dinsdag, maart 31, 2020

Gedaan met de pret: Strikte voorwaarden voor Groot-Brittannië immigranten

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

In Groot-Brittannië wordt nu na de Brexit aan een nieuwe immigratiewet gesleuteld. De eerste voorstellen liggen inmiddels op tafel en zijn veelbelovend: in de toekomst zullen EU-migranten alleen nog mogen immigreren als ze Engels spreken, een werkaanbieding op zak hebben en niet minder dan 25.600 pond (ongeveer 31.000 euro) verdienen.

MailOnline meldt dat het daarmee voor laagopgeleide werknemers vrijwel onmogelijk zal worden om met behulp van de voorheen open grenzen te immigreren. Het 70-puntenprogramma dat door de regering-Boris Johnson wordt gepresenteerd, is gebaseerd op de Australische immigratiewet.

Afscheid van privileges: in de toekomst zullen de EU-burgers aan dezelfde eisen moeten voldoen als alle anderen die naar Groot-Brittannië willen verhuizen. Uitzonderingen zijn hooggekwalificeerde werknemers, zoals wetenschappers, die ook zonder werkaanbieding welkom zijn. Op deze manier wil de regering de “slimste en beste” in het land brengen. Aan de algemene visumplicht voor laagopgeleide EU-migranten is nu een einde gekomen. Engelse taalvaardigheid, verdiensten en kwalificaties zijn nu – na het einde van het vrije verkeer – doorslaggevend. De nieuwe regelgeving moet al een dag na het einde van de Brexet-overgangsfase eind december 2020 in werking treden.

“We hebben de duidelijke boodschap van het Brexet-referendum van 2016 en de parlementsverkiezingen van 2019 gehoord, het publiek wil een vermindering van de laaggeschoolde immigratie”, zei de Britse minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel.

“Vandaag hebben we ons historische plan uiteengezet om de controle over onze grenzen te herwinnen. Dit is de grootste verandering in het Britse immigratiesysteem in generaties en wordt terecht door het publiek geëist”, zei Patel.

“Moeilijke tijden” beginnen voor Britse bedrijven, omdat ze afscheid moeten nemen van goedkope arbeidskrachten uit EU-landen en zijn daarover “not amused”. Volgens het dagblad de Zeit verwierp de Britse minister van Financiën Sajid Javid in januari haar oproep om de nauwe samenwerking tussen de EU en Groot-Brittannië voort te zetten. Volgens zijn redenering hadden de bedrijven al drie jaar de tijd gehad om zich aan te passen aan de tijd na de Brexit.

Van werkgevers wordt geëist om zichzelf te helpen van het leger van 1,3 miljoen Britse werklozen, of om hogere lonen te betalen om ervoor te zorgen dat ze het bestaande personeel kunnen behouden.

De onmiddellijke reactie van de werkgevers op de nieuwe wetsvoorstellen liet niet lang op zich wachten. Gisteravond waarschuwden enkele industrieleiders luidkeels voor de dreigende “absolute catastrofe” die de plannen voor het zorgsysteem, de landbouw, de bouw en ook de horeca zouden betekenen. Er zou ook een dreiging van een stormloop van EU-migranten naar Groot-Brittannië tegen het einde van het jaar zijn.

“Ondernemers moeten investeren in arbeidskracht. Er is een werkloosheidspool in Groot-Brittannië. Als je geen mensen kunt aantrekken, moet je kijken naar automatisering of het verbeteren van de arbeidsomstandigheden”, is het duidelijke antwoord van overheidskringen betreffende de economie.

Alle EU-burgers die tot oudejaarsavond in het Verenigd Koninkrijk wonen, hebben het recht om volgens de bestaande regels te leven en te werken.

Dit zijn de hervormingen die in januari volgend jaar in werking moeten treden:

 • Alle EU-burgers die tot nieuwjaarsdag in het Verenigd Koninkrijk wonen, hebben het recht om volgens de tot nu toe geldende regels te leven en te werken.
 • Een beperkt aantal EU-burgers mag maximaal zes maanden zonder visum in Groot-Brittannië verblijven.
 • Alle immigranten, inclusief Europeanen, zullen worden uitgesloten van inkomensgerelateerde sociale uitkeringen.
 • Alle EU-burgers zullen in de toekomst gebruik moeten maken van “Britse en EU”-hindernissen op luchthavens en in havens, waar zij worden gecontroleerd.
 • Alle immigranten, ook die uit de EU, moeten betalen aan het nationale gezondheidsstelsel. Het plan is voor £400 per jaar, ongeveer €500.
 • Europeanen die een strafblad hebben, zullen het moeilijker hebben om in te trekken.
 • Ook de EU-ID-kaarten, die als onveilig worden beschouwd en als reisdocumenten worden gebruikt, zullen in de toekomst niet meer volstaan om het land binnen te komen.
 • Alle immigranten zullen het bewijs moeten leveren van voldoende taalvaardigheid, een baanaanbod waarvoor minimaal een middelbare school-diploma nodig is, en een minimuminkomen van 25.600 pond per jaar.

Het minimumsalaris is onder bepaalde voorwaarden flexibel, zei hij. Er zouden bijvoorbeeld uitzonderingen kunnen worden gemaakt in geval van een tekort aan verpleegkundigen en aanvragers zouden ook £20.480 per jaar mogen verdienen als ze ook aan andere criteria voldoen.

Iedereen die aan het 70-puntenplan voldoet, mag familieleden zoals echtgenoten en kinderen blijven meenemen. De bestaande vergunning voor seizoenarbeiders in de landbouw wordt verviervoudigd tot 10.000 per jaar, zodat buitenlandse uitzendkrachten bij de oogst kunnen worden ingezet.

“We zullen op basis van de vaardigheden die u ons kunt bieden, beslissen wie hier kan komen en ons land vooruit zal helpen. U zult Engels moeten spreken en dus in onze gemeenschappen moeten integreren. U moet een werkaanbieding hebben, om zodoende een echte bijdrage aan ons land te leveren. U moet een salaris krijgen dat niet onderdoet van de lokale werknemers en ervoor zorgen dat u uzelf kunt onderhouden”, is de knalharde boodschap van Staatssecretaris Pritt Patel aan iedereen die van een leven op het eiland droomt.

Schluss mit lustig: Strenge Auflagen für Großbritannien-Einwanderer

6 REACTIES

 1. Ok, zo behoed je dat er geen NIEUWE lapzwansen binnenkomen, goed verhaal!

  Maar, wat gaat het VK doen met de al aanwezige?

 2. @Frank, die zullen op het absolute minimum gezet worden, zodat er geen enkele reden is om daar te blijven. Die komen dan vanzelf deze kant weer op, zodat wij er voor mogen opdraaien. De nodige Somaliërs zijn al terug gekomen.

 3. Als onze politiekers nu niet wakker worden is het wel moedwil. Wij krijgen nu ook nog het uitschot van England iver de vloer. De block zal in haar noppjes zijn. Weer een vlazg van loisers bij. Precies of onze loiser politiekets was niet genoeg. Veroirdeelde komen.nu ook de UK niet meer binnen dus die hebben wij hier ook nog als toegevong. DANK JULLIE HEREN EUROOA EN LOOSER POLITIEKERS.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Duitse politie transformeert Afrikaanse aanrander in blanke man

Politieke correctheid is inmiddels ook in politiekringen zodanig geïnternaliseerd dat een zwarte misdadiger niet meer als zwart kan worden getoond. En zijn seksuele intimidatie...

Duitse politicus waarschuwt voor revolutie: “De mensen zullen het zich niet lang meer laten welgevallen”

In de Corona-crisis waarschuwt de liberale FDP-politicus Marco Buschmann voor een radicalisering van de Duitse middenklasse, als dit zo doorgaat, zou er binnenkort een...

Waanzin: Duitsland neemt een gezondheidskliniek in beslag voor de behandeling van Corona-besmette asielzoekers

Voor de met Corona-besmette asielzoekers wil de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen een chique kuurkliniek in Bad Salzuflen in beslag nemen. Tweederangs mensen in de BRD,...

Matteo Salvini is pissig op de EU: “Loop naar de…”

Matteo Salvini, geboren in Milaan in 1973, is een Italiaans politicus, leider van de politieke partij Lega Nord, en tussen juni 2018 en september...

Lees ook

Gerelateerd