Kan men begrip hebben voor terroristische acties? En waar gaan we heen als de Europeanen beginnen terug te vechten tegen de moslims met dezelfde methodes die veel Europese steden in de afgelopen jaren hebben geschokt?

Londen werd in 2017 opnieuw het toneel van een terroristische aanslag. Maar deze keer reed een man opzettelijk met een busje in een menigte moslims die buiten de moskee stonden, één persoon werd gedood en een tiental gewonden bleven achter. Volgens getuigenverklaringen had de persoon die het transportbusje reed geschreeuwd dat hij “alle moslims wil doden”, wat veel mensen heeft doen speculeren of dit een wraakaanval was voor de vele terroristische aanslagen van moslims waar de Britten jaar in jaar uit aan zijn blootgesteld.

Dus de vraag is: Kan men begrip opbrengen voor Britten en andere Europeanen die zo wanhopig worden dat zij naar deze middelen grijpen?

Natuurlijk kan men dat. Zonder de details van de aanslag in Londen te weten moet het voor niemand een verrassing zijn als de Europese inheemse bevolking binnenkort begint terug te vechten met dezelfde bloedige methodes die door de moslims gebruikt worden. Maar begrip voor dit is uiteraard niet hetzelfde als goedkeuring geven of instemming verlenen.

Zo zou men ook de islamitische aanvallen op Europa kunnen begrijpen, deels op basis van het aangeboren verlangen van de islam op wereldoverheersing, maar ook omdat “onze” regeringen in veel islamitische landen zich bezighouden met oorlogvoeren. Als Britse troepen schieten op de ISIS in het Midden-Oosten, is het niet verwonderlijk dat ISIS zijn eigen “soldaten” Britten laat aanvallen in Groot-Brittannië.

Wat we waarschijnlijk gaan zien is het begin van een escalatie van geweld en terrorisme, en als we nu ook gaan meemaken dat blanke Europeanen terugslaan tegen bijeenkomsten van moslims, zal het antwoord van de islamitische bommenliefhebbers niet lang op zich laten wachten.

Het zal een onbehaaglijke spiraal van geweld worden, met aan beide kanten geen winnaars. Dit is namelijk de enige manier hoe dit culturele samenlevingsexperiment met de islam zal aflopen, en de enige manier om dit te stoppen is door het afbreken van dit waanzinnige multiculturele experiment en beginnen met repatriëren.

Maar de huidige machthebbers zullen dit besluit nooit nemen. Het lijkt er meer op dat ze deze ontwikkeling verwelkomen, omdat het hen is staat stelt hun bevoegdheden uit te breiden. Meer toezicht, bewaking, censuur van internet, en nog meer – voor de volkeren van Europa volkomen zinloze – oorlogen in het Midden-Oosten.

Had men dit probleem willen oplossen, was dat allang gebeurd, maar in plaats daarvan blijven ze het conflict opstoken. En zelfs als de Europeanen tot het inzicht komen dat het in feite hun machthebbers zijn die het conflict ondersteunen, met de wens om te verdelen en te heersen, zou het conflict niet stoppen. Omdat het een natuurlijke reactie is op een gedwongen multiculturele sociale structuur met de islam – twee totaal verschillende volkeren moeten in hetzelfde land leven, in een belangenconflict over invloed, resources en woongebied.

Wat we nu zien is nog maar het begin.

10 REACTIES

 1. Begin? Vast. Maar, met een aanloop periode waar je u tegen zegt.
  Voorlopig komt het voornamelijk uit de bekende hoeken.
  Komend weekend Acte66 alweer, duurt even hoor, voor de gemiddelde Europeaan echt kookt en klaar is met praten en voordragen.

  En die bombrieven kunnen net zo makkelijk iets meer zijn dan truttige terreur, een extra excuus om de corrupte machthebbers en bestuurders nog wat beter te beschermen en de valse sentimenten onder de mokkende bevolking wat beter te monitoren, let wel he, echte misdaad boeit nauwelijks tot op het punt dat lonen soms lijkt op loondienst, ik bedoel het monitoren van de werkelijk gefrusteerde burger, niet de veelpleger of georganiseerde misbaksels.

  Als ik dan toch nog wat van het nieuws zie, vind ik het altijd jammer dat er niet meer angst te zien is bij bepaalde hooggeplaatste figuren, de arrogantie zullen ze niet vaak veinzen maar, de onverschilligheid is me steevast onwerkelijk.

 2. Over terroristische acties zal ik niks schrijven, maar NA de terroritische actie ben ik beniewd of.

  De linkse deugmensen en ‘gematigde’ moslims in rijen in de praatprogramma’s zullen aanschuiven om toch maar te blijven vertellen hoe verschrikkelijk het ze allemaal vinden en met de slachtoffers meeleven, maar dat dit toch echt niks met Racisme en of pure Haat tegen de moslimbevolking te maken heeft.
  Dat het toch echt het werk van een Eenling / Lone Wolf is en dat we daar geen hele blanke gemeenschap voor moeten aankijken.

  Dat dit slechts een incident is en dat de blanke bevolking over het algemeen een vredelievend en beschaafd hardwerkend volk is.
  Dat de Terrorist eigenlijk een verwarde aanslagpleger is. Aanhanger van de KKK ook. En pas de laatste tijd via het internet geindoctrineerd in in de visie van de KKK. Daarvoor was het gewoon een goede lieve aardige jongen. Buren hadden dit nooit van hem verwacht, We zijn geschokt want voor de aanslag deed hij nog boodschappen voor ze. Ook de familie van die jongen is erg vriendelijk, altijd behulpzaam en zorgt nooit voor problemen.

  En de aanslagpleger was uiteraard al bekend, hij stond pas op de rader bij onze Veiligheidsdiensten en Politie, maar dat hij zo snel zou radicaliseren hadden we niet verwacht en helaas niet kunnen voorkomen.

  Je hebt trouwens veel meer kans om in een Vliegtuig ongeluk of autoongeluk dood te gaan dan door een Blanke, sorry Witte aanslagpleger, dus we moeten de dingen wel in perspectief blijven zien.
  Verder de MArokkaanse premier die zegt dat er zoveel goede blanken in Nederland zijn die het wel goed doen en die mensen zijn dubbel slachtoffer door de aanslag van een eenling.
  Die blanken vinden het allemaal ook heel erg verschrikkelijk wat er gebeurt is.
  Wat? Eh waarom ze niet protesterend op straat te zien zijn tegen deze aanslagen?

  Ik heb toch al gezegd dat de blanke mens zich daarvan distianciert, maar omdat de KKK niet het ware geloof is van deze blanken voelen ze zich niet aangesproken. En waarom zijn alle blanken verantwoordelijk voor de daden van een verwarde eenling.

 3. Terreur is afgeleid van tirannie, wat altijd een politieke inmenging is in de gebruikelijke gang van zaken, waardoor de bevolking benadeeld wordt in de door haar bekende vertrouwde levenswijze.
  maw. Alle terreurdaden zijn een politieke aanslag gepleegd door de “volksvertegenwoordigers” om middels geweld en intimidatie het volk zijn wil op te leggen, wat het volk bij goed verstand en uit eigen vrije wil nooit zou accepteren.

 4. ….terroristische acties door inheemse Europeanen?

  Hoezo terroristisch? Is het verdedigen van leven en gezin, van huis en land terreur?
  Als het innemen van een land met geweld gepaard gaat kun je gerust spreken van terreur, beter nog, dat IS terreur !

  De EU is keihard bezig burgers alle bezit van wapens te ontzeggen, geweren maar ook antieke wapens, kruisbogen en feitelijk alles geschikt voor zelfverdediging….niet voor de veiligheid van die burgers, maar omdat verzet in de toekomst tegen de EU of dan minimaal is en dus beheersbaar…
  Duitsland staat op het punt ( enkele dagen nog) via de EU wetgeving een hele grote ontwapening van de eigen burgers mee te maken, en ook Nederland is nu zover om dat voorbeeld te volgen.
  Rechtbanken gebruiken wetten in extrema tegen de eigen inheemse burger terwijl mislams worden ontzien en vaak niet eens vervolgd. En dat is gelijkheid voor de wet?
  De vrijheid van meningsuiting word gekenmerkt door intimidatie en bestraffing waarbij politie als een soort gedachten politzei word ingezet…..is iemand daarom agent geworden, om anderen te kunnen intimideren? Typisch is dat zowel politie en rechters mensen bestraffen voor zaken die ze zelf ook doen maar zichzelf niet als overtreder of misdadiger zien.

  Laat hem die zonder zonde is…

  Men noemt het extreem rechts, ieder verzet of commentaar op het EU beleid tot omvolking, simpelweg omdat het plakken van de label NAZI met bijbehorende “beestachtigheden” leidt tot het soort van medeplichtig maken, daarmee sociaal uitstoting veroorzakend vanwege diepe indoctrinatie gedurende decennia met een berg aan valse geschiedschrijving. En daarmee legt men vrije mensen, die opkomen voor hun eigen leefomgeving het zwijgen op. Jaren lang heeft dit gewerkt, het afstempelen als facist, racist en andere cisten tot in je kont. De massa heeft het gevreten, de massa heeft gezwegen, de massa heeft de juiste Pavlov reactie gehad.

  Zit en Lig, huiver en bibber. Bek dicht kut pax.

  Het werkt niet meer, dat NAZI afstempelen. Te lang, te vals en iedereen ziet de realiteit. Zwijgen stopt, volgen stopt en ergens komt de inheemse Europeaan in opstand. Men, de EU en hun kruipers, onze politici hebben een situatie gecreëerd die het leven en de toekomst van de inheemse Europeaan serieus en to op de wortel bedreigen.

  Is verzet met geweld niet gewoon logisch en menselijk? Is het niet dat het verdrag van de mens duidelijk stelt dat mensen in gevaar geweld mogen gebruiken omdat het normaal is? Wie is er in Europa in gevaar, de verdomde mislam met een waslijst van tientallen jaren aan moord, verkrachting en andere smeerlapperij maar wel janken dat men op de vlucht is…..

  ….of is het de inheemse Europeaan die in levensgevaar is, uit word gezogen door de “eigen” regering, machteloos word gemaakt door referenda die worden weggesmeten, door stembusgang die nooit verandering brengt omdat tegenstand word uitgesloten, vermoord of versplinterd met geweld via stro mannetjes zoals Antifa en haatcampagnes….

  Recht hebben en rechteloos gemaakt worden.

  Terreur is om met dwang anderen je wil op te leggen, iets wat de mislams doen, iets wat hun leiband politici doen, iets wat de politie uitvoert tegen betaling. Dus nee, de inheemse Europeaan is geen terrorist, het is een mens dat vrijheid nastreeft en geen andere optie meer heeft dan geweld. DAAROM moet u totaal worden ontwapend, omdat geweld de enige weg is naar vrijheid en als inheemse melkkoe willen overleven, en die weg moet worden afgesloten.

  Ze noemen de Islam de religie van de vrede, maar nergens vind je meer straffen tot de dood erop volgt op normale menselijke dingen. Dingen van vrije mensen dan. Islam is een sekte die de mens tot een vod degradeert en de vrouw tot iets daaronder. Voor eender welke mens die zichzelf respecteert is zulke ideologie onaanvaardbaar en totaal tegenstrijdig met het begrip mens.
  En de inheemse Europeese mens word nu wakker…benieuw of ik mag meemaken dat met het EU parlement het Astridpark word gedecoreerd.

  Misschien is dat wel de grootste vorm van terreur, mensen machteloos maken zodat ze op de slachtbank zichzelf niet kunnen bevrijden. Het onthouden van voedsel is een garantie om een levend wezen te laten sterven, de kans om te vechten of te vluchten ontnemen is precies hetzelfde. Die burgeroorlog die al bezig is, dat is de creatie van de EU die met HUN ideologie niet opbouw maar juist totale vernietiging van ONZE wereld nastreven.

  De EU in Brussel woont is net als een moskee ook een haathut, en beide haten ze mij en U!

  Iedereen die in verzet komt is geen terrorist, maar er zijn slimmere en beter dingen te bedenken om iets te doen dan hamlapjes aan een haathut deurkruk hangen en in je cel worden afgemaakt, of een bierflesje met benzine op een blinde muur gooien en vervolgens vier jaar de cel in te moeten tussen een horde geschifte Mislams. Zo doet de rechtbank dat, een vonnis uitspreken volgens de boeken en dan hopen dat je snel word afgemaakt. Bewaar de namen van dat soort rechters, want ze weten heel bewust wat ze doen. Ze zijn niet “onze” rechters maar werknemers van een dictatuur die via een omweg naar Den Haag uitkomt bij een gebouw in Brussel. Eigenlijk zijn het ook gewoon terroristen in toga.

  De stempel NAZI heeft lange tijd gewone burgers weggehouden van hun eigen woorden, hun eigen gedachten, maar de realiteit heeft de ogen geopend en de monden ontsloten.

  Alles wat we niet willen zit in Brussel, en iedere man en vrouw die zichzelf daartegen verzet is een een held of heldin, geen terrorist. Vechten voor je leven en dat van jou mensen, dat is en kan nooit terrorisme zijn.

  “De wet in zijn streven naar gelijkheid verbied het zowel armen als rijken te stelen, te bedelen en te slapen onder bruggen”. (Anatole France)

  Vecht of sterf, zo basic is onze wereld geworden, ze noemen het multiculti. Sterf door mislam terreur en ze noemen het vrede.

  Duchesne, inheemse Europeaan.

 5. Duchesne , je hebt volkomen gelijk en je bent me voor geweest met deze reactie . Het is inderdaad de bedoeling van de Europese Unie om de inheemse Europeaan WEL gelijk te geven maar totaal rechteloos te maken dmv allerlei wetten en regelgevingen aan te passen (m.a.w. dus MONDDOOD cq veranderen en daar bovenop ook nog eens ALLE mogelijke wijze van zelfbescherming te ontnemen door het verbieden van ALLERLEI wapens …En dat is nu precies het grootste en ergste vorm van TERRORISME jegens de inheemse Europeaan. Die mislims , hebben straks de overhand (op wapen gebied en de inheemse Europeaan nog geen proppeschieter.. Het wordt hoog tijd om ervoor te zorgen dat de inheemse Europeaan zich gaat organiseren en een wapen arsenaal aanleggen. enz enz enz… Je begrijpt me wel.

 6. Ik wil hier weg maar geen geld. Waarom vechten als alles zichzelf vol blijft vreten en de kop in het zand steekt? En voor wat zou ik vechten, ik heb feitelijk nog niet niks.
  Al die mensen met hun eigen huis en goed inkomen, daarvoor vechten?

  Als ik kon emigreerde ik met mijn famillie, maar waar kun je nog heen zonder mislams en achterlijke lui, waar komen mensen voor elkaar op en niet enkel voor hun eigen belang.

  Kutzooi is het, met een verdomd laf toetsenbord schapenvolk.

  Scandinavie heeft volgens mij de besten kansen, en Engeland. Daar kun je de mislams eruit gooien en de instroom stopzetten, hier is het een zeef zonder bodem..

  Toekomst opbouwen vergt stabiel bestuur, en dat mist hier in het kwadraat. De honden !

 7. P.s. Oud marinier; zou jij vechten voor een volk wat te laf en te stom is om op te staan? Wat zelf altijd vind dat iemand iets moet doen maar zelf niemand kent die iemand heet….?

  Ik wens je het beste, geniet van je leven en de zon, hoewel je nu geloof ik regenseizoen hebt….

  Adoe.

 8. De meesten beseffen niet, wie er werkelijk achter deze omvolkings actie zitten! De zionistische joden, zij blijven, zoals altijd, buitenschot! Dit omvolkingsplan stamd al van voor de oorlog! Kaufman, jood, screef in de jaren ’30 al het boek, germany must parisch,Duitsland moet verdwijnen, Hitler had dat ook gelezen en had daarom een hekel aan joden! Na de oorlog kwamen de joden Hooten en Morgetau met de omvolkingsplannnen voor Duitsland, die nu heel Europa treffen! Ja, die zionisten zijn een joodse sekte, misschien nog gevaarlijker dan de moslims, die doen het nog openlijk! De jood is slimmer en probeerd het achter de schermen, zodat je er de vinger niet op kan leggen! Daarom komen ze overal mee weg, en dan ook nog de zielepoot uithangen! Zij haten ons misschien nog wel erger dan die moslim extremisten!

 9. Als je je eigen land verdedigt kan het nooit terrorisme zijn! Maar zoals @Duchesne al aangeeft: mensen willen niets doen, alleen maar roepen, terwijl (zoals @oudmarinier al – terecht – opmerkt) de mensen zich JUIST NU moeten organiseren… Want, er komt een storm aan… Je kan er je ogen voor sluiten, maar dan ben je te laat als de PLEURIS uitbreekt!

 10. @Duchesne
  Scandinavie? Zweden kun je in ieder geval wel vergeten, maar Denemarken misschien. Een andere mogelijkheid, en misschien nog wel beter, zou Oost-Europa kunnen zijn. Polen en Hongarije gaan de goede kant op en zouden wel eens een werkelijk voorbeeld kunnen worden.
  Wat betreft het vechten, ik heb geprobeerd wat dingen op te zetten, als een buurtwacht en wekelijkse trainingen in ongewapend vechten en mesvechten etc. De meeste nederlanders zijn te labbekakkerig om zelfs maar regelmatig op te komen dagen of enige moeite te doen. Na twee jaar proberen, diverse intimidatie-pogingen door politie heb ik het voor gezien gehouden en ben vertrokken. Het is niet dat ik niet wil vechten, maar verdomd als ik mezelf opoffer voor een stel lamzakken die zelf geen vinger uitsteken.
  Nu in de VS, in een landelijk gebied, lid van de militie. In dergelijke gebieden zie je niet echt veel moslims of zelfs maar zwarten, beide groepen zijn niet zo van het harde werken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.