Terwijl de media blijven kniezen over “racistische” vleermuissoep memes, heeft een moslim geestelijke net een fatwa uitgegeven die de uitbraak van het Coronavirus toejuicht en oproept tot de “vernietiging” van het Chinese volk.

Op 23 januari jongstleden vierde de Syrische jihadi-geestelijke Abd Al-Razzaq Al-Mahdi de verspreiding van het Coronavirus in China en drong hij er bij de moslims op aan te bidden dat Allah het volk van China zou “vernietigen”.

“Al-Mahdi is een prominente geestelijke die goed wordt ontvangen door de jihadi-fracties, en die bekend staat om zijn preken en fatwa’s, waarin hij moslims aanmoedigt om deel te nemen aan de jihad en aanvallen uit te voeren in Rusland”, meldt MEMRI.

Met de titel ‘Fatwas from the Land of Sham’ antwoordde Al-Mahdi op een vraag van Mohammed Abu Nassir, die vroeg: “Is het toegestaan dat wij onze vreugde uiten over wat China doormaakt – het Coronavirus en de dood van het Chinese volk?”

“Ja, ja, we moeten onze vreugde uitdrukken en bidden voor hun vernietiging. Zij [de Chinezen] hebben de klinkende oorlog verklaard en zij hebben de Oeigoeren en niet-Oeigoerse moslims gedood, afgeslacht, gevangen genomen en onderdrukt. Zij zijn de vijanden van Allah en zijn boeddhisten en communisten”, antwoordde Al-Mahdi.

Al-Mahdi’s fatwa werd uitgegeven via het Telegram-kanaal, maar hij is blijkbaar ook actief op Twitter, die jihadistische fatwas toestaat maar het in twijfel trekken van het officiële verhaal over de uitbraak van het Coronavirus censureert.

In de afgelopen 10 dagen zijn door de mainstream talloze artikelen gepubliceerd die suggereren dat de verspreiding van “racisme” in de vorm van kritiek op de bizarre voedingsgewoonten van de Chinese bevolking meer zorgwekkend is dan de verspreiding van de wereldwijde Coronavirus-epidemie.

Het feit blijft; Wat de bron van het Coronavirus ook mag zijn (de bron van zowel Ebola als SARS was vleermuizen), het eten van vleermuizen, honden, het uittrekken van de ingewanden van levende kikkers en het onderdompelen van babymuizen in saus en dan kauwen op hun kronkelende lichamen – is allemaal objectief gezien walgelijk.

Muslim Cleric Issues Fatwa Calling For Coronavirus “Annihilation” of Chinese People

7 REACTIES

  1. Ik hoop dat het Coronavirus naar het land overspringt waar deze haatbaard zit… Kijken of ie dan nog zo’n grote muil heeft, gestoorde pedovolger…

  2. Wat een fijne man is het toch om anderen zoiets toe te wensen…bah, hier heb ik geen woorden voor…

  3. Deze kerel valt duidelijk onder de categorie verwarde personen, de samenleving zit er vol mee!

  4. Objectief walgelijk ook echt… Een levende muis eten is walgelijk maar een lammetje niet? Hoe is dat objectief haha.

  5. Laat die hufter maar aanslagen plegen in Rusland,hij zal ginder direct weten welk uur het is

  6. deze keer geen commentaar langs mijn kant !!maar wel een raad aan de Chinese overheid .Grabbel een honderdtal moslims bij de lurven (er zitten er voldoende in de “heropvoedingskampen”laat ze een weekje tussen de zwaar aangetaste Coronavirus-patiënten zitten, en eens besmet (tenzij allah hun behoede ..) stuur ze dan naar fanieke moslimlanden..Voila..da’s alles !!niets te danken voor mijn wijze woorden en raad !!.Ahaa…Fatwa’s uitspreken over de Chinese staat …Mé al de Chineze,mor ni mè den deze !!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.