donderdag, februari 20, 2020

De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Iedereen kent Frans Timmermans, de polyglot uit Zuid-Limburg. Eens was hij de trots van Zuid-Limburg, tegenwoordig schamen de mensen zich voor hem. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Het is helemaal de verkeerde kant op gegaan met Frans.

Auteur: Paul Nielsen – Vertaling Rommel

Dit is het filmpje waarin Timmermans praat over “diversity”.

1. Frans Timmermans wil Europa “divers” maken, terwijl Europa eigenlijk al divers is.

Europa bestaat uit landen zoals Spanje, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Zweden, Slovenië en Nederland. Deze landen hebben allemaal verschillende geschiedenissen, talen en tradities. Daarom is Europa al een divers continent, dus waar heeft Frans Timmermans het over?

Helaas bedoelt Frans Timmermans met “diversiteit” iets heel anders. Hij heeft het namelijk over niet-Europese, niet-Westerse culturen. Nog specifieker heeft meneer Timmermans het niet over de Japanse cultuur of over de Zuid-Amerikaanse cultuur. Dat zou mooi en gezellig zijn geweest. Hij heeft het over islam en moslims.

2. Frans Timmermans gelooft dat het actief transformeren van iedere mono-culturele samenleving in een multiculturele samenleving te maken heeft met globalisering, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is.

Frans Timmermans is ervan overtuigd dat “diversiteit” geïmplementeerd dient te worden in alle Europese landen die mono-cultureel zijn, en dat dit iets met globalisering te maken heeft. Helaas heeft hij niet in de gaten dat deze twee dingen niets met elkaar te maken hebben. Japan en Zuid-Korea zijn internationaal georiënteerde landen, sterke economieën en zeer mono-culturele maatschappijen. Hetzelfde geldt voor China, een extreem grote economie die een toenemend invloedrijke rol speelt in de wereld. China is ook ondanks haar regionale verschillen een erg mono-cultureel land.

3. Frans Timmermans is Orwelliaans.

“Politici die aan hun kiezers een samenleving proberen te verkopen die enkel bestaat uit mensen van één cultuur… proberen een toekomst te verkopen die is gebaseerd op een verleden wat nooit bestaan heeft”, zegt hij.

Het eerste wat bij me opkwam, was de volgende quote van George Orwell.

“De makkelijkste manier om een volk te vernietigen is door de kennis die het heeft over zijn eigen geschiedenis te ontkennen en teniet te doen.”

4. Frans Timmermans gelooft dat “diversiteit” implementeren iets te maken heeft met het verdedigen van de waarden waar wij voor staan als samenleving, terwijl het tegenovergestelde waar is.

Frans Timmermans gelooft dat wij meer “diversiteit” (lees: islam) nodig hebben, want als wij dat niet zouden doen, dan zouden wij onze waarden weggooien. In werkelijkheid is het tegenovergestelde waar.  Door de  islam te weigeren, verdedigen we juist onze waarden. Waarden zoals gelijkheid en veiligheid voor vrouwen, Joden en homoseksuelen gaan niet samen met de islam. Zelfs de vrijheid van religie gaat niet samen met de islam, omdat de islam een totalitaire politieke ideologie is waarin de vrijheid van religie niet bestaat. En NEE, de mogelijkheid om als een dhimmi te leven telt niet.

5. Frans Timmermans is zo ideologisch verblind dat hij niet capabel is om te leren van echte informatie

“Diversiteit” is een ramp gebleken in West- en Noord-Europa:

 • Duizenden jonge meisjes in het Verenigd Koninkrijk zijn reeds gedurende decennia seksueel misbruikt door georganiseerde groepen moslimmannen.
 • Verschillende jonge blanke Europese vrouwen zijn verkracht voor een camera, terwijl de verkrachting live werd uitgezonden op het internet.
 • Twee van de drie Britse moslims zouden een terroristisch complot niet rapporteren aan de politie; 62% van de Britse moslims geloven niet in de bescherming van de vrijheid van mening, en 40% van de Britse moslims willen de Sharia invoeren in het Verenigd Koninkrijk. (ICM, 2016).
 • 42% van de jonge moslims (18-24 jaar) in Frankrijk geloven dat zelfmoordaanslagen gerechtvaardigd zijn en 27% is voor IS (ICM, 2014).
 • 77% van de Deense moslims zijn van mening dat de koran “volledig toegepast” zou moeten worden (Jyllands Posten, 2015).
 • 80% van de jonge Turken in Nederland zijn van mening dat er niets mis is met de jihad of de heilige oorlog tegen de ongelovigen; en 90% vindt dat Nederlandse moslims die in Syrië vechten helden zijn (Motivaction, 2011, 2014).

Dit alles is natuurlijk schokkend. Maar ondanks dit wil Frans Timmermans nog steeds alle Europese landen “divers” maken. Landen die op dit moment volgens Frans mono-cultureel zijn, zoals Polen en Hongarije, dienen dus hetzelfde lot te ondergaan als Frankrijk en Groot Brittannië. Hoe gaat dit precies samen met het vertegenwoordigen van de belangen van deze landen?

Conclusie
Frans Timmermans een gevaarlijke gek die de bevolking die hij eigenlijk zou moeten vertegenwoordigen en beschermen, in gevaar brengt.

Frans Timmermans werkt voor de ‘Europese Unie’. In deze naam komt het woord ‘Europese’ voor. Het woord ‘Afrikaanse’, ‘Midden-Oostelijke’ of ‘islamitische’ komt hier niet in voor. Het is geen ‘islamitische Unie’ of ‘Afrikaanse Unie’, het is de ‘Europese Unie’. Daarom zou de EU de belangen van de Europese bevolking moeten vertegenwoordigen, waaronder het waarborgen en bewaken van de veiligheid van de Europese bevolking.

Frans Timmermans doet het tegenovergestelde. Hij brengt de Europese bevolking juist bewust in gevaar. Moslim-immigratie is in het belang van geen enkel land. Het is gevaarlijk en het maakt de Europese landen kapot, zowel economisch, cultureel als mentaal.

Frans Timmermans is een gevaarlijke gek die ons thuis kapot wil maken. Het is te hopen dat de EU zo snel mogelijk in elkaar stort, zodat mensen als Frans Timmermans niet nog meer schade kunnen aanrichten dan dat ze al gedaan hebben. Ik wil graag dat Europa een plek van vrede, vrijheid en vooruitgang blijft, zodat onze kinderen en kleinkinderen er ook nog gewoon kunnen wonen.

A DANGEROUS LUNATIC: Frans Timmermans and his obsession with “diversity”

Paul Nielsen, auteur van het boek How to Debate the Left on Islam

14 REACTIES

 1. “Frans Timmermans doet het tegenovergestelde. Hij brengt de Europese bevolking juist bewust in gevaar. Moslim-immigratie is in het belang van geen enkel land. Het is gevaarlijk en het maakt de Europese landen kapot, zowel economisch, cultureel als mentaal.”

  Frans Timmermans zou een een goede dosis COVID-19 moeten inhaleren met een snufje Ebola om het af te maken… Staatsgevaarlijke man dit: beetje je eigen bevolking verraden om vervolgens asielparasieten en gelukszoekers binnen te halen en Nederland tot op het bot te verzieken…

  Je kan tegenwoordig beter een asielparasiet of gelukzoeker zijn in Nederland dan een bejaarde… Een bejaarde (die – waarschijnlijk – zijn hele leven gewerkt heeft en premies heeft betaald) krijgt niets (behalve een dikke middelvinger van Fransie T.), terwijl de “mensen” uit de eerste twee genoemde categorieen alles gratis krijgen en goed voor gezorgd wordt…

 2. deze nek( ken) moet maar onder 1 ding liggen : een guillotine
  maar het vervelende is : als de EU( of wat voor instantie dan ook) ten onder gaat : zit dat soort mensjes weer ergens anders de boel te verkankeren : met een wide smile on their fucking face
  of kunnen ergens stil gaan leven met de vette bankrekening die ze tijdens hun job bijelkaar hebben gegraaid

 3. Timmermans is net zoals alle andere extreem socialisten een man die in een fantasiewereld leeft. Het is ongelooflijk hoe ze middels slinkse praatjes nog zoveel mensen achter zich weten te krijgen. Dit moet kost wat kost stoppen! Helaas voor hem en zijn mede debiele socialisten zal realisme en gezond verstand ALTIJD overwinnen!

 4. Paul de Clercq dan kunnen ze u wel eerst in het gekkenhuis steken. Hoe kunnen jullie zo blind zijn voor de waarheid. Die islam hoort niet in onze samenleving, zolang zij niet de godsdienst van ons herkennen. In Nederland en België is het katholiek en daar moeten ze zich aanhouden en doen ze dat niet buiten gewoon. Denk je echt dat je in hun land kunt doen wat je wil, vergeet het maar. Waarom komen zij naar onze landen, omdat het criminelen zijn die in hun land niet kan dien wat ze hier kunnen doen. Onze regeringen zijn volledig blind en doof of beter nog het zijn zelf criminelen. Zij moeten de eed neerleggen over de grondwet, maar zij verzuimen de grondwet. Het zijn rassisten van eigen volk en stelen geld van eigen volk om hun eigen te verrijken. Dus houd je maar in allemaal hier. Wacht maar tot ze uw kind vermoorden of verkrachten, dat laten jullie wel toe zeker. Samenleving bedoelt men samen elkaar verstaan, begrijpen, helpen, verzorgen en niet zoals de regeringen nu toestaan, maak elkander maar kapot. Jullie die dit kunnen toestaan zijn voor mij echte losers, krapuul. Ik wil leven normaal en niet met schrik zoals het nu gaat.

 5. We zitten midden in de derde en verreweg meest succesvolle aanvalsgolf van de islam tegen Europa

  Door Michael Mannheimer

  Met behulp van krachtige Europese en wereldwijde strijdkrachten heeft de islam een ​​invasie van een heel continent gecreëerd die ongekend is in zijn geschiedenis
  De vijand van de inheemse Europeanen lijkt overweldigend te zijn.

  Minstens 15 wereldorganisaties, met fondsen die krachtiger zijn dan de meeste landen ter wereld, zijn begonnen Europa te vernietigen.
  Hun primaire hulpmiddel is het migratiewapen , hun moreel hypocriete motief is de veronderstelde verplichting om mensen te betrekken die door oorlog en nood worden aangetrokken.
  Ze zwijgen echter over waarom de adellijke hoofdverantwoordelijke voor het bepleiten en versnellen van massale immigratie:

  het Vaticaan,
  de VS,
  Israël
  de islamitische staten
  zelf accepteren echter geen of slechts ‘vluchtelingen’ in onbeduidende aantallen.

  De reden is duidelijk: het gaat alleen over de vernietiging van Europa als de belangrijkste economische en wetenschappelijke concurrent van de VS – en het gaat over de vernietiging van het christendom in Europa vanuit het oogpunt van de socialisten, de orthodoxe joden en de islam.

  Zo diverse, vaak onderling tegengestelde, krachtige transnationale organisaties zijn samengekomen om één doel te verenigen:
  De vernietiging van het meest briljante continent dat de wereldgeschiedenis ooit heeft voortgebracht.
  De motieven – ik heb dit hierboven vermeld – zijn van religieuze, competitieve, maar ook puur machtsgerelateerde aard.
  In elk geval zullen de medewerkers van vandaag tegenover elkaar staan ​​als dodelijke vijanden als het gaat om wie de leiding heeft in Europa.

  De Verenigde Staten claimen Europa, de socialisten willen vooral Europa (de ‘gouden appel’), waarna het tijdens de gehele 550-jarige bezetting – en drie keer vóór Wenen – de helft van Europa onder de Ottomanen heeft geprobeerd te bereiken was gestopt.
  In deze 550 jaar van bezetting van grote delen van Europa heeft de islam in totaal 170 jaar voortdurende oorlog gevoerd tegen de christelijke landen.

  Bijna niemand kent de zeeslag tussen de christelijke en Ottomaanse vloten op de zeestraat nabij Lepanto, die, als de Turken hadden gewonnen, het einde van Europa zou hebben bewerkstelligd.

  De zeeslag van Lepanto vond plaats op 7 oktober 1571 in de Ionische Zee voor de ingang van de Golf van Patras bij Lepanto (Grieks Nafpaktos ) in het hedendaagse Griekenland.

  De christelijke mediterrane grootmachten, georganiseerd onder paus Pius V en geleid door Spanje, behaalden een verrassende overwinning op het Ottomaanse rijk.

  Hoofdcommandant aan de zijde van de Heilige Liga uit 1571 was Don Juan de Austria, aan de Ottomaanse zijde Kaptan-ı Derya Ali Pasha, die stierf in de strijd. Het is de zeeslag met de meeste slachtoffers op één dag.

  De verovering van het toenmalige Venetiaanse eiland Cyprus door de Ottomanen onder Piyale Pascha en Lala Kara Mustafa Pascha een korte tijd eerder, op 1 augustus 1571, bracht de christelijke machten ertoe directe confrontatie met de Ottomaanse vloot te zoeken.
  Onder de indruk van dit evenement kwamen de Republiek Venetië en Spanje overeen een gezamenlijke vloot naar het oostelijke Middellandse Zeegebied te sturen.

  In 1571 bestond de Ottomaanse oorlogsvloot uit 500 – 600 galeien met meer dan 150.000 man
  Ook vergeten is het heroïsche verzet van Malta tegen zijn meerjarige belegering van het kleine eiland door een enorme Ottomaanse marine-armada – die uiteindelijk in het voordeel van Malta is gegaan.

  Het beleg van Malta door een Ottomaans leger begon met de eerste waarneming van de Turkse vloot voor de kust van Malta op 18 mei 1565, met het ontschepen van de troepen pas op 19 mei, terwijl het daadwerkelijke beleg van de muren van Malta pas op 24 mei begon. Mei vond plaats. De invasie duurde tot de terugtrekking van de troepen op 8 september (geboorte van de Maagd) in 1565. Het eiland verdedigd door de Orde van Malta was in staat zich te verdedigen tegen de indringers.

  De Ottomaanse vloot onder het bevel van Grand Admiral Piale Pasha was enorm; ongeveer 130 galeien en een groot aantal andere oorlogsschepen en transportschepen, meer dan 200 in totaal, werden ingezet voor het leger van ongeveer 40.000 man onder het commando van Mustafa Pasha. De Ottomaanse vloot verliet Istanbul (Constantinopel) op 1 april 1565 en werd voor het eerst waargenomen op Malta op 18 mei 1565. De beroemde piraat Turgut Reis (Dragut), de Bey van Tripoli, arriveerde op 2 juni in Malta met een klein squadron; Sultan Suleyman had Piale Pascha en Mustafa Pascha opgedragen om Turgut te beschouwen als de ‘vader’ (ie opperbevelhebber) van de hele operatie.

  Naast 750 ridders kon de Orde van Malta ongeveer 8.000 Maltese jagers en ongeveer 600 Spaanse huurlingen verzamelen, die allemaal ondergeschikt waren aan grootmeester Jean Parisot de la Valette. De ridders waren goed
  voorbereid op de verdediging van hun forten en verzoeken om hulp zowel aan de Spaanse onderkoning van Sicilië als aan koning Filips II van Spanje, evenals aan die van hen

  het buiten Malta gelegen administratieve district en commanderijen. Het versterkte deel van de Grote Haven aan de noordoostkust van Malta bestond uit de parallelle landtongen van Senglea en, ten noorden daarvan, Birgu, waarvan de uiteinden waren verbonden door een grote ketting om te voorkomen dat vijandelijke schepen binnendringen. Een tijdelijke brug werd gebouwd tussen de twee schiereilanden aan de zuidkant van de Grote Haven, terwijl in de ondiepe wateren ten westen van Senglea een palissade van puntige houten palen werd ontworpen om te voorkomen dat vijandelijke troepen landen.

  Aan het hoofd van Birgus was het grote oude fort van St. Angelo, het hoofdkwartier van de ridders van de orde, terwijl het fort van St. Michael aan de voet van het schiereiland Senglea verrees. Ten noordoosten van de haven, op de landtong van Monte Sciberras, was het fort St. Elmo gebouwd als een buitenpost, die de grote haven en de ingang naar de noordhaven Marsamxett (ook Marsamuscetto genoemd) moest beveiligen.

  Sultan Suleyman de Magnifieke dreef de uitbreiding van het Ottomaanse rijk zo ver dat hij het hele oostelijke Middellandse Zeegebied veroverde en na de verovering van Hongarije in 1529 aan de poorten van Wenen kwam (zie Eerste Weense Turkse belegering) …

  Een bijzondere bedreiging voor de christelijke landen van de westelijke Middellandse Zee was de vloot van de Turkse Beylerbeys uit Noord-Afrika Khayr ad-Din “Barbarossa” († 1546), die voornamelijk vanuit Algiers opereerde. De oprichting van een nieuwe basis voor operaties van de galeien van de Orde in Malta, de meest beschermde en grootste natuurlijke haven in de Middellandse Zee, heeft Ottomaanse operaties op zee belemmerd en bedreigd.

  De Ottomanen en hun bondgenoten waren al sinds 1540 extreem militair actief in het westelijke Middellandse Zeegebied.

  Khayr ad-Din plunderde de Catalaanse kust met zijn vloot in 1542, veroverde Nice in 1543 in alliantie met Frankrijk en ondernam in 1544 een plunderingscampagne langs de Italiaanse kust. Tripoli, verdedigd door de Johanniter, werd in 1551 door de Ottomanen veroverd. Vanwege deze ontwikkeling liet de grootmeester van de Orde van Malta, Jean Parisot de la Valette, die in 1558 werd verkozen, de vesting van de Maltese haven versnellen en uitbreiden om voorbereid te zijn op een aanval.

  Het beleg van Malta was extreem verliesgevend voor de Ottomanen. Van de ongeveer 40.000 betrokken Ottomaanse soldaten werden 24.000 gedood, 10.000 gewond of verzwakt door ziekte en ongeveer 1.000 gevangen genomen door de Maltezer.

  Na 1565 deden de Ottomanen geen verdere pogingen om Malta te veroveren. De claim van Malta verzwakte de positie van de Ottomanen in het westelijke Middellandse Zeegebied, een ontwikkeling die werd verergerd door de zeeslag van Lepanto in 1571.

  Aan de Maltese kant stierven van de 17.350 mannen (religieuze en hulpdiensten gecombineerd) ongeveer 10.300 mannen. 1.300 mensen raakten gewond. Onlangs hadden slechts 600 mannen Malta verdedigd.

  In de jaren na het Ottomaanse beleg, breidden de Maltese de vestingwerken van het eiland sterk uit. Een ander vestingstadje werd gebouwd ten westen van fort St. Elmo op Monte Sciberras, genoemd ter ere van de zegevierende grootmeester Valletta. bron: https://de.wikipedia.org/wiki/Belagerung_von_Malta_(1565)

  De vreselijke en genadeloze aanvallen van de Ottomanen worden ook vergeten

  tegen Wallachia (in het huidige Roemenië),
  tegen Bulgarije,
  tegen Servië,
  tegen Griekenland,
  tegen Kroatië,
  tegen de Krim
  en tegen Rusland.
  Vergeten zijn de duizenden islamistische invallen aan de kusten van Europa:

  Zelfs afgelegen IJsland werd aangevallen door Ottomaanse piraten, vrouwen en kinderen die in slavernij werden verkocht, en de mannen werden vermoord. Tot op heden is dit evenement de ergste historische impact op dit eiland, dat tot nu toe vrij is gebleven van gewapende conflicten. Met die uitzondering.

  Ik schreef over dit evenement op 13 juli 2012 in het artikel: “Moslimcorsairs en hun moorddadige activiteit aan de kusten van Europa als geheel”:

  Eeuwenlang waren piraten uit de Arabische en Maghreblanden onheil aan de kusten van Europa – militair ondersteund door de sultan van het machtige Ottomaanse rijk.

  Het doel van de buit en slaven treinen (de Corsairs of Barbary vermeld) islamitische piraten waren het zuiden van Portugal, het zuiden en het oosten van Spanje, de Balearen, Sardinië, Corsica, Elba, Apennijnen schiereiland (vooral Ligurië, Toscane, Lazio, Campanië, Calabrië en Apulië), Sicilië en Malta.

  Een inval leidde de moslims zelfs naar IJsland in 1627 :
  Bekend in de geschiedenis van IJsland als “Tyrkjaránið”, wordt deze aanval beschouwd als de meest verschrikkelijke gebeurtenis in de geschiedenis van Vestmannaeyjar.

  Tussen 1530 en 1780 werden meer dan een miljoen christelijke gevangenen als slaven naar Noord-Afrika gedeporteerd. Maar in Duitse geschiedenisboeken is dit feit volledig verborgen. Ook in de media.

  Aan de andere kant kunnen we leren dat wij Europeanen de slechtste slavenhandelaren hadden moeten zijn. In de tussentijd is ook deze favoriete kermis van links en goede mensen, waarmee het Westen zo goed gediaboliseerd kon worden, op indrukwekkende wijze weerlegd. De slechtste handelaren in de hoofdhuid in de wereldgeschiedenis waren geen blanke Europeanen en Amerikanen, maar moslims met een donkere huidskleur.

  In tegenstelling tot de Europeanen, die de slavenhandel in een vroeg stadium verbood en het wettelijk verbood, blijven moslims dit afgrijselijke vaartuig beoefenen, waaraan tientallen miljoenen zwarte Afrikanen het slachtoffer zijn geworden, tot op heden ongecontroleerd. Mohammed deed het, dus het is goed vandaag.

  Bovendien plunderden de zeerovers dorpen en kleine steden aan de kust, waarvan de inwoners als slaven werden ontvoerd.

  De grootste slavenaanvallen vonden plaats langs de Middellandse Zeekust en troffen bijvoorbeeld de Italiaanse Vieste en de Corsicaanse Bastia. Er waren echter ook invallen in Noord-Europese steden. De Ierse havenstad Baltimor en de Engelse stad Penzanc werden bijvoorbeeld aangevallen door islamitische zeerovers. Een inval leidde zelfs tot IJsland op de poolcirkel.

  Tussen 1530 en 1780 werden meer dan een miljoen christelijke gevangenen als slaven naar Noord-Afrika gebracht.

  literatuur

  Salvatore Bono: Piraten en korsetten in de Middellandse Zee. Marineoorlogvoering, handel en slavernij van de 16e tot 19e eeuw. Klett Cotta, Stuttgart 2009, ISBN 978-3-608-94378-8.

  Adrian Tinniswood: Pirates of Barbary. Corsairs, veroveringen en gevangenschap in het zeventiende-eeuwse Middellandse Zeegebied. Riverhead Books, New York 2010, ISBN 978-1594487743. Referenties

  1. http://www.baltimore-ireland.com/heritage/sack.html

  2. http://www.shimbo.co.uk/towns/penzance.htm

  3. http://www.goiceland.org/history.html

  4. https://de.wikipedia.org/wiki/Mare_%28Zeitschrift%29

  https://michael-mannheimer.net/2018/08/04/wir-befinden-uns-inmitten-der-dritten-und-mit-abstand-erfolgreichtsen-angriffswelle-des-islam-gegen-europa/

 6. Deze perfide waanzinnige gek Timmermans op wiens gore smoel vanaf 20kilometer afstand de waanzin af te schrapen valt, moet vermorzeld worden. Een paar diepte bommen op zijn thuisfort zou afdoende moeten zijn. Deze zieke figuur brengt een onnoemelijk lijden over een hoop onschuldige mensen.Dus weg met hem.

 7. Ik snap de reactie van Jean Spetebroot naar Paul de Clercq niet. Maar goed. Bill Warner heeft een video gemaakt die het hele verhaal van Adraain W ondersteunt.

 8. Johanma Jansen heeft volkomen gelijk als ze het heeft over de waanzinnige gek timmermans !Deze smerige heerlenaar IS het leven niet waard .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Rommel struint in dit leven al weer zo'n beetje een halve eeuw mee op deze planeet en kan zich...

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus...
video

Angela Merkel’s Snake Dance

Geen woorden voor.

George Soros had Obama opgedragen om de FBI op Trump te bespioneren 

VS-Inspecteur-generaal en Harvard University juridisch professor Alan Dershowitz heeft zondag verklaard dat hij bewijs heeft dat de voormalige Amerikaanse president Obama de FBI "persoonlijk...

Boy Scouts America failliet na plaatsing homoseksuele jongerenleiders

Na decennia van druk van links hebben de padvinders in de Verenigde Staten een paar jaar geleden openlijk homoseksuele mannen als kinder- en jeugdleiders...

Nederlandse journalist heeft geheime inlichtingendocumenten vrijgegeven over de MH17-crash

Dit blijkt uit de documenten die de journalist en auteur van de documentairefilm over de crash, Max Van der Werff, publiceerde. In zijn analyse van...

Gedaan met de pret: Strikte voorwaarden voor Groot-Brittannië immigranten

In Groot-Brittannië wordt nu na de Brexit aan een nieuwe immigratiewet gesleuteld. De eerste voorstellen liggen inmiddels op tafel en zijn veelbelovend: in de...
video

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Het nieuwsportaal Samhällsnytt heeft een video gedeeld die laat zien hoe een bende moslims een eenzaam meisje mishandelen door haar op het hoofd te...

Bernie Sanders lanceert nieuwe promotiefilm: “Trots om Joods te zijn”

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 probeerde Bernie Sanders zijn joodsheid te minimaliseren. Tegenwoordig benadrukt hij zijn joodsheid nu hij zich...

‘EU-migranten’ in Finland ontvoerde en martelde blanke man gedurende twee jaar

Een Finse man werd ontvoerd en twee jaar lang in Kemi gevangen gehouden door een zigeunerfamilie, oftewel in politiek correcte prietpraat 'EU-migranten'. Hij werd herhaaldelijk geslagen...

Lees ook

Gerelateerd