Vladimir Putin © The Russian Presidential Press and Information Office / Wikimedia (CC BY 4.0)

Een ouder artikel met schokkende woorden van Poetin die weinig tot geen aandacht kregen in de Westerse media en misschien bij de meeste Fenixx-lezers niet bekend zijn.

De Russische president Poetin waarschuwt dat de Nieuwe Wereldorde in de laatste fase is van zijn “70-jarige masterplan voor Europa”.

Terwijl de Europese landen rouwen om hun doden en zich voorbereiden op de volgende golf van “dreigende” terroristische aanslagen, waarschuwt president Poetin dat de Nieuwe Wereldorde zich in de laatste fase van haar “70-jarige masterplan voor Europa” bevindt en dat het proces vanaf hier zal versnellen.

“De Nieuwe Wereldorde brengt horzelnesten naar jullie landen. En nu worden jullie door hen gestoken”, vertelde Poetin aan een reisgroep van het Kremlin.

Terwijl Frankrijk onder de noodtoestand staat, het Verenigd Koninkrijk onder de staat van beleg valt, met duizenden soldaten die op straat patrouilleren, en Duitsland en Zweden lijden onder het falen van de openbare orde met betrekking tot migranten, is het moeilijk om hierover ruzie te maken met Poetin.

Het plan van de Nieuwe Wereldorde om westerse naties te overspoelen met radicale islamitische immigranten – tegen de wil van de burgers van deze landen – en vervolgens de hel op aarde te ontketenen door ze te “steken”, is gerealiseerd.

Poetin is van mening dat het beleid van open grenzen dat aan de Europese naties wordt opgelegd, moet worden verworpen, wil het continent enige kans op een vreedzame toekomst hebben.

“Mijn Europese broeders en zusters moeten het globalistische beleid van open grenzen verwerpen dat hun door de elite wordt opgelegd.”

Volgens Poetin is er geen plaats voor soevereine naties in de globalistische toekomstvisie. En de Russische president richtte zijn vinger direct op de Rothschilds om hen en hun geheime banden met de internationale elites de schuld te geven.

“De Rothschild-intrige heeft uw regering, uw media en uw bankinstellingen geïnfiltreerd. Ze zijn niet langer tevreden met het begaan van wreedheden in het Midden-Oosten, ze voeren ze nu op hun eigen grond en bodem uit en proberen wanhopig het plan voor een nieuwe wereldregering, een wereldleger en een wereldcentrale bank af te ronden.”

Rus in lift wordt boos op baardapen

Poetin riep op tot verzet door de Europeanen aan te sporen zich te verzetten tegen de mantra van de globalisten en hun cultus van de dood.

“Zij [de Europeanen] moeten in opstand komen tegen hun heersers, die al lang geleden zijn gestopt met het dienen van het volk, en eisen dat hun stem wordt gehoord.”

“De regeringen van het Westen verbergen hun ware bedoelingen niet langer. Men kan de gruwel zien die onder hun maskers ligt. Hou ze in de gaten. Laat je niet misleiden door hun listen.”

“Rusland zal niet werkeloos toezien hoe zijn Europese neven en nichten op deze manier worden afgeslacht en ontmenselijkt. De slag is voorbij. De oorlog is begonnen. Waarheid en rechtvaardigheid zullen zegevieren.”

Referenties:

Putin: Neue Weltordnung ist im letzten Stadium ihres europäischen Masterplans

Zo ‘verzorgt’ Rusland zijn illegale immigranten

12 REACTIES

 1. Putin wordt zelf gepiepeld door Chabad-Lubavitschers met hun Noachide wetten die zij aan de goyim willen opleggen. Putin’s verleden als KGB’er en zijn connecties met de Edomieten (Joods-Zionisten) is openbaar.
  ‘Grote immigratiestromen om de identiteit te vernietigen’, een van de doelen van de Joods-Zionistische Frankfurt School. Laat je niet belazeren door deze kwast, ze maken allemaal deel uit van het complot waarvoor men liever de ogen sluit. Arme bevolkingen.

 2. Poetin gaf zijn volk het recht op zelf Bescherming terug, dat zegt meer over zijn kijk op de wereld en de eigen burger dan alle gelul uit de EU bij elkaar.

  beste Poetin, geef ons zwaarden. We zijn een volgevreten volk dat zichzelf is kwijtgeraakt. Misschien is alles wat ons overkomt wel de beste manier om iedereen weer strijdbaar te krijgen….

  Lingo en heel Holland bakt zijn niet echt motivatie stickers…

 3. En de Rothschilds/Soros krijgen vermoedelijk voor elke geïmporteerde kakkerlak een beloning. De kleur doet er niet toe, indien de VERNICHTUNG van Europa maar volbracht wordt.

 4. Die snorremans uit Oostenrijk bleek toch gelijk te hebben over communisme en international jodendom! Alleen het NS zou Europa nog kunnen redden! Maar dan moeten we weer meer vechtlust, zoals de oude garmanen krijgen!

 5. Volgens mij zijn we zeker op weg naar de ondergang van de wereld. Mede gezien de extreme overbevolking gaat het echt niet goed aflopen. Als de geciviliseerde wereldbewoners vernietigd zijn, zal de islam-meute elkaar gaan bestrijden. Want onderling klopt het ook niet. En gunnen ze ook elkaar het licht in de ogen niet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.