Foto: Stop Soros - Orban Campagne in Hongarije

“We kunnen de onderdrukking niet langer tolereren. Het zal een grote overwinning zijn voor de migranten, voor de vrijheid…”. Deze woorden klinken voor veel waarnemers als bijna een oorlogsverklaring. De linkse mainstream media noemen het echter “een boodschap van hoop, die de vluchtelingen oproept … om op Valentijnsdag opnieuw te protesteren tegen de Schengen-grens in Hongarije”.

De druk op de grenzen van de EU neemt daadwerkelijk toe. Nadat er enkele weken geleden zelfs waarschuwingsschoten zijn afgevuurd in Hongarije, verzamelen zich momenteel honderden illegale immigranten aan de Servisch-Hongaarse grens. De angst voor een escalatie neemt toe.

“We willen niet naar Hongarije”

Nee, want de migranten, die voornamelijk uit Syrië en Afghanistan komen, willen zich een weg naar de melk en honing landen in West-Europa afdwingen. “We willen niet naar Hongarije gaan. We willen ervoor zorgen dat de Hongaarse troepen ons doorlaten naar Duitsland of Frankrijk en Nederland. We hebben eten en drinken bij ons. We maken hier een kamp en blijven tot ze ons laten passeren”, vertelde een Syrische man donderdagmiddag in een Facebook-video aan een Hongaarse journalist.

Sturm auf die Grenzen: Migranten blasen zum „Valentins-Marsch“

6 REACTIES

  1. Ze blijven een bedreiging vormen…grenzen hermetisch sluiten is de enige oplossing; als we ze doorlaten, dan komen er nog veel meer 🙁

  2. Waarom moeten de Hongaren in hun eentje doen waar Nederlanders, Zweden, Duitsers et cetera blijkbaar te dom, te laf, te hypocriet, te geldgeil, te gestoord of te beroerd voor zijn?

  3. Orbán je bent een wereld vent. Zo moeten er meer zijn als de rest in de EU. Hou het wel vol, want het zijn alleen maar opvreters die hier gratis alles willen halen zonder wat uit te vreten, het GETEISEM !! U heeft het goed gezien dat ze hier alleen hun handen komen ophouden,moorden, verkrachten en noem maar op. Ook de straffen die ze krijgen raken kant nog wal, de zgn. ZIELEPOTEN, bedoel TUIG VAN DE RICHEL !! Allemaal criminelen en wij moeten alles voor hun betalen terwijl er verleden jaar € 16.000.000.000,00 is over gehouden, dat aan dat schorem wordt besteed en niet aan ons eigen volk, zoals bejaarden, zieken, invaliden dat wij hebben opgehoest. De LEGALE MAFFIA OP HET PALEIS HET BINNENHOF denkt alleen aan zichzelf, smerige ZAKKENROLLERS, DIEVEN !! En verder zijn ze van van plan nog 13.000.000 van dat TUIG hier in Nederland naar binnen te halen. Dan wordt het echt een bende met alleen maar criminelen activiteiten naar de gevangenis en wij WEER betalen. Hou vol ORBÁN en laat je niet ringeloren dat die VRESELIJKE EU. Groeten volhouder !!

  4. @bozeoudeman,

    Helemaal mee eens, ik verbaas me er elke dag wederom over hoe makkelijk Nederlanders hun land weggeven… Organiseren is de enige optie (naar mijn bescheiden mening)…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.