dinsdag, februari 25, 2020

De sluipende acceptatie van moslimterrorisme

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

U heeft het vast al gemerkt, een sluipende acceptatie van moslimterreur is zich aan het verspreiden. We moeten met gemoedsrust accepteren dat moslims onze kinderen vermoorden. We mogen niet boos zijn. De burgemeester van Londen heeft gezegd dat terreuraanslagen “deel uitmaken van het leven in een grote stad”. Een ‘geruststelling’ die ik steeds vaker hoor en lees is dat de kans om bij een verkeersongeluk om het leven te komen veel groter is dan bij een terroristische aanslag betrokken te raken. Het bagatelliseren en minimaliseren van het probleem dat islam heet is in volle gang.

Een hardnekkig steeds terugkomende mantra is dat we medeleven moeten vertonen voor de verminkte en dode mensen in Engeland, Frankrijk en andere westerse landen. Elke keer na een terroristische aanslag bereikt deze mantra in de media een nieuw niveau.

Het is een omslachtige manier om op te geven. Een oproep om zich te onderwerpen aan moslimgeweld, brutaliteit en minachting voor de menselijke waardigheid. Is dit werkelijk wat we willen?

Deze gelatenheid en gewillige overgave komt langzamerhand mijn strot uit, omdat het voor mij duidelijk is dat dit het begin is van het einde van de westerse beschaving. Als onze civilisatie zichzelf niet verdedigt zal het ten onder gaan. Dan belandt de chaos, anarchie en wetteloosheid zoals we zien in het Midden-Oosten en Afrika ook in Europa.

Mijn vraag aan de mensen die hartjes met hun vingers maken en naïef over devotie praten: Hoeveel mensen moeten er nog vermoord worden voordat jullie bereid zijn om in plaats van gezwets over tolerantie eindelijk is realistische maatregelen te nemen om dit islamitische geweld te stoppen? Hoeveel? Duizend? Honderdduizend? Een miljoen? Je eigen kinderen?

Hoe langer deze deugmensen hun ogen gesloten houden en de politieke macht op zijn handen blijft zitten, des te moeilijker zal het zijn om de ontwikkeling te keren en een eind te maken aan de islamitische razernij.

Als de islamitische burgemeester van Londen Sadiq Khan zegt dat hij bereid is te accepteren dat zijn kiezers worden vermoord in bomaanslagen, truckaanvallen en mesaanvallen, zijn we ver van huis. Dit is, volgens hem, het leven in een grote stad.

Godzijdank zijn er nog mensen die vechten tegen dit relativisme en tolerantie voor terrorisme en weigeren om het als een deel het alledaagse leven te zien. De voormalige Britse politiechef Richard Kemp schrijft in een weliswaar oud maar nog steeds relevant artikel in de Express dat het tijd wordt de zijden handschoentjes uit te trekken. De voornaamste reden dat de bomaanval op onschuldige tieners in Manchester kon worden uitgevoerd is omdat het aantal moslimextremisten in het Verenigd Koninkrijk zo groot is dat de politie ze niet allemaal in de gaten kan houden, zelfs niet als ze geregistreerd staan als veiligheidsrisico.

Omdat ze te talrijk zijn om te surveilleren moet het aantal gereduceerd worden. Kemp stelt daarom voor dat alle niet-Britse burgers die betrokken zijn bij islamextremisme het land worden uitgezet. Met betrokken bedoelt hij ook iedereen die voor terrorisme pleiten. Degenen die een dubbele nationaliteit hebben moet het Britse worden ontnomen en vervolgens gedeporteerd.

Moslims die Europa verlaten om in naam van de islamitische staat of andere jihadistengroepen deel te nemen aan moorden en martelingen moet niet worden toegestaan ​​om terug te keren. Zij zijn het meest gevaarlijk omdat ze geoefend en getraind zijn in extreem geweld. Bij Britse burgers die betrokken zijn bij gewelddadige islamitische groeperingen en die niet kunnen worden gedeporteerd, moet worden overwogen om ze te interneren.

Kemp geeft toe dat dit draconische maatregelen zijn en de rechten van verdachten die moslimterrorisme aanhangen kunnen schenden, maar dat is beter dan dat ze op vrije voeten zijn en gezagsgetrouwe Britse vrouwen, mannen en kinderen van het leven beroven.

In mijn beleveniswereld zijn dit doordachte voorstellen die systematische handelingen willen laten verrichten om een eind te maken aan islamterreur, inderdaad misschien een beetje resoluut en buiten het denkkader van de deugmens, met zijn hartjes en vlaggetjes op zijn Facebookprofiel. Die het liefst met zijn kop onder een tegel over mensenrechten jankt terwijl ze van achter islamitisch genaaid worden. Die gaan mad. Maar daar kan ik niet mee zitten. Liever dat linkse deugmensgezeik dan een moslimterrorist op mijn stoep.

13 REACTIES

 1. Ik weet eigenlijk niet of Nederlanders ooit wapens hadden zoals de Amerikanen. Maar wat je in de ‘kwaliteits’ kranten kunt lezen is dat veel Nederlanders hun wapenvergunning kwijtraken. Veelal 60+ers en de politie is hun huizen binnengetreden om hun wapens op te halen. Die mensen moesten naar de voorzieningenrechter stappen om die beslissing van de overheid ongedaan te maken en hun wapens weer terug te krijgen.

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/hoe-tientallen-nederlanders-opeens-hun-wapenvergunning-verliezen~bdad6e73/

  Als elke Blanke Franse Burger een AK47 met genoeg munitie en Anti tank granaten in bezit zou hebben, zou het politieke landschap en bevolkingssamenstelling er heel anders uit hebben gezien.

  Wat betekent het hier in Nederland, de zijden handschoentjes uit trekken: dat je met een bot keukenmes het moet opnemen tegen de overheid die een heel wapenarsenaal tevoorschijn kan toveren.+ ,mensen die volledig beschermd zijn, veelal Buitenlands die de pro blank denkende mensen graag blind schieten, verwonden of vermoorden, zoals in Frankrijk gebeurt.
  Plus die voormalige Engelse Politie Chef kiest ook nogeens de verkeerde vijand uit. Je moet eerst die mensen uit je samenleving verwijderen die deze moslims invasie tot stand hebben gebracht. En als blijkt dat daar heel veel mensen met een kromme (haak)neus bij horen, zou je iedereen met dat dna uit je land moeten weren om te beginnen.
  Het keihard optreden tegen moslims komt daarna wel. Het corrigerend optreden tegen de deugmens weer daarna.

 2. Met andere woorden, je maakt de bevolking steeds minder weerbaar en hoopt dat ze dat laten gebeuren… Tuurlijk… Deze acties zullen de revolutie tegen Brus-HELL & de EU alleen maar doen versnellen…

  De acties die nu door (sommige) landen genomen worden zijn alleen voor de show, het grote probleem is dat er een bepaald soort mensen zijn/worden binnengehaald, welke totaal andere normen en waarden hebben welke niet thuis horen in Europese landen… Wat mij betreft sluiten alle Moslims zich aan bij IS, maar dan wel even het paspoort inleveren van het “ongelovige” land, waar je op dat moment (gesponsord) verblijft… Dat ze elkaar afschieten in die Zandbak (lees: Midden Oosten) heb ik zeker vrede mee…

 3. Ik ben het er helemaal eens maar hoe organiseer je een echte tegenbeweging? Wat die schoft in Londen zegt is niet zo vreemd, hij is zelf een uit die terroristenbende. We zijn onze landen aan het weggeven, onze levens als vuilnis aan het vergooien, maar de meute wil niet luisteren, zoals gebruikelijk. Het is om te huilen maar wat kan je doen, de idioten lopen achter hun fluitspelers als Merkel en Rutte aan te hobbelen. Het grootschalig uitzetten van al het tuig dat sinds pakweg 2000 is binnengekomen zou topprioriteit moeten hebben, maar het zal niet gebeuren, de ‘leiders’ van PvdA, D66, GroenLinks,SP en CU zullen deels uit kwaadaardigheid, deels uit domheid en deels uit geldzucht dit blijven bestrijden en tegenhouden, tot we allemaal kapot zijn, en de ‘leiders’ van CDA en VVD, het bedrijfsleven en de gezamenlijke media zullen met die eerder genoemde partijen blijven meehobbelen want de vele duizenden corrupte typetjes willen graag als vleesgeworden Dagobert Duck nog meer centen verzamelen. Doei menselijkheid en welkom hel en verdommenis door hebzucht en domheid.

 4. Aanhangers van een dodelijke cultuur toelaten is vragen om problemen, ze hangen niet het leven maar de dood aan, dat is different koek.
  Ik eis slechts mijn geboorterecht op!

 5. Hoe hebben ze toch ooit dat plunderende en moordzuchtig volk kunnen binnenlaten
  En ook nog een hoge functie geven

 6. Vele moslims groeien op in en met geweld en terreur, dus gaat dat een onderdeel uitmaken van hun leven. Gewenning is het resultaat, al zal bij een gehumaniseerd individu dit nimmer wennen. Volgens mij is die Londense eikel die zich burgemeester mag noemen, een moslim.

 7. Misschien moeten we machetes aanschaffen. Kennelijk zijn die volkomen legitiem: er worden om de haverklap aanvallen en moordaanslagen mee gepleegd, door kleurlingen uiteraard, en dat is kennelijk toegestaan.
  Ik heb nog nergens in de media een oproep gelezen dat alle machetes ingeleverd moeten worden, maar misschien is het bezitten en misbruiken ervan een black privilege en een vorm van affirmative action.
  Laten we eens kijken wat er gebeurt als wij, de goede blanken, (dus niet de juice) ook massaal aan de hakmessen gaan. Iets in mij zegt dat er dan meteen een media-storm uitbarst met “terreur!, anti-semitisme! , racisme! en veel ” white terror en white supremacy”,KKK en andere door de juice voorgekookte stigmatiseringen van ons, de goede blanken.
  Die inteelt imbecielen, de moslims, zijn niet in staat om iets te leren en te evolueren, dat is nu eenmaal zo. Daar moeten we doorheen. We weten allemaal wel wie de echte vijand is, toch?

 8. @Bozeoudeman, ik lees net op teletekst dat Leden van een Duitste ‘terreur’ groep zijn opgepakt op meerdere plekken in Duitsland. 12 Verdachten. Meerdere keren kwamen ze samen om de plannen te bespreken en ook hadden ze telefonisch contact. Het Duitse OM verdenkt de groep van het voorbereiden van aanslagen op politici, asielzoekers en moslims.

  Je ziet dus waar de Duitse landverradende politie en OM hun prioriteiten leggen. Niet bij de autochtone blanke Duitser in ieder geval.

  In elk van die opkomende groepen / bewegingen zit wel een geinfiltreerde mol.

  Hier op Fenixx heeft ook iemand geprobeerd om een echte tegenbeweging te starten. Ik weet niet of hij het voor elkaar heeft gekregen of gaat krijgen. En ik wens hem alle succes. Maar ik erger me liever elke dag en klaag dan,
  dan dat ik straks wordt opgepakt en in een gevangenis vol met moslims wordt gepleurd. Ook mijn gezin zou financieel een groot probleem hebben als ik wordt opgepakt.

  Mijn trainer zei het vroeger al tegen me: Als er 2 een geheim hebben en die willen dat dat geheim ook daadwerkelijk een geheim blijft, dan moet er 1 dood.

  Wie op Fenixx vertrouw jij nou echt 100% met je vrijheid, bozeoudeman? Ik ben ook boos, woedend zelfs, maar zo dom ben ik niet.

  Mijn trainer zei ook: Verraders slapen nooit!

 9. @Krots of liever KOTS?…..Er zijn in NL 3 gewapende machten, die gewapend geweld mogen gebruiken, het leger, de politie en de douane. Jij wilt een vierde oprichten. De leden hiervan worden dus franctireurs, vigilantes, net zoals de door jou en je soortgenoten verafschuwde moslimterroristen. Suc6 máár kijk uit voor de AIVD, die zijn genadeloos tegen alle wetsovertreders!

 10. @Alfredo Sancchez, ik ben jou natuurlijk niet, maar als ik jou was zou ik een bezoekje aan Pearle of Eyelove brengen en dan nog een keer goed lezen wat ik had opgeschreven. Dit was niet duidelijk genoeg voor je:

  ”Hier op Fenixx heeft ook iemand geprobeerd om een echte tegenbeweging te starten. Ik weet niet of hij het voor elkaar heeft gekregen of gaat krijgen. En ik wens hem alle succes.”

 11. @krots, ik begrijp je volkomen dat is ook het probleem wat ik en neem ik aan vele anderen hebben. Voor mij ligt het iets makkelijker, ik heb me eigenlijk al bij de toekomende hel neergelegd omdat ik kapotte longen heb, ouder ben en geen kinderen heb, maar voor gezonde jonge mensen met kinderen, ik begrijp hoe moeilijk het moet zijn om te zien aankomen wat er aankomt en niets te kunnen doen dankzij al die landverraders en nog erger dan dat al die dwazen die niets willen zien en horen en die klaar staan om jou direct aan te geven net als ooit in de DDR. Ik weet de landverraders ook waar ik woon om mij heen en krijg vaak van mijn vriendin het advies iets minder hard te praten , dat maakt me dan nog kwader, we leven toch nog niet in de DDR? Antwoord, ja dat leven we wel, al lange tijd. Dat zie je ook aan dus deze razzia, extreem rechts (wat amper bestaat) wordt door de Merkel SS aangepakt, logisch om iedereen onder de duim te houden, terwijl extreme islamieten mogen doen en laten wat zij wensen. Bijna een miljoen doden en gewonden wereldwijd maar geen krant die daar ooit aandacht aan besteed. We zullen nog heel wat terreur gaan krijgen. In eerste instantie van ‘onze eigen’ landverraders en met islam collaborerende schoften en daarna van de islamieten zelf als ze eenmaal met pakweg 10/15 procent overal aanwezig zijn. Ik heb het al eerder geschreven, ik houd rekening met een nieuw soort tachtig jarige oorlog voor we ons van het juk ons gebracht door de vele corrupte schooiers uit alle partijen en met hen mee hobbelende debielen van links en progressief hebben weten ontworstelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Terwijl de Democraten intern knokken, werft Trump massaal nieuwe kiezers

Terwijl de kandidaten van de Democratische Partij elkaar beschuldigen van aanranders tot socialisten of hebzuchtige kapitalisten, wint de Trump-campagne...

Britse overheid verduistert Groomingbendes-rapport

De Britse regering weigert een officieel onderzoek naar de kenmerken van zogeheten Groomingbendes openbaar te maken. Engelse politici bevinden zich op dun ijs, men...

Zweden: 1,5-jarige peuter door groep ‘jongens’ met mes bedreigd

Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun...

Gevangene bekent 2 kinderverkrachters hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn...

Harvard professor zegt dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd besmet raakt met het Coronavirus

Harvard epidemiologie professor Marc Lipsitch zegt dat het Coronavirus niet beheersbaar zal zijn en dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd zullen worden besmet. In...

De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen...

Harvey Weinstein veroordeeld tot gevangenisstraf

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik. De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot...

Journaliste stelt voor: “Politieagenten zouden blanke mannen moeten misleiden om misdaden te plegen om hen gevangen te nemen”

Een journaliste op de nieuwszender MSNBC suggereert dat de FBI jonge blanke mannen zou moeten misleiden tot het plegen van misdaden, om ze daarna...

Autobestuurder rijdt in volksmassa in Duitsland

Een autobestuurder is een carnavalsstoet in het Duitse Volkmarsen ingereden en heeft 15 mensen verwond, zo meldden meerdere media. Het is onduidelijk of het...

Lees ook

Gerelateerd