© Anoniem

SeneCura, de grootste particuliere exploitant van verpleeghuizen, kondigt een grootschalige samenwerking met Marokko aan. Jongeren uit Rabat worden het land binnengebracht en in Oostenrijk opgeleid tot geriatrisch verpleegkundige. Zodra zij de nodige Duitse taalvaardigheid hebben verworven, zullen zij als verpleegkundig assistent in dienst worden genomen en zullen zij vervolgens verdere diploma’s kunnen behalen.

De vakbond GPA-djp is boos. De Kurier citeert haar met de volgende woorden:

“Aan de ene kant vecht het bedrijf tegen kortere werktijden of hogere lonen om meer werknemers aan te trekken voor de verpleegkundige beroepen. Aan de andere kant wordt er nu veel geld besteed aan het werven van verplegend personeel uit verre landen, om ze naar Oostenrijk te brengen, het onderwijzen van Duits en het opleiden van personeel”.

Moslimjongeren oefenen IS-executie op open straat

SeneCura exploiteert 80 verpleeghuizen in Oostenrijk

SeneCura, een dochteronderneming van de Franse Orpea Group, is voornemens uitgebreid samen te werken met Marokko. Het bedrijf is van plan om ook in Marokko verpleeghuizen te bouwen en te exploiteren. In Oostenrijk exploiteert SeneCura al 80 faciliteiten. In het islamitische Marokko is de jeugdwerkloosheid hoog. De Marokkaanse overheid en het stadsbestuur van Rabat verwelkomen en steunen het initiatief.

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

Problematische mensenrechtensituatie in Marokko

Op de Volkshilfe website kunt u echter lezen over enorme problemen met Marokkanen.

“Steeds weer berichten de media over problemen met Marokkanen. We hebben daarom gekeken naar de huidige situatie in Marokko.

Marokko is niet alleen geclassificeerd als vakantieland op reiswaarschuwingsniveau 5 (van de 6), de Marokkaanse bevolking wordt ook in eigen land ernstig onderdrukt. In 2015 is er geen vooruitgang geboekt op het gebied van de mensenrechten in Marokko. Integendeel, in recente verslagen wordt gesproken over strengere beperkingen voor mensenrechtengroeperingen. Vrijheid van meningsuiting bestaat alleen op papier, verkrachtingen eindigen in een gevangenisstraf voor vrouwen, teruggekeerden uit Europa moeten zich voorbereiden op een gevangenisstraf”.

Oostenrijk verzet zich tegen toe-eigening door de islam: hoofddoek wettelijk verboden op scholen

5 REACTIES

  1. D666 wil gastarbeiders uit afrika gaan halen om te werken in de zorg…..
    Terwijl er wekelijks 600 tot 800 mensen hier binnen worden gehaald als asielzoeker.

  2. Yep het D66 omvolkingsplan plan gaat in Oostenrijk zijn vruchten afwerpen, arme ouderen, de meest kwetsbare mensen worden als eerst opgeoffert door de nuttige idioten van het globalisme.

  3. Was vandaag in het siekenhuis. De verpleging sijn swart. Heel raar gevoel als se met elkaar in hun eigen taal spreken. Engels dat kunnen ze, maar liefs met elkaar praten over mij in hun eigen taal.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.