zondag, maart 29, 2020

Orbán: “Soros heeft drie keer geprobeerd Hongarije te plunderen”

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Hongarije is de toekomst van Europa, verklaarde premier Viktor Orbán tijdens zijn toespraak tot de natie dit weekend. Hij veroordeelde ook globalisten zoals de miljardair George Soros. “Ik heb Soros drie keer zien proberen mijn land te plunderen”, zegt de Hongaarse leider.

Viktor Orbán richtte zich in zijn jaarlijkse toespraak tot de natie op het nationalisme en de strijd tegen het globalisme. Hij wees er onder andere op dat een natie alleen kan herrijzen als ze haar onafhankelijkheid en eigenwaarde terugkrijgt.

De vorige regering van Hongarije, zei hij, ging in feite failliet. Het was een regering van voormalige communisten met een liberaal beleid, zei hij.

“Dit voorbeeld bevestigt de veronderstelling dat er niet zoiets bestaat als een liberaal. Een liberaal is slechts een communist met een academische graad.”

Het loslaten van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is volgens Orbán het beste wat Hongarije heeft gedaan.

“Als we hun advies hadden opgevolgd, zou Hongarije op een ziekenhuisafdeling hebben gelegen met infuusdraden van leningen van het IMF en Brussel die aan zijn armen hangen, en zou George Soros de kraan hebben gecontroleerd op de leningen.”

Hongarije verbant als eerste Europees land de Rothschild-banken

Hij heeft Soros meerdere malen aangevallen in zijn toespraak.

“Sinds ik meer dan dertig jaar in de politiek zit, heb ik met eigen ogen gezien hoe Soros drie keer probeerde Hongarije te plunderen.”

Orbán evalueerde ook de laatste tien jaar van Hongarije en stelde vast dat deze de meest succesvolle waren in de laatste honderd jaar van de geschiedenis van het land.

“Hongaren zijn niet gewend zichzelf als een succesvolle natie te zien. We zijn al zo lang down dat we niet weten hoe het is om aan de top te staan”, legde hij uit.

De afgelopen tien jaar hebben we ook geleerd dat Europa niet Brussel is. We zijn Europa en we hoeven de eisen van de vermoeide Brusselse elite niet te volgen. Eerder dachten we dat Europa onze toekomst was, nu weten we al dat wij de toekomst van Europa zijn.”

In het verleden is Hongarije een grote macht geweest, die onder andere de Ottomanen terug heeft geduwd. Orbán ziet opnieuw een sterke natie opkomen op hetzelfde moment dat West-Europa steeds islamitischer wordt, iets waar hij eerder voor waarschuwde. Europa moet terug naar zijn eigen christelijk erfgoed, aldus de minister-president.

Velen hebben geprobeerd Hongarije te verzwakken. Na de Eerste Wereldoorlog zijn grote gebieden verloren gegaan.

“Het feit dat we hier honderd jaar later zijn, bewijst dat God plannen heeft voor dit land. Met alle respect, maar we kunnen alleen maar zeggen dat we klaar zijn voor die oproep, we zijn klaar voor de reis van de komende honderd jaar. Hongarije boven alles, God boven ons allemaal!”, concludeerde Viktor Orbán.

Hongarije waarschuwt dat Europa zijn identiteit verliest – islam penetreert zonder verzet

11 REACTIES

 1. Beste Orban. Wat ik je aanraad als “anti euro Elite” burger is. Doe zo verder. Îk had op Frankrijk gerekend en hoop nog steeds dat daar de eurocritische gaan winnen. In Duitsland heb ik echt mijn vertrouwen verloren. Italïe proberen zij nu samen met de huidige regering op de knieen te krijgen, juist zoals Spanje en haar corrupte regering. Verhfst heeft weer veel valse belofstes gedaan en de regeringen in aanzien (geprobeerd) slecht gemaakt in jullie landen. Ik hoop de burgers lopen niet in de val. Want de media zijn door europa en het kapitaal gekocht en niet meer te vertrouwen. Volgende week komt de euro top naar belgïe om daar en Nederland hun dictator schap nog te versterken. En zo gaat het maar verder. Laat uw land zoals portugal, mensen op pensioen belastingvrij in je kand leven. Zo trek je het kapitaal van hen aan. Wij zijn het moe om uitgezogen te worden door europa met haar mooie beloftes. AlLES GAAT BETER GOEDKOPER ENZ WORDEN, JUIST HET OMGEKEERDE JA. ZIJ VERKOPEN ONS U AAN DE ISLAM EN AFRIKA. Dat is wat zij doen en hen die niet volgen worden gestraft zoals jullie, polen en bv Salvini. De enige die er beter op geworden zijn. Zijn zijzelf de groot industrie, het grootkapitaalen en de ondankbare, criminele migranten. En wij burgers zijn er alleen maar slechter bij geworden. Elk jaar nieuwe “verdoken” belastingen en “afbouw” van onze hard verdiende sociale zekerheid, minimum pensioenen, dat zelfs met de hulp van de vakbonden. Alles ten voordele van de vroeger genoemde bende uitschot. Verlaat europa nu het nog kan. Juist zoals de engelsen hebben gedaan. Hopenlijk volgen er nog vele landen zodat wij terug waarde hebben als burgers. Sticht een verbond van oud oud oostblok landen. Desnoods met rusland als sponsor. Putin is niet de beste maar beter dan europa. Of zoek steun met england en Amerika als tegengewicht tegen europa. Ik kom dan bij jullie wonen. WANT HIER IS HET NIET MEER UIT TE HOUDEN.

 2. @anargie

  Dan zou in heel Europa in no time de pleuris uitbreken. Hongarije staat niet alleen. Hun enige vijand is Brusssel met zijn westerse linksliberale vazallen.

 3. @Picavet

  “Verlaat europa nu het nog kan. Juist zoals de engelsen hebben gedaan. Hopenlijk volgen er nog vele landen zodat wij terug waarde hebben als burgers”

  Dan zou het westerse volk eerst toch de linksliberale volksverraders van hun troon moeten jagen. Orban kan dit gigantische probleem niet in zijn uppie voor heel West Europa oplossen. Ik hoop overigens dat uw schrijven op één of andere manier bij hem terecht zal komen.

 4. Soros zal niet stoppen (of hij moet dood vallen – wishful thinking) om landen kapot te maken welke niet willen doen zoals hij wil…

 5. Wij komen al 18 jaar in Hongarije, en zien met eigen ogen hoe dit land herrijst .
  Deze man is een zegen voor zijn land.
  Ik beschouw het nu al als mijn tweede vaderland.
  Op mij kan hij rekenen met zijn strijd tegen dat schorum van Soros volk.

 6. Picavet en anderen,

  Jullie zien helaas nog steeds maar een klein stukje van de grotere agenda: een nieuwe globalistische wereldorde. Dat plan voor totale controle ( zoals beschreven in Orwells 1984 of Aldous Huxley’s Brave New World) is al honderden jaren geleden gepland. Met heel veel geduld en stap voor stap is er aan dit plan gewerkt door de 13 bloedlijnen/cabal/illuminati/zionisten/Hittites/vrijmetselaars/ jesuiten/theosophical society/Fabian society etc. Deze psychopaten behoren tot een club waar wij gewone sheeple niet toe behoren. Denken dat de leiders van Engeland of Amerika daar niet toe behoren is illusie. Het noordelijk halfrond gaat een periode van totale chaos tegemoet. Immigranten/armoede/virussen/financiële ineenstorting/manmade stormen, overstromingen en branden (weatherwarfare bestaat al tenminste sinds de Vietnam oorlog)/5G mindcontrol dit alles gaat leiden tot een reset met smartcities, social credit systeem, 24/7 controle van alles wat je doet, cashless society etc.
  Hopelijk weet Orhan hiervan en bestrijdt hij deze agenda. Maar of het op de lange termijn geaccepteerd wordt door de globalisten…
  Veel sterkte en wijsheid gewenst allemaal!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd