zondag, maart 29, 2020

Inteelt in de islam: Meer dan 70% van de moslims zijn het product van incest

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Het zou niet verrassend moeten zijn dat aan de betamelijkheid van het islamitisch ethisch systeem in zowel het verre verleden als de hedendaagse tijd zwaar getwijfeld kan worden. Volgens een artikel in het Journal of Child Sexual Abuse, was de praktijk van het vermoorden van vrouwen om de eer van de familie te redden tot een paar jaar geleden bijna een totale legitimiteit in Palestina, een van de meest homogene moslimlanden in de wereld. Als men dit in overweging neemt naast de alarmerende opkomst van het islamitische terrorisme in Europa gecentreerd rondom Duitsland, en de radicalisering van Europese moslims, kan de islam terecht onder het nauwkeurig onderzoekend oog van het publiek gebracht worden.

Foto: Moslima zusters @ Free stock photos / muslims

Het Deense dagblad Jyllands-Posten onthulde in 2009 informatie over het verbazingwekkende aantal sterfgevallen, lichamelijke misvormingen en diverse psychische aandoeningen, veroorzaakt door het altijd bedreigende en incest-rijke habitat in de moslimwereld, en concludeert dat Turkse en Somalische vrouwen tijdens de bevalling twee keer zoveel complicaties ervaren. Bijna 70% van de Pakistani’s zijn het product van inteelt in de islam, vooral door de moslimse traditie om door middel van onderhandse akkoorden met neven of nichten te trouwen. De BBC heeft ook een studie gepubliceerd, waaruit bleek dat ongeveer 55% van de Pakistaanse immigranten in Groot-Brittannië met een eerste graad (volle) nicht of neef zijn getrouwd en dat Pakistaanse-Britten “minstens 13 keer grotere kans hebben dan de algemene bevolking om kinderen met recessieve genetische aandoeningen te krijgen”.

Dus, met deze koude harde statistieken voor onze ogen en de enigszins schokkende informatie over de prominentie van inteelt in de islam, moeten we vragen, waarom? Waarom is incest zo’n geïntegreerd kenmerk van de islam?

Volgens de Bengaalse ex-moslim en essayist Abul Kaseem is het product van het ongebreidelde fenomeen van inteelt in de islam te wijten aan verschillende dingen, en twee in het bijzonder: 1) interpretaties van de koran die een moslimman toestaat om te trouwen en gemeenschap te hebben met zijn dochter die in een echtverbintenis geboren is (meestal 8 of 9 jaar oud) en 2) de populaire en algemeen aanvaarde praktijk van een nicht en neef huwelijken, die door de profeet Mohammed zelf werd geïnitieerd, die behalve zijn huwelijk schandalige relaties had met zijn nichten (Tirmidhi 5.3214).

Betreffende het eerste punt, wordt de koran-passage die traditioneel wordt geïnterpreteerd als toestemming volle neven en nichten te laten huwen, gevonden in de volgende religieuze tekst:

“Verboden voor u (voor huwelijk) zijn: – Uw moeders, dochters, zussen; vader’s zussen, moeders zussen; broers dochters, dochters van de zus; pleegmoeders, pleegzussen; de moeder van u vrouwen uw stiefdochters onder uw voogdij, geboren uit uw vrouwen waar je bent ingegaan, geen verbod als u niet binnen bent gegaan; de vrouwen van u zonen, die van uw lenden afkomstig zijn; en twee zussen in een huwelijk op een en dezelfde tijd, behalve wat voorbij is; want Allah is vergevensgezind, de Genadevolle “(Surah An-Nisa 4:23).

De term “dochters” in de bovenstaande tekst kan aanvankelijk doen denken dat de islam vaders verbiedt om met hun nakomelingen te trouwen; Een nadere inspectie van het Arabische woord, dat in deze context wordt gebruikt, geeft echter een zuivere juridische definitie aan, waardoor de moslimvaders hun dochters kunnen trouwen, mits deze laatste illegaal zijn geboren. Kaseem geeft diepgaande voorbeelden van de vele routes die de moslims kunnen bewandelen om met hun pubescente (puber) dochters te trouwen.

Wat het tweede punt betreft, dient te worden opgemerkt dat er geen volle neven en nichten onder de genoemde familieleden staan ​​die in de bovenstaande passage niet geoorloofd zijn.  Mohammed zelf trouwde de dochter van zijn vader’s zus, een vrouw genaamd Zaynab Bint Jahsh, die ook gescheiden was van Mohammed’s geadopteerde zoon, Zayd ibn Haritha. Het is duidelijk dat er geen herkenning is van relationele grenzen als het gaat om incest binnen de islam.

In de jaren zestig vond een studie plaats, waarin werd geconcludeerd dat slechts 0,2% van alle rooms-katholieken in de Verenigde Staten met eerste neven of nichten was getrouwd, wat een astronomisch kleine statistiek is ten opzichte van Pakistan’s 70% en Turkije’s 25% -30%. Betekent inteelt in de islam dat de islam moreel verwerpelijk is? Als men incest beschouwt als een moraal kwaad, met name door de 100% toename van het risico op stilgeborenen, dan moet deze bijzondere islamitische traditie in dit ethische gebied worden geassimileerd met westerse waarden.

Maar of de islamitische religie in staat is om zijn verwerpelijke seksuele ethiek te verlaten moeten we nog maar zien, en gebaseerd op actuele gegevens van het verweer tegen westerse waarden en normen is het onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst gebeurt.

Inbreeding in Islam: Over 70% Of Muslims Are The Product of Incest

Moslim inteelt is een groot probleem – en mensen willen er niet over praten

17 REACTIES

 1. Wat een geweldig artikel helaas zullen we dit nooit te lezen krijgen in de reguliere media want dit is natuurlijk wel heel erg tegen het zere been van de volgers van het geloof van de pedofiel.
  Onze roverheid heeft de islam hoog in het vaandel staan die liegt bedriegt en verzwijgt nog harder dan de ergste moslim extremist .

 2. Wij Westerse mensen hebben niet voor niets een i.q. dat 1 keer zo hoog ligt als al die alle OPVRETERS en daarom is het normaal dat dat hier al lang niet mag (INTEELT) Want daar krijg je mensen van die niet sporen. Kijk maar naar al dat tuig dat hier BINNENWANDELT en doet of al die landen hun eigendom al zijn. Voor mij is het zeker dat dat daar door komt en zij lopen ook nog eens 400 jaren achter de feiten aan. Ze zijn gewoon niet verder geëvolueerd dus gewoon DOM !! Er was zelfs een documentaire op tv, dat bij het mengen van rassen er kleine weeffoutjes ontstaan die van invloed hebben op de mensheid. Dus het maar blijven mengen van rassen gaat en heeft eigenlijk al die ellende veroorzaakt die er nu gaande is. en Antiislam heeft ook volkomen gelijk. We zijn onze eigen beerput aan het graven, waar we straks NOOIT meer uitkomen. Zeg maar dat deze er voor 3/4 is. Dus nog even en we lopen allemaal met een hoofddoek en de mannen met van die VERSCHRIKKELIJKE mooie broeken uit het jaar NUL !! Groeten

 3. Ik denk Ayla en Hefzibah Yahudah dat je het artikel goed moet lezen. Tot 70% van moslims inteelt en ziekten etc. In Nederland komt het sporadisch voor en in de moslim wereld is het normaal. Het is een vaststelling en een reden dat er zoveel genetische ziekten in de moslimcultuur zijn.

 4. Joke er zijn veel inteelt dorpem om te beginnen bij de rijken daar heerst al meer dan honderd jaar inteelt geld en bezit moest in de fam blijven en dan nog fier tot broers van de jonge zusjes die ook hun vingers niet konden thuishouden

 5. Inteeld geeft afwijkingen geestelijk en lichame! En zijn als doorgefokte honden. zoals Pittbuls falserikken! Niet alleen moslims doen dit, maar ook sommige christenen joden! Geloven en sommige ideologien, zijn rampzalig voor de mensheid!

 6. Weetje Ayla, dit soort artikels maken mij eigenlijk reuzeblij, blij dat jouw soort zichzelf genetisch aan het kapot kweken is: ik noem dat een zichzelf oplossend probleem. De groeten!

 7. @Ayla
  Noem er eens een paar. Want een streng-christelijk dorp is NIET hetzelfde als een inteeltdorp. Streng-christelijken volgen namelijk de geboden zoals ze in de bijbel staan en daarin werden relaties tussen mensen die te dicht verwant zijn verboden.
  Niemand zal ontkennen dat het ook in westerse landen voorkomt, maar het gaat om percentages. Als men kijkt naar het percentage dan valt het direct op dat het binnen de moslimwereld normaal is (30+% gemiddeld) terwijl het in de westerse wereld een uitzondering is (<1%).
  Dat iemand die islam aanhangt geestelijk niet helemaal in orde is was natuurlijk al wel bekend. Als het een vrouw is, nog vele malen duidelijker omdat islam niets aan vrouwen te bieden heeft. Het is overigens ook niet voor niets dat islamitische landen, zelfs de rijke oliestaten, zo'n onvoorstelbaar hoog percentage analfabeten kennen. Islam wil mensen dom houden, want iedereen die enige logica beheerst en de tekst van de quran eens echt doorleest (ipv uit het hoofd leren in oud-arabisch zodat men niet eens echt begrijpt wat men opdreunt) valt van zijn stoel van het lachen, zo achterlijk zitten die teksten in elkaar. en zo vaak spreken de teksten elkaar tegen.

 8. Alle Abrahamitische geloven zijn puur kwaad, waarin de jood de hoofdrol of oscar winnende bijrol heeft.

  Ik zal niks over de Talmud schrijven want daar weet ik te weinig van. Maar de verzen van de joden over de niet jood zijn gewoon walgelijk te noemen: Een (othodoxe) jood die daarin gelooft kan van mij ongezien de tyfus krijgen.

  https://fenixx.news/2019/10/27/waar-komt-de-orthodoxe-joodse-haat-voor-niet-joden-vandaan/

  Maar in het Nieuwe Testament moest de redder van de mensheid uiteraard een jood zijn. Hij moest een onberispelijke joodse moeder hebben, die uiteraard nog maagd was en dus zo onschuldig als gras.
  En deze joodse redder werd, het LAM genoemd.

  En laat dat nou precies het voedsel zijn waaraan Mohammed overleed, aan een lekker stukje LAMsbout (schouder)
  Uiteraard was het toevallig een joodse vrouw die erachter kwam dat LAMbout (schouders) Mohammed’s favoriete eten was en kruidde de schouder met een dodelijk gif en roosterde het. En uiteraard was Mohammed ce domme moslim die in dit ingenieuse sublieme en perfect uitgevoerde plannetje van een joodse vrouw trapte.

  (de joodse schrijvers van de Koran moeten hun besneden lul wel uit hun broek hebben gelachen toen ze dit opschreven)

  Terwijl de Joodse leiders naar Mohammed gingen om te onderhandelen over de voorwaarden van overgave, liepen moslimsoldaten de kastelen in om wapens, schatten en gevangenen te verzamelen. Het was vermoedelijk van deze krijgers dat Zainab kon informeren naar het favoriete voedsel van Mohammed. Toen ze hoorde dat het een lamsschouder was, doodde ze een lam (sommige versies zeggen een geit) van haar kudde, kruidde de schouder met een dodelijk gif en roosterde het. Toen de onderhandelingen over het verdrag waren afgerond, duwde Zeynab haar weg in de aanwezigheid van Mohammed en bood hem de maaltijd aan als een geschenk. [

  En uiteraard was deze joodse vrouw zelfs in de koran iedereen weer te slim af.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Zaynab_bint_Al-Harith

 9. Bla Bla Bla Bla wat een bullshit. Meeste kinderporno komt uit Nederland. Pedofielen bah bah. Wat een haat dragende mensen zijn jullie

 10. JOHAN P

  Noem er een paar.

  Google Opheusden Incest is recent.
  Dorpje in neder betuwe 😂😂😂😂

  Gereformeerde kerk gaat incestgevallen in Opheusden onderzoeken
  OPHEUSDEN – De Gereformeerde Gemeente in Nederland in Opheusden gaat onderzoek doen naar incestgevallen in het dorp. Deskundigen moeten de kerkenraad van de streng gereformeerde geloofsgemeenschap daarbij helpen.

  Kijk eerst naar je zelf voor je andere belachelijk maakt. Met een artikel gebaseerd op feitjes in je eigen voordeel

 11. JOKE

  DUS ALLES WAT JIJ LEEST GELOOF JE.

  JOKE JIJ BENT ECHT DOM.
  JE BENT EN BLIJKBAAR GELOOF JE NU OOK DAT JE DOM BENT.

  WANT DAT HEB JE NET GELEZEN😂😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😭

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Poetin’s oplossing voor Covid-19: betaald verlof voor iedereen

De Russische president Vladimir Poetin biedt alle burgers nu een betaalde vakantie van een week aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te...

Italië vreest maffia-geleide revolte en voedseltekorten

Italië vreest voor een door de maffia geleide opstand in Zuid-Italië als de Corona-besmetting daar net zo wijdverspreid raakt. Volgens SVT's Italië-correspondente Jennifer Wegerup...

Nieuwe massale sterfgevallen in Italië: 889 doden vandaag

Het ziet er nog steeds duister uit voor Italië. Ondanks de nationale quarantaine sinds 9 maart is het sterftecijfer vandaag gestegen. Nu zijn er...

Le Pen: De EU was het eerste sterfgeval van het Coronavirus

De Franse National Rally (RN) leidster Marine Le Pen betoogt dat de Europese Unie het eerste sterfgeval was van het Coronavirus, vanwege het gebrek...

AfD onthult schandaal: Corona-geïnfecteerde asielzoekers mogen vrij rondlopen

Hoewel er voor grote delen van de bevolking restrictieve maatregelen gelden om de Coronavirus-pandemie in te dammen, variërend van uitgaansverboden en contactverboden tot bedrijfssluitingen,...

Complete waanzin: inreisverbod geldt niet voor Corona-besmette asielzoekers

Het vernietigingsbeleid van het Merkel-regime floreert voortdurend. Zoals inmiddels bekend is, gelden de opgelegde inreisverboden niet voor zogenaamde asielzoekers. Met Corona besmette personen hoeven...

Deze groepen sterven aan het Coronavirus – nieuwe cijfers van 6.801 gevallen in Italië.

Het onderzoeksinstituut van het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft nu nieuwe cijfers gepresenteerd, veel uitgebreider dan voorheen, waardoor we een duidelijker beeld krijgen van...

20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen

De Coronavirus-crisis, die meer dan 22.000 mensen heeft gedood en de wereldeconomie nagenoeg heeft vernietigd, heeft ertoe geleid dat regeringsleiders, journalisten en gezondheidsfunctionarissen hun...

Om niet geïnfecteerd te raken: Asielzoekers moeten in hotels gaan wonen

De Vluchtelingenraad in de Duitse deelstaat Nedersaksen trekt aandacht met een eis: Asielzoekers moeten uit hun accommodatie worden gehaald en in plaats daarvan in...

Lees ook

Gerelateerd