dinsdag, februari 25, 2020

Voor de huidige generatie jongeren

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

De kinderen van tegenwoordig hebben bijna geen keus dan wat er om hen heen gebeurt als normaal te beschouwen. Ze weten het niet anders. In een open brief aan de jongeren in dit land spreekt Monika Schneider haar bezorgdheid uit. Geboren tussen 1960 en 1965, toen de economie nog steeds bergopwaarts ging en voordat de pil tot de beroemde knik leidde. Tot nu toe vormen ze de meerderheid van de samenleving, en toch is er weinig bekend over hen – tot nu toe.

“We maken ons zorgen om jullie”

Lieve kinderen, ik ben nu net 53 jaar oud geworden. Voor degenen die kunnen rekenen is het daarmee duidelijk dat ik in 1964 ben geboren. Dat was de tijd dat de meeste foto’s nog steeds zwart en wit waren en je op straat kon spelen, omdat het aantal auto’s nog steeds behoorlijk beheersbaar was. Ik zag de landing op de maan live op tv, de Rus was nog steeds de vijand en een Bonanza-fiets was de superknaller.

We speelden oorlogje in het bos, we fietsten zonder helm en moesten naar huis wanneer de straatlantaarns aan gingen (wat je niet altijd in het bos kon zien). De vaders waren aan het werk, de moeders maakten zich zorgen over de kinderen en het huishouden, en met trots reed men een auto, die toentertijd alleen maar met contant geld kon worden gekocht, omdat de consumentenkredieten nog niet waren uitgevonden en schulden onbetaalbaar waren.

Op school hadden we gedeeltelijk nog leraren die in de Tweede Wereldoorlog hadden gediend. Die hadden de oorlog precies zo gezien zoals men het moet zien en niemand anders kon je vertellen wat voor ellende het was. De schoollessen waren nog steeds tamelijk vrij van ideologie en we hebben veel geleerd over ons land, Europa en andere culturen. Zeker meer dan jullie vandaag.

We reisden op jonge leeftijd door heel Europa met Interrail, moesten valuta wisselen, grenzen oversteken en hebben mensen van over de hele wereld ontmoet. Wij zijn het nog steeds die het ware, het mooie, het diverse Europa kennen en liefhebben.

Toen we klein waren, was er niet veel waarover we ons zorgen hoefden te maken. Behalve misschien als we er een puinhoop van hadden gemaakt en voor onze ouders stonden met de handen achter de rug en het hoofd gebogen. Dat kreeg je soms een klap – en dan was het weer goed. Dat was de deal.

Lieve kinderen, we maken ons zorgen over jullie

Omdat velen van jullie het lot van de late geboorte hebben getrokken. Jullie weten niet meer wat vrijheid is en dat deze verdedigd moet worden. Jullie weten niet meer wat trots op je vaderland is, wat respect betekent of hoe je een beek opstuwt of hoe je kikkervisjes kweekt. En velen van jullie weten niet eens dat er nog iets anders kan zijn dan kanselier Merkel.

We maken ons zorgen om jullie omdat jullie naar de verkeerde mensen luisteren. Ze druppelen gif in je oor en zetten je oogkleppen op, ze dwingen met geveinsde liefde en het schrijnende wapen van tolerantiespreuken hun wil aan je op. Jullie mogen niet zien wat er in werkelijkheid gaande is, en dat is vrij eenvoudig om te bewerkstelligen, omdat jullie het nauwelijks nog anders kennen.

Datgene wat afschuw in ons veroorzaakt, omdat we het herkennen voor wat het is, is normaal voor jullie. Maar overweeg alsjeblieft:

Politieagenten met machinepistolen op de kerstmarkt is niet normaal.

Miljoenen mensen uit Afrika en het Midden-Oosten in ons land is niet normaal.

Elke dag tien mesaanvallen is niet normaal.

Het aantal dingen dat niet normaal is, is legio. Maar jullie hebben je eraan gewend, jullie kennen het nauwelijks anders. En daarom maken we ons zorgen.

Jullie verzieken op het moment je leven, en wat erger is, jullie verpesten ook het leven van jullie kinderen en onze kleinkinderen. En dat doen jullie door naar de verkeerde mensen te luisteren en niet naar ons. De verkeerde mensen zijn die mensen die mij als ‘rechts’ aanduiden en daarmee mensen bedoelen die niets anders in gedachten hebben dan het Derde Rijk te doen herleven.

Niets kan ons verder staan dan dat. Wij, die rond 1964 zijn geboren, hebben de verwondingen die de oorlog had veroorzaakt nog gezien. We werden omringd door levende ooggetuigen. Geheel anders dan jullie vandaag die erop moeten vertrouwen dat de geschiedenisleraren niet liegen en de media jullie geen onzin vertellen.

We maken ons zorgen om jullie omdat jullie het slachtoffer zijn van een demagogie die al jaren aan de gang is.

En we verontschuldigen ons omdat we het niet zagen aankomen en toen we het zagen, was het te laat.

Degenen die vandaag waarschuwen voor het Derde Rijk en de nazi’s van deze tijd, zijn dezelfde die vandaag je berichtgeving manipuleren, ideologisch vormgeven aan je schoollessen en jullie tot gewillige instrumenten maken van een politiek dat alleen maar in een oorlog kan eindigen. Dat is de oorlog onder elkaar, dat is de oorlog tussen de Europese landen en de oorlog van de ene religie tegen de andere, en de oorlog van de grote bedrijven tegen de kleine middelgrote ondernemingen.

Jullie luisteren naar mensen die ‘sociaal’ in de naam dragen en het tegenovergestelde doen. En wij hebben de schuld, omdat we niet hebben opgelet en het gestopt toen het nog mogelijk was. Velen van ons kiezen voor de AfD. Ja, dat doen we. En dat doen we in de hoop onze fouten van de afgelopen decennia te kunnen herstellen en een Europa te stoppen dat niemand wil, maar een dat van zijn kinderen houdt zoals wij van jullie houden.

We zijn niet boos. Wij zijn geen ‘nazi’s’. Wij zijn slechts mensen die het verleden kennen en de toekomst zien.

Dat komt met de leeftijd. Had ik vroeger ook niet zo geloofd, maar zo is het. (Ja ok, niet bij iedereen, maar bij veel.)

Het gaat er niet om om de klok terug te draaien naar de tijd van de 2 tv-kanalen en de moeder in de keuken en de vader aan het werk (hoewel daar niets fundamenteel verkeerd aan is). Ons doel is om een ​​toekomst te creëren die de moeite waard is om te leven voor onze kinderen en hun kinderen en hun kinderen in Duitsland.

Het tegenovergestelde is het geval.

Geloof me één ding, lieve kinderen: ‘multiculturalisme’, ‘open grenzen’, ‘onvoorwaardelijk basisinkomen’, ‘islam is vrede’, ‘Bestrijding van klimaatverandering’ een ‘Verenigde Staten van Europa’ en alle andere onzin is precies het tegenovergestelde van één veilige toekomst, waarin men zou willen leven. Ik zweer het op mijn leven.

Laat je niet wijs maken dat het beste Duitsland aller tijden hier en vandaag is. Dat is het niet.

Vandaag hebben we echte armoede in het land, we hebben geweld tot het punt van strijd en we hebben de deur geopend voor een religie die niet van ons houdt, en we zullen samen met alles wat ons dierbaar is hiervan het slachtoffer worden. We worden bestuurd door mensen voor wie dit land – en daarom ook jullie – niets betekent. Ze volgen een ideologie en ze lopen ook gemakkelijk over jullie lijken. Zij zijn degenen waar men voor waarschuwen moet.

Jullie hoeven niet naar mij te luisteren. Waarschijnlijk luisteren jullie ook niet.

Maar bewaar deze brief aan jullie en stel de kalender in op je mobiel op 29.12.2037. Ik ben dan misschien dood en mijn laatste woorden zullen iets zijn dat alle ouders zeggen als ze op hun sterfbed liggen: “Ik had een goede jeugd. Maar ik maak me zorgen om jullie”. Maar misschien denk ik gewoon “Verdomme, ik wist het en niemand wilde naar me luisteren.”

Maar misschien leef ik nog, zit ik in een stoel en hoor het gekletter van machinegeweren en geschreeuw en mompel iets als “Eigen schuld, jullie zijn allemaal idioten”, en dan zal ik mezelf een laatste biertje inschenken. Misschien zal alles anders aflopen en hebben jullie gelijk en hebben wij ongelijk. En terwijl ik dat schrijf, moet ik lachen. Omdat het niet zo zal uitkomen. We zullen gelijk krijgen, jullie niet, en dat maakt ons zorgen.

Pas goed op jezelf. Want we zijn binnenkort weg, wij kinderen van de geboortesterke  jaren, en moeten jullie de invulling van de toekomst achterlaten, wat echt zorgelijk is.

„Wir machen uns Sorgen um Euch“: Offener Brief an die jungen Menschen in diesem Land

18 REACTIES

 1. Wat het meest zorgelijke is, dat uit het diepe dal dat hierna volgt zullen zij de kracht niet bezitten en de mogelijkheid niet meer hebben om te ontsnappen en.degenen die in leven zullen blijven, zullen als slaaf door het leven moeten.

 2. En maar BLIJVEN BEWEREN dat Hitler Duitsland “Het meest kwaadaardige” zou zijn dat ons kan overkomen.
  Ik zou zeggen oordeel zélf!

  DIT is de waarheid, Niet van dat K#t joodse Hollywood. Niet van die K#t MSM. Niet van die k#t media,
  maar van mensen die er BIJ WAREN EN HET HEBBEN BELEEFD!

  Er is een wezenlijk verschil tussen SLIMheid en WIJSheid.
  Waarom denk je dat al die oudjes zsm in een verzorgingstehuis moeten worden geplaatst?
  HIEROM! ZIJ WETEN HET!

  https://www.bitchute.com/video/wRbq3WJymLdl/
  https://www.bitchute.com/video/T0h4AFjlaSVU/ – En dit is propaganda? oordeel zélf!
  https://www.bitchute.com/video/ZVBqT9unadEi/ – Verschillen tussen racisme en “racisme”.

  Veel WIJSHEID!

 3. Ik wil dit duidelijk maken. Ik ben noch antisemitisch, noch een neonazi. Ik heb echt geen één of andere foto van Der Führer in mijn woonkamer hangen. Ik kijk naar FEITEN en bepaal op basis van FEITEN mijn mening.,
  Ik spreek en schrijf 5 talen VLOEIEND, ben continu kritisch (helemaal naar mezelf) en heb op basis van meer dan 25 jaar onderzoek, ondersteund en gestaafd door literatuur ZOVEEL MOGELIJK UIT HET DESBETREFFENDE TIJDPERK (en geen decennia later) bekeken met de volgende stelling: Qui bono?

  Geschiedenis wordt bepaald door overwinnaars. Wat wij op school moeten leren is niets anders dan klinkklare onzin of in elk geval een zwaar genuanceerde versie van hetgene dat daadwerkelijk is gebeurd,

  Dit meer dan 25 jaar zoeken naar de waarheid heeft mij meer vragen dan antwoorden opgeleverd, Echter “Qui bono” in het achterhoofd houdend kom ik steevast terug op dezelfde sujetten.

  Wie zitten achter het Babylonische monetaire systeem van eeuwige schuld dat actief was in het oude Rome en tegenwoordig (al meer dan 100 jaar) in bijna ELK LAND TER WERELD ACTIEF IS?
  Wie leidden tot de val van het oude Rome en op welke manier?
  Wie haten Christenen/ Christendom tot op het bot? EN GEVEN DIT TOE?!
  Denkt U dat Jezus een aanhanger van het Judaïsme was en op deze manier is opgevoed?
  Wie nagelden Jesus aan het kruis?
  Wat was de officiële naam van de Tempeliers? Waarom werd deze orde verboden en in wat zijn zij vanaf vrijdag 13 oktober 1309 opgegaan?
  Wie beheert (al honderden jaren) de schatkist van het Vaticaan?
  Wie controleren de Rozenkruizers, de Jezuïeten, de Ridders van Malta en de Illuminati?
  Wie dienen de vrijmetselaars DAADWERKELIJK?
  Wie zijn NIET tegen slavernij?
  Wie krijgen 2800 slaven en wanneer?
  Wie zaten/ ZITTEN!! DAADWERKELIJK achter de (sex) slavenhandel?
  Wie zitten achter de verdwijning van de Christelijke familaire traditie (feitelijk de hoeksteen van onze samenleving) en promoten overspel, echtscheidingen, abortus, sodomie, homosexualiteit, etc.?
  Wie werden in meer dan 1000 landen, gebieden of steden in de laatste 3000 jaar verbannen, en WAAROM?
  Wie waren DAADWERKELIJK verantwoordelijk voor de Spaanse Inquisitie en WAAROM?
  Wie sprak een bloedwraak over de Romanovs uit en loste deze iets meer dan een eeuw later in?
  Wat betekent het Russische woord POGROM en WAAROM werden deze eind 19e eeuw geinitieerd?
  Wie creëerden (Internationaal) Socialisme/ Communisme/ Bolsjewisme/ Marxisme/ Illuminisme?
  Wie creëerden feminisme?
  Wie zijn verantwoordelijk voor de moord op HONDERDEN MILJOENEN CHRISTENEN alleen al in de laatste eeuw!
  Wie waren DAADWERKELIJK verantwoordelijk voor de Armeense genocide, de Holodomor en talloze andere misdaden tegen de mensheid?
  Wie promoten atheïsme, pedofilie, homohuwelijken, (kinder)porno, etc.
  Wie zijn de ECHTE intriganten?
  Wie zien mensen anders dan zijzelf als minder dan dieren die alleen maar bestaansrecht hebben om hen te dienen?
  Wie zien ELKE VROUW, anders dan zijzelf als een prostituee?
  Wie zijn de ECHTE globalisten die in ongeveer elk land ter wereld leven en als een 5e colonne deze landen van binnenuit vernietigen en er op parasiteren?
  Wie zijn meesters in (haat)propaganda en lastercampagnes?
  Wie bedachten woorden als racisme, nazisme, antisemitisme en maakten dit woorden van psychologische oorlogsvoering om elke vorm van open debat bij voorbaat de kop in te drukken?
  Wie veranderen het vaakst van geboortenaam?
  Wie klagen direct en nemen METEEN een slachtofferrol aan wanneer ze voor hun daden worden bekritiseerd?
  Wie wijzen met een vinger naar iedereen, behalve zichzelf?
  Wie richtte(n) de V.N. op?
  Wie negeerden de meeste V.N. resoluties?
  Wie creëerde de illuminati in 1776?
  Wie zitten achter de evolutie THEORIE en WIE financierde die om het atheïsme te promoten?
  Wie hoeven, volgens hun eigen wetten, NIET de waarheid te vertellen in een rechtbank totdat aan bepaalde omstandigheden is voldaan?
  (stel je voor dat je zweert de waarheid te vertellen op een boek van Pinkeltje in plaats van de Bijbel)
  Who hijacked history in their favor for over 4000 years? (Read the Sumerian tablets. It tells the story of Genesis I)
  Wie zorgden ervoor dat Duitsland tot 2099 een bezette mogendheid blijft?
  Wie zitten achter de “balance of power” politiek?
  Wie hebben wetgeving nodig om dogma’s in stand te houden?
  Wie zijn ALS DE DOOD voor het eeuwenoude symbool op de banier van Marduk en maakten dit een symbool van haat?
  Wie zuigen landen leeg voor zelfbedachte misdaden die nooit hebben plaatsgevonden?
  Wie hebben nucleaire raketten gericht op elke hoofdstad van Europa en van het Midden-Oosten?
  Wie zijn verantwoordelijk voor eindeloze immigratie in “blanke” landen?
  Wie streven naar onstervelijkheid, al dan niet via robotica, transhumanisme, nanotechnologie, occulte, mystieke of welke manier dan ook?
  Wie kaapten de naam CHRISTMAS en maakten het illegaal om in bepaalde landen Christelijke kruizen te gebruiken?
  Wie waren DAADWERKELIJK verantwoordelijk voor 9-11?
  WIE controleert de MSM fake media op het westelijk halfrond middels 6 nieuwsconglomeraten?
  WIE controleert Hollywood?
  WIE controleert de VS en de EU nu ECHT?

 4. Absoluut mee eens. Wij, de ouderen, zijn getuigen, en daarom wil de overheid zsm van ons af.

  Maar het is ontzettend moeilijk om onze kinderen te laten zien en inzien wat ze wordt aangedaan, ze zijn totaal gebrainwashed.

  Kijk op bitchute naar “Europe, the last battle”. https://www.bitchute.com/video/s1nPYDj7KBEQ/ (sorry, de link wordt niet blauw, geen idee waarom).

  Dit is een geweldige docu, die glashelder maakt hoe onze beschaving te gronde wordt gericht, en door wie.

 5. @Themis,

  Deze ken ik al lang. De 10-delige serie, die al lang en breed van Jewtube is verbannen, staat in HD formaat op mijn BC kanaal.
  Wanneer je dat een goede serie vindt, kan ik je deze eveneens aanraden.

  Communism by the backdoor
  The greatest story never told
  The secret masonic victory of WWII
  The Not so Chosen People

  Allen te vinden op hetzelfde kanaal waar mijn vorige links eveneens stonden
  Je kunt en mag alles downloaden en zelf doorverspreiden.

  Ik heb meer dan genoeg gehad van alle hypocrisie en al die LEUGENS!

 6. De schrijfster is van 1964 en ze verontschuldigd dat ze het zgn niet geweten heeft. In 1972 waren er al ruim 30000 Turken in Kreuzberg (Berlijn) en integratie en taalproblemen. Ze heeft het niet geweten omdat haar ouders haar niet voorgelicht hebben. Die vonden hun leventje in 1972 helemaal prima.;

 7. In 1983 was de schrijfster 19 jaar jong. De linkse Harry Jekkers vertelde ons dat er zoveel Turken in Kreuzberg anper een bestaan hadden in zijn lied: Over de Muur en een in Duitsland wonende inwoner wist dat niet?

  Als er in 1972 al ruim 30000 Turken alleen al in Kruezberg waren en ze neuken als konijnen, hoeveel waren er dan in 1983? Alleen al in Kreuzberg.
  Maar wat is nou die vrijheid, zonder huis, zonder baan?
  Zoveel turken in Kreuzberg, die amper kunnen bestaan.

 8. “Misschien zal alles anders aflopen en hebben jullie gelijk en hebben wij ongelijk. En terwijl ik dat schrijf, moet ik lachen. Omdat het niet zo zal uitkomen. We zullen gelijk krijgen, jullie niet, en dat maakt ons zorgen.”

  100% waar!

 9. OK boomer
  Misschien zijn jullie het die out of touch zijn. Men spreekt over feiten maar spuwt alleen maar onwaarheden. Kijk eens in de spiegel voor je de ‘nieuwe generatie’ belachelijk gaat maken.

  Ik ga stuk om jullie zelfingenomen houding maar maak me ook zorgen om de gigantische oogkleppen die jullie zelf op lijken te hebben. De wereld is niet zo zwart wit. Wanneer is de laatste keer dat een van jullie met een vluchteling gepraat heeft?

 10. @Millennial Snowflake
  “Wanneer is de laatste keer dat een van jullie met een vluchteling gepraat heeft?”

  Hoeft niet meer, hun gedrag en hun daden spreken boekdelen. Wanneer heb jij voor de laatste keer met gezinnen gesproken die hun kind verloren hebben?

 11. Jullie verzieken op het moment je leven, en wat erger is, jullie verpesten ook het leven van jullie kinderen en onze kleinkinderen. En dat doen jullie door naar de verkeerde mensen te luisteren en niet naar ons. De verkeerde mensen zijn die mensen die mij als ‘rechts’ aanduiden en daarmee mensen bedoelen die niets anders in gedachten hebben dan het Derde Rijk te doen herleven.

  Boomer moment

 12. @2k sneeuwwitje spreek veel met vluchtelingen. Maar die kijken net als jij ook niet verder dan hun neus lang is. komen rond half 10 binnen en zijn de halve dag aan het bidden in speciaal.voor hen gecreërde ruimtes, waar je alleen met een speciale sleitel naar binnen mag.

  De vragen die ik heb gestwld en waarvoor jij je misschien schaamt,en hoogsteaarschijnlijk racistisch en ouderwets vindt, gaan over de sujetten die ACHTER al.dat leed zitten, enkel en alleen voor eigen gewin.

  Iedereen die er publiekelijk iets van zegt wordt stante pede gestigmatiseerd en gebrandmerkt.
  En ik ouderwets? Ik kleed me in elk geval niet alsof ik leef in 1621, in tegenstelling tot deze satanische, incest bedrijvende sujetten.

 13. en sorry voor de spelfouten in mijn vorige reactie. Mijn vingers zijn te dik voor zo’n k#tmobiele telefoon. Ik heb geen Chinese vingers.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Pedofilie is Hollywood’s grootste probleem

Seksueel misbruik van kinderen is een groot probleem in Hollywood. Dat is de mening van voormalig kindacteur Corey Feldman...

Terwijl de Democraten intern knokken, werft Trump massaal nieuwe kiezers

Terwijl de kandidaten van de Democratische Partij elkaar beschuldigen van aanranders tot socialisten of hebzuchtige kapitalisten, wint de Trump-campagne steeds meer kiezers onder degenen...

Britse overheid verduistert Groomingbendes-rapport

De Britse regering weigert een officieel onderzoek naar de kenmerken van zogeheten Groomingbendes openbaar te maken. Engelse politici bevinden zich op dun ijs, men...

Zweden: 1,5-jarige peuter door groep ‘jongens’ met mes bedreigd

Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun...

Gevangene bekent 2 kinderverkrachters hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn...

Harvard professor zegt dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd besmet raakt met het Coronavirus

Harvard epidemiologie professor Marc Lipsitch zegt dat het Coronavirus niet beheersbaar zal zijn en dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd zullen worden besmet. In...

De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen...

Harvey Weinstein veroordeeld tot gevangenisstraf

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik. De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot...

Journaliste stelt voor: “Politieagenten zouden blanke mannen moeten misleiden om misdaden te plegen om hen gevangen te nemen”

Een journaliste op de nieuwszender MSNBC suggereert dat de FBI jonge blanke mannen zou moeten misleiden tot het plegen van misdaden, om ze daarna...

Lees ook

Gerelateerd