zondag, maart 29, 2020

Orbán: Geen enkele moslim-immigrant in Hongarije

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Op dit moment is er geen enkele moslim-immigrant in Hongarije. Dit werd verklaard door de minister-president van het land, Viktor Orbán, tijdens een conservatief paneldiscussie georganiseerd door de Edmund Burke Foundation, meldt het Hongaarse tijdschrift Kormany.

Foto: Viktor Orbán via © Kremlin.ru

West-Europese landen worden langzaam maar zeker steeds meer islamitisch. Maar in Hongarije gaat men de andere kant op.

“Er is geen enkele moslim-immigrant ontvangen”, beweert premier Viktor Orbán.

Hij duidde dit aan toen hij over de asielgolf van 2015 sprak.

“Orbán verklaarde dat er geen enkele moslim-immigrant in Hongarije is en daarom verschilt van de landen in West-Europa waar het aandeel moslimgemeenschappen toeneemt, terwijl het aantal christenen afneemt”, schrijft Kormany.

“Volgens de liberalen is dit prima, omdat ze niet van de christelijke samenleving houden”, voegde hij eraan toe, waarbij hij opmerkte dat dit hun eigen zaak is wat ze willen in hun eigen land, maar niet moeten proberen om hetzelfde lot op te leggen aan Centraal-Europa.

Orbán over waarom hij asielzoekers weigert: “Hongaren kunnen alleen worden vervangen door Hongaren”

De Hongaarse premier verklaarde ook dat de “liberale democratie” ten dode is opgeschreven.

“Eerst in 2008, toen ze de economische crisis niet aankonden, en vervolgens in 2015 tijdens de migratiecrisis, toen ze er niet in slaagden hun burgers en hun nationale grenzen te beschermen. In die zin is de liberale democratie ten einde, gezien het feit dat het conceptuele fundament van liberale regeringen dit was, liberale democratie”, legde hij uit,  waarbij hij benadrukte dat we iets nieuws nodig hebben, christendemocratie in plaats van liberalisme.

Hij wees ook op het belang van conservatieve regeringen die succesvol zijn in het creëren van economische groei, iets waar Hongarije in geslaagd is. Dit is om te laten zien dat dergelijke regeringen werken. Volgens Orbán groeit de economie van het land jaarlijks met 4 à 5 procent, is de werkloosheid gedaald tot 3 procent en is de staatsschuld gedaald. Maar in liberale landen gaat het niet zo goed, zegt hij, waarbij hij onder andere de mediapropaganda in deze landen de schuld geeft. In Hongarije is het evenwicht tussen conservatieve en liberale media groter, wat het land ten goede is gekomen. In West-Europa is slechts 10 procent van de media conservatief, zegt hij. Orbán is van mening dat heel Europa behoefte heeft aan christelijk conservatisme.

Orbán: We laten “geen één immigrant” binnen

12 REACTIES

 1. Blijf maar lekker slapen mr Daniel dan zijn we straks aan de Islam [SHARIA] OVERGELEVERD DOOR CHARLATANS MERKEL VERHOFSTADT TIMMERMANS MACRON RUTTE WILT U DAT ?????????????????????????????????????????????//

 2. Hij zou bedoeld hebben, geen illegale immigrant, want degenen die bij de grens via de officiële weg asiel aanvragen en na een grondige screen onderzoek recht hebben om asiel aan te vragen, worden wel toegelaten. Tot zo lang het onderzoek duurt, moeten zij in de compleet ingerichte en met de nodige voorzieningen compleet ingerichte transitzone aan de Servische grens verblijven.
  Na het goedkeuren van de aanvraag, kunnen deze personen in Hongarije blijven of eventueel doorrijzen naar andere EU landen.. Er zijn momenteel ook minderjarigen in Hongarije, die een zogenaamde tijdelijke beschermstatus hebben gekregen.

  De grensverdediging is bedoeld voor de illegale gelukzoekers, die in de regel bestaan uit sterke, jonge mannen van militaire leeftijd, die vooral de laatste tijd ontelbare pogingen wagen om een voet op de Europese bodem te kunnen zetten. Een week geleden, zoals hie al over is geschreven, hebben rond de 70 illegale migranten de grens bestormd. Weliswaar zonder succes, maar zij hebben beloofd om terug te komen met veel meer migranten en dat zou de “Hel aanrichten”.

  Vandaag vanaf 16.00h hebben honderden van deze migranten zich aan het verzamelen bij de Servische grensovergang Tompa. Het verschil is nu met de vorige maanden, dat zij georganiseerd ontelbare kinderen, w.o. kleine babies en vrouwen hebben meegenomen. De groep blijft groeien want de Servische grenswachters kijken alleen toe en laten iedereen naar de grensovergang marcheren.
  Zij hebben zich neergesetteld aan de overgang van de grens in gloednieuwe satijnen slaapzakken een kleinere tenten, die zij van hun ondersteunende NGO-os, w.o.Artsen Zonder grenzen gekregen hebben.
  Inmiddels komen er ook steeds meer camera’s en persvoorlichters bij.

  Alhoewel de migranten zeggen dat zij voor een vreedzame demonstratie kwamen, zij willen alleen maar dat Hongarije de grens opent zodat zij verder naar West Europa kunnen doorrijzen, kan makkelijk, dat net als in 2015 het e.e.a. tot een confrontatie zal uitbarsten. Bij eventuële reactie van de grensbewakers, b.v. het inzetten van waterkannonen e.d. zullen zij ongetwijfeld weer de vrouwen een de kinderen naar voren schuiven, net als zij dat in 2015 gedaan hebben.

  Het is overduidelijk, dat met deze actie de pro migratie belanghebbenden Hongarije opnieuw in discredit proberen te brengen. De wereldpers zal weer overuren maken om het land, met name Orban internacional te veroordelen.

  Voorlopig laten we maar hopen dat niet zo ver zal komen.

 3. @Daniel. Orban is een zionisten-vriend, net als Salvini, Geert Wilders, Thierry Baudet, Bolsonaro en Trump. We worden linksom en rechtsom genomen door the Juice. Ik denk dat het binnen eén á twee generaties einde oefening is voor het blanke ras, omdat we gewoon geen actie ondernemen en 99.9% van de blanke europeanen zó vakkundig gehersenspoeld is zijn dat ze het gevaar niet zien.

 4. Akkoord @Themis, mbt het vakkundig hersenspoelen.
  Wat zouden de teleurstelling en vooral verslagenheid groot zijn wanneer blijkt dat Trump en consorten slechts de andere kant van dezelfde medaille representeren.

  Mensen moeten kunnen hopen, en de drang naar hoop is sterker dan teleurstellende scenario’s uit te zitten dokteren, ofschoon we er zeker rekening mee houden.

 5. De enige echte leider van deze wereld die de waarheid tegen zijn volk durft te zeggen is een zwarte.
  Ik hoor in de eerste 30 seconden meer waarheid van hem dan van Rutte in 1 jaar.

  De waarheid vertellen kost een prijs. 2 vliegtuigen: MH17 en de MH 370.

 6. Eindelijk een positief bericht. Vannacht heeft Servië een 200-tal politie met bussen naar de grens gestuurd, die vervolgens de hele groep heeft opgepakt en naar de opvangcentra gebracht. ,Met name zeiden ze; “wij laten de goede verstandhouding met Hongarije niet door de migranten verpesten”

  Het blijkt, dat de NGO-os, mogelijkerwijs in samenwerking met de mensensmokkelaars de migranten hebben verteld, berichten en video’s rondgestuurd, dat Hongarije opent de grenzen en daar wachten ze met open armen op ze en hun reis met de al wachtende bussen kunnen voortzetten. Wat een bende.

 7. @Daywalker, uiteraard zie je steeds meer moslims in Budapest. Die linkse slettenbakken willen zich ook nuttig voelen.
  Linkse geilen sletten, blijven linkse geile sletten, waar ze ook ter wereld zijn.

  Wat Orban doet is alleen goed voor ,de bühne. Maar voor de schermen heb je ook gewoon een jood als burgemeester van Budapest en hangen de linkse sletten aan de lippen van een iman. En organiseert men wandeltochten om de vooroordelen over moslims weg te nemen.

  Het schaapjesvolk gelooft dat Orban het wel allemaal regelt. Te beroerd om op de sociale kanalen te kijken hoe het er werkelijk aan toegaat in die landen. (Hongarije, Polen).

  George Soros of een andere nwo organisatie trekt gewoon zijn portemonnee open om dit te financieren.;

  Je hebt er uiteraard gefinanciierde wandeltochten om reserveringen over moslims te overwinnen. In deze video laat men het cijfer 40000 moslims in Hongarije zien in 2017.

  https://www.youtube.com/watch?v=fLhmaSY_qNU

  Die linkiersnollen hun muts hunkiert naar een besneden lul.

  https://www.youtube.com/watch?v=9fdAglgLX6E

  Uiteraard zien moslims en joden geen enkel probleem om geen vluchtelingen op te nemen. We moeten ze zelfs rechtvaardig behandelen.

  https://www.youtube.com/watch?v=-tIceTMIvEE

  Moslims die met gewone voetbalsupporters op de vuist gaan in Boedapest, maar velen doen hier alsof Orban een echte held is en / of er geen enkele moslim in Hongarije te vinden is. Hoop doet leven, nietwaar?

  Ook hier vlucht de politie voor de islamaanhangers:

 8. Dit lijkt me een video van 2015 toen een paarhonderdduizend migranten Boedapest overspoeld hebben. Dat de huidige burgemeester van de hoofdstad is gekozen is te danken aan de linksliberale maffiabende waarin soros en zijn ngo-os de hoofdrol speelen en alles in werking zetten om door dit achterlijke zooi de macht in het hele land te laten overnemen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd