dinsdag, februari 25, 2020

EINDELIJK! Amerikaanse regering eist onderzoek: Is het Coronavirus ontwikkeld in laboratoria?

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Eigenlijk was deze centrale vraag van meet af aan al te laat, maar de mainstream media hebben deze mogelijkheid systematisch genegeerd. Ook het feit dat nu zelfs het Witte Huis deze taboe-kwestie wil laten ophelderen, wordt bijna nergens besproken. Integendeel – alternatieve media die precies deze stelling vanaf het begin hebben gesuggereerd, worden gecensureerd. Als gevolg daarvan is Zero Hedge permanent verbannen van Twitter!

Opmerking: Zero Hedge heeft niets anders gedaan dan een thesis te maken op basis van verifieerbare feiten. Dit is weer een klap voor de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid!

Op 6 februari berichtte ABC News:

Klik voor betreffende artikel.

Vertaling:

De hoofdcorrespondent van ABC News, Dr. Jennifer Ashton, interviewde de directeur van het Nationaal Instituut voor Allergieën en Besmettelijke Ziekten over bezorgdheid die door online verkeerde informatie worden geuit dat het nieuwe Coronavirus kan zijn gemanipuleerd of opzettelijk is vrijgelaten.

“Er is altijd deze zorg”, zei Dr. Anthony Fauci. “En een van de dingen die mensen nu doen is heel goed kijken naar de sequenties om te zien of deze mogelijkheid bestaat, die veel minder waarschijnlijk is. En dat zal men uiteindelijk vaststellen. Dus mensen kijken ernaar, maar nu ligt de focus op wat we gaan doen met wat we hebben”.

Aan de officiële versie hangt een vreemd luchtje

Het Witte Huis heeft een goede reden om het officiële verhaal in twijfel te trekken, zoals de evolutiebioloog Dr. James Lyons-Weiler van het Institute for Pure and Applied Knowledge heeft aangetoond en uitgelegd hoe de genetische volgorde van het door China gepubliceerde Goronavirus een uniek “middenfragment” bevat dat een SARS-piek proteïne (Ernstig Acuut Respiratoir Syndroom of ARDS) codeert, dat volgens zijn genoomanalyse met behulp van “pShuttle”-technologie in het nCoV-virus van 2019 werd ingebracht. Dit fenomeen is nog nooit eerder in de natuur waargenomen. De ingewikkelde procedure is alleen bekend uit laboratoriumonderzoek.

Waar is het virus ontwikkeld?

In het onheilspellende artikel dat het permanente verbod van Zero Hedge op Twitter veroorzaakte, werd op basis van openbaar beschikbare gegevens gesuggereerd dat Peng Zhou, Ph.D., onderzoeker en teamleider voor vleermuisvirusinfectie en immuniteit, de ontwikkelaar van het 2019-nCoV-virus (Coronavirus) zou kunnen zijn.

Bij Zero Hedge werd het volgende gedocumenteerd:

 1. Een van China’s top experts in virologie en immunologie was en is werkzaam in China’s belangrijkste biologische wapenlaboratorium, het Wuhan Instituut voor Virologie.
 2. Sinds 2009 is Peng de toonaangevende Chinese wetenschapper die onderzoek doet naar het immuunmechanisme van vleermuizen die dodelijke virussen in de wereld overbrengen.
 3. Zijn primaire onderzoeksgebied is om uit te vinden hoe en waarom vleermuizen kunnen worden besmet met enkele van ’s werelds meest verschrikkelijke virussen zoals Ebola, SARS en Coronavirus en niet ziek worden.
 4. Hij heeft verschillende genetisch gemanipuleerde immuniteitstrajecten ontwikkeld (zoals het STING-traject in vleermuizen) om vleermuizen meer of minder vatbaar te maken voor infecties, waardoor een zeer resistent mutant supervirus kan ontstaan.
 5. Als onderdeel van zijn studie onderzocht Peng ook gemuteerde Coronavirus-stammen die de natuurlijke immuniteit van sommige vleermuizen hebben overwonnen. Dit zijn “Superbug” Coronavirus-stammen die bestand zijn tegen een natuurlijke immuun-traject en nu vrij lijken te zijn.
 6. Medio november heeft zijn laboratorium onervaren postdoctoralen ingehuurd om het onderzoek naar super-Coronavirussen en vleermuisinfecties te versnellen.
 7. Peng’s werk op het gebied van virologie en vleermuis-immunologie werd ondersteund door het National “You Qing”-fonds, het proefproject van de Chinese Academie van Wetenschappen, en het superproject van het Ministerie van Wetenschap en Technologie.

Is het nieuwe Coronavirus gestolen uit Canada?

De Chinezen staan bekend om het stelen van westerse technologie, en in 2017 onthulde Dr. Michael Paul Pillsbury’s Washington Post lijst nummer één bestseller “The Hundred-Year Martahon” zelfs dat de Deep State de Chinese supergroei al decennia aanjaagt door militaire technologie naar China te smokkelen.

Vorig jaar werden Chinese wetenschappers betrapt op het smokkelen van Coronavirussen uit Canada en op 4 februari 2020 meldde CBC News dat de gerenommeerde Canadese wetenschapper, Frank Plummer, op 67-jarige leeftijd was overleden aan een tot dan toe onbekende oorzaak in Kenia. Plummer was toevallig ook een sleutelfiguur in het Corona-smokkelschandaal. In een uitgebreid onderzoek wordt vermoed dat China Coronavirussen uit Canada heeft gestolen om ze te ontwikkelen tot biologische wapens.

Wie zijn de begunstigden?

Aan de andere kant van de aarde vecht China de Corona-pandemie uit om in NWO-stijl een totaal overmaatse operatie uit te voeren die verdacht veel doet denken aan Hollywood-films van de vorige eeuw. Op 4 februari berichtte ABC News zelfs dat een oude vrouw door een drone op haar plaats werd gezet omdat ze geen mondmasker droeg. Griezelig – als dat een precedent schept.

Tegelijkertijd wordt de westerse wereld dagelijks door de mainstream media geïnformeerd over nieuwe verdachte gevallen en als oplossing wordt natuurlijk de weerzinwekkende vaccinatie-industrie geprezen, waarvan de voorstanders opnieuw in hun handen wrijven. Ervan uitgaande dat de officiële cijfers van de huidige 910 sterfgevallen correct zijn, kan het mainstream verhaal opnieuw worden omschreven als hysterie, geënsceneerd als een middel om fondsen te werven en het controleapparaat van de Deep State verder uit te breiden.

Opmerking: Als het Coronavirus inderdaad tot massale sterfgevallen zou leiden, wat helaas niet volledig kan worden uitgesloten op basis van de huidige stand van zaken, dan zou de Deep State met dezelfde klap een andere vlieg hebben gedood. Zoals bekend staat bevolkingsreductie op de agenda van NWO.

NA ENDLICH !!! US-Regierung verlangt Untersuchung: Wurde das CORONAVIRUS im LABOR entwickelt?!

3 REACTIES

 1. Het corona virus is thans ruim een maand actief met minder dan 1.000 dodelijke slachtoffers. Het griepvirus maakt er per maand zo”n 70.000. Griepvirus infecteert per maand 150miljoen mensen. Dus dodelijke slachtoffers 5/10.000 voor griepvirus en 200/10.000 voor corona virus. De angst zal.hem zitten in de relatieve effectiviteit van het coronavirus en niet in de tot nu toe bekende absoluten.

 2. en niet in de tot nu toe bekende absoluten.

  Laten we maar eens afwachten hoeveel mensen op het cruiseschip ziek worden. Dan hebben we een vergelijk. Voor de rest geloof ik geen barst wat uit China komt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Terwijl de Democraten intern knokken, werft Trump massaal nieuwe kiezers

Terwijl de kandidaten van de Democratische Partij elkaar beschuldigen van aanranders tot socialisten of hebzuchtige kapitalisten, wint de Trump-campagne...

Britse overheid verduistert Groomingbendes-rapport

De Britse regering weigert een officieel onderzoek naar de kenmerken van zogeheten Groomingbendes openbaar te maken. Engelse politici bevinden zich op dun ijs, men...

Zweden: 1,5-jarige peuter door groep ‘jongens’ met mes bedreigd

Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun...

Gevangene bekent 2 kinderverkrachters hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn...

Harvard professor zegt dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd besmet raakt met het Coronavirus

Harvard epidemiologie professor Marc Lipsitch zegt dat het Coronavirus niet beheersbaar zal zijn en dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd zullen worden besmet. In...

De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen...

Harvey Weinstein veroordeeld tot gevangenisstraf

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik. De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot...

Journaliste stelt voor: “Politieagenten zouden blanke mannen moeten misleiden om misdaden te plegen om hen gevangen te nemen”

Een journaliste op de nieuwszender MSNBC suggereert dat de FBI jonge blanke mannen zou moeten misleiden tot het plegen van misdaden, om ze daarna...

Autobestuurder rijdt in volksmassa in Duitsland

Een autobestuurder is een carnavalsstoet in het Duitse Volkmarsen ingereden en heeft 15 mensen verwond, zo meldden meerdere media. Het is onduidelijk of het...

Lees ook

Gerelateerd