dinsdag, maart 31, 2020

Marine Le Pen: “Tiener heeft meer moed dan de hele politieke klasse die de afgelopen 30 jaar aan de macht is geweest”

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Van een opmerking in een bericht op Instagram tot het feit dat het hele gezin nu onder politiebescherming staat. Tegelijkertijd staat de 16-jarige Mila voor wat ze heeft gezegd en weigert haar woorden terug te nemen.

Het was na het ontvangen van homofobe opmerkingen van een moslimman dat Mila de verklaring aflegde dat de islam “de religie van de haat” is, meldt de BBC.

Tijdens een live-uitzending op haar account, waarin ze sprak over haar seksuele geaardheid, werd ze een “vuile lesbienne” genoemd.

Als reactie daarop schreef Mila onder andere dat ze een hekel heeft aan religie en dat de koran een religie van haat is.

“Ik ben niet racistisch. Je kunt niet racistisch zijn tegen een religie. Ik zei wat ik denk, je zult het me niet doen berouwen.”

Sindsdien is haar bestaan op zijn kop gezet met doodsbedreigingen en zijn de studies tijdelijk opgeschort.

Haar toespraak heeft aanleiding gegeven tot een levendig debat over de vrijheid van meningsuiting in een land waar geen godslasteringswetten en een rigide seculiere grondwet bestaan.

Toen Mila deelnam aan een televisieprogramma, verontschuldigde ze zich voor het beledigen van mensen die hun religie “in vrede” beoefenen en zei dat ze spijt had van haar “vulgaire” woorden en de verspreiding ervan op het internet. Maar tegelijkertijd weigert ze haar verklaring terug te nemen.

Reacties op het hoogste politieke niveau

Op dinsdag verklaarde minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner voor de Nationale Vergadering dat Mila politiebescherming heeft gekregen. De minister van Onderwijs, Jean-Michel Blanquer, heeft ook commentaar geleverd op het geval en eist dat de autoriteiten moeten proberen haar vreedzaam naar school terug te laten keren, zodat ze een normaal leven kan leiden. “Doodsbedreigingen tegen een tiener zijn onaanvaardbaar”, zegt minister van Justitie Nicole Belloubet.

Mila wordt onder andere gesteund door Marine Le Pen, die van mening is dat de 16-jarige “meer moed heeft dan de hele politieke klasse die de afgelopen 30 jaar aan de macht is geweest”.

12 REACTIES

 1. En gelijk heeft ze. Ons bestaan, ons denken en cultuur worden meer en meer aangetast door die religie. En in bijzonder de extreme vorm. Want zoals in elke religie heb je de milde vorm en de extreme vorm. Maar de extremisten van die religie ondermijnen ons onder het toeziend en goedkeurend oog van de regeringen. Dus om dat te voorkomen zullen we de regeringen omver moeten werpen. Zij zijn in wezen de aanstichters van het kwaad.

 2. De jeugd heeft de toekomst, dat is toch wat gezegd wordt, wel hier heb je een schoolvoorbeeld ervan.
  Iedereen met een beetje verstand in zijn hoofd weet dat wat ze zegt waar is , ook de politiek .
  Aangezien ze bescherming krijgt is een teken aan de wand dat er iets fundamenteel verkeerd is met de ziens en handelswijze van de regering, ze zijn op één ,zo niet ,dé fout van hun beleid gewezen en nu weten ze er geen raad mee……
  Bescherming geven is één ding maar wat gaan ze doen aan hen die de doodsbedreigingen hebben geuit? worden die allemaal opgespoord?
  Het getuigd inderdaad van een grote moed aan te kaarten wat de politici niet durven aan te kaarten, maar op de lange termijn gaat dit toch gevolgen hebben ,de bescherming gaat verdwijnen eens de storm is geluwd maar de islam zal haar niet vergeten ,eens ze weer kwetsbaar wordt dan pas wordt het gevaarlijk.
  Deze conclusie toont ,heel pijnlijk, aan dat het gif van toegeven aan een ideologie die enkel zichzelf tolereert nefast is voor hen die er dagdagelijks mee te maken krijgen.
  Het is dus jammerlijk vast te stellen dat de overheid weer zal falen ten aanzien van zijn eigen burgers, ook al doen ze nu alsof het hun grootste bezorgdheid is.
  De ganse opzet is nu aan te tonen dat de overheid nog gezag heeft en zich kan laten gelden,echter de tijd is een factor die niet meegeteld wordt, dus wordt er verwoed gepoogd om het vertrouwen in de overheid te behouden willens en wetens dat het een onhoudbare kaart is.
  Eens de media hier geen aandacht meer gaat aan geven zal het spannend worden……
  De jeugd heeft de toekomst, maar voor hoe lang nog?

 3. Goed zo dame! Alleen maar de waarheid gesproken. NIKS geen excuses. Dapper meisje. Hopelijk blijft ze veilig.
  Walgelijke, zieke ideologie.. KOTS
  En walgelijk dom, links deug NL maar over elkaar heen rollen met zeggen dat Marokkanen Oh zo lief en geweldig zijn. ( Naar aanleiding van Baudet. in van die walgelijke tweets KOTSSSS ) Ik heb zoveel mogelijk dit geantwoord: https://www.rijnmond.nl/nieuws/152015/Bijna-alle-vrouwen-in-Rotterdam-hebben-last-van-straatintimidatie ( grootste groepen daders natuurlijk 1: Marokkanen en 2:Antillen. )
  Die landverraders vind ik het laagste van het laagste. AL helemaal die vrouwen. Ik WEET dat zij er net zo hard last van hebben. ( het maakt voor een mocro of neger echt niet uit hoe oud, lelijk, dik, dun etc een vrouw is, dus die vallen alles lastig ) En maar domme opmerking maken.. ( over hoe totaaaaaaaal veilig Marokkanen zijn voor vrouwen. ) De mannen zijn net zo erg trouwens, zon linkse idioot denkt dus dat hij het beter weet ( hoe ze vrouwen behandelen ) dan vrouwen zelf.. BELACHELIJK. Geen man zal daar ooit over kunnen oordelen, hoe dat voelt.

 4. Goed gezegd meisje! Die linkse ratten hun ogen zullen pas open gaan wanneer het te laat is! Moslim jongeren die hier hun interpretatie van hun koran willen doorvoeren horen hier ook niet thuis! We hebben nu al niets meer te zeggen in België. Wereldvreemde rechters doen uitspraken waarvan je moet walgen! Inmenging van bevolkingsgroepen die enkel voor hun eigen profijt naar hier komen zal leiden tot één hele grote burgeroorlog tussen verschillende culturen! Onze samenleving mag dit niet langer tolereren!

 5. Marine le Pen heeft groot gelijk… De enige oplossing? Diegenen die het meisje met de dood hebben bedreigd, opsporen en het land uit flikkeren…dan zijn ze van die haatmensen af; die horen niet thuis in een Westers land.

 6. Als Baudet 1 beschuldigende politiek correct links vingertje naar zich gewezen krijgt, bied hij al bij voorbaat zijn excuus aan, die slappe lul zonder ruggegraat.
  In plaats van dat hij zegt een groepje van 4 Marokkanen in burger door de trein mensen aan te laten spreken is gewoon een hele slechte keuze van de NS en de politie anno 2020.
  We hebben overal in Nederland al genoeg overlast door groepen Marokkanen. 4 Marokkanen op een trein is ook geen integratie, maar kolonisatie em geeft ook geen echte weergave van onze bevolkingssamenstelling aan. Iets in die trant. En dan de NS aanvallen, kan dat in de toekomst roostertechnisch niet anders;
  Maar die boterlul bood weer eens zijn excuus aan. Een Excuus Truus is het. Meer niet.

 7. De islam zal haar niet vergeten, en denkt er hier iemand die hen,, de islam,, zal vergeten. En al die aanslagen, die uiteindelijk gerealiseerd zijn door gemakzucht, en vele regeringen van wegkijkende linkse idioten. Van kom maar binnen met je knecht, en nog STEEDS. Het is oorlog tegen de gewone mensen, opgestookt door de elite en gesteund door de islam,, nog wel tenminste,, en de agenda van EU en VN.

 8. Dit arme kind kan dus de rest van haar leven over haar schouder blijven kijken, want dat Islamitisch gespuis zal niet opgeven…

  En dat alleen maar omdat ze de waartheid heeft geroepen, triest…
  Hopelijk worden er nou eens mensen WAKKER!

 9. Groot gelijk heeft dit meisje. En knap van haar dat ze het durfde te zeggen. Gelukkig krijgt ze nu nog politiebescherming (voor zolang het duurt). De waarheid willen ze in geen enkel land meer horen. Zij krijgt bescherming, maar het blijft een feit dat wij volwassenen eigenlijk in het openbaar niets kunnen en durven te zeggen, want dan wordt je uitgemaakt voor racist en nog meer zoals we hier op dit forum ook wel weten. Met de aankomende nieuwe regels van die krankzinnig gestoorde EU types (zie een artikel hier bij Fenixx)wordt het nog erger.

 10. @doordenker: dit moedige meisje verdient inderdaad een nominatie. Wat een verschil met o.a..Thunberg, al wordt zij door volwassenen gebruikt voor hun eigen gewin.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

video

Rabbijn: “Coronavirus is voor de Gojim”

Deze rabbijn vertelt zijn rasgenoten dat ze moeten glimlachen en zich veilig moeten voelen, want het Coronavirus is alleen...

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de moskeeën bedreigd door de Corona-crisis. In...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Duitse politie transformeert Afrikaanse aanrander in blanke man

Politieke correctheid is inmiddels ook in politiekringen zodanig geïnternaliseerd dat een zwarte misdadiger niet meer als zwart kan worden getoond. En zijn seksuele intimidatie...

Duitse politicus waarschuwt voor revolutie: “De mensen zullen het zich niet lang meer laten welgevallen”

In de Corona-crisis waarschuwt de liberale FDP-politicus Marco Buschmann voor een radicalisering van de Duitse middenklasse, als dit zo doorgaat, zou er binnenkort een...

Waanzin: Duitsland neemt een gezondheidskliniek in beslag voor de behandeling van Corona-besmette asielzoekers

Voor de met Corona-besmette asielzoekers wil de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen een chique kuurkliniek in Bad Salzuflen in beslag nemen. Tweederangs mensen in de BRD,...

Lees ook

Gerelateerd