Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

10
49202

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera in 1820 en de Spaanse griep in 1920. De bovengenoemde pandemieën lijken hetzelfde patroon te volgen als de huidige virusepidemie in China.

Backup:

De geschiedenis heeft zich echt herhaald, is dit virus opzettelijk verspreid door een organisatie? Hieronder schrijf ik wat over de geschiedenis van deze pandemieën:

Het jaar 1720:
In 1720 was er de laatste pandemie van de grootschalige builenpest, ook wel de Grote Pest van Marseille genoemd. Uit gegevens blijkt dat de bacterie ongeveer 100.000 mensen in Marseille doodde. Aangenomen wordt dat de bacterie werd verspreid door vliegen die met deze bacterie besmet waren.

Het jaar 1820:
De eerste meldingen van een Cholera-pandemie vonden plaats in 1820 in Azië, Thailand, Indonesië en de Filipijnen. In 1820 werden in Azië meer dan 100.000 sterfgevallen geregistreerd als gevolg van deze bacterie. De pandemie zou zijn veroorzaakt door mensen die water uit met deze bacterie besmette meren dronken.

Het jaar 1920:
De Spaanse griep vond 100 jaar geleden plaats. In die tijd hadden mensen te maken met het H1N1 griepvirus dat een genetische mutatie had ondergaan waardoor het veel gevaarlijker was dan het normale virus. Dit virus besmette 500 miljoen mensen en doodde meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd, deze pandemie was de dodelijkste in de geschiedenis.

Het jaar 2020:
Het lijkt erop dat de geschiedenis zich elke 100 jaar herhaalt, is dit gewoon toeval? Momenteel de dag wordt China geconfronteerd met een pandemie van grote omvang, 5 steden in China met een bevolking van 11 miljoen inwoners zijn in quarantaine geplaatst, volledig geïsoleerd van de rest van de wereld.

Het Coronavirus waarmee China te maken heeft, heeft tot nu toe al 774 mensen gedood, ondanks pogingen van de regering en andere instellingen om hele steden in quarantaine te plaatsen, lijkt het erop dat het virus zich over de grenzen van China heen heeft weten te verspreiden.

1720 Plague, 1820 Cholera Outbreak, 1920 Spanish Flu, 2020 Chinese Coronavirus

Moslim geestelijke geeft met Fatwa moslims toestemming verspreiding Coronavirus in China te vieren  

10 REACTIES

 1. 21 is little valued in Freemasonry, but is deemed of great importance in the Cabala and in Alchemy; in the latter, because it refers to the twenty-one days of distillation necessary for the conversion of the grosser metals into silver.

  – Source: Mackey’s Encyclopedia of Freemasonry

 2. Ik vond een interessante Reactie online,…

  Momenteel aan iets groots werken, omdat iemand van een van mijn groepen hier op heeft gewezen dat alles verifieert wat ik jullie niet allemaal wilde vertellen. Ik onderzoek dit nog steeds, maar van wat ik begin te achterhalen, is dit virus precies wat de Draco (Elite) gebruikt elke keer dat ze de RH + mensen willen vernietigen, een virus waar ze zelf immuun voor zijn.
  Hoe meer ik erover lees, hoe meer ik me realiseer dat het specifiek is ontworpen om RH + mensen te targeten en als mijn theorie correct is, is het direct gekoppeld aan het onderzoek naar genbewerking met de CCR5 Delta 32-genen net voordat dit plaatsvond, maar mogelijk niet gerelateerd vanaf nu. Het lijkt erop dat de receptoreiwitten die nodig zijn voor dit nieuwe virus het hoogst zijn in de Simian-hybriden, wat betekent dat mensen met O + bloed de eerste geïnfecteerde / specifiek daardoor gedood kunnen worden, maar ik heb al een vreemd vermoeden, de RH-Draco zijn mogelijk volledig immuun voor dit gemanipuleerde virus, maar ik ben er op dit moment nog steeds naar aan het kijken en ben moe, dus ik zal dit later oppakken. Het sluit aan op de MHC-receptoren specifiek onder de klasse 1- en klasse 2-systemen, maar geen melding gemaakt van de klasse drie die waarschijnlijk de Draco is. Voor degenen die het niet weten, omdat we drie rassen zijn, hebben we ook drie verschillende immuunsystemen en de corrupte Draco-controllers hebben deze kennis misbruikt.

  -In 1520 werd het Azteekse rijk vernietigd door een pokkeninfectie veroorzaakt door Afrikaanse slaven.

  -De Zwarte Dood, ook bekend als de Pestilence (kortweg Pest), de Grote Pest of de Pest, … Algiers verloor er in 1620-1621 30.000-50.000 inwoners aan

  -De Grote Plaag van Marseille was de laatste van de belangrijkste Europese uitbraken van builenpest. Aangekomen in Marseille, Frankrijk in 1720, doodde de ziekte in totaal 100.000 mensen: 50.000 in de stad gedurende de volgende twee jaar en nog eens 50.000 naar het noorden in omliggende provincies en steden.

  -De eerste cholera-pandemie
  Tegen 1820 had cholera zich verspreid naar Thailand, Indonesië (alleen al op Java alleen al 100.000 mensen gedood) en de Filippijnen. … De pandemie stierf 6 jaar nadat het begon, waarschijnlijk dankzij een strenge winter in 1823–1824, die mogelijk de bacteriën heeft gedood die in watervoorraden leven.

  -Van januari 1918 tot december 1920 besmette een dodelijke influenza-uitbraak 500 miljoen mensen over de hele wereld. Schattingen suggereren dat tussen de 50 en 100 miljoen mensen stierven aan het virus, met andere woorden, tot 5% van de wereldbevolking. 8 oktober 2014

  -Dus daar heb je. 1520, 1620, 1720, 1820, 1920 en nu RECHTS OP LIJST 20/20/20. Ik heb een nieuw spel nodig ~ILLUMINATIEKAARTEN.

 3. Wetenschapper die Ebola ontdekte: Groot-Brittannië ziet de belangrijkste uitbraak van Coronavirus onder ogen

  Het Verenigd Koninkrijk wordt geconfronteerd met een “grote uitbraak” van het dodelijke coronavirus, waarschuwt de co-wetenschapper die het ebolavirus in Afrika heeft ontdekt.

  Aangezien het dodental door het coronavirus officieel dat van de SARS-uitbraak in 2003 overtreft, zei de directeur van de London School of Hygiene and Tropical Medicine, Peter Piot, dat hij “steeds meer gealarmeerd” wordt door het zich snel verspreidende virus, en zegt dat het een “grotere bedreiging” is dan ebola.

  “Het is een grotere bedreiging vanwege de wijze van overbrenging. Het verspreidingspotentieel is veel, veel groter. Als het aantal mensen dat besmet raakt enorm is, dan zal dat ook een bovenmatig aantal mensen doden ”, vertelde Piot aan The Times.

  “In de wereld van vandaag blijft geen een epidemie alleen tot een lokale aangelegenheid. Wat er duizend en duizenden kilometers van hier in China gebeurt, kan hier een grote uitbraak veroorzaken ”, waarschuwde de professor.

  Piot zei dat hij zich zorgen maakt over het vermogen van het gesocialiseerde medische systeem van Groot-Brittannië, de National Health Service (NHS), om een ​​uitbraak van het virus het hoofd te bieden.

  “Je weet hoe de NHS al overbelast is en of je een plotselinge grote toename hebt in gevallen van longontsteking of mildere luchtweginfecties … De NHS kan een normale situatie nauwelijks aan,” legde hij uit.

  Professor Piot zei dat hij gelooft dat het virus pas in maart zijn hoogtepunt zal bereiken en dat de ontwikkeling van een vaccin daarvoor “onwaarschijnlijk” is.

  De professor zei dat een grote zorg voor dit virus het aantal mensen is dat zonder symptomen blijft ondanks het coronavirus, en zegt dat dit nieuwe virus meer verwant is aan de Mexicaanse griep en H1N1 in zijn vermogen om te worden overgedragen dan SARS.

  Er is bevestigd dat meer dan 37.000 mensen het virus hebben, en de meeste gevallen zijn in China, maar er is bevestigd dat zeven Britse burgers het coronavirus hebben opgelopen.

  Volgens cijfers van de Chinese Communistische Partij zijn 811 mensen gestorven aan het virus.

  Zondag charterde de Britse regering haar laatste vlucht vanuit Wuhan, het epicentrum van de uitbraak. De vlucht evacueerde 105 Britse burgers en 95 Europeanen, die nu in quarantaine worden geplaatst in een conferentiecentrum in Milton Keynes, Engeland.

  Twee Britten mochten niet aan boord van de vlucht nadat ze de temperatuurcontroles in China niet hadden doorstaan, vertelde de Britse ambassadeur, Dame Barbara Woodward, aan de BBC.

  “We hebben contact met hen en zullen proberen hen te ondersteunen om ze zo snel mogelijk op de vluchten van een ander land te krijgen,” zei Woodward.

  https://www.breitbart.com/

 4. De huidige sterftecijfers staan nog steeds niet in verhouding tot de hysterie, noch de andere hier vermelde uitbraken (pest, spaanse griep). Neem een vit.c pilletje en ontspan.

 5. De Spaanse “griep” was geen griep. Vraag Rockefeller met zijn kutvaccinaties! Ook de doden a.g.v. een overdosis aspirine (1600 keer hoger dan de tegenwoordig maximaal toegestane hoeveelheid) vallen onder de Spaanse “griep”!
  Als je aluminium, zwavel, broom e.d. inspuit (“additieven”) dan VRAAG JE OM PROBLEMEN!

  https://exopolitics.blogs.com/ebolagate/2014/10/there-was-no-1918-spanish-flu-50-100-million-people-were-exterminated-by-vaccines-and-aspirin.html

  Onderzoek het zelf.

 6. 1918 Spaanse griep
  1817 cholora uitbraak
  1720 was er geen griep uitbraak maar 14e eeuw was er de grootste pandemie. Ook wel zwarte dood genoemd!

 7. Ik had het zo gehoord, 1717, 1818, 1919, 2020, pandemies. Maar zulke getallen worden ook engelengetallen genoemd

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.