dinsdag, februari 25, 2020

De elite van Europa is vastbesloten zelfmoord te plegen door middel van Diversiteit

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

De journalist Douglas Murray in zijn boek “The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam” (Bloomsbury Continuum):

“Wanneer we al deze instincten bij elkaar samenvoegen krijgen we een recept voor zelfmoord. Ze verzekeren de zelfvernietiging van zowel een cultuur als een continent. Gesprekken met Europese beleidsmakers en politici hebben dit voor mij zeer duidelijk gemaakt. Ze vertellen me met furie in hun stem dat het ‘moet’ werken. Ik vertel hen dat een omvolking op deze schaal, bij deze snelheid, nooit zal werken.”

En wat gebeurt er als het niet werkt?

Auteur: Douglas Murray – Vertaling: Rommel

Europa wordt geteisterd door onzekerheid –  de crises in de eurozone, de eindeloze uitdagingen voor de Europese Unie, nationale verkiezingen die lijken op eindeloze ronden van kogel-ontwijken. Maar zelfs deze gebeurtenissen zijn onbelangrijk in vergelijking met de diepe tektonische verschuivingen onder het continent van de politiek; aardbevingen die de Europeanen – en hun bondgenoten – met gevaar voor eigen leven negeren.

Tijdens de immigratiecrisis van de afgelopen jaren reisde ik over het Europese continent, van de ontvangst-eilanden, waar de immigranten aankomen, naar de voorsteden waar ze eindigen, en ontmoette de politici die hen aanmoedigen om te komen. Europa heeft al decennia lang gastarbeiders aangemoedigd, met in kielzog hun families, naar Europa te komen. Zoals de Duitse kanselier Angela Merkel ooit heeft toegegeven, verwachtte niemand dat ze bleven.

Toch bleven ze, en ondanks dat er geen werk voor hen was, groeiden hun aantal. Onaangenaam wakker wordend met het resultaat van hun politieke beleid besloot de Europese politieke elite hun idiote onderneming te hernoemen naar ‘multiculturele samenleving’, zonder besef wat dat in werkelijkheid betekent. Kan een multiculturele samenleving eisen stellen aan zijn nieuwkomers? Of zou dat ‘racistisch’ zijn?

Vanaf de jaren 2000 is de legale en illegale immigratie gestegen. NGO-schepen worden voor de kust van Noord-Afrika aangelegd om migranten gelegenheid te geven om illegaal Europa binnen te komen. Syriërs die een burgeroorlog ontvluchtten worden massaal Europa ingeduwd, en werden al snel gevolgd door mensen uit sub-Sahara, Noord-Afrika, het Midden-Oosten, en het Verre Oosten.

Vandaag de dag is deze grote immigratiestroom geen voorpaginanieuws meer. Maar het gaat nog steeds door. In een weekend komen alleen al op de Griekse ontvangst-eilanden duizenden mensen aan. Waar gaan ze heen? Wat verwachten ze? En wat verwachten we van hen?

Om het antwoord op deze en andere vragen te vinden is het nodig om diepere vragen te stellen. Waarom heeft de EU besloten om de armen en onteigenden van deze wereld op te nemen? Waarom hebben we besloten dat iedereen die voor een oorlog vlucht, of gewoon een beter leven zoekt, naar Europa mag komen en het zijn thuisland mag noemen?

Het antwoord ligt voor een groot gedeelte in onze geschiedenis, niet in het minst het overweldigende Duitse schuldgevoel, dat zich over het Europese continent heeft verspreid, en ook onze culturele neven in Amerika en Australië beïnvloed heeft. Besmet door degenen die ons kwaad willen doen zijn we voor het denkbeeld gevallen dat we collectief schuldig zijn, collectief gestraft moeten worden, en collectief een drang moeten bezitten dat als resultaat daarvan onze samenlevingen moeten veranderen.

Er is in Europa ook een gevoel aanwezig wat ik chronische vermoeidheid noem – het gevoel dat het verhaal op zijn einde loopt: dat we religie hebben geprobeerd, alle denkbare vormen van politiek, en dat het allemaal heeft geleid tot rampspoed, en het niet veel uitmaakt dat we voor deze keer de grote omvolking proberen.

Er wordt vaak geargumenteerd dat onze samenlevingen te oud zijn, met een vergrijzende bevolking, en daarom immigranten nodig hebben. Wanneer deze aannames betwist worden met vragen, zoals bijvoorbeeld met de vraag waarom de volgende generatie Duitse arbeiderskracht dan niet uit werkloos Griekenland wordt gehaald in plaats van Eritrea, wordt ons verteld dat we laaggeschoolde werknemers nodig hebben die onze talen niet spreken omdat het Europa meer cultureel interessant maakt. Het is alsof er grote leegtes bestaan in het hart van de cultuur van Dante, Bach en Beethoven, die met Afrikaanse analfabeten opgevuld moet worden.

Als mensen op de nadelen van deze aanpak wijzen – in het bijzonder de vele problemen die de immigratie uit moslimlanden bezorgt, inclusief terrorisme – krijgen we de uiteindelijke uitleg. Het maakt niet uit, wordt ons verteld: Vanwege de globalisering is dit onvermijdelijk, en is uiteindelijk toch niet te stoppen.

Wanneer we al deze instincten bij elkaar samenvoegen krijgen we een recept voor zelfmoord. Ze verzekeren de zelfvernietiging van zowel een cultuur als een continent. Gesprekken met Europese beleidsmakers en politici hebben dit voor mij zeer duidelijk gemaakt. Ze vertellen me met furie in hun stem dat het ‘moet’ werken. Ik vertel hen dat een omvolking op deze schaal, bij deze snelheid, nooit zal werken.

Toch is het nog steeds mogelijk dat het Europese volk niet de instincten van zijn leiders zal volgen. Onlangs werd het resultaat van een poll gepubliceerd waarin burgers van 10 landen een ‘moeilijke’ vraag werd gesteld: Of ze eens waren met de stelling dat er verder geen moslim immigratie in hun land moet plaatsvinden. Een meerderheid van 8 van de 10 landen, inclusief Frankrijk en Duitsland, antwoorden dat ze niet meer moslim-immigranten willen.

In de afgelopen decennia heeft Europa een haastige poging gedaan om zichzelf te herdefiniëren. Toen de wereld kleiner werd omarmden we de ‘diversiteit’. Terwijl terrorisme groeide en er steeds meer migranten binnenkwamen, begon de publieke opinie in Europa te verharden. Tegenwoordig is de slogan ‘meer diversiteit’ een verloren schreeuw van de elites, die in de veronderstelling zijn dat er nog veel meer diversiteit nodig is voordat de mensen het accepteren.

Het migratiebeleid van politici en andere elites van Euro suggereert dat ze zelfmoord willen plegen. Het zal de komende jaren interessant zijn om te zien of de Europese bevolking zich aansluit bij hun zelfmoordpoging. Ik zou er niet op wedden.

Diepte-interview Douglas Murray:

12 REACTIES

 1. Zelfs de gekleurde (overwegend islamitische) import zal tegen nog meer import zijn in de nabije toekomst. Want hoe meer varkens des te dunner de spoeling denken al deze parasieten.

 2. De zionistische joden willen de blanke mens v3rnietigen! Hitler waarsch6wde er al voor, maar het is uitgekomen! Doit plan is altijdens de oorlog opgesteld, door de joden Hooten en Morgentau, de omvolking van Duitsland en de rest van Europa, ook het boek van Kaufman, natuurlijk ook een jood, Germany must parisch uit de dertiger jaren, wat Hitler ooi gelezen had, heeft hem doen inzien hoe gevaarlijk het internationale jodendom is! Eerst was het communisme hun wapen tegen ons, nu ooi nog de islam!

 3. Het overheids beleid van landen zoals Nederland is vooral gericht op het kapotmaken van de eigen burger…..

  Mocht ik vanochtend genieten van een artikel over totaal falen van overheid, ik kon wel janken toen ik het las….
  Politie die mensen afraad aangifte te doen, een vriendin van me heeft het zelf meegemaakt. Aangevallen met kind in de auto door 3 baardmannen die vervolgens meermaals naast haar kwamen rijden en trachtten haar van de weg af te drukken, te laten verongelukken. Drie dorpen en bijna 20 kilometer verder is dit gestopt, vooral omdat ondergetekende met hakbijl klaar stond om de aanval te stoppen. Bij aangifte werd eerst nog gevraagd of de vriendin zelf niet had uitgelokt, vervolgens werd het kenteken nagetrokken en toen gezegd dat men wel een gesprek gong hebben maar dat dan ook haar gegevens bij de braadfiguren bekend zou worden….misschien wilde ze dat toch niet….dit is de praktijk blijkbaar….en het vooraf informeren door politie scheelt enorm veel aangiften. En dus werk. De helft van de aangiften word niet doorgezet nadat mensen bij de politie zijn geweest. Ik kan er nog inkomen dat er zaken zijn waarbij het vrijwel onhaalbaar is een dader of daders te vinden, of zo moeilijk bewijsbaar of gewoon achterlijk qua aangifte…..

  Als je leest dat aangifte van verkrachting van 2700 naar 3600 is gestegen, en je weet dat slechts 1 op de 10 slachtoffers aangifte doet, daar 50% van aangifte afziet na bezoek bij de politie, en gezien de ervaring van vriendin qua reactie van de politie, dan is het diep triest met dit land gesteld, en nog triester met de overheid. Er zullen ongetwijfeld goed gemotiveerde agenten zijn met de wens op een prettige samenleving als motivatie, maar die zullen dan geconfronteerd met gedrag van collega’s en het hypocriete standpunt van regering betreffende allachtonen heel erg strek in hun schoenen moeten staan. Zeker als men met slachtoffers contact heeft…. Benieuwd ben ik hoeveel agenten kiezen voor emigratie na ontslagname…

  https://www.ad.nl/binnenland/zelden-rechtszaak-na-verkrachting~a7b27ec1/?referrer=https://www.geenstijl.nl/

  O, voor wie de

 4. Behalve de mening van Bartuleit, deel ik die van de anderen.
  Ook mijn ervaringen, in het basisonderwijs in Amsterdam en verder gewoon om mij heen kijken, bevestigen dagelijks dat de dictatuur van de policors ( en nu de klimaataanhangers!!) heel griezelige vormen heeft aangenomen.Lenin, Stalin, Mao en PolPot vallen in het niet.

 5. Tsjaa, in de mening van Bartuleit (vandaag) zit voor mij de meeste waarheid in:
  Het boek van Kaufman, met de titel, /Deutschland muss vernichtet wurden / Germany must perish zegt mij genoeg.
  Alleen de titels eigenlijk al. En ga dan maar eens naar de inhoud luisteren. Dit zou op elke Duitse school gehoord moeten worden, maar veel belangrijke sleutelposities in Duitsland zijn al door het ‘uitverkorene’ volk ingenomen.

  De (google) vertalingen: Duitsland moet vernietigd zijn / Duitsland moet vergaan.

 6. Dat komt de geheime genootschappen, die. . . . . . . . ..Daar heb je Krots weer met zijn complotdenken. Als er al een organisatie als de Freemasons bestaat is het een heel klein klubje hoor, die nauwelijks invloed heeft en vrouwen zul je daar al helemaal niet vinden/. Jij ook altijd met je samenzweringstheorien, zonder bewijs.
  Vrouwen zijn geen illuminatie. hoor je me Wie denk je wel niet dat je bent, achterlijke gladiool. Skeer weg hier, anti semiet! En kom niet meer terug!!!

 7. De schrijver van het artikel gaat er -nog vrij naief- van uit dat de europese elite uit idealisme immigratie heeft toegelaten. Nergens wordt het beruchte ‘Kalergiplan voor Europa’ dat al van de vijftiger jaren dateert, vermeld. Daarin werd al gesteld dat er enkel een supermacht en bestuur Europa kan gemaakt worden door de nationalistische tendenzen te vernietigen mits immigratie en assimilatie waardoor een grijze massa ontstaat mét de nodige conflicten (het aloude ‘verdeel en heers’principe) met daarboven een ‘superbestuur’ op weg naar een uiteindelijke wereldregering. Populatiecontrole (lees uitdunnen van de populatie) hoort daar ook bij, zie de ‘Georgia Guidestones’ opgericht in Amerika.

 8. If i told you this….

  Once upon a time there was a country,
  Where there was
  NO Usury
  NO Unemployment
  NO Homeless
  NO Pornography,
  NO Freemasonry,
  NO Zionism,
  NO Communism,
  (almost) NO CRIME
  Where IMPORTANT decisions were MADE BY THE PEOPLE through REFERENDUMS
  Where workers were payed DECENT wages
  Where people could LIVE IN HARMONY WITH NATURE
  Where VACATIONS were payed by the STATE
  As was HEALTHCARE INSURANCE for EVERY WORKER
  As were PENSION PLANS
  As were MORTGAGES (Almost everybody could afford to buy a house)
  Where NO ANIMALS were tortured; It was even legislated!
  Where the leader of that country had an approval rate of over 98% by the people of that country
  Where there was NO HUNGER
  Where NO ONE FROZE to DEATH
  Where men were MEN and women were WOMEN.

  After TWELVE YEARS OF DEVASTATION that man was given a DELIBERATE RUINED and BANKRUPTED nation, with MILLIONS of unemployed citizens. Hunger was sweeping through the nation, thousands starved and froze to death. It had become the cesspit of a continent in complete and utter decay.

  WITHIN THREE YEARS he made all of the above possible by throwing out the vultures and making its citizens proud again of their country and their heritage.

  Sounds like a fairy tale doesn’t it….
  Believe me… Search for yourself…

  It is the UTTER TRUTH!
  Even the Vatican made its army THE LAST TRUE HOLY CHRISTIAN ARMY in the history of Christianity!

  https://www.bitchute.com/video/wRbq3WJymLdl/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Britse overheid verduistert Groomingbendes-rapport

De Britse regering weigert een officieel onderzoek naar de kenmerken van zogeheten Groomingbendes openbaar te maken. Engelse politici bevinden...

Zweden: 1,5-jarige peuter door groep ‘jongens’ met mes bedreigd

Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun...

Gevangene bekent 2 kinderverkrachters hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn...

Harvard professor zegt dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd besmet raakt met het Coronavirus

Harvard epidemiologie professor Marc Lipsitch zegt dat het Coronavirus niet beheersbaar zal zijn en dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd zullen worden besmet. In...

De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen...

Harvey Weinstein veroordeeld tot gevangenisstraf

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik. De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot...

Journaliste stelt voor: “Politieagenten zouden blanke mannen moeten misleiden om misdaden te plegen om hen gevangen te nemen”

Een journaliste op de nieuwszender MSNBC suggereert dat de FBI jonge blanke mannen zou moeten misleiden tot het plegen van misdaden, om ze daarna...

Autobestuurder rijdt in volksmassa in Duitsland

Een autobestuurder is een carnavalsstoet in het Duitse Volkmarsen ingereden en heeft 15 mensen verwond, zo meldden meerdere media. Het is onduidelijk of het...

De EU bereidt zich voor op de Coronapandemie

De EU geeft nu 230 miljoen euro extra uit om de verdere verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen. Tegelijkertijd bereidt men...

Lees ook

Gerelateerd