© Polizei

In de late avonduren van zaterdag (25.01.) werd in Bochum een brand ontdekt in het bezoekerstoilet van het ziekenhuis op de Bleichstraße 15, die de brandweer van Bochum gelukkig snel kon blussen. Er zijn door de brand of de rookontwikkeling geen personen gewond geraakt.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Volgens de huidige status van het onderzoek kwamen drie jonge mannen om 22.35 uur via de hoofdingang het ziekenhuis binnen en gingen kort daarna naar de toiletruimte op de spoedeisende hulp. Terwijl het trio – ogenschijnlijk Noord-Afrikanen tussen 19 en 25 jaar – luidkeels lachend snel het ziekenhuis verlieten via de uitgang naar de Große-Beck-Straße, werd de brand in het toilet rond 22.40 uur ontdekt. In het ziekenhuis werden de drie mannelijke personen door de lens van een bewakingscamera vastgelegd. Op gerechtelijk bevel werden de foto’s van de verdachten vrijgegeven voor publicatie in de media.

Bochum: Feuer im Krankenhaus gelegt und laut lachend geflohen

“Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal”

4 REACTIES

  1. Het is maar wat je leuk vind… Volgende keer lekker je eigen (waarschijnlijk door de Duitse belastingbetaler gesponsorde) huis in de fik steken zou ik zeggen…

  2. Eruit met die randdebielen…dat ze deze “grapjes” maar eens uithalen in hun eigen land…kijken of ze daarna nog lachen…

  3. Hebben jullie het nog niet door onze landen kapot maken van binnenuit en gesubsidieerd Door diverse Arabische landen wat zijn jullie toch een stelletje dombo’s geef ze maar vooral meer rechten en pamper ze nog maar goed

  4. Ja, het is al oorlog, het smerig moslim vuil kan ongestraft alles, ja alles uitvreten, ze weten dat er toch niets mee gedaan wordt. Het schijt op alles wat niet islam is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.