dinsdag, februari 25, 2020

Zweedse feministe weigerde asielzoeker aan te geven die haar 12-jarige dochter had aangerand: “Hij zou gedeporteerd kunnen worden”

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Een vrouw van middelbare leeftijd die op een zogeheten AMV-verblijf (Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen) werkte, begon een seksuele relatie met een minderjarige asielzoeker en nam hem op in haar huis. Waar hij haar 12-jarige dochter aan seksueel geweld blootstelde.

“Ik was bang dat hij zou worden teruggestuurd naar Afghanistan”, verklaarde de vrouw.

Foto: Niet de betreffende moeder uit het artikel, maar een van de andere Zweedse vrouwen die mannelijke ‘vluchtelingenkinderen’ in hun huis uitnodigen.

Het meisje vertelde tijdens de zitting dat haar moeder, die rond de 45 jaar is, had gewerkt in een verblijf voor minderjarige asielzoekers in Sölvesborg.

Toen een van de asielzoekers ‘meerderjarig’ werd en niet meer in de accommodatie kon blijven, begon de moeder een verhouding met hem en liet hem in haar thuis intrekken.

Al snel voelde de Afghaan zich aangetrokken tot de 12-jarige dochter van de vrouw en wilde het meisje constant knuffelen en kussen.

Op een zaterdagavond  toen ze een kaartspel speelden en het ‘vluchtelingenkind’ alcohol dronk, wilde hij met de dochter dansen. Toen de moeder naar het toilet ging, bracht hij zijn hand onder de jurk en in het slipje van het 12-jarige meisje en trok zijn vingers heen en weer.

Het meisjes raakte van streek en rende de slaapkamer in. Ze vertelde aan haar moeder wat er was gebeurd. Maar nadat ze de asielzoeker met zijn aanranding had geconfronteerd, liet de vrouw haar Afghaanse vriendje niettemin in haar huis wonen.

Mocht blijven – na het seksueel geweld

“Hij mocht bij ons in huis blijven wonen, maar dat voelde erg vreemd voor mij”, zei het meisje tijdens de rechtszitting.

De dag erna weigerde de 12-jarige om van school naar het huis van haar moeder terug te gaan en nam contact op met haar vader, die van haar moeder is gescheiden. Omdat de moeder weigerde haar nieuwe vriendje bij de politie aan te melden, heeft de vader het gedaan.

“Mamma wilde geen politie-aanmelding doen omdat ze bang was dat hij [de Afghaan] Zweden zou moeten verlaten”, zei het meisje.

De vrouw heeft dit tijdens het proces zelf bevestigd. Ze verklaarde dat ze “bang was dat hij zou worden teruggestuurd naar Afganistan”.

“Ik houd heel veel van hem”

“Ik hield zoveel van hem dat ik besloot dat hij bij me kon blijven wonen”, zei de moeder.

De 12-jarige had ook aan haar oudere zus verteld, die ook getuigden, dat de moeder tegen haar had gezegd dat ze “niets moest vertellen” over wat er gebeurd was.

Na een tijdje koos de Afghaan er echter zelf voor om te vertrekken. En nu kan de vrouw opgelucht uitblazen – de Afghaan mag namelijk na zijn veroordeling voor het seksueel misbruik van haar dochter toch in zweden blijven. Omdat de officier van justitie geen deportatie heeft geëist.

In plaats daarvan komt de asielzoeker weg met een voorwaardelijke straf van 100 uur gemeenschapswerk voor seksueel misbruik, omdat hij beweert dat hij ten tijde van het misdrijf 18 jaar was .

“Als in plaats daarvan gevangenis als straf was gekozen, zou er tot 3 maanden gevangenisstraf worden veroordeeld”, schrijft de rechtbank van Blekinge in het vonnis.

Op zoek naar een huis voor een “fantastische jongen”

De grote betrokkenheid van de moeder voor de Afghaan is nog duidelijk aanwezig.

In een groep op Facebook die zich inzet tegen uitwijzingen van Afghanen schrijft ze dat ze een “19-jarige knul” heeft, die niet langer een vaste verblijfplaats heeft en zich daar “vreselijk ongerust” over maakt.

Ze vraagt ​​in de groep of een van de andere vrouwen van middelbare leeftijd deze “geweldige jongen wil overnemen”.

En arg blatte talar

In 2017 heeft debater en YouTubeprofiel “En arg blatte talar” (EABT) (Een boze buitenlander spreekt zich uit), ook bekend als de Angry foreigner, een video op YouTube geplaatst waar hij een poging doet een verklaring te geven aan het fenomeen met de zogenaamde onbegeleide minderjarige vluchtelingen die massaal door middelbare en oudere vrouwen in Zweden worden omhelst. Zijn video, in Engelse taal en meer dan een half uur lang, is inmiddels meer dan 250.000 keer bekeken.

In de video doet EABT een poging om voor zijn Engelstalig publiek het fenomeen van de zogenoemde Zweedse “batikheksen” te verklaren.

“Dit soort vrouwen is uitgegroeid tot een levende mime op het internet vanwege hun belachelijk overdreven immigratie-activisme. Het lijkt erop dat ze een onbevredigde passie hebben voor een licht getinte jonge penis”, zegt hij.

Hij beschrijft de talloze voorvallen van Zweedse alleenstaande vrouwen van middelbare leeftijd en ouder, die de mannelijke ‘vluchtelingenkinderen’ in hun huis uitnodigen, en hoe ze in Facebookgroepjes elkaar vertellen dat ze hun bed delen met deze Arabische jongens, en deze zogenaamde vluchtelingkinderen gebruiken als ”toyboys”. Veel van deze Zweedse vrouwen plaatsen foto’s op Facebook en andere sociale media terwijl ze met hun Arabische aanwinsten poseren.

“Wat Zweden heeft bereik is de grootste import van gigolo’s in de menselijke geschiedenis. En laat de belastingbetalers opdraaien voor deze immorele seksorgie, en benoemt dit als “humanisme”, zegt EABT.

“Dit is geen vluchtelingencrises, dit is een globalistisch bordeel.”

“Sweden took in refugee children who aren’t actually children, it was insanely expensive, and now feminist social workers are having sex with them. Welcome to a class on the Swedish phenomenon Batikhäxa!

What we’re seeing here isn’t a migrant crisis. It is the biggest import of gigolos in human history, and the taxpayers are picking up the tab. All while actual children are starving in the conflict area. This is a scandal unlike anything, please share the video.

As for whether or not these migrants are being exploited: I think it’s a mixed bag. I’m sure that some of them are more than willing. While others are genuinely being abused. In one of the articles I brought up the migrant got in touch with another employee at the asylum house, to tell them that he was scared. He was scared of one of the other employees whom he’d had ”sexual relations” with.

I’ve also read other articles where the migrants were promised marriage and a future in Sweden if they did certain things, then got cheated out of it anyway, and for someone who absolutely doesn’t want to get deported it’s pretty obvious that’s not a situation of consent right there. That’s exploitation and extortion. This is typified most clearly in the case with the Arboga woman.

Keep in mind that some of them actually are young teens, while others are adults, but no matter the age you can still get blackmailed. Extortion doesn’t have an age limit. Some people believe men can’t be sexually exploited, but that’s a destructive notion. As I said: Imagine the reactions if we had reversed the genders in this situation.”

#Metoo-feminist vägrade anmäla när flyktingdejten sexöverföll hennes 12-åriga dotter: “Han kan ju utvisas”

10 REACTIES

 1. Moeder onmiddelijk uit de ouderlijke macht zetten . En verder , deportatie , was de minste zorg waar die Afghaan zich zorgen over moest maken , indien het mijn kind was .

 2. Compleet de weg kwijt deze “moeder”… Volgens mij zou het eigen kind toch voor moeten gaan ten opzichte van die asielparasiet? En nou mag ie nog blijven ook? Nou gefeliciteerd hoor… Weer een verkrachter erbij voor Zweden!

  Ik sluit me bij @oudmarinier hierboven aan…

 3. @Frank …dank je …en dan druk ik me nog zchtjes uit … Wat mij betreft , had de politie gebeld NADAT de ambulance eerst was gebeld om te kijken WAT er nog van hem over was. Daarnaast , in Afgjanistan , weten ze wel raad met zulke zieke geesten.. En dan die moeder…” Ik hield zielsveel van hem ” …so what …je hebt hiermee bewezen dat je de titel van moeder niet waardig bent en hield van hem….Ze bedoeld natuurlijk dat ze zo geil als een pakje boter was en elke dag meerdere keren stevig verkracht werd… Dus de moeder…lijkt me beter op haar plaats in een GESLOTEN inrichting .

 4. Hoe is het mogelijk dat in een geciviliseerd land een coalitie kan worden gevormd door rode en groene politici? Dit is toch vragen om gigantische problemen. Als de telling van de stemmen allemaal correct is verlopen (wat ik me serieus niet kan voorstellen) dan is de Zweedse bevolking toch zo achterlijk als wat? Eigenlijk verdienen ze niet beter dan dat ze nog meer onder de voet worden gelopen. Man man man!

 5. Een moeder die haar kind opoffert voor haar, over de toeren geslagen hormonen, zou ik haast de neiging hebben om haar de naam te geven zoals de migranten de Europese vrouwen in de regel betitelen. Overigens, in Nederland heb ik ook gevallen gezien, waar vrouwen van middelbare leeftijd huilend toekeken, wanneer een groep migranten hun ondertkomen voor een andere onderkomen moesten verruilen. Als het niet de hormonen zijn, dan kan ik me niet indenken dat zij dag in dag uit bereid zijn om zich uit te sloven om hun troep te ruimen en hunachterste, bij wijze van spreken, van ze af te vegen.

 6. Zo’n “moeder” zou met liefde de schedel inslaan ! De hersens inslaan kan niet want die bezit ze niet, die vuile ouwe ranzige teef !

 7. Walgelijk…onbegrijpelijk ook…denken deze dames op leeftijd echt dat zo’n jonge knul hun begeert? Ze willen alleen verzorgd worden en kijken uit naar een nieuwe sekspartner. Zelfs zonder kinderen is het al heel gevaarlijk om zo iemand in huis te nemen en al helemaal als je een jonge dochter hebt…ik had verwacht dat de moeder zich beledigd zou voelen 1. omdat hij aan haar dochter had gezeten en 2. omdat hij een ander begeerde en hem dus had aangesmeerd en het huis uit getrapt…niet dus…wat een waardeloze moeder…

 8. Ik schreef altijd al: het grootste probleem, dat zijn niet die buitenlanders. Zelfs niet de aller- en allerergsten onder hen.
  Neen ! Maar dat zijn: “onze eigen” ? Broeders en zusters (Gutmenschen en het Links schorriemorrie, dat ook nog bestaat uit land- en volksverraders).
  Maar ja, de burgers willen er ook niets aan doen.
  Zucht…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Pedofilie is Hollywood’s grootste probleem

Seksueel misbruik van kinderen is een groot probleem in Hollywood. Dat is de mening van voormalig kindacteur Corey Feldman...

Terwijl de Democraten intern knokken, werft Trump massaal nieuwe kiezers

Terwijl de kandidaten van de Democratische Partij elkaar beschuldigen van aanranders tot socialisten of hebzuchtige kapitalisten, wint de Trump-campagne steeds meer kiezers onder degenen...

Britse overheid verduistert Groomingbendes-rapport

De Britse regering weigert een officieel onderzoek naar de kenmerken van zogeheten Groomingbendes openbaar te maken. Engelse politici bevinden zich op dun ijs, men...

Zweden: 1,5-jarige peuter door groep ‘jongens’ met mes bedreigd

Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun...

Gevangene bekent 2 kinderverkrachters hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn...

Harvard professor zegt dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd besmet raakt met het Coronavirus

Harvard epidemiologie professor Marc Lipsitch zegt dat het Coronavirus niet beheersbaar zal zijn en dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd zullen worden besmet. In...

De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen...

Harvey Weinstein veroordeeld tot gevangenisstraf

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik. De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot...

Journaliste stelt voor: “Politieagenten zouden blanke mannen moeten misleiden om misdaden te plegen om hen gevangen te nemen”

Een journaliste op de nieuwszender MSNBC suggereert dat de FBI jonge blanke mannen zou moeten misleiden tot het plegen van misdaden, om ze daarna...

Lees ook

Gerelateerd