikt.

Hij liegt.

De haat tegen blanken staat namelijk centraal voor zowel gekleurden als hun blanke politiek-correcte-lemmingen, ongeacht hun politieke kleur, en ondanks dat dit pas de laatste jaren steeds duidelijker wordt, is dit al sinds een lange tijd bezig. In de VS wordt op campussen, zwarte kerken, moskeeën en massabijeenkomsten van La Raza [term voor Latijns-Amerikaanse etno-raciale identiteit] aanhangers opgeroepen tot een genocide op blanken.

Reeds in 1996 schreef Tobias Hübinette [Zuid-Koreaanse immigrant] in Zweden het volgende in het tijdschrift Creol:

“Het is natuurlijk om te voelen of te denken dat het witte ras op elk gebied inferieur is gezien de geschiedenis en zijn huidige handelingen. Laat het witte ras omkomen in bloed en lijden. Lang leve de multiculturele, raciaal gemengde en klasseloze ecologische samenleving! Leve de anarchie!”

Deze persoon is vervolgens door de Sociaal-Democratische minister Erik Ullenhag ingehuurd voor een onderzoek naar de “Afro-fobie” in Zweden en hij werkt momenteel met “kritische witheid studies” aan de Södertörn Universiteit.

Vandaag de dag krioelt het van de blankenhaters in Zweden en elders. Het is geen probleem om te denken en te betuigen dat blanken in algemeen, en de blanke man in het bijzonder, afschuwelijke existenties zijn die het zelfs verdienen te worden gedood om de wereld voor de gekleurde massa te behouden.

Het grootste probleem met deze pathologische blankenhaat is niet dat het er is. Nee, het grootste probleem is dat blanken dit niet serieus nemen. In de Verenigde Staten, evenals in Europa en Zweden zien we keer op keer geweld tegen blanken … omdat ze “wit” zijn – “ijsberenjacht” wordt het onder de zwarten in de VS genoemd.

Ik zal u niet met een lange rij voorbeelden vervelen, maar twee daarvan zijn hier op zijn plaats, en beide zijn uit Berlijn. De vrouw die door een zigeuner van een metrotrap werd geschopt en de dakloze die door een bende Arabieren in de fik werd gestoken. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de blankenhaat die ons overspoeld.

Het wordt tijd dat we het serieus nemen en er naar handelen. Voor ons eigen bestwil.

Maar het hoeft niet zo ver te gaan als in Berlijn (en veel andere plaatsen) om deze blankenhaat in uitdrukking te zien. In Zweden zien we hoe “identiteits-links” het idee bij het volk erin hamert dat de problemen met immigranten eigenlijk de schuld van de Zweden is. Ze hebben het concept van de zwarte burgerrechtenbeweging in de VS omarmd en leggen de schuld van hun tekortkomingen op ons blanken. In hun wereld zijn het de blanken die hen tegenhouden, ze moeten zich losbreken van onze onderdrukking. Maar dan wel het liefst met behoud van onze welvaart.

We moeten beseffen dat deze haat echt is en wat ze zeggen zonder knipperen van hun ogen zullen uitvoeren als ze de kans krijgen. Ze willen ons uitroeien en de blankenhaat die ze verspreiden leidt tot geweld tegen ons. Hier en nu.

8 REACTIES

 1. Gelukkig zijn er meerdere mensen die zo denken. Het probleem is dat de meeste dit idee willen verwerpen. Omdat je dan racistisch bent. Wat weer de omgekeerde wereld is. Het veroordelen van racisme, witte haat, wordt racisme genoemd. Wij blanken worden “gedwongen” ons steeds de schuldige te voelen voor wat wij gerealiseerd hebben. Volgens hen is onze welvaart er niet gekomen via ons hard werken.
  Maar door hun te onderdrukken. Al moet men toegeven dat het grootkapitaal en de grootindustrie hier inderdaad schuldig aan zijn. Maar de “witte” burgers hiervan de schuld geven is simplistisch en gewoon een verontschuldiging voor hun eigenlijke jaloezie op onze welvaart door hard werken en vreedzaam samenleven.

 2. Laten we nou eens kijken wat er aan de hand is op de wereld… WIJ (lees: de “blanken”) zijn de minderheid (aangezien wij geen 10+ kinderen (meer) nemen) en hoe makkelijk is het om een minderheid te bashen?

  Blanken worden de laatste decennia al gediscrimineerd, maar als er maar genoeg mensen blijven JANKEN dat dat niet zo is…

 3. Alleen al het feit dat zo’n artikel nog steeds nodig is, spreekt boekdelen. Wel talloze voorbeelden gezien van die haat tegen blanken, dat je wel mag verwachten dat Nederlanders beter weten wat er echt aan de hand is in de wereld.

 4. Jaloezie zorgt altijd tot ongebreidelde haat.En als je niet jaloers bent aangelegd erken je die houding niet ,nog minder zie je het gevaar ervan. Het is ons judeo christelijke waarden die voor onze ontwikkeling en vrijheid heeft gezorgd.en waar die verdween ,is ook dan ook de ontwikkeling gestopt tot verdwenen , en zij die nooit God hebben aanvaardt zijn werkelijk nooit tot ontwikkeling gekomen ,vooral ook nog door satanische religies tot harteloze culturen ontwikkeld .Het ergste nu is dat ook onze cultuur de linkse kant ,is opgegaan in een leven zonder de God van Abraham Izaak en jacob en vooral zonder Christus. Dus ook bergafwaards gaat en in haat elkaar nu trachten te vernietigen. En de meeste christenen zijn blank en die moeten nu dood ook al zijn zij geen christenen meer ,maar in de ogen van islam en andere religies blijven zij dat wel, en denken van de anderen sociaal te bevoordelen hen gevoelig en begripvoller te maken , maakt dat zij alleen nog maar meer en meer voor minnachting zorgen want bij deze mensen is vriendelijkheid alleen maar zwakheid. Eigenlijk komt het er op neer dat dit geen haat is dirrect tegen een ander ras ,maar een algemene haat ,tegen de God die hemel en aarde geschapen heeft ,en zijn leven gegeven heeft voor zijn schepping de mens ,die hij onvoorwaardelijk lief heeft.

 5. sta op en vecht voor uw land… dit nederland, ons geboorterecht, wordt verkwanseld aan de eu en immigranten… ons voorouders roepen u…. ontwaakt en vecht voor de grond waarop zij geleefd hebben en nu rusten

 6. Wat de haat tegen blanken aanwakkert is vrnl de houding van deze regering. Er wordt getinte mensen voor gedaan hoe de blanken te discrimineren en te haten. Links vindt ieder ander belangrijker dan de eigen bevolking. Zie hoe rechters straffen? Blank is zwaar de pineut en getint wordt goed gepraat… het zit in hun cultuur…
  Geen enkel ander ras trapt de eigen rasgenoten zo genadeloos de grond in dan de blanken.

 7. De vijand begint vroeg met hun geest in de blanke Arische bevolking te indoctrineren.

  Ik zal geen video plaatsen maar het liedje gaat ongeveer zo:. En het is er in praktisch alle talen.

  Vader Jacob, vader Jacob slaapt gij nog, slaapt gij nog, alle klokken luiden, alle klokken luiden, bim bam Bom! Bim Bam BOM! KaBoem weg Heidense geest

  Vaak gezongen door Opa’s en Oma’s die uiteraard Abraham en Sarah (aartsmoeder) hebben gezien.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

video

Rabbijn: “Coronavirus is voor de Gojim”

Deze rabbijn vertelt zijn rasgenoten dat ze moeten glimlachen en zich veilig moeten voelen, want het Coronavirus is alleen...

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de moskeeën bedreigd door de Corona-crisis. In...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Duitse politie transformeert Afrikaanse aanrander in blanke man

Politieke correctheid is inmiddels ook in politiekringen zodanig geïnternaliseerd dat een zwarte misdadiger niet meer als zwart kan worden getoond. En zijn seksuele intimidatie...

Duitse politicus waarschuwt voor revolutie: “De mensen zullen het zich niet lang meer laten welgevallen”

In de Corona-crisis waarschuwt de liberale FDP-politicus Marco Buschmann voor een radicalisering van de Duitse middenklasse, als dit zo doorgaat, zou er binnenkort een...

Waanzin: Duitsland neemt een gezondheidskliniek in beslag voor de behandeling van Corona-besmette asielzoekers

Voor de met Corona-besmette asielzoekers wil de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen een chique kuurkliniek in Bad Salzuflen in beslag nemen. Tweederangs mensen in de BRD,...

Lees ook

Gerelateerd