donderdag, februari 20, 2020

Migranten eindigden hun beroving met het onderplassen van hun Zweedse slachtoffer

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Roofovervallen nemen in lawinevaart toe in Zweden, vooral tegen jongeren. In één geval zijn de sociaal media nuttig geweest, zodat de politie de verdachte daders heeft kunnen arresteren en nu worden vervolgd. Het vonnis valt over ruim een week.

Foto: De vervolgden daders. © Politie

Een 18-jarige die naast zijn studie extra werkte, was op weg naar huis toen hij begin december op het metrostation van Björkhagen uit de metro stapte. Hij is daar al duizenden keren geweest.

Maar deze keer grijpen twee allochtonen hem plotseling van achteren beet en slaan hem in het gezicht voordat een van hen zijn arm om hem heen legt terwijl de andere zijn telefoon pakt, schrijft Nyheter idag (betaalmuur), die de gerechtsstukken van het proces gelezen heeft.

Ze vertellen hem dat ze hem in de metro hebben gezien en van mening zijn dat hij een vieze, vuile Zweed is en hem gaan beroven. Het plan was om hem daarna te laten gaan, maar als ze ontdekken dat hij 18 jaar oud is en toegang heeft tot zijn spaargeld, bedenken ze een nieuw plan.

De 18-jarige moet voor hen geld pinnen en ze dwingen hem naar een nabijgelegen bankautomaat in Kärrtorp te gaan. Hij en zijn familie worden bedreigd en hij moet verschillende mishandelingen ondergaan.

Zweedse media verduisterde martelpraktijken op jong koppel in Stockholm

Racistisch motief – haten Zweden

“Ja, ze zeiden ook toen we… Ze beledigen me op mijn leeftijd. Ze schelden me uit op het feit dat ik Zweeds ben”, zegt de 18-jarige tijdens het politieverhoor, schrijft het vooronderzoek.

Wanneer de geldopname mislukt, wordt hij gedwongen om zijn moeder te bellen en haar te vragen om meer dan 200 euro te swishen, met het voorwendsel dat het voor een seizoenskaart voor Hammarby’s voetbalwedstrijden is.

Maar ze krijgen geen toegang tot geld en de migranten willen toch iets uit de overval halen. Ze nemen de 18-jarige achter de Centrumkerk mee.

“Toen begonnen ze me te schoppen en slaan. Ze schopten en sloegen me 30-40 keer. Ik kroop ineen en liet mijn rug, billen en achterhoofd alle schoppen opvangen”, zegt de 18-jarige tijdens de ondervraging.

“Dan kiest één van hen ervoor om zijn penis te ontbloten en plast letterlijk op mij, en hij pakt zelfs zijn telefoon en begint het te filmen. De andere schreeuwt dat ik mijn mond moet opendoen, als ik weiger, schopt hij me met alles hij heeft op mijn hoofd, dus ik doe het en krijg een beetje in mijn mond”, vertelt hij.

“Ze bespotten me en zeggen dat ik een vuile vieze Zweed ben, een hoerenjong, een slecht mens. Ze zeggen veel dingen, alleen maar gescheld”, concludeert hij.

De denigrerende film wordt verspreid op sociale media en Samhälssnytt publiceert in verband hiermee een artikel. Hierdoor is de politie zich bewust geworden van de film en heeft deze kunnen zien.

Migrantenbende mishandelen en urineren op Zweedse jongen

De politie heeft de verdachten kunnen arresteren. Ze erkennen dat ze ter plaatse zijn geweest, maar geven elkaar de schuld.

Aangezien de daders 16 jaar oud zijn, is er waarschijnlijk geen straf te verwachten, aangezien de ‘jongerenkorting’ nog steeds geldig is in Zweden. Ze worden op 18 februari berecht.

Jonge Zweden over schooltijd: “Moeilijk om altijd in de minderheid te zijn”

 

8 REACTIES

 1. Ook met 16 jaar hoor je als moslimtuig in een opvoedkamp zoals ze dat in China doen met dat tuig.
  Niet dat het veel zal helpen want het zijn en blijven nu eenmaal rovers en moordenaars want dat zit in hun genen maar
  in ieder geval zijn ze dan van de straat af die tijd dat ze opgesloten zitten.
  En als ze hun tijd hebben uitgezeten en meerderjarig zijn dan Zweeds paspoort afpakken en deporteren naar het shithole waar ze thuishoren.

 2. Die Afrikanen roepen immer dat ze jonger zijn dan ze daadwerkelijk zijn.
  Geef ze 50% strafkorting, het touw door de midden knippen waar ze aan moeten gebonden worden. Op welke wijze, dat mag ieder voor zich bedenken.

 3. Ze zouden natuurlijk gedeporteerd moeten worden. Hun achterstand is te groot, ze hebben niet de mogelijkheden om zich aan te passen. Maar daar zijn ze ook helemaal niet voor geïmprteerd helaas. Ze zijn precies geïmporteerd voor wat ze in dit filmpje doen: de blanken vernederen, mishandelen, uitroeien. En na hen de zondvloed, dan is de hele wereld van de juice. Die negers zijn alleen maar een werktuig, als de blanken opgeruimd zijn zij aan de beurt.

 4. Elke misdaad van de asielzoeker / immigrant als kolonisator tegen de inheemse bevolking, is een daad van oorlog en zou idealiter, overeenkomstig gestraft moeten worden.
  Dwz: niet onder het burgerrecht maar onder militaire rechtspraak.
  Het is erg belangrijk dat elke lezer hier, deze misdaden als oorlogsmisdaden beschouwt.
  Oorlogsmisdaden in een territoriale burgeroorlog, van Afrikaanse bevolkingsoverschotten tegen ons eigen volk!

  Ook de onzin van “minderjarigheid” zou best afgeschaft kunnen worden.
  Wie oud genoeg is om misdaden te plegen, is oud genoeg om gepast gestraft te worden.
  De straffeloosheid en de vergoelijking die de staat en justitie hiermee toestaat heeft als effect dat het ons, inheemse Europeanen collectief mentaal demoraliseert. Het voert ons in een toestand van machteloosheid, angst en onverschilligheid. De oorlogsmisdaden van de asielzoeker / immigrant als kolonisator en de juridische straffeloosheid zijn dus een vorm van psychologische oorlogsvoering en terreur.

  Een overheid die niet de veiligheid van haar burgers kan verzekeren, hetgeen de eerste en voornaamste taak van de staat is, maakt zichzelf overbodig. De roep van de burger om privébewaking en burgerwachten zal hierdoor enkel maar toenemen.
  Begrip en mededogen voor het boosaardige is geen rechtvaardigheid, noch wijsheid, noch beschaving, noch staatsmanschap.
  Begrip en mededogen voor het boosaardige is de puur sadistische boosaardigheid zelve. Dergelijke barbarij, zoals beschreven in het bovenstaande artikel, kan enkel geciviliseerd worden door de zweep en een publieke executie.

  Tenslotte is er de raciale component: Als blanken het slachtoffer zijn van geïmporteerde criminaliteit is dat nooit racisme of een haatmisdrijf. De media zwijgen, minimaliseren en verdoezelen de afkomst van de daders. Draai de rollen om en wekenlang zal de media u culpabiliseren als witte racist! In die mate zelfs dat uw bestaan als “witte” mens op zich al een haatmisdaad is!

  “Geweld is onvermijdelijk in een multiculturele samenleving.
  De vraag die Etno-Nationalisten aan blanken stellen, is: “Hoe erg wilt u dat het (multiculturele) geweld (tegen u) wordt voordat u er echt iets aan doet?” Als we vandaag een programma van een beleidsmatige raciale scheiding zouden kunnen implementeren, zou het geweld dat nodig is, om het bestaan van onze mensen veilig te stellen, minimaal zijn. Hoe langer we wachten, hoe vreselijker het zal zijn.”
  – Boek: Angela Nagle – Kill All Normies

  Wie de tribale barbaren van de derde wereld importeert wordt de derde wereld !
  “Cultuurverrijking” is bijgevolg de meest cynische nieuwspraak ooit!

 5. Deze vieze vuile haatdragende en zwaar criminele racisten moeten onmiddellijk gedeporteerd worden; met hun lage, laffe daad hebben ze duidelijk aangetoond dat zij het niet waard zijn om in een beschaafd land te leven. Mensen uit hun gastland vernederen, hoe durven ze! Ze verdienen een flink pak rammel, dat vies goor tuig…

 6. Stel, je laat kansarme asielparasieten binnen (want die zijn zo zielig) en je krijgt de volgende behandeling er voor terug:

  “Ze bespotten me en zeggen dat ik een vuile vieze Zweed ben, een hoerenjong, een slecht mens. Ze zeggen veel dingen, alleen maar gescheld”.

  Het lijkt mij dan dat je als binnenlatend land zou moeten zeggen: er komt er geen een meer in!

  Of zie ik dat nou fout?

 7. Al dat tuig hoort hier niet. Daarover zijn we hier op dit forum en ook wel elders het helemaal eens. De Zweden hebben dit over zichzelf afgeroepen, weliswaar hoofdzakelijk dankzij de overheid. Ze krijgen zodra ze binnenkomen een verblijfsvergunning, hoe kom je zo gek. Ze komen niet meer van ze af en stellen geen eisen aan hen. In de rest van Europa zijn ze net zo gek, alleen krijgen ze (nog) net niet direct een verblijfsvergunning. Maar aangezien ze niet teruggestuurd worden komt het bijna op hetzelfde neer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Rommel struint in dit leven al weer zo'n beetje een halve eeuw mee op deze planeet en kan zich...

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus...
video

Angela Merkel’s Snake Dance

Geen woorden voor.

George Soros had Obama opgedragen om de FBI op Trump te bespioneren 

VS-Inspecteur-generaal en Harvard University juridisch professor Alan Dershowitz heeft zondag verklaard dat hij bewijs heeft dat de voormalige Amerikaanse president Obama de FBI "persoonlijk...

Boy Scouts America failliet na plaatsing homoseksuele jongerenleiders

Na decennia van druk van links hebben de padvinders in de Verenigde Staten een paar jaar geleden openlijk homoseksuele mannen als kinder- en jeugdleiders...

Nederlandse journalist heeft geheime inlichtingendocumenten vrijgegeven over de MH17-crash

Dit blijkt uit de documenten die de journalist en auteur van de documentairefilm over de crash, Max Van der Werff, publiceerde. In zijn analyse van...

Gedaan met de pret: Strikte voorwaarden voor Groot-Brittannië immigranten

In Groot-Brittannië wordt nu na de Brexit aan een nieuwe immigratiewet gesleuteld. De eerste voorstellen liggen inmiddels op tafel en zijn veelbelovend: in de...
video

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Het nieuwsportaal Samhällsnytt heeft een video gedeeld die laat zien hoe een bende moslims een eenzaam meisje mishandelen door haar op het hoofd te...

Bernie Sanders lanceert nieuwe promotiefilm: “Trots om Joods te zijn”

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 probeerde Bernie Sanders zijn joodsheid te minimaliseren. Tegenwoordig benadrukt hij zijn joodsheid nu hij zich...

‘EU-migranten’ in Finland ontvoerde en martelde blanke man gedurende twee jaar

Een Finse man werd ontvoerd en twee jaar lang in Kemi gevangen gehouden door een zigeunerfamilie, oftewel in politiek correcte prietpraat 'EU-migranten'. Hij werd herhaaldelijk geslagen...

Lees ook

Gerelateerd