Turkse verkeershooligans in Berlijn: “Nou, je kunt het in Berlijn doen”

6
723

Het dagelijks leven in Berlijn? Op een druk kruispunt in Berlijn leven Turkse automobilisten zich uit en racen ze in cirkels rond met rokende banden. Niemand belt de politie.

Een video die in de sociale netwerken circuleert, toont personen in twee schijnbaar dure zwarte auto’s die rondracen op een kruispunt in de stad West-Berlijn.

Talrijke voorbijgangers en weggebruikers keken naar de gebeurtenis. Zoals gerapporteerd door B.Z., wiens verslaggever de video op Twitter publiceerde, heeft geen van hen de politie gebeld. De Berlijnse politie bevestigde op Twitter dat ze “op de zaak” zitten.

De politie onderzoekt of kan worden aangetoond dat de chauffeurs een gevaar voor het verkeer vormden. Ze zouden op zijn minst beschuldigd kunnen worden van het belemmeren van het verkeer. De kentekenplaten van de voertuigen zijn op de video nauwelijks te herkennen. Het kan dus moeilijk zijn om de bestuurders te identificeren. Aan de andere kant is het mogelijk dat slechts enkele Maserati van dit type in Berlijn zijn geregistreerd.

In ieder geval zouden beelden zoals die op de video te zien zijn, het debat over parallelle samenlevingen in Berlijn verder moeten aanzwengelen.

“Nou, je kunt het in Berlijn doen. De ene helft lacht en juicht en de andere helft geeft er niets om”, schrijft iemand in een reactie..

6 REACTIES

  1. Ja en dan wil de club van demagogen 66 ook nog eens Afrikanen hierheen halen. En dat voor 4 jaar en ze dan weer terug sturen. Wie gelooft dat achterlijke clubje nog. Net als de Turken en Marokkanen zeker die hier als gastarbeider kwamen. Ze gaan echt na die 4 jaar niet meer terug. Tijd om die politieke partijen te decimeren tot stof.

  2. Hebben ze niet verdiend in een kebabzaak,dus de politie kan zich beter richten op de handel die ze doen ,dan kijken of ze gepakt kunnen worden voor een onozele verkeersboete .

  3. @Lieve knul,klopt, de sterren en driehoeken dragers uit Bergen belsen, Auswitz en andere vakantie oorden kunnen je er meer over vertellen!

  4. In Saudi-Arabië doen ze stunten op snelwegen op dezelfde manier, dáár mag het,verbod staat niet in het heilig boek.De Berlijnse autoriteiten dienen de auto’s van de overtreders afpakken en zwaar beboeten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.