Patricia MacCormack

Een vrouwelijke filosofieprofessor aan de Britse Anglia Ruskin University Cambridge eist dat de mensheid uitsterft in de strijd tegen de klimaatverandering. Om dit te bereiken moeten mensen geleidelijk afstand doen van voortplanting, schrijft Patricia MacCormack in haar boek ‘The Ahuman Manifesto’, dat het links-liberale nieuwsportaal CambridgeshireLive viert als een “positieve kijk op de toekomst van de aarde zonder mensen”.

Zelfs radicale bewegingen zoals ‘Extinction Rebellion’ gaan niet ver genoeg voor MacCormack. Deze zouden zich alleen richten op het gevaar dat klimaatverandering heeft op de mensheid, “terwijl de klimaatverandering iets is dat elk levend wezen op de planeet beïnvloedt”.

Klimaat zeloten krijgen een reality mep

Geboortestakingen in Groot-Brittannië en Canada

Er is “radicaal mededogen” nodig om de “hiërarchische wereld” te overwinnen waar “blanke, heteroseksuele en niet-gehandicapte mannen succesvol zijn en mensen met andere etniciteiten, geslachten en mensen met een handicap worstelen om hun aandeel te krijgen”. Deze blanken zijn ook verantwoordelijk voor het kapitalisme dat mensen in een “zombie” heeft gedwongen die de aarde vernietigt.

Vorig jaar had een groep Britse vrouwen al aangekondigd dat ze in een geboortestaking zouden gaan vanwege de klimaatverandering. “Onze planeet is momenteel in staat van ineenstorting”, zei Blythe Pepino, woordvoerster van de BirthStrike groep, tegen de BBC. Daarom heeft ze besloten om geen kind op de wereld te brengen.

De actrice en zangeres Miley Cyrus had onlangs ook benadrukt dat ze geen kinderen zou baren vanwege de klimaatverandering. “Als Moeder Aarde boos is, neuk haar dan niet meer”, zei Cyrus. In Canada hebben bijna 5400 vrouwen zich verbonden aan een geboortestaking onder het motto “No future, no children”, totdat ze er zeker van kunnen zijn “dat de overheid hen een veilige toekomst zal bieden”.

Politicus Franse Groenen: “We moeten minder kinderen krijgen voor het milieu en om ruimte te maken voor migranten”

Sterilisatie om de wereld te redden

De Amerikaanse auteur en columnist Wes Silver kondigde afgelopen najaar aan dat hij een sterilisatie had ondergaan. Hij gaf de klimaatverandering als reden. Hij en zijn vrouw hadden gesproken over wat ze konden doen om een toekomst te voorkomen “die erger zou kunnen zijn dan alles wat we nu vrezen”. Ze concludeerden allebei: “We kunnen het hele gebeuren met kinderen gewoon opgeven”.

In Duitsland propageert de feministe Verena Brunschweiger het afzien van kinderen. “Het gaat om niets minder dan het redden van de wereld, waaraan iedereen zou moeten bijdragen. We staan immers op de rand van een ecologische ineenstorting”, legt ze haar standpunt uit.

Linke Professorin: Menschheit muss aussterben, um Klimawandel zu stoppen!

14 REACTIES

 1. Zij is serieus professor? Ehm… Als ik naar haar kijk… Kan ik vervolgens niets serieus nemen wat zij te zeggen heeft…

  Maar als zij wil uitsterven, geen ENKEL probleem mee 😉

 2. Wat een griezel. En die wil ons blanken, die al veel te weinig kinderen krijgen, lekker veilig vanuit haar vaste professor-aanstelling aan een unversiteit, die uiteraard door blanke mannen is gesticht, hypocriet de les lezen.
  Met neusring en al, of een bot erdoor, afzetten op een markt in Nigeria of, ook leuk: op een ANC-bijeenkomst, waar ze al die racistiese negers dan streng mag vertellen dat ze er een knoop in moeten leggen.
  Ze haalt de nooduitgang niet, voor ze een brandende autoband om krijgt. Het zou weinig verschil maken voor haar uiterlijk. Totaal koekoek deze vrouw.
  Doet me aan de even hypocriete Sylvana denken: dat was altijd een ordinaire golddigger, die op rijke joodse mannen aasde. En toen ze voor de zoveelste keer door een van die rijke mannen aan de kant werd gezet wegens helemaal klaar-met -die-gekke-vrouw, werd ze opeens een gediscrimineerde zwarte feminist met strenge bril 😎. Maar wel lekker veilig natuurlijk: goed betaald door de blanken, tekeergaan tegen blanke “racisten” in het blanke, veilige Amsterdam.
  En reken maar dat ze niet tussen al haar gekleurde broeders en zusters in ZO woont.
  😂 volslagen belachelijk dus.
  .

 3. Waar het journaal pas nog melde dat het aantal besmettingen afnam, onder voorbehoud dat veel zieken nog niet onderzocht waren is er een klein piekje in het officiele dodenaantal. 1369 doden. en ruim 60000+ geinfecteerden.

  https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

  Verder hoor je ook op sommige kanalen dat het virus door de ventilatiekanalen kan worden verspreid. Thuis in een flat ben je dus ook niet echt veilig.

  Als de elite het echt wil, zijn is de mensheid weg binnen no time. Alleen welke slaven gaan dan voor hun luxe leventje zorgen? Ze hebben het transhumanisme o zo hard nodig. . .

 4. Vreemd dat deze marxistische “milieu” activisten hun blijde boodschap niet in Afrika verkondigen.
  Hoewel deze geboortestaking in feite een emotionele chantage door nuttige idioten is. Is het gegeven dat linkse wijfjes geen kinderen willen, eigenlijk toch wel goed nieuws.

 5. “Linkse hoogleraar: De mensheid moet uitsterven om de klimaatverandering te stoppen”

  Het zou mooi zijn als links daar het goede voorbeeld ingaf !!

 6. En zo iemand mag zich hoogleraar noemen en is een filosofieprofessor. Dit is toch te gek voor woorden. Ze ziet er eerder uit als een heks. En ze is super gestoord. Overbevolking hebben we inderdaad. Maar dit gaat wel erg ver. Misschien kan ze een pil vragen aan Pia Dijkstra. Dat ruimt goed op.

 7. Dat is een microfoon. Voor als ze haar onzin uit wil spreken. Komt door de kleur van haar hiud. Daarom valt het niet zo op. Plus een ring in haar neus.

 8. Zou nog niet zo’n gek idee zijn. Alle wappie-linkse ‘deugmensen’ laten stoppen met voortplanten. Ik ben helemaal voor. Dan kunnen normale mensen weer de ruimte krijgen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.