In Hamburg-Billstedt, direct aan het Öjendorfse meer, worden talrijke luxueuze woningen gebouwd, uitsluitend voor zogenaamde “vluchtelingen”. Deswege schuwden de links-groene omvolkingsfanatici in de regering er niet voor om een beschermd natuurreservaat te rooien.

Het klinkt misschien als een slechte grap, maar het is de realiteit in Merkel-Duitsland anno 2020: een beschermd natuurgebied in Hamburg-Billstedt is volledig afgevlakt om een nobele levenservaring te garanderen voor immigranten die illegaal het land zijn binnengekomen. Wat stellen zeldzame en bedreigde dier- en plantensoorten voor in vergelijking met het welzijn van illegale asielzoekers? Helemaal niets volgens de linkse omvolkingsfetisjisten.

Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken

Designer-rijtjeshuizen voor vluchtelingen

De nieuw gebouwde luxe woningen in Hamburg-Billstedt zijn uitsluitend bestemd voor gebruik door illegalen. Ze kunnen dan genieten van een shisha en cocktail direct in het recreatiegebied aan het Öjendorfmeer. Je leeft immers maar één keer. En als je de uitnodiging van mensensmokkelkoningin Angela Merkel aanvaardt, kan men op zijn minst een nobele woonervaring verwachten. In Hamburg zal men definitief voldoen aan de eisen van Merkel’s gasten.

Na de moeizame “vlucht” naar het sociale paradijs van de Bondsrepubliek Duitsland wachten in Hamburg-Billstedt appartementen van 126 tot 136 vierkante meter op iedereen met de juiste huidskleur. Geïnteresseerde bewoners worden hier ook direct op gewezen. Aan de huizen zijn informatiebrieven bevestigd, die het in een grenzeloze arrogantie duidelijk maken: Deze appartementen zijn niet te huur. Menig Duitse familie zou blij zijn geweest met haar eerste bewoning van zo’n nobel appartement met een tuin. Dit is echter voorbehouden aan eersteklas mensen.

Duitsland leert asielzoekers hoe ze seks met blanke vrouwen moeten bedrijven

Belastingbetaler financiert rijtjeshuizen

Hoewel de hardwerkende Duitse burger deze adellijke rijtjeshuizen niet mag bewonen, mag hij er wel voor betalen. Het miljoenenproject wordt uiteraard gefinancierd door de belastingbetaler. De plaatselijke AfD omschreef deze Duitsers-vijandigheid treffend als een “stomp in de maag voor elke inwoner van Hamburg”. Beelden van de luxueuze nieuwbouw onderstrepen het volksvijandige bestuur van de rood-groene Hamburgse overheid (met medewerking van de groene Ferrari-coureur Katharina Fegebank). De volgende video van de links-groene plaats delict is niet voor de zwakke zenuwen.

Luxuriöse Reihenhäuser exklusiv für Flüchtlinge: Naturschutzgebiet in Hamburg platt gemacht

3 REACTIES

  1. Containerwoningen zijn al te goed voor asielparasieten, maar dit slaat werkelijk echt alles… Voor dit “soort” worden kosten noch moeite gespaard, terwijl de autochtone bevolking kan doodvallen…

  2. Mijn moeder zei altijd tegen mijn broertje, als je iets niet krijgt moet je je gezicht maar zwart verven. En dat is decennia geleden dat ze het zei. Dus hoelang speelt dit al dat getinten voorrang krijgen op alles.

  3. Die achterlijke linkse idioten schenken alles weg aan die profiteurs…moeten ze die waanzin ook maar zelf betalen en niet met het geld dat ze aftroggelen van de mensen di niet op deze “cultuurverrijking” zitten te wachten…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.