Foto: De door Antifa verbrande krans van de Saksische premier / Indymedia / (CC BY-SA 3.0)

Er is nauwelijks iets ‘geschikter’ als projectiescherm voor de pathologische zelfhaat van veel linkse Duitsers dan de vernietiging van Dresden door geallieerde bommenwerpers 75 jaar geleden.

De wens van deze schuld-neurotici dat zo’n massamoord zich zou moeten herhalen is iets wat deze mensen niet verbergen. Zo wordt “Bomber Harris do it again” graag door linkse activisten bij verschillende gelegenheden gescandeerd. De auteur van deze regels was zelf oorgetuige toen door een zwart Antifa-blok in koor en goed gecoördineerd “Bomber Harris help ons, Duitsland staat nog overeind” werd gescandeerd tijdens een mars.

“Gezuiverde” kransen. Foto: Indymedia / (CC BY-SA 3.0)

Het schandaliseren van monumenten voor oorlogsslachtoffers is een vast onderdeel geworden van het linkse krapuul. Kranslegging ceremonies en begrafenisplechtigheden voor Duitse slachtoffers zijn ook een doorn in het oog van de ‘anti-fascisten’.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze krachten in Dresden weer hun potentieel hebben ontplooid ter gelegenheid van de verjaardag van de driedaagse bombardementen door de Britten en Amerikanen, en zelfs kransen hebben verbrand op een begraafplaats.

Poetsactie op de oude Annen begraafplaats

En ze zeggen dat ze er trots op zijn. Op Indymedia staat het zo:

“Vandaag, op 13 februari 2020, vond een schertsvertoning plaats op de oude Annen begraafplaats in Dresden. Voor de 75ste verjaardag van het bombardement op Dresden legden verschillende actoren, waaronder de parlementaire fracties van de SPD & CDU, de minister-president Michael Kretschmer en verschillende verenigingen, kransen bij het gedenkteken voor de slachtoffers van het bombardement op Dresden.

Mediageniek deden de AfD-fractie Saksen en de gemeenteraadsfractie van Dresden dit in de ochtend. Naast Jörg Urban waren Andreas Harlaß, André Barth en nog veel meer aanwezig.

De kransleggingsceremonie is in onze ogen een aanfluiting van alle slachtoffers van de Shoah en de Duitse aanvalsoorlog, evenals een transfiguratie van de historische gebeurtenissen.

Duitse daders zijn geen slachtoffers – schaf de Dresden slachtoffermythe en de herdenking af!
Stevige groeten,
Jullie poetsvrouwen!”

Gedenken an Zerstörung Dresdens: Linke bekennen sich zu Kranz-Schändungen

De geallieerde Holocaust op Dresden

7 REACTIES

  1. Kan mij vergissen, maar volgens mij is Antifa bezig de tak door te zagen waarop zij zitten, als enige blanken overblijven in een wereld dat wordt gekenmerkt door een mix ras van gemiddeld laagbegaafde donker getinte mensen.

  2. De Karma voor de Linkse Antifascisten wordt dat zij vanzelf Fascisten zullen worden als de Taqqiya sluier voor hun ogen neerdaalt en de moslims volop op hun losgaan.

  3. Een duidelijker bewijs voor het feit dat de joden achter Antifa zitten (en achter de vernietiging van Duitsland, toen en nu) lijkt me niet nodig. QED.

  4. Nagenoeg de hele wereld is bezig om de zogenaamde “ultrarechse” leiders c.q. aanhangers te bestrijden, maar wie bestrijdt het (ultra)links gevaar, dat alles met twee handen afbreekt en de wereld naar de verdoemenis helpt? Daar schijnt niemand bij stil te staan.

  5. FLORETTA, daar ben ik het helemaal mee eens.
    Wanneer komt er toch eens een tegen beweging, die de antifascisten sloopt. De politie doet toch niets.

  6. Het voll moet zich organiseren en wehrsport, ofwel bescherminggroepen oprichten, die ons verdedigen tegen de antifa en moslims! Dat de zionisten hier achter zitten is duidelijk! Die man uit Oostenrijk had toch gelijk over communisten en internationale joden! Als een volk zin eigen slachtoffers niet meer mag herdenken, is het einde in zicht en krijgen die joden en commu,isten hun zin! Mensen wordt wakker!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.