© Anoniem / Wikimedia (As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain)

Na decennia van druk van links hebben de padvinders in de Verenigde Staten een paar jaar geleden openlijk homoseksuele mannen als kinder- en jeugdleiders toegelaten. Nu is de organisatie gedwongen om faillissement aan te vragen na duizenden aanklachten van seksueel misbruik.

Boy Scouts of America, de grootste jongerenorganisatie in de Verenigde Staten met meer dan twee miljoen leden, staat onder zware druk, meldt NPR.

Niet minder dan 300 rechtszaken zijn tegen de organisatie aangespannen door voormalige leden die beweren het slachtoffer te zijn geweest van homomisbruik.

Een geheim register dat vorig jaar werd onthuld bevatte de namen van bijna 8.000 scoutleiders die verdacht werden van seksueel geweld tegen meer dan 12.000 jongens, schrijft SVT.

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

De kosten van de claimen die de Boy Scouts of America moeten betalen zijn zo hoog dat de organisatie nu gedwongen is om faillissementsbescherming aan te vragen.

De Boy Scouts of America stond lange tijd onder zware links-liberale politieke druk om hun regels voor homoseksuelen te veranderen. Oorspronkelijk werden openlijke homo’s geweigerd in de organisatie, maar de regels zijn sindsdien versoepeld. Uiteindelijk heeft het bestuur in juli 2015 besloten om ook volwassen openlijk homoseksuele mannen toe te laten als jeugdleiders en medewerkers.

Feministische LGBTQ-activiste stript naakt voor geschokte schoolkinderen om te protesteren tegen seksisme

3 REACTIES

  1. Dat gebeurd er als je toegeeft aan druk van minderheden. Zij leven meestal in een droomwereld en zij hebben een onrealistische realiteit. Zoniet zou er een meerderheid van.mensen achter hun ideeën staan, na een tijd. Hetzelfde voor migratie criminaliteit en fanatisme de meerderheid heeft totaal aandere gedachten dan de linkse minderheid. Dit ondanks een continue manipulatie door de media. Dat spreekt toch boekdelen. Zeker als alles een omgekeerde reactie van de bevolkîng teweegbrengt. Normalerwijze zou nu de overheid nu de burgers moeyen ondersteunen en.luisteren naar hun.bezwaren, problemen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.