Een Finse man werd ontvoerd en twee jaar lang in Kemi gevangen gehouden door een zigeunerfamilie, oftewel in politiek correcte prietpraat ‘EU-migranten’. Hij werd herhaaldelijk geslagen en van zijn vrijheid beroofd omdat hij blank was.

In de ongewone rechtszaak worden de zes Roma-mannen nu aangeklaagd bij de districtsrechtbank van Lapland omdat ze een Finse man hebben ontvoerd en hem twee jaar lang als slaaf hebben vastgehouden, en hem hebben gedwongen misdaden voor hen te plegen, schrijft het Finse dagblad Kansallinen Vastarinta.

Finse politie slaat alarm: Kinderen en vrouwen worden aangerand door asielzoekers

Uit het voorlopige verslag blijkt dat de man herhaaldelijk is geslagen en dat hij ook vastgebonden was. Hij moet ook beperkt zijn geweest in zijn toiletbezoek omdat hij “blank” was en niet Roma, zegt de officier van justitie.

De 49-jarige man werd in de bagageruimte van de auto van de zigeuners vervoerd en gedwongen tot het plegen van misdaden in de dorpen. Uiteindelijk slaagde de man erin te ontsnappen en een politiebureau te zoeken, waarna de familie kon worden gearresteerd.

3 REACTIES

  1. En deze “wezens” mogen gewoon door Europa trekken… Maar nee, de grenzen hoeven AB-SO-LUUT niet dicht hoor…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.