zondag, maart 29, 2020

Vanuit de onderbuik, schrijven van de Boze Oude Man

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Dit schrijven is een kijkje in de geest van een boze man. Het toont het ontstaan van boosheid via frustratie bij een man waar niet naar wordt geluisterd, omdat hij nou eenmaal enkel maar een gewone man is. Zijn meningen, zijn angsten, zijn ideeën, zijn voor en/of afkeuren doen er bij de elitaire bobo’s niet toe, simpelweg omdat hij slechts autochtoon is en er dus geen pressiegroep voor hem de straat op zal gaan. Hoe hij wenst te leven is hem nooit gevraagd. Totaal oninteressant voor de universiteitsklonen en bestuurders. Zelfbenoemde linkse rakkers die als regenteske dictators zijn leven beheersen en dat langzaam maar zeker vernietigen zonder dat hij hier kritiek op mag laten horen. Nog erger dan dat, hij moet zelfs ‘blij en dankbaar zijn’. Zij weten wat goed voor hem is. Iets dat hij ervaart als DDR-terreur.

Auteur: bozeoudeman

Foto: Clint Eastwood in de Amerikaanse dramafilm Gran Torino, screenshot

Dit laatste ontaardde bij hem in een grenzeloze afkeer jegens de betweters van dit links, die hij als een akelige satanische plaag is gaan ervaren, niet in het minst vanwege hun arrogantie en gebrek aan empathie. De boze oude man uit zich op internet, de enige plek waar hij serieus genomen wordt. De enige plek waar aandacht is voor zijn kritiek. Deze bijlage geeft sommige van zijn geuite kritieken zonder uitleg weer, met de bedoeling deze eens te laten doorklinken in de studeerkamers van zijn kwelgeesten, de veelal ‘linkse’ en vaak corrupte betweters. Als iemand hem pak weg tien jaar geleden had gezegd dat hij zich tien jaar later tegen links zou keren zoals hij zich tegen rechts keert, had hij die persoon voor idioot versleten. Als iemand hem had gezegd dat hij rechts zou gaan stemmen, had hij die persoon aangeraden naar een psychiater te gaan.

Hij ziet momenteel meer rede en realisme bij rechts dan bij links en daarvoor kiest hij. Hij kiest voor rede en kiest tegen onrecht en klassenjustitie. Hij kiest tegen het pertinent en het kortzichtig weigeren van veel linkse of liberale politici om onze maatschappij te beschermen tegen criminelen als moordenaars en verkrachters; het zonder enige controle laten binnenkomen van ook veel van dit soort misdadigers; het blijven goedvinden dat een extreme stroming die onderdrukking en haat predikt de islam in Europa onder controle neemt en houdt; het blijven bepleiten en uitvoeren van positieve discriminatie zonder in te willen zien, noch te erkennen dat dit een ander deel van de bevolking op negatieve wijze treft, dus discrimineert; het goedkeuren door te zwijgen over het oprukken van kindhuwelijken, onderdrukking, pedofilie, homohaat, afschaffing van vrijheden, aantasting van vrijheid van meningsuiting et cetera.

Hij kiest tegen het de eigen bevolking wegzetten als tweederangs burgers en cultuur bepalende zaken uit de maatschappij verwijderen omdat een andere partij zich hieraan ‘stoort’. Hij wendt zich tegen het blijven zwijgen van journalisten terwijl vrijheden met voeten worden getreden. Hij stoort zich aan een pers die terecht schande sprak toen leden van Pussy Riot werden veroordeeld voor een optreden waarin zij het aftreden van Putin afsmeekten, maar die in alle toonaarden zwijgt, als nota bene in Engeland, een man een middeleeuwse strafmaat van een jaar gevangenis wordt opgelegd vanwege zijn ludieke protest tegen de islam, een broodje ham naar een moskee werpen! De boze oude man kiest voor het laten terugkeren van een onafhankelijke pers, hij kiest voor het opheffen van de nu bijna propagandistische staatspers.

Dit en veel meer is voor mensen als deze boze oude man reden en oorzaak waarom zij zich verzetten tegen een oligarchisch bestuur, dat naar zijn smaak laf en corrupt is, dat niet deugt, dat enkel zichzelf verrijkt, dat geen enkele basis heeft in de maatschappij, dat politiek bedrijft die het volk niet wenst, dat deels door een nieuwe wereldorde, een orgaan dat gewone mensen kwaadaardig gezind is, ondemocratisch is aangesteld. Nieuw fascisme, dat via een zichzelf goed toebedelende elite opnieuw de kop opsteekt, is iets dat de echte socialisten wakker zou moeten schudden. De huidige politieke leiders van sociale partijen zijn veelal populistische bedriegers, vazallen van de fascistische NWO, en leiden hun aanhang richting slachthuis dat in handen is van grootkapitalisten als George Soros, een man waarvan wordt gesteld dat hij zonder scrupules eens bijna Engeland, inclusief haar tientallen miljoenen inwoners, tot de bedelstraf bracht via meedogenloos speculeren.

De boze oude man kiest niet langer voor een richting die het spoor totaal bijster is, een richting die eigen land aan het verkwanselen is, die eigen volk aan het verhandelen is, die onderdanigheid aan een deels brute en gewelddadige cultuur preekt, die uitdraagt dat eigen ras niet goed is, dat eigen ras slaaf van een ander ras of van een andere cultuur of religie moet worden, dat islamisering van de wereld een verrijking is. Dat het eigen volk zich moet laten domineren en zelfs wellicht laten uitroeien door een andere cultuur, dat daarover van zich links noemende politici en journalisten niets gezegd mag worden; dat hiertegen ageren door deze lieden nazisme en racisme wordt genoemd; dat buitenlandse dictators via de Nederlandse en Europese politiek de dienst in Nederland en Europa gaan uitmaken; dat racisme politie wordt bepleit door groeperingen die dictatuur aanhangen en goedpraten, en groepen die positieve discriminatie niet als discriminatie erkennen. Groepen die zelfs zover gaan dat zij het opzetten van kampementen voor tegenstanders bepleiten, nieuwe arbeit macht frei kampen dus, om tegenstanders geen recht op eigen mening te geven maar hen daar te ‘heropvoeden’! De nazistische Übermensch gedachte dus. Wat is er fout aan, zogenaamde objectieve pers, om je tegen deze gedachte te verzetten?

Deze boze oude man is misselijk van groeperingen en pers die net als NSB’ers ooit eigen volk van alle kanten uitleveren en voor een Judas loon verkwanselen, hij stemt dus tegenwoordig rechts, hij stemt tegen krankzinnigheid, tegen oneerlijkheid, tegen terreur. Hij stemt tegen het in zijn ogen namaak links, tegen welhaast geestelijk gestoorde politici en corrupte lieden, in de hoop dat gezond verstand, eerlijkheid, gerechtigheid en hang naar gelijke behandeling voor ieder terugkeert, en dat schreeuwers niet nog langer via fysiek en of verbaal geweld hun zin weten door te drijven.

Met andere woorden, deze boze oude man is nog steeds links en stemt daarom rechts. Dat hebben jullie goed gedaan jongens en meisjes van PvdA, SP, GroenLinks en vooral niet te vergeten het ‘progressieve’ D66, die partijen die het eerlijker, beter en anders zouden doen dan de veelal corrupte liberalen en conservatieven van ooit, die te lang het politieke spectrum hadden bepaald. Brova en Haroe!

bozeoudeman

13 REACTIES

 1. De elite weet dat de bozeoudemannen binnenkort op zijn (10-15 jaar) en daarna te oud zijn om nog iets te ondernemen. En dat er daarna praktisch niks mee boos is. Van mijn generatie 44 en ouder zijn er ook niet veel boos.
  En tien jaar onder mij (34) kennen al niet meer het overwegende blanke Nederland.

  Ik ben uitgesproken met mijn generatie. Zolang ze hun ‘luxe’ leventje hebben, of denken te hebben, maken ze zich nergens druk om. Uitspraken als: Wat hebben we het toch goed in Nederland, terwijl ze in een ouwe pleurisauto rijden en in een tochtige jaren 30 woning wonen. Zolang ik me natjes en mijn droogjes maar heb ben ik tevreden is het stamdaard antwoord als je zegt dat asielzoekers in nieuwe huizen worden gezet, volledig ingericht met een levenslange uitkering van de staat.

  Als ze hun sjekkies maar kunnen draaien met een lekker biertje erbij zijn ze helemaal heppie.
  En diegenen die veel meer geld hebben dan ik, maken zich helemaal niet druk. Geniet meer van het leven man. Ga eens wat vaker op vakantie ofzo. Geen geld voor. Ga dan meer werken! Maakt ook niet uit. Ga ik 300 meer verdienen dan korten ze me 200 in de toeslagen en de rest ben ik kwijt aan slijtage auto en meer eten en drinken.
  Oh ja, wij krijgen geen toeslagen. Toeslagen, waarom dan? Nooit gehad ook. Kindertoeslag zeg je, bedoel je niet kinderbijslag, want dat krijgen wij ook. Nee..Oh oke,.Nnou denk om je hart he en ze rijden weer weg naar hun overwegende blanke Vinexwijk.

  Als je tegen eeen normale arbeider zegt dat een asielzoeker met zijn gezin bijna net zoveel of meer geld binnenharkt dan hem als alleenverdiener voor zijn gezin, dan vinden ze werken opeens leuk en ook over de sociale contacten zijn ze zeer te spreken. En je bouwt ook nog een beetje pensioen op. Op mijn vraag, Als Nederland binnen 25 jaar Islamitisch is, denk je dan dat jij elke maand je pensioentje gestort krijgt geven ze maar geen antwoord.
  Als je zegt dat die asielzoeker 10 jaar langer leeft dan diegene omdat hij heel zijn leven zijn lichaam heeft kunnen sparen, halen ze hun schouders op.

  Als ze dan wel gaan klagen omdat er een bekende van hun werkloos is geworden of wegbezuinigd en of ik niks weet qua werk.
  Als ik dan zeg dat er nu een moslim, afrikaan of asielzoeker op die plaats van die bekende loopt, diezelfde asielzoekers die je trouwens altijd heb lopen verdedigen en nu ga je klagen omdat er nu toevallig iemand in je bekende kring slachtoffer is geworden, dan doe ik bijdehand, is het antwoord ongepast en willen ze niet meer met je praten.

  Als je de ‘waarheid’ spreekt wordt je bestaan automatisch een stuk leger, omdat velen allang de nieuwe realiteit hebben geaccepteerd. Diep van binnen weten ze denk ik wel dat ze al in de rij voor de slachtbank staan. Ze gokken er alleen op dat er een flink aantal jaren wachtrij voor hun staat. Het liefst 20 – 25 zodat ze ook nog als een goedmens hun kist in kunnen.

  Ondanks dat ik weet dat stemmen niet uitmaakt, zal ik dit keer voor de tweede keer met wederom een flinke tegenzin, FVD gaan stemmen. (Laatste keer bij de Provinciale verkiezingen ook gedaan)

 2. @bozeoudeman/@krots,

  Ik voel jullie frustratie en kan het niet meer met jullie eens zijn.
  Van het weekend was ik bij mijn ouders (beide gepensioneerd)… En het was weer een partijtje gezellig zeg! Pa zijn pensioen werd weer niet geindexeerd (hij loopt nu al 14% achter qua prijscorrecties), maar wel als een lemming SP blijven stemmen… Ma die weer liep te zeiken dat ik niet mocht afgeven op asielparasieten, want: die hadden het zo slecht in het land van herkomst… Die generatie is dus als verloren te beschouwen, want die hebben nog genoeg…

  Mijn generatie begint (te) langzaam in te zien dat ze het slechter gaan krijgen dan hun ouders (ik loop al bij de opbouw van mijn pensioen 19% achter en vraag me af of ik uberhaupt nog wel pensioen krijg later)… Maar ook DIE zeiken dat ik niet mag afgeven op asielparasieten en gelukszoekers… Maar zichzelf wel rechts durven noemen omdat ze VVD (of stiekem zelfs PVV (?)) stemmen… Maar actie ondernemen tegen de asiel tsunami? Nee hoor, want ze hebben toch “rechts” gestemd? Die lossen het dan toch wel op in de 1e en 2e Kamer? Mensen die nou nog vertrouwen in de poitiek hebben zijn (wat mij betreft) helemaal van het pad af, een coalitie vormen met minimaal 4 partijen? Nee dan hou je veel van je standpunten over hoor (tuurlijk)… Besluitvorming wordt onmogelijk, en als het al lukt is het nog een EU apparaat in Brus-HELL wat over alees wat te janken heeft…

  De generatie NA mij (<40 jaar), houd zich al helemaal niet meer bezig met de toekomst, sprak laatst zo’n generatie ganger, welke door alle leninginen die hij afgesloten had 40k schuld (huh, wat, HOEVEEL???) had (want lenen voor alles moet toch kunnen?!?)… Deze stakker (sorry) was ff vergeten dat je om de schuld weer af te lossen een BAAN nodig had, maar nee: “werken is voor oudere mensen”… Op naar de gemeente voor schuldhulpsanering… Die generatie beschouw ik dus ook als compleet verloren…

  M.a.w., het zal toch echt van “mijn” generatie moeten komen… De ouderen vinden het allemaal wel best, de jongere generatie lijdt aan “welvaartskanker” (sorry, maar ik heb er echt geen ander woord meer voor)… Echter beschouwen beide generaties mijn generatie als rascisten, populisten of andere termen die dagelijks over mijn generatie worden UITGEKOTST…

  Is zelfs ook mijn generatie (en indirect ik dus) verloren? Of gaat er nou eindelijk een een lampje branden (bij wie dan ook!) en gaan mensen weer willen strijden voor hun rechten?

  PS:
  In bovengenoemde generatie zullen ook echt wel uitzonderingen zitten, dus ik beschouw niet alle mensen die bij die generaties horen als verloren, maar het algemeen denken van die generaties…

  De tijd zal het leren, maar ik hoop echt dat ik GEEN gelijk krijg deze keer…

 3. Er is geen politiek oplossing voor oudebozemensen, deze dinosaurussen zijn sowieso gedoemd om eerdaags het loodje te leggen.

  Tja iedereen met een klein beetje boerenverstand en genoeg levenservaring weet dat de klap eerdaags gaat komen. Ook de rechts populistische kiezer kan geen vuist maken tegen de extreem linkse beweging Antifa waar veel Agent Provocateurs onder hen bevinden.

  Het sprookje van politiek links, midden en rechts bestaat eenvoudig niet in mijn gedachte, deze ideologieën worden zorgvuldig bewaard in een stoffige dossierkasten van de policor partijen en een paar weken voor de verkiezingen worden ze weer actueel. Net zoals hierboven werd geschreven stemmen helpt niet meer, we zijn de lul en goed ook.

 4. Krots

  Stemming maken en mensen selectief in een verdomhoekje trappen lijkt wel een verdienmodel.(lijkt ?…is!)
  Dat je kan constateren, ok… maar het verdeel en heers spelletje wordt op hoog niveau gespeeld.
  Denkt u dat die generaties überhaubt nog kracht hebben om een vuist te maken ?
  Na de bewustwording dat die hun hele leven voor jan met de korte achternaam hebben gewerkt en nog voordat die van deze wereld gaan, bijna alles weer afgepakt word ?

  Dan is het makkelijk om te zeggen dat die niet meer achter hun raampje weg komen, of niet ?
  Wat mij opvalt is dat het “draaiboek” al enige decennium in werking gezet is.

  Het zelfde principe, als u denkt met uw vrouw na 25 jr gelukkig gehuwd te zijn geweest, zij ineens durft te zeggen dat zij al een dikke 20 jaar iets met de buurman heeft, op het moment dat u niets vermoedend aan het werk bent.
  Ik zou uw reactie weleens willen zien.

  Hetzelfde met de huidige perikelen, daar kunt u dus niets meer aan veranderen, omdat er gewoon weg verraad gepleegd is.
  Dat velen dit maar niet willen geloven is naar mijn inziens heel logisch. Want wat zou u denken (en doen) na 25jr dergelijke ervaring ?

  Verder nog, mogen de mensen die boos zijn wel minder worden of uitsterven, maar als u de menselijke psyche kent, die NOOIT, maar dan ook NOOIT alleen in links modus uitgevoerd kan worden en de intuïtie van de mens kennelijk onderdrukt moet worden. gaat dat echt niet lukken door te zeggen dat dit alleen deze generaties betreft.

  We zullen zien,
  Ook jongere generaties met weldenkende ouders, waar op zich nog niet eens een niveau aan te plakken is, zullen er zeker tegen in gaan.

  Tot slot:

  Als er dan nog tegen deze mensen aan getrapt word waar u kennelijk deel van uit maken wil, om kennelijk alle verkeerde redenen, zegt dat iets over u en deze site.

  Wat hebben we ook een zooi schapen in NEEderland.

 5. Het feit blijft, de bozeoudeman heeft volkomen gelijk. Ook al zullen veel mensen hem dat nooit geven. Blijf vooral weg kijken hoe uw kinderen geïndoctrineerd worden op school, en in de media, met de NOS voorop. Het is een zieke maatschappij hier, en in die BRUSSELSE BREI, die nodig zou zijn om oorlog op dit continent te voorkomen, maar het heeft er eerder voor gezorgd dat we er dichter tegen aan zitten dan ooit tevoren. Geen interesse in wat ook , maar overal een achterlijke mening er op na houden, die vooral correct is voor hun eigen manier van denken, en de anderen moeten maar volgen, en daar begint de dictatuur.!!!!

 6. Dat stemmen toch nog wel zin heeft, dat kan men in Polen, Hongarije en tsjechië zien maar die landen hebben dan ook 44 jaar onder het Communisme gezucht terwijl het Westen democratisch en welvarend was.
  Was dat in Nederland ook zo geweest dan zouden we ook anders stemmen denk ik.

 7. Volkeren manipuleren is een psychologische kunst. Daar zijn voor politiek / bedrijfsvoering advies
  bureaus voor. het is ook helemaal niet zo moeilijk, mensen op een dwaalspoor te zetten.
  Mensenkennis, kennis in de psyche van de mens is de sleutel hiervoor. Een spel dat op een
  laag tempo gevoerd dient te worden, langzaam. Geduld is een schone zaak, en je hebt een
  goede oogst volgzame onwetende mensenvolkeren.

 8. Koosv8, ‘;’Blijf vooral weg kijken hoe uw kinderen geïndoctrineerd worden op school, en in de media, met de NOS voorop.”

  Dat is theoretisch leuk, maar praktisch niet meer mogelijk in deze tijd als je als blanke of pro blanke in een achterstandswijk in een van de 4 grote steden woont.

  Het verschil met de Bozeoudeman die als kind de deur uit kon stappen en al liep ie de hele dag rond, een moslim of neger kwam hij niet of nauwelijks tegen. Heel zijn schoolklas was blank. En onder die blanken kinderen zaten er 0 met de Poolse nationaliteit. Heerlijk opgroeien zo en het maaktte niet uit of je als ouders rijk of arm was, je kind kon naar een blanke school.

  Anno 2020 is dat wel een beetje anders. Probeer maar een overwegend blanke school te vinden als je een normale jan lul bent en tussen de 25000 – 30000 Euro Bruto verdient. En buiten spelen, dat kan, met Turkse of Marokkaanse kinderen.

  Denk je echt dat als de blanke bevolking al in de minderheid is in alle 4 de grote steden dat je gemakkelijk een blanke school kan vinden. Ja als je geld hebt en in een van de betere buurten in die 4 grote steden woont, dan is het nog steeds mogelijk om een overwegend blanke school te vinden en anders zul je het met een mengelsmoeje moeten doen.

  Dit is namelijk een van de middelbare schoilen waar wij in 2018 voor hadden kunnen kiezen, die redelijk dicht in de buurt is. Dit is namelijk de realiteit anno 2020 als blanke armoedesloeber in 1 van de 4 grote steden.

 9. Dit komt uit het Jeugdjournaal, wat op veel lagere scholen verplicht kijken is, dezelfde school, wat een rolmodel lijkt te zijn voor de NPO. Dit is de ultieme multiculturele droom voor de blanke linkse leraren en leraressen en of de linkse stemmers en dat hun visie, (diversiteit is goed) toch echt de einige juiste is Denk je dat 1 van deze leerlingen ooit vol op ‘rechts’ gaat stemmen?
  Ik werk regelmatig in Rotterdam en zie precies het zelfde soort scholen daar. (met weinig tot geen blanken erop)
  Als je als blank kind op zo’n school zit, door welke omstandigheden dan ook, kun je alleen maar mee huilen met de (grijze) wolven. Je uitspreken voor Baudet of Wilders op zo’n school gaat je alleen maar hoon, gespeelde verontwaardiging en hoogstwaarschijnlijk ook klappen opleveren en uiteraard de spot van de linkse lerares / leraar natuurlijk. Krijgt je kind dagelijks te horen hoe onnozel hij of zij wel niet is.

 10. Debiliteit bestaat sinds mensenheugenis, daar is niet aan te ontkomen, kinderen gingen dan naar het bijzonder onderwijs, dat doen ze al jaren anders, ze noemden het positieve discriminatie opdat iedereen naar het HBO kan doorstromen, kijk maar naar de Hoge Kalkoen school te 010🤣

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd