Blanke deugmensen verontschuldigen zich voor de slavernij door negers de schoenen te kussen

10
1166

Een videoclip toont een blank koppel dat zich buigt en de laarzen van zwarte Black Power-leden kust om zich te verontschuldigen voor de slavernij.

Ja, echt waar.

Backup:

De activistische leden lijken afkomstig te zijn van de Zwart-Hebreeuwse Israëlieten, een organisatie die door sommigen als een extremistische haatgroep wordt bestempeld vanwege haar inherente anti-blanken en antisemitistisch racisme.

Twee mensen die hun affiniteit met de groep hadden geuit, waren verantwoordelijk voor de aanslag van december 2019 op een JC Kosher Supermarkt in Jersey City, New Jersey, waarbij vier mensen omkwamen.

De clip toont de leider van de groep die zijn zwarte laars op een luidspreker plaatst voordat een blanke man zich buigt om het te kussen, gevolgd door een blonde vrouw die vermoedelijk zijn partner is.

“Haal deze witte vrouwen en haal deze witten hier naartoe man”, zegt de zwarte Israëlische activist.

“Blijf komen, meneer de witte man, blijf doorgaan”, zegt hij als het stel dan verder gaat met het kussen van de laars van elk afzonderlijk lid van de groep.

“Ze laten zien wat het betekent om een profeet en een priester echt te groeten” beweert hij. “Dit is een wit koppel hier dat bewijst dat ze spijt hebben van wat hun voorvaderen hebben gedaan”.

Aan het einde van de clip gaat de vrouw zelfs op haar knieën op de grond om de laars van de cameraman te kussen.

“Geef deze witten een applaus”, zegt de leider van de groep aan het einde van de clip.

Er valt echt niets meer te zeggen. De video spreekt voor zich.

VIDEO: WHITE LIBERALS APOLOGIZE FOR SLAVERY BY KISSING BOOTS OF BLACK POWER GROUP MEMBERS

10 REACTIES

 1. Ze hadden ook gelijk een leuke inkijk. Walgelijk zooitje. Dus die negers mogen wel witten tegen ons zeggen maar wij geen nikkers tegen hen.

 2. Infantiliteit ten voeten uit,waar maken de mensen zich druk om?Er zijn grotere problemen die om een oplossing schreeuwen!

 3. Als of men kan kiezen WAAR en bij WIE men geboren wordt , en daarnaast ooknog eens verantwoordelijk is voor wat een ander deed , doet , gaat/zal doen (ongeacht bloedverwant of niet) . Hoe dan ook , slavernij , was verkeerd , is verkeerd en zal altijd verkeerd blijven.

 4. Zoals @oudmarinier hieboven – terecht – stelt: slavernij is niet goed te praten… Maar om dan de generaties van nu daar nog excuses voor te laten maken, dat gaat mij dan ook weer ff te ver…

 5. Hoe dom is dat volk zeg. Ik raad hen ALLEN aan om eens het boek “Who brought the slaves to America” van de auteur Walter White te lezen. (te vinden op archive.org)
  Dit geeft een TOTAAL andere kijk op de zaak!

  Het zijn juist de BLANKEN geweest die de slavernij in eerste instantie zo lang mogelijk hebben tegengehouden en het zijn juist de BLANKEN geweest die de slavernij weer hebben afgeschaft!

  Dus ik me verexcuseren voor Slavernij? AMMENOOITNIET!

 6. Kompleet gestoord die lui. Nooit, never, ever zal ik me verontschuldigen voor wat dan ook in de geschiedenis. Daarnaast vergeten die gekke blanken in dit filmpje al datgene wat de zwarten zelf hebben uitgevreten en nu nog. Zoals onlangs nog de moordpartijen door zwarte IS’ers in de Sahel. We moeten nooit vergeten hoe ze in Afrika met elkaar omgaan.

 7. Zo zie je maar weer de kronkel bij de cave beasts.
  PS er bestaan geen ZWARTE Hebrew Isrealites. Het zijn Hebrew Isrealites. De enige echte. De rest is fake gestolen identiteiten.
  En please doe onderzoek. Niet alle Zwarten zijn Hebrew ISRAELITES Weet je nog Noah. Ham Shem Jephet. Shemites zijn de Hebrew Isrealites. Dumb a$$

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.