Een rechtbank in Turnhout, België heeft een vrouw en haar voormalige collega veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf voor het slaan en verwonden van een asielzoeker met een houten paal nadat hij de vrouw maandenlang onafgebroken had gestalkt en bedreigd.

De Syrische asielzoeker begon de 55-jarige Patricia S. te stalken nadat ze in het begin van het voorjaar van 2019 een korte relatie van enkele weken met hem had beëindigd, meldt de SCEPTR.

Na bijna een jaar gestalkt en lastiggevallen te zijn door de asielzoeker, begon de vrouw zich bedreigd te worden. De asielzoeker zou onder andere dreigende e-mails naar Patricia hebben gestuurd en regelmatig onaangekondigd bij haar thuis komen opdagen.

Op 3 april 2019 kwam de asielzoeker opnieuw opdagen in de woonplaats van Patricia. Patricia voelde zich bedreigd en belde een oud-collega op, die snel in zijn auto sprong en naar haar huis kwam. Tegen de tijd dat oud-collega aankwam, was de Syrische stalker al te voet vertrokken.

Het duo rende de vluchtende Syriër achterna, haalde hem in en sloeg hem met een houten paal.

Oorspronkelijk beschuldigden de aanklagers Patricia en haar oud-collega beide van moord met voorbedachte rade en eisten voor beiden een gevangenisstraf van 6 jaar. De rechtbank was het daar echter niet mee eens en oordeelde dat het incident een kwestie was van mishandeling, geen poging tot moord.

De twee werden vervolgens veroordeeld tot ieder 3 jaar gevangenisstraf.

12 REACTIES

 1. Belachelijk…eruit schoppen dat asieltuig, kost bakken met geld en brengt ons niets goeds. De vrouw had beter de politie kunnen bellen elke keer als ze gestalkt werd en aangifte doen en een contactverbod aanvragen; dan had de politie moeten ingrijpen zodra dat tuig contact ging zoeken. Ik begrijp hun actie maar het is niet verstandig om zoiets te doen want die linkse rechters kiezen altijd partij voor dat asieltuig…

 2. te bizar voor woorden..de politie doet geen ene moer en die vrouw mag zich laten demoniseren en niets terug doen
  bid dat er een tijd komt dat we al dat linkse kanker kunnen opruimen

 3. Belachelijk… Totaal van de zotte dit… En, het lijkt wel dagelijkse kost te worden dit soort berichten… BAH!

 4. Petra februari 13, 2020 at 15:34

  ” De vrouw had beter de politie kunnen bellen elke keer als ze gestalkt werd en aangifte doen en een contactverbod aanvragen”

  Heeft u zelf wel eens een poging tot aangifte gedaan ?
  Ik hoop voor u dat het nooit nodig zal zijn, maar mocht u er een jaar voor over hebben om door anderen in de stress te zitten waar u echt moedeloos en wanhopig van gaat worden, ben ik heel benieuwd of uw machteloosheid ook niet in iets anders veranderd, als de betreffende instanties u maar niet serieus nemen.
  Er zit namelijk een degelijk verschil tussen agressie en jezelf verdedigen.
  Ik kan het het verhaal van bovenstaande schrijver niet bevestigen, maar zoals het geschreven is, zal ik dit sowieso geen jaar volhouden… u weet kennelijk niet wat stalken inhoud.

 5. De gniffelende elite heeft ‘mensen’ Europa binnengehaald, die het slechtste in mensen naar boven kan halen. Mensen die anders normaal, goed, vriendeljk, behulpzaam en vredelievend zouden zijn. Mensen die anders zonder strafblad hun kist in zouden zijn gegaan.
  Mensen die nooit een vlieg kwaad zouden doen. En dan gebeuren dit soort dingen. omdat de landverradende polite liever het moslimtuig verdedigt en de linkse rechter ook zijn stempel wilt drukken op het hele proces. Precies wat de elite willen. Bevolkingsgroepen en alles en iedereen tegen elkaar opzetten.

  Een stalkende Syrier met een balk slaan (door mij als rechter gezien als hardhandig masseren) die hier uberhaupt niet in Belgie thuishoort, zou niet bestraft moeten worden. En anders een hele kleine taakstraf van 8 uur ofzo. En dan maakt het me niks uit hoe die Syrier er aan toe is. Al is hij blijvend invalide.

  Ik had de schuld als rechter volledig bij die Syrier gelegd.
  Als je niet hierheen was gekomen, was dit incidentje Nooit gebeurt.
  Als je die vrouw niet had gestalkt, was dit incindentje Nooit gebeurt.
  En dan nog zolang stalken, Daarvoor veroordeel ik hem tot 33 jaar dwangarbeid.

  Het enige waar ik de vrouw een extra straf voor zou geven is dat ook zij weer haar benen in de V vorm heeft gedaan voor zo’n asielparasiet. En dat is landsverraad in mijn ogen.
  Dus mag ze een half jaartje in een sober regime erover nadenken wat ze gedaan heeft. Of die besneden lul het nou echt allemaal waard geweest was. Al haar ellende.
  Die sukkel die haar heeft geholpen mag kiezen wat ik hem geef: een reprimande, een waarschuwing of een geldboete van 33 Euro.

 6. En die asielratten kunnen mogen met machetes zwaaien en deblanke westerlingen naar hartelust uitmoorden en krijgen alleen “verward persoon” en vrijspraak met een schadevergoeding op hun bord…
  Het ontbreekt ons aan goede leiders, leiders die dat tuig een halt toe roept en op transport naar auswitz zet.
  Hoelang nog?

 7. Zo zie je maar weer dat blanken worden gediscrimineerd en de rechters partijdig zijn. Was de man een stalkende blanke geweest dan was die streng bestraft. Nu het een migrant is wordt hij beloond voor het stalken en de volgende vrouw is het slachtoffer of erger al dood.
  We leven in een hele “fijne” wereld tegenwoordig sinds de EU.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.