Jong geleerd.

Oud gedaan.

9 REACTIES

 1. Ik heb over het algemeen een sterke maag, maar dit slaat alles.Ik ga ook nooit meer naar een chinees, want ook al wonen ze in Europa, de gewoontes leren ze nooit af. Afgezien van synthetische kleur en smaakstoffen, je weet totaal niet wat je op je boord krijgt.Getver…..

 2. Overigens de jongeman die het dier levend verscheurde en triomfantelijk de ingewanden opat, zou ik in een geblindeerde ruimte op enkel water en brood een paar maanden opsluiten.

 3. Je zou bijna denken dat het Corona virus een “wraakactie” van de natuur is tegen de Chinezen… Bah!

 4. Dank je boeren voor veilig voedsel, hier in Suid Afrika is daar ook een aanval op de boeren. In Zimbabwe gaat de bevolking dood van verhongering. Mugabe heeft de boeren verjaagd.

 5. Nederland douwt al 5 decennia lang alles van de Chinees in hun giechel en waren verbaasd over de grote porties die ze bij de Chinees kregen en dat het altijd zo lekker goedkoop was.
  Hoe doen ze dat toch, zonder zich verder af te vragen op wat voor ‘vlees’ ze nou gekauwd hebben.
  Tegenwoordig gaan ze meer op stand eten: de Japanner. Dat dezelfde chinese kok in dat Japanse restaurant kookt en de eigenaar ook een Chinees is, dat merken ze dan weer niet.

  Als de Chinezen gestraft worden door de revenge of the animals voor wat ze eten, zou Nederland dan gestraft moeten worden met een revenge of the animals voor wat ze slachtten, verdoofd en onverdoofd?

  Wie zou je liever op de brandstapel zien. Iemand die met zijn mond een kikker uit elkaar trekt en ervan smult of iemand die een paard slacht voor financieel gewin?

 6. Wat een goor walgelijk spleetogenvolk. Trump kan er beter een atoombom op pleuren dan het handelsakkoord open breken. Zijn wij in Europa dan echt het beschaafdste volk. Niet dat wij zo beschaafd zijn maar als ik naar die achterlijke gewoonten van Aziaten, Arabieren en Afrikanen kijk wel een stuk beschaafder. En voor Krots. Dat mag zo zijn. Ik zou elk persoon dat wreed is tegen dieren wel zelf eens op die manier willen behandelen. Maar dat mag niet van onze fijne wetgeving. Een dier voelt zogezegd niets en is lager dan de mens. Maar dat is nog geen reden om een dier moedwillig te pijnigen ook al is het voor korte duur. Ik weet niet het exacte getal van inwoners in China maar laat de helft maar creperen door het virus.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.