The Simpsons hebben 27 jaar geleden voor het globale Coronavirus gewaarschuwd

4
680

Bovenstaande TV serie The Simpsons benoemde het Coronavirus ruim een decennium geleden.

Onderstaande film werd uitgebracht in 2011, maar voelt als het Coronavirus van 2020. Afkomstig uit Azië van het vleermuis/varkensvirus. Er wordt melding gemaakt van vaccinaties die autisme veroorzaken. Het CDC ligt in bed met farmaceutische bedrijven. Advocatenkantoren vrijwaren farmaceutische bedrijven.

Contagion – Corona Virus & Simpsons

4 REACTIES

 1. De Simpsons hebben ook nog andere voorspellingen gedaan; o.a. het neerhalen van de Twin Towers.

 2. Waarom zou een Chinese Miljardair zijn reputatie en alles op het spel zetten om ons te vertellen dat er elke dag 1200 lijkverbrandingen zijn? Zeggen dat er al 1,5 miljoen geinfecteerden zijn. En het aantal doden al meer dan 50000 is.

 3. Lukt het niet de eerste keer om je eronder te krijgen dan krijgt dit virus volgens doktoren nog een tweede kans:

  Artsen die aan de frontlinie van de nieuwe uitbraak van het coronavirus (COVID-19) werken, hebben de Taiwan Times verteld dat het mogelijk is om opnieuw geïnfecteerd te raken door het virus, wat in sommige gevallen tot de dood leidt door plotseling hartfalen.

  Het is heel goed mogelijk om een ​​tweede keer geïnfecteerd te raken. Een paar mensen herstelden van de eerste keer door hun eigen immuunsysteem, maar de medicijnen die ze gebruiken beschadigen hun hartweefsel, en wanneer ze het de tweede keer krijgen, helpt het antilichaam niet, maar maakt het erger en sterven ze plotseling dood door hartfalen ‘, leest een bericht dat door een familielid van een van de artsen in het Verenigd Koninkrijk aan Taiwan News is doorgestuurd.

  Hij zei ook dat het virus “ons allemaal te slim af is geweest”, omdat het de symptomen tot 24 dagen kan verbergen. Deze bewering is elders onafhankelijk gemaakt, waarbij de Chinese longarts Zhong Nanshan (鍾南山) zegt dat de gemiddelde incubatietijd drie dagen is, maar het kan maar één dag en tot 24 dagen duren om symptomen te ontwikkelen.

  De bron zei ook dat vals-negatieve tests voor het virus vrij gebruikelijk zijn. “Het kan de testkit voor de gek houden – er waren gevallen die ze vonden, de CT-scan toont aan dat beide longen volledig zijn geïnfecteerd, maar de test kwam vier keer negatief terug. De vijfde test kwam positief terug. ” -Taiwan Times

  Een van de manieren waarop coronavirussen het immuunsysteem verlammen, is via een HIV-achtige aanhechting aan witte bloedcellen, die een ‘cytokinestorm’ veroorzaakt – een term die populair is tijdens de aviaire H5N1-influenza-uitbraak – waarbij een ongecontroleerde afgifte van inflammatoire ‘cytokines’ ‘richten zich op verschillende organen, vaak leidend tot falen en in veel gevallen tot de dood.

  De cytokinestorm wordt het best geïllustreerd door ernstige longinfecties, waarbij lokale ontsteking overgaat in de systemische circulatie en systemische sepsis produceert, zoals gedefinieerd door aanhoudende hypotensie, hyper- of hypothermie, leukocytose of leukopenie en vaak trombocytopenie.

  Naast longinfecties is de cytokinestorm een gevolg van ernstige infecties in het maagdarmkanaal, urinewegen, centraal zenuwstelsel, huid, gewrichtsruimten en andere plaatsen. (Tisoncik, et. Al, Into the Eye of the Cytokine Storm) (2012)

  De rest kun je verder hier lezen. De vrouw in de video heeft in ieder geval de bril op de neus gekregen.

  https://www.zerohedge.com/health/hubei-doctors-warn-even-deadlier-coronavirus-reinfection-causing-sudden-heart-attacks

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.