zondag, maart 29, 2020

Migrantenbende groepsverkracht 15-jarige Duits meisje – slachtoffer moet geldboete betalen

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Drie asielzoekers hebben samen een 15-jarig Duits meisje dronken gevoerd en vervolgens op brute wijze verkracht. Onvoorstelbaar: nu moet het slachtoffer van de groepsverkrachting een boete betalen.

Foto: De verkrachters verbergen hun gezicht

Je hoeft alleen maar te luisteren naar de namen van de daders en je weet hoe laat het is. Khaled M. (24), Motasem Z. (26) en Sed K. (25) staan momenteel voor de rechtbank van Berlijn. Opnieuw gaat het weer om een gruwelijke misdaad. Het slachtoffer, een jonge Duitse vrouw, was slechts 15 jaar oud ten tijde van het misdrijf. Nu zal ze haar hele leven onder de misdaad lijden.

Afschuwelijke groepsverkrachting

De misdaad is al enige tijd geleden begaan, maar de behandeling is nu pas begonnen. De drie asielzoekers hadden het nietsvermoedende meisje op 11 mei 2016 naar een pension in het Saksische Muldestausee (Sachsen-Anhalt) gelokt. Daar voerde het drietal de 15-jarige eerst met alcohol dronken.  Toen ze zich niet meer kon verweren, vielen de migranten haar als beesten aan. Deze meedogenloze groepsverkrachting moet de ergste dag in het leven van het meisje zijn geweest.

Schrijnend: Een van de gewetenloze zedendelinquenten nam zelfs foto’s van het misdrijf met zijn mobiele telefoon. Het is niet bekend of hij later zelf wilde genieten of ze als een triomf onder zijn vrienden wilde laten zien.

De foto’s vielen pas in handen van de rechercheurs toen de verkrachter voor een ander misdrijf werd gearresteerd en zijn mobiele telefoon in verband daarmee in beslag werd genomen.

Verkrachter veroordeeld voor fraude

Sed K. had namelijk zijn gesubsidieerde zakgeld enorm verhoogd door te frauderen met mobiele-telefooncontracten en internetverkoop. Vanwege deze grootschalige fraude werd hij begin 2019 door de Berlijnse regionale rechtbank uiteindelijk veroordeeld tot vier jaar en drie maanden gevangenisstraf. Sed K. kwam alleen door deze misdaad achter de tralies terecht. Op grond van de brute groepsverkrachting voelde niemand zich echter geroepen om een arrestatiebevel uit te vaardigen tegen een van de drie zedendelinquenten. Daarom zijn de twee medeverdachten van Sed K. nog steeds op vrije voeten.

Vluchtelingkinderen verkrachtten een 5-jarig meisje en urineerden op haar – filmden het en lieten het de vader van het meisje zien

Slachtoffer moet een boete betalen

Maar het wordt absurder. In de loop van het proces dat nu plaatsvindt, werd het nu 18-jarige slachtoffer opgeroepen als getuige. Het vermoedelijk nog getraumatiseerde meisje was waarschijnlijk gewoonweg bang om haar kwelgeesten weer onder ogen te komen. Ze durfde niet te verschijnen op het proces en de details van haar horrorervaring in detail te vertellen.

Daarom heeft de koelbloedige rechter het verkrachtingsslachtoffer nu een boete van 150 euro opgelegd. Als plaatsvervangende straf is met 6 dagen gevangenisstraf gedreigd. Vandaag, vrijdag, zou het slachtoffer van de groepsverkrachting door de politie thuis worden opgepakt en naar de rechtbank gebracht om haar kwelgeesten weer onder ogen te zien.

Tot nu toe hebben de aangeklaagden geen commentaar geleverd op de beschuldigingen. Aan de andere kant was er een interessante opmerking van Sed K. Hij is van plan om zijn middelbare schooldiploma te halen en vervolgens computerwetenschappen te gaan studeren. Hij heeft al veel ervaring met moderne communicatietechnologieën.

Migrantische Gruppenvergewaltigung an 15-jähriger Deutscher – Opfer soll Strafe zahlen

Asielzoeker vermoordt 14-jarig meisje en verkracht daarna haar lijk

11 REACTIES

 1. Compleet achterlijke rechtspraak… Omdat een getraumatiseerde vrouw niet KAN vertellen over de afschuwelijke ervaring die zij door dit TUIG heeft moeten ondergaan HAAR een boete geven?!?

 2. Dit meisje moet onder geen enkel beding die boete betalen.
  En heeft dat meisje een vader die dat zooitje daar even kan recht zetten.
  Als ik dit weer lees gaan mijn gedachte automatisch terug naar helaas wijlen Marianne Bachmeier.
  Die knalde dat stuk ongedierte in de rechtbank linearecta naar de HEL.

 3. Wordt Europa zich bewust van de dreiging van de islam?

  Door Cal Thomas

  Een groot deel van Europa sliep, of ontkende, toen de nazi’s de macht namen en begonnen met de wederopbouw van hun leger in strijd met het Verdrag van Versailles dat de Eerste Wereldoorlog tot een einde had gebracht. Nu, na jaren van vrijwel onbeperkte migratie uit voornamelijk Noord-Afrikaanse en andere moslimregio’s, ontwaken sommige Europese landen wat dit zou kunnen betekenen voor hun landen en reageren ze, in de hoop dat het niet te laat is.

  Sebastian Kurz, de extreem-rechtse kanselier van Oostenrijk, heeft volgens de Daily Mail plannen om “maximaal 60 door Turkije gefinancierde imams en hun families uit te zetten en … zeven moskeeën te sluiten als onderdeel van een harde aanpak van de” politieke islam “. “Deze moskeeën, zegt Oostenrijk, worden gesubsidieerd door de Turkse overheid, die na de recente verkiezingen radicaler wordt, waardoor president Recep Tayyip Erdogan nieuwe machten kreeg toen hij probeerde een “vrome generatie” te creëren om het land te veranderen en het meer islamitisch te maken.

  Rechtvaardiging voor de verplaatsing van Kurz is afkomstig van een wet uit 2015 die buitenlandse financiering van religieuze groeperingen verbiedt. De kanselier vertelde een recente persconferentie: “parallelle samenlevingen, politieke islam en radicalisering hebben geen plaats in ons land. … Dit is nog maar het begin.”

  President Erdogan reageerde door te waarschuwen voor een ‘oorlog tussen het kruis en de halve maan’. Die oorlog begon eeuwen geleden en manifesteert zich vandaag op een manier die niet beperkt is tot terroristische daden.

  President Milos Zeman van de Tsjechische Republiek heeft gezegd dat het ‘praktisch onmogelijk’ is voor moslims om te integreren in het moderne Europa. Zeman, een politieke liberaal, gaf ook de schuld aan de seks-aanvallen op oudejaarsavond in Keulen, Duitsland, op de ‘moslimcultuur’. ”

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft een virtueel open-deurbeleid gevoerd, met name voor moslims uit Syrië. Uit recente opiniepeilingen blijkt dat een meerderheid van de Duitsers nu tegen het beleid is omdat de last voor sociale programma’s toeneemt in directe verhouding tot de overgrote meerderheid van immigranten die geen baan kunnen vinden.

  Hongarije heeft geen probleem met islamitische immigranten. Een woordvoerder van de overheid vertelde me afgelopen zomer dat het is omdat Hongarije geen “verzorgings” -programma’s heeft en migranten migreren naar landen met voordelen.

  Terwijl delen van Europa lijken te ontwaken uit hun sluimering, hebben Canada en de VS, uitgezonderd president Trump, een verslag van ontkenning laten zien van wat sommigen menen dat een voortdurende invasie is.

  In Canada heeft Sheikh Shafiq Hudda verschillende organisaties en personen beschuldigd van laster, omdat ze hem verkeerd hebben aangehaald als wensend voor de “uitroeiing” van alle 8,2 miljoen Israëli’s. Hij beweert zelfs dat hij bad voor “de uitroeiing van slechts 6 miljoen Israëlische zionisten”.

  Bedankt voor de verduidelijking, Sheikh. Waarom is hij nog steeds in Canada?

  In een nieuwe studie van geselecteerde leerboeken die momenteel in Saoedi-Arabië worden gebruikt, waarvan sommige in islamitische scholen hier worden gebruikt, zei de Amerikaanse Commissie voor Internationale Religieuze Vrijheid (USCIRF) dat het “teleurgesteld is om te ontdekken dat inflammatoire inhoud overblijft in Saoedische handboeken die eerder werden gedacht te zijn verwijderd. ”

  Zoals de Washington Post opmerkte na een eerdere recensie van Saoedische studieboeken in 2006, “ondanks de verklaringen van de Saoedische regering dat het tegenovergestelde is, blijft een ideologie van haat jegens christenen en joden en moslims die de Wahhabi-doctrine niet volgen, op dit gebied van het openbare schoolsysteem. De teksten leren een dualistische visie, die de wereld verdeelt in ware gelovigen van de islam (de ‘monotheïsten’) en ongelovigen (de ‘polytheïsten’ en ‘ongelovigen’).

  “Deze indoctrinatie begint in een eerste-graads tekst en wordt elk jaar versterkt en uitgebreid, met als hoogtepunt een 12e-graads tekst waarin studenten worden geïnstrueerd dat het ook hun religieuze plicht is om de jihad tegen de ongelovige te voeren om ‘het geloof te verspreiden’.”

  https://www.kansas.com/opinion/opn-columns-blogs/article214641195.html

 4. Ik kan je dit zeggen. Als het MIJN dochter was geweest, hadden die gasten niet meer opndeze aardkloot rondgelopen!

  Schoften zijn het. Oprotten met zulk volk!

 5. Sebastian Kurz is van de ÖVP,zelfde soort partij als hier de VVD.Van extreem rechts is hier geen sprake.

 6. Dit stuk is misleidend, want de rechter doet pas 18 februari uitspraak in deze zaak.
  In een vrij land mag iedereen elke onzinnig aanklacht indienen, maar ik verwacht dat de boete voor de jonge dame ongegrond zal zijn.

 7. Daarom heeft de koelbloedige rechter het verkrachtingsslachtoffer nu een boete van 150 euro opgelegd. Als plaatsvervangende straf is met 6 dagen gevangenisstraf gedreigd. Vandaag, vrijdag, zou het slachtoffer van de groepsverkrachting door de politie thuis worden opgepakt en naar de rechtbank gebracht om haar kwelgeesten weer onder ogen te zien.

  Dit is Duitsland ten voeten uit.
  Regels zijn regels dus nee, ik als rechter ga niet mijn eigen hersens eens gebruiken, zeker niet. Ik volg de regels en volgens de regels kan ik een boete opleggen dus doe ik dat ook.
  Duitsers, het enige volk dat door onze lieve heer met uitschakelbare hersens zijn uitgerust. S’avonds worden ze voor het slapen gaan uitgeschakeld zodat de indrukken van de dag kunnen worden verwerkt en s’morgens bij het opstaan worden ze weer uitgeschakeld. Dan treedt het volgen van regels zonder zelf na te denken weer in werking.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Poetin’s oplossing voor Covid-19: betaald verlof voor iedereen

De Russische president Vladimir Poetin biedt alle burgers nu een betaalde vakantie van een week aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te...

Italië vreest maffia-geleide revolte en voedseltekorten

Italië vreest voor een door de maffia geleide opstand in Zuid-Italië als de Corona-besmetting daar net zo wijdverspreid raakt. Volgens SVT's Italië-correspondente Jennifer Wegerup...

Nieuwe massale sterfgevallen in Italië: 889 doden vandaag

Het ziet er nog steeds duister uit voor Italië. Ondanks de nationale quarantaine sinds 9 maart is het sterftecijfer vandaag gestegen. Nu zijn er...

Le Pen: De EU was het eerste sterfgeval van het Coronavirus

De Franse National Rally (RN) leidster Marine Le Pen betoogt dat de Europese Unie het eerste sterfgeval was van het Coronavirus, vanwege het gebrek...

AfD onthult schandaal: Corona-geïnfecteerde asielzoekers mogen vrij rondlopen

Hoewel er voor grote delen van de bevolking restrictieve maatregelen gelden om de Coronavirus-pandemie in te dammen, variërend van uitgaansverboden en contactverboden tot bedrijfssluitingen,...

Complete waanzin: inreisverbod geldt niet voor Corona-besmette asielzoekers

Het vernietigingsbeleid van het Merkel-regime floreert voortdurend. Zoals inmiddels bekend is, gelden de opgelegde inreisverboden niet voor zogenaamde asielzoekers. Met Corona besmette personen hoeven...

Deze groepen sterven aan het Coronavirus – nieuwe cijfers van 6.801 gevallen in Italië.

Het onderzoeksinstituut van het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft nu nieuwe cijfers gepresenteerd, veel uitgebreider dan voorheen, waardoor we een duidelijker beeld krijgen van...

20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen

De Coronavirus-crisis, die meer dan 22.000 mensen heeft gedood en de wereldeconomie nagenoeg heeft vernietigd, heeft ertoe geleid dat regeringsleiders, journalisten en gezondheidsfunctionarissen hun...

Om niet geïnfecteerd te raken: Asielzoekers moeten in hotels gaan wonen

De Vluchtelingenraad in de Duitse deelstaat Nedersaksen trekt aandacht met een eis: Asielzoekers moeten uit hun accommodatie worden gehaald en in plaats daarvan in...

Lees ook

Gerelateerd