Twitterbericht met de oproep om blanke mensen af te tuigen omwille van ‘Black History Month’ krijgt meer dan 335.000 likes

2
727

Een Twitter-draad bestaande uit alleen berichten over blanke mensen die om reden van “Black History Month” (“Zwarte Geschiedenis Maand”) moeten worden mishandeld, heeft meer dan 335.000 likes op Twitter ontvangen, ondanks het feit dat het een duidelijke schending van de Twitter-regels is.

De draad bestaat uit ideeën om blanke mensen met geweld aan te vallen. In sommige gevallen worden de confrontaties uitgelokt door beschuldigingen van racisme, maar andere voorbeelden lijken gewoon willekeurige aanvallen te zijn.

De gebruiker die de draad postte – @nomjinni – sloot zijn account af kort voordat dit artikel werd gepubliceerd, wat betekent dat de draad niet meer zichtbaar is.

Twitter heeft nagelaten de draad te verwijderen of enige actie te ondernemen tegen de gebruiker die de draad heeft gepost, ondanks het feit dat het een duidelijke schending is van hun eigen ‘Glorification of violence policy‘ (‘Verheerlijking van geweld beleid’), waarin staat:

“We verbieden ook de verheerlijking van geweld. Verheerlijking van geweld kan anderen inspireren om deel te nemen aan soortgelijke gewelddaden”.

Grote menigte negers slaan blanke actrices in elkaar: “Witte hoeren!” 

De regel bepaalt ook dat verheerlijking van geweld tegen een bepaald ras verboden is, maar de draad blijft hangen.

“Video’s die geweld verheerlijken en aanmoedigen zullen snel worden verwijderd door Twitter… tenzij ze van zwarte mensen zijn die blanke mensen aanvallen. Dan krijgen ze honderdduizenden mensen die het graag liken”, schrijft Mark Dice.

Tal van andere respondenten in de draad verheerlijkten het geweld in de videoclips en plaatsten hun eigen geweldsfilmpjes.

14-jarige blanke jongen door zwarten bruut aangevallen op schoolbus in Florida

Stel je voor dat blanken een hele draad zouden volgooien met filmpjes waarin zwarte mensen in elkaar worden geslagen. Als ze geluk hadden, zouden ze binnen enkele minuten worden verbannen. Als hun identiteit bekend zou worden, zouden de media waarschijnlijk proberen hun leven te ruïneren.

Onder het mom van “inclusiviteit” en “diversiteit” worden blanken in de westerse wereld langzaam maar zeker het slachtoffer van racisme. De globale “elites” zijn een oorlog begonnen tegen de blanken, en hun agenda’s zijn meestal voor generaties gepland, dus dit is nog maar het begin. Hou je ogen open en je zult zien waar ik het over heb.

Twitter Thread of White People “Getting Their Ass Beat For Black History Month” Receives Over 335,000 Likes

Wanneer blanken worden aangevallen, worden we verondersteld de andere kant op te kijken

2 REACTIES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.