Foto ter illustratie

Op een dag zal het in de geschiedenisboeken staan, dat de gevolgen van het politieke falen in de asielvluchtelingenkwestie pas in de loop der jaren echt duidelijk werd, maar toen was het al te laat – voor Duitsland.

Asielwaanzin: In gevallen waarin bekend is dat asielzoekers Duitsland illegaal zijn binnengekomen en al in een andere EU-lidstaat asiel hebben aangevraagd, zou de asielaanvraag snel en negatief kunnen worden afgehandeld op basis van §16a van de grondwet, ware het niet voor de Duitse overheid die maandenlang verzaakt om de termijn voor een overdracht volgens de Dublin-regels in acht te nemen en zodanig de uitzetting af te dwingen. Als gevolg blijven de brutale asieleisers bij het verstrijken van de termijn in het land van hun keuze, met al hun verzorgingsaanspraken en rechtsmiddelen, natuurlijk.

Een Irakees die het woord asiel kan zeggen is zonder toestemming de Bondsrepubliek binnengekomen, de persoon die asiel zocht, heeft al eerder in een ander EU-land asiel aangevraagd, maar blijkbaar was voor hem daar de sociale voorzieningen niet voldoende en is hij dus naar Duitsland ‘gevlucht’. En hier begint het merkwaardige verhaal van de asielzoeker, vergezeld van een bizarre situatie. Als de situatie niet zo maniakaal was, zou men hardop kunnen lachen: Politieagenten vragen de Irakees of hij gedeporteerd wil worden.

Kort nadat de politieagenten hem in eerste instantie niet hadden meegenomen, verstreek de termijn voor een overdracht volgens de Dublin-regels, volgens welke het EU-land dat de aanvrager als eerste binnenkomt verantwoordelijk is voor een asielprocedure. De termijn is meestal zes maanden. Daarna wordt Duitsland verantwoordelijk voor de asielprocedure. Tot op heden is de Duitse regering er niet in geslaagd de termijn voor de overdracht op EU-niveau af te schaffen of tot enkele jaren te verlengen. Daarom kunnen asielzoekers die zonder toestemming naar Duitsland reizen en illegaal verblijven, in de regel hun asielprocedures in Duitsland al na zes maanden afronden. In het geval van Irakezen betekent dit dat zij, ongeacht de uitkomst van de procedure, zelden naar huis terugkeren.

Op dit moment wordt minder dan de helft van de Iraakse asielzoekers erkend – op grond van het feit dat de situatie in hun eigen land is verbeterd. Maar slechts een klein deel van de afgewezenen wordt gedeporteerd of vertrekt vrijwillig. Van de erkende aanvragers wordt slechts ongeveer één op de honderd later herroepen, en drie jaar na erkenning hebben ze een wettelijke aanspraak op een vaste verblijfplaats, op voorwaarde dat ze geen strafbaar feit plegen en een baan vinden.

4 REACTIES

 1. Op een gegeven moment zal het publiek de waarheid zien, net zoals deze geschokte Britse reporter, die oprecht dacht dat in de islam stond dat de moslims zich aan de wetten van het land waar ze in wonen moesten houden. Bij een ontkennend antwoord van een haatbaard, zegt ze nog: Ik dacht van wel. De jongedame is natuurlijk opgevoed met het idee dat islam vrede is.

  Zo van haar eigen natte multiculturele wolk gedonderd!

  En dan is onze mainstream media nog zo verbaasd dat zoveel mensen op Boris hebben gestemd.

 2. Dit krijg je als de (linkse) media niet objectief bericht wat er daadwerkelijk gebeurd. Hierdoor is de huidige media mede veroorzaker van alle ellende wat de bevolking over zich heen krijgt. Hou er rekening mee dat ook alle medewerkers van deze linkse media straks wordt opgepakt voor landverraad.

 3. Stacy Dooley heeft vele reportages gemaakt, onder andere over vrouwen die met zuur waren aangevallen….ik denk dat weinig mensen in de westerse wereld zo zijn geconfronteerd met het geweld van Islamisten als deze vrouw.

  Een weldenkend persoon, eigenlijk ieder weldenkend mens die anderen respecteert en tracht een leven in de positieve zin te volgen kan niet anders dan Islam zien voor wat het is: totale ontmenselijking, pure haat tegen vrouwen vanuit het waandenkbeeld dat het geen mensen zijn maar dieren om mee te fokken.

  Iedereen uit onze wereld die zo steunt roept eigenlijk : dood en vernedering tot de dood toe aan alle vrouwen. Dat is de boodschap die Frans Timmermans verkoopt, dood aan alle vrouwen. En die boodschap word een realiteit, ook voor de Europese vrouwen.

  Niet de individuele moslim geboren in Islam die zich hier ophoud is het gevaar, maar de tien waanzinnigen die honderd afgerichte soortgenoten aan zetten tot moorden, zich gesteund voelend door Europese verraders die zelfs met de meest achterlijke uitspraken hun dienaren voor zich laten werken, simpelweg omdat geld meer betekend dan een leven in vrijheid. Per stuk zoeken weinig mensen problemen, het leven heeft er uit zichzelf al genoeg te bieden.
  Maar de sektewaanzin van zowel de Linkse Gütmensch en de rechtse meehuilende vreetbuil die nooit genoeg heeft als de Islamist zijn zaken die niet de natuur heeft voortgebracht maar de hebzucht, en aan beiden ligt een slecht gekleed volk met een enorme arrogantie aan ten grondslag. Verbannen van de berg Ida, levend in een land gestolen en ingenomen met geweld van de oorspronkelijke bewoners. Precies wat nu met Europa gebeurt, precies hetzelfde, maar met een enorm kapitaal en een legioen aan verraders op de loonlijst.

  Er blijft slechts een weg over om die waanzin die in Brussel heerst en in de regeringen van sommige landen te stoppen, ik zou willen dat het de stembus was maar ik weet ondertussen beter, de stembus zien als redding is de achterlijkheid van de wanhopige te denken dat een rood hokje of rondje inkleuren iets veranderd….

  Alleen het zwaard zal nog redding brengen, of een ziekte die alles in het kwadraat decimeert , democratie is zeer bewust de nek omgedraaid en het gros van de mensen is zowel geïntimideerd als geconditioneerd, afgericht en bang dat de baas iemand laat slaan.

  Alleen nog het zwaard mensen, alleen nog het zwaard. Dat was wat ze wilden, dat is alles wat we krijgen. Zelfs dat is wat ze ons willen laten doen, dat of als schapen ondergaan en als verdwaasde volkeren sterven.

  De gramschap van soete menschen…. gloeiend als een kooltje, als die vonk ooit lucht krijgt, niets ter wereld kan die blussen…. en de meest soete menschen zullen verscheurende wulfen zijn.

  Duchesne, Rocinante …..

  “Never stand begging for that which you have the power to earn.”
  ― Miguel de Cervantes Saavedra

 4. @F1802, je hebt gelijk en alleen als een Zwarte (vrouw) ze (de Democraten) vertelt dat Blanke Overheersing (White Supremacy) en Blank Nationalisme eigenlijk niet bestaat, geen een professor met cijfers op de proppen kan komen die aantoont dat het wel bestaat en dat de Democraten haar woorden zoals gewoonlijk weer verdraaien, zoals ze ook met Trump doen, staan ze met een mond vol tanden!

  Ik heb eigenlijk niet veel / niks met zwarte vrouwen, maar deze vrouw vind ik geweldig.
  Uiteraard laat ons nieuws er niks over zien. Ook de schrijvende pers deed of zijn neus bloedt

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.