Anjem Choudary weet wat hij wil. De moslimprediker in Groot-Brittannië wil de sharia invoeren. Hij werd in het geheim gefilmd door de Sun krant. De moslimafgevaardigde, die zich ongezien voelt, gaf zijn volgelingen verhelderende instructies over hoe moslims zich in Europa moeten gedragen.

Anjem Choudary riep zijn volgelingen op om alle mogelijkheden van de Britse welvaartsstaat te gebruiken om de islamitische verovering van Groot-Brittannië te financieren. Choudary maakte grappen over de Britse arbeiders en werknemers. Zij zouden werken om in hun levensonderhoud te voorzien, terwijl de moslimpredikers één of twee dagen per jaar zouden werken en de rest van het jaar door de Britse welvaartsstaat zouden worden verzorgd.

“De rest van het jaar zijn we bezig met de jihad omdat het normaal en juist is voor ons en voor jullie om geld van de kuffars [ongelovigen] te nemen terwijl wij bezig zijn om ze te bezetten”, zegt Anjem Choudary. “Zo krijgen wij, als jihadisten, de cheque van de staat”.

Verder zegt hij tegen zijn volgelingen: “We staan op het punt Engeland in te nemen, de moslims komen eraan”.

Spottend zegt Choudary over het dagelijkse leven van werkende Britten: “Je vindt mensen die hun hele leven bezig zijn met werken. Ze worden om 7 uur ’s ochtends wakker en gaan om 9 uur ’s ochtends naar hun werk. Ze werken acht, negen uur per dag. Ze komen om zeven uur ’s avonds thuis, kijken tv en doen dat 40 jaar van hun leven. En we laten ons door hun onderhouden”.

Subway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslims

Anjem Choudary is vader van vier kinderen en trekt 25.000 pond steun, oftewel bijna 30.000 euro per jaar aan overheidssteun. Met andere woorden: Choudary ontvangt het equivalent van 9.500 euro meer dan een Britse soldaat die vecht en sterft in Afghanistan.

De Sun had in het geheim opname van drie van Choudary’s preken gemaakt door een geïnfiltreerde medewerker. In een tweede preek legde hij aan de aanwezige moslims uit dat de islam klaar is om Europa in te nemen: “Nu nemen we Birmingham in en bevolken we het. Brussel is 30 procent islamitisch, Amsterdam 40 procent, Bradford 17 procent. We zijn als een tsunami die zich over heel Europa uitstrekt. En dat is nog maar het begin. De realiteit is aan het veranderen. Democratie, vrijheid, en seculariteit zijn enkel ideeën van de kuffar die wij van de hand moeten doen”, zegt de moslimprediker.

Choudary beweert de ‘Shariarechter’ te zijn van Groot-Brittannië.

Islamprediger: „Nehmen wir uns Europa und lassen uns dabei von den Europäern aushalten“

Blank Brits meisje werd 12 jaar gevangengehouden door moslimbende en werd gedwongen om acht abortussen uit te voeren

15 REACTIES

 1. En dit toont wel weer aan hoe deze “cultuurverrijkers” over het land denken wat ze elke maand sponsort… Te bizar voor woorden dit, wat een idioot… Meteen uitzetten die gek!

 2. dit MOET gestopt worden voordat het echt te laat is om aktie te ondernemen
  het is nog niet te laat om heel Europa schoon te vegen
  daarna de grondwet veranderen : geen politieke partijen van hun ( wij hebben ook geen politieke partijen daar)..gegeven staatsburgerschap afpakken..koningshuis afschaffen want die hebben toch niks met het volk..doodstraf weer invoeren
  Europeanen moeten bereid zijn om sterven voor hun eigen manier van leven en alles wat ONS heilig is
  ik ben liever dood dan onder hun voorwaarden te moeten leven
  ben ook zeer bevreesd dat er met de aankomende verkiezingen zwaar wordt gefraudeerd om ons helemaal monddood te maken
  dan is er nog maar een mogelijkheid : de overbekende staatsgreep

 3. Wordt het dan niet eens tijd om de wapens op te nemen en ten strijde te gaan door middel van een vierde kruistocht en gelijk tegen de gevestigde ondemocratische orde.

 4. Laat het even tot je doordringen wat deze man hier zegt: Amsterdam heeft 40% Moslims. En ik denk dat zijn cijfer dichterbij de waarheid ligt dan de cijfers van onze overheid.

  De gemeente Amsterdam telt 862.965 inwoners (1 januari 2019, CBS). Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners.[2] Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot de hoogste ter wereld.[3][4] https://nl.wikipedia.org/wiki/Amsterdam

  Even snel uit mijn hoofd, zo;n 350000 Moslims alleen in Amsterdam al. Dat cijfer zou je nogeneens in je hele land moeten willen hebben en wij hebben het alleen al in 1 stad in Nederland.
  Na het openlijk steunen voor ISIS was hij kennelijk nog gewoon in staat om zich na zijn gevangenis straf zich in goede gezondheid aan het Britse publiek te laten zien:

 5. En eerlijk gezegd, hij heeft nog gelijk ook, ze worden door ons hard werkenden betaald, wij mogen, kunnen door de wetten, ons niet verdedigen, zelfs niet ons mening zeggen, en het merendeel zegt ook niets en kijkt opzij, ze hebben hun autootje ( kleintje, de grote zijn voor de vluchtende sukkelaars ) hun gsm en natuurlijk hun face book vrienden, en de rest kan hun niets schelen, en die gene die het wel wat kan schelen worden bestempeld als Nazi’s en noem maar op.

 6. Wat deze moslim zegt is helaas de waarheid, maar er valt weinig tot niets tegen te doen zolang onze eigen mensen te stom, te afgestompt, te hersenloos, te decadent, te laf, te onverschillig et cetera zijn door het te lang met schuld belast te zijn en te zijn geïndoctrineerd en zo verworden tot slappe poppen die vluchtgedrag vertonen. Vluchten in reizen, vluchten in drugs, vluchten in dance, vluchten in Facebook en Twitter om te denken dat je belangrijk bent, vluchten in dromen over hoe mooi alles kan zijn. En hierin ligt de kracht van het misdadig politieke tuig dat ons willens en wetens naar de slachtbank leidt. Al vanaf WO2 zijn ze bezig om onze kinderen via hun kwaadaardig onderwijs systeem geestelijk te vervormen en misvormen. We zitten nu in het sluitstuk van hun haat en kwaadaardigheid, de banken vallen straks om als iedereen spaargeld daar weghaalt omdat deze boosaardige gedrochten chaos en vernietiging wensen te veroorzaken met de negatieve rente, chaos en vernietiging die mede met de door hun gewenste en gefinancierde massale volksverhuizing van islamieten naar Europa teweeg wordt gebracht, en ook nog eens toenemende druk via steeds meer en hogere belastingen, BTW en betalen om aangifte te MOETEN doen, die hun landelijke VN/EU lakeien als Merkel, Rutte, Verhofstadt, Timmermans ons opleggen waardoor leven steeds minder de moeite waard is om te leven. Van welke kant je het ook bekijkt, we zitten in de val van een zooitje roofridders en ander gewetenloos misdadig VN/EU tuig dat zich politici noemt. Het is oorlog voeren tegen deze ‘linkse’ dictators en hun steeds groter groeiende islam huurlingenleger of uitgeroeid worden, meer keuzes zijn er niet, kiest u maar.

 7. People often wonder why any Black woman or man would want to convert to Islam, considering that some one million Africans (Muslim and otherwise) are working as virtual slaves for oil-rich Arab slave masters in the Middle East. Not to mention the fact that the word for “slave” in Arabic is the same as the word for “Black.”
  https://barenakedislam.com/2020/02/14/isha-camara-my-islamic-religion-makes-my-breath-smell-like-gunpowder/

  Wat een ellende hè!
  Dan maar muziekje erbij.

 8. Zo, nu heeft hij zich verraden…meteen uitzetten deze profiteur die Europa kapot wil maken…dan zal het lachen hem vergaan…

 9. Zoals bozeoudeman aanhaalt , onze mensen zijn gevangen in hun eigen leefwereldje ,ze tonen meer vluchtgedrag dan een op hol geslagen paard ,ze hebben angst dat hun leventje ,wat ze toch zo koesteren, eindigt en vervangen wordt door iets wat ze niet willen en niet kunnen vatten.
  Angst is een heel slechte raadgever, en zeker de angst voor het onbekende.
  Maar ze gaan liever plooien en onderwerpen terwijl ze hun schouders ophalen dan hun rug te rechten, plooien en onderwerpen uit schrik voor gevolgen ,wegduikend in de illusie van het goede leventje dat dan weer een stukje minder goed is door het toedoen van de door hen verkozenen…..

  Zijn het dan lafaards? misschien , maar een duidelijk antwoord is niet zo maar te geven, individualisme geeft geen enkel resultaat en de groepsdruk is te groot om in te gaan tegen hen die de ellende veroorzaken.
  Zolang dat er geen collectief bewustzijn is zal weinig veranderen, zolang dat collectief bewustzijn en de wil ,de onstuitbare wil om iets te ondernemen zich niet manifesteert in een samenhorigheidsgevoel zal weinig veranderen.
  Door in te spelen op de boven vermelde ontbrekende elementen weet de overheid de controle te bewaren, dit verstrekt met het verspreiden van een vals gevoel van veiligheid .

  Echter vroeg of laat komt deze illusie tot een einde, het zal waarschijnlijk een brutaal einde worden want als alle gegevens bekeken worden dan wordt het duidelijk dat woorden en dialoog hier waarschijnlijk schromelijk te kort gaan schieten………

 10. Zal nooit gebeuren, niet Islam(blijft ook zo) is nog steeds meer vertegenwoordigd als de Islam. In nemen van een Europees land willen ze wel maar gaat niet gebeuren, nu niet en in de toekomst niet!

 11. Ik zei dit 30 jaar geleden al toen dat VRESELIJKE tuig al in hordes hier heen kwam. In diverse landen stichten ze al diverse MOSLIM-STAATJES en zei toen al dit gaat uit de hand lopen. De meeste zijn zgn. gematigd, maar als ze de baas willen gaan spelen moeten die gematigden ook meedoen want anders worden ze ook als ongelovigen gezien en vermoord of ze moeten gewoon meevechten. ZO SIMPEL IS HET !! Dus het zijn allemaal ZWIJNEN en nooit anders. dat is de enige realiteit. Dus ons staat als we niet DIRECT ingrijpen een mooie toekomst te wachten. En alleen al in de EU zijn al meer MOSLIM dan autochtonen. groeten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.