Bill Gates © Kuhlmann /MSC / Wikimedia (CC BY 3.0)

Als het Coronavirus zich in Afrika verspreidt, kan dat leiden tot een pandemie met tientallen miljoenen doden. Dat is wat de oprichter van Microsoft en filantroop Bill Gates zegt, volgens The Telegraph.

Het betoog van Bill Gate kwam slechts enkele uren voordat het eerste geval van het Coronavirus werd bevestigd in Caïro, Egypte, schrijft The Telegraph.

Het was tijdens een ontmoeting met de Amerikaanse wetenschapsorganisatie AAAS in Seattle dat de miljardair, die bekend staat om zijn werk op het gebied van anticonceptie in Afrika, zijn noodlottige voorspelling deed.

Gates noemde de Corona-epidemie “een enorme uitdaging” en waarschuwde met name voor de gevolgen als de infectie zich zou verspreiden op het Afrikaanse continent.

“We zijn ons er altijd van bewust geweest dat een natuurlijke of opzettelijk veroorzaakte pandemie de gezondheidszorgsystemen en economieën kan ontwrichten en meer dan 10 miljoen doden kan veroorzaken”, legde hij uit.

Het Coronavirus, dat afkomstig is uit China, blijft zich snel verspreiden. Tegen zaterdag waren 67.000 besmette mensen bevestigd en waren meer dan 1.500 mensen gestorven aan het virus.

7 REACTIES

 1. beetje dom geneuzel. gezien dat influenzavirus maandelijks bijna 70.000 dodelijke slachtoffers eist op weliswaar minimaal 70 miljoen besmettingen (0.1%) en Coronavirus per maand (we zullen maar afronden) 1.400 dodelijke slachtoffers op 70.000 besmettingen (2%) kan men alleen zeggen dat momenteel het Coronavirus 20 keer zo effectief is. Voor een nieuw virus waaraan ons afweersysteem zich nog moet aanpassen is dat absoluut geen verontrustend beeld. En zoals bij vele viri moeten juist de zwaksten onder ons eraan geloven. Dus voor mij zie ik er niets bedreigends in.
  Maar ja, zoals ook gillen en hollen bij de klimaatveranderingen en angst inpraten, doet men dat ook bij het Coronavirus. Hoe harder men gilt des te meer geld er rolt naar de verkeerde kant van onze portemonnee.

 2. Nou , dan heeft Bill toch DATENE waar hij zo over lult …Het ‘uitdunnen” (depopuleren) van het menselijk ras .
  Misschien weliswaar de vergeerde groep dan dat HIJ en andere NWO hufters in gedachten hadden , ….maar het is dan wel een begin . En moge hijzelf ook zsm het loodje leggen.

 3. Deugmens Bill Gates is weer een nieuw pad aan het effenen om in de zakken van de ‘racistische’ westerse belastingbetalers te zitten ter bevordering van zijn globalistische winstagenda.

  Aangezien ‘black lives matter’ en het leven van blanke ‘untermenschen’ van veel minder belang is, willen de linkse deugmensen natuurlijk de prioriteit gaan leggen bij het redden van de zwarte Afrikanen.

  Als er al een vaccin gevonden wordt (natuurlijk betaald met het geld van de witte man), moet dit vaccin politiek correct in de eerste plaats naar alle niet-blanken gaan en moeten blanke ‘untermenschen’, zoals het politiek correct hoort, als laatsten aan bod komen… (sarcasme)

 4. Witte man..Zwarte man……Gele man…Bruine ……man….ik heb altijd gedacht dat het allemaal leden waren van het menselijk ras? De een snuggerder dan de ander,dat wel,maar slimheid in NIET kleurgebonden !

 5. Bill Gates heeft aandelen in het patent welke het virus heeft ontwikkeld. Hij weet waarover hij praat terwijl hij de wereld zand in de ogen strooit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.