Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

13
9208

Het nieuwsportaal Samhällsnytt heeft een video gedeeld die laat zien hoe een bende moslims een eenzaam meisje mishandelen door haar op het hoofd te trappen.

Backup:

Het is op dit moment onduidelijk waar de wrede mishandeling heeft plaatsgevonden. Volgens de gegevens werd de video begin februari gefilmd en door ene ‘Hussein’ op het populaire social media platform Snapchat geüpload.

“Dood haar wallah”

De video laat zien hoe meerdere personen zowel op het hoofd van meisje stampen als haar lichaam schoppen. Ook is te horen hoe de persoon die waarschijnlijk aan het filmen is, schreeuwt “Dood haar wallah” [N.v.d.r. Arabisch voor  “Ik zweer het op Allah”].

Verder hitst dezelfde persoon de moslims op die het meisje mishandelen om haar “fucking ribben te breken” en te “stampen op de ribben” van het meisje.

Meisje mishandeld door moslimbende – Zweedse sociaal-democratische regering klaagt dat het aandacht krijgt

 

13 REACTIES

 1. Wie doet nou zoiets?? Ben je dan een goede moslim? Nee, dan ben je een smerige klootzak die het niet verdient om in Zweden te mogen blijven…

 2. @Petra. Als je zo-iets doet als moslim dan ben je inderdaad een ‘goede moslim’ want het is precies wat je wordt voorgeschreven.
  Je kunt een goed mens zijn, of een goede moslim, maar niet beide.

 3. Dit kunnen we als gewone mensen toch niet accepteren Deze gasten moeten gedumpt worden in een zandbak In het midden oosten vuile viezerikken

 4. Je kan je hier zo ongelooflijk kwaad om maken. Het zijn zulke smeerlappen. Plus nog eens de slappe houding van de Zweden zelf, zo tolerant ze omgaan met dit soort tuig.

 5. Schietpartij in Duitsland tegen moslim immigranten, dat gaat nog vaker gebeuren, want volgens mij wordt de Viking op een gegeven moment toch echt wakker, arme moslims.

 6. Ja en dat Duitsland staat de hele dag in het nieuws en men is al zo ge-indoctrineerd dat heel Duitslan staat mee te knuffelen. Dank zij de ongekozen proleten in de EU met als top-proleet de debiel Timmermans!

 7. Willem u hebt volkomen gelijk! Vikings are rising! En ze verdienen het! TE LANG is t volk onderdrukt en vergeten, de nobodys became de somebodys. En de somebodys became de nobodys. Snap je? Mensen die ons verafschuwen zijn de helden, mensen die staan voor
  onze normen en waarden, zijn racist of nazi…. Dit is het meest racistische filmpje wat ik ooit heb gezien! Maar is dit racistisch in de ogen van de linksen?? Nee hoor! GEWOON JONGEREN!! De kleur zou eens omgedraaid moeten zijn! Moet je eens kijken hoeveel media aandacht dit over de hele wereld zou hebben gehad!!!!

 8. @Daywalker:
  De meeste mensen maken de fout zich te richten op de daders.
  Maar zij die het toelaten, zijn vele malen erger: Links en Gutmenschen.
  Zij zijn hiervoor in eerste instantie verantwoordelijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.