zondag, maart 29, 2020

Bill Gates Foundation voorspelde 65 miljoen sterfgevallen door het Coronavirus – 3 maanden geleden.

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft niet alleen de ontwikkeling van het Coronavirus gefinancierd. In oktober 2019 voorspelde Gates reeds de dood van 65 miljoen mensen door het virus.

Foto: Financierde de ontwikkeling van het Coronavirus: Bill Gates © Anonymousnews

Op 19 juni 2015 heeft het Pirbright Institute, gefinancierd door de Britse regering, een octrooiaanvraag ingediend voor het Coronavirus, die op 20 november 2018 is goedgekeurd. Verdacht genoeg is de Bill & Melinda Gates Foundation een van de “belangrijkste financiers” van het Pirbright Institute. Het Coronavirus is gepatenteerd en geregistreerd bij het Europees Octrooibureau onder nummer EP3172319A1. Het octrooi is in handen van het Pirbright Instituut.

Bill & Melinda Gates Foundation organiseerden een pandemie-oefening

Op 18 oktober 2019, lang voor de uitbraak van het virus, organiseerden de Bill & Melinda Gates Foundation, de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health en het World Economic Forum gezamenlijk een evenement in New York waar “beleidsmakers, ambtenaren, managers en gezondheidsdeskundigen samenwerkten aan een gesimuleerde uitbraak van het Coronavirus”.

De pandemie-oefening, genaamd “Event 201“, plaatst de deelnemers in het midden van een ongecontroleerde Coronavirus-uitbraak die zich als een wildvuur uit Zuid-Amerika verspreidt en de wereld in chaos stort. “In de simulatie leidde CAPS (het Coronavirus) tot een dodental van 65 miljoen mensen binnen 18 maanden”, aldus de John Hopkins University.

Evenement voorspelde de toekomst

In een video-highlight van Event 201 toont het fictieve nieuwskanaal “GNN” hoe het hypothetische immuun/resistente virus (bijgenaamd CAPS) de handel en het reizen verlamt en de wereldeconomie in een vrije val stort. Verbazingwekkend, dat is precies wat er zojuist is gebeurd. Kijk naar de weinige beelden die beschikbaar zijn op het nieuws en u zult zien dat de verhoogde veiligheidsmaatregelen de mogelijkheden om te reizen al beperken.

In China zitten nu meer dan 23 miljoen mensen vast in hun steden en zijn ze afgesneden van de buitenwereld. De impact op de wereldeconomie is slechts een kwestie van tijd. Opmerkelijk genoeg waarschuwde een professor van het Imperial College London onlangs dat het Coronavirus hetzelfde dodental heeft als de Spaanse griep, die in 1918 aan 20-50 miljoen mensen het leven kostte.

Event 201 roept op tot globalisme als oplossing voor pandemieën

Wat niet verwonderlijk is, als je Bill Gates kent als een globaliseringsfanaat, is het volgende detail. In de video van Event 201 pleit Tom Inglesby van het John Hopkins Center for Health Security voor meer globalisme als oplossing en zegt: “Er ontstaan problemen die alleen kunnen worden opgelost door globale bedrijven en overheden die samenwerken”.

Om het globalisme als tegengif tegen de hypothetische uitbraak verder te bevorderen, stelden de deelnemers aan “Event” 201 het volgende voor:

 • Regeringen, internationale organisaties en bedrijven moeten nu plannen maken voor het gebruik van belangrijke bedrijfsfuncties in het geval van een grote pandemie.
 • De industrie, nationale overheden en internationale organisaties moeten samenwerken om de voorraad medische tegenmaatregelen (MCM’s) op internationaal niveau te vergroten en om een snelle en rechtvaardige distributie tijdens een grote pandemie mogelijk te maken.
 • Landen, internationale organisaties en wereldwijde vervoerders moeten samenwerken om het reizen en de handel tijdens ernstige pandemieën in stand te houden.
 • De regeringen moeten meer middelen en steun bieden voor de ontwikkeling en productie van vaccins, therapeutica en diagnostiek die nodig zijn tijdens een ernstige pandemie.
 • Het wereldwijde bedrijfsleven moet de economische last van pandemieën onderkennen en zich inzetten voor een grotere paraatheid.
 • Internationale organisaties moeten prioriteit geven aan het verminderen van de economische gevolgen van epidemieën en pandemieën.
 • De regeringen en de particuliere sector moeten meer prioriteit geven aan de ontwikkeling van methoden om verkeerde informatie te bestrijden vóór de volgende pandemie.

Dit alles gebeurde ruim voor het eerste gedocumenteerde geval van een Coronavirus-infectie!

Bill & Melinda Gates Foundation wil een vaccin tegen het Coronavirus ontwikkelen

Dezelfde globalisten die het virusoctrooi bezitten en die als eerste de opkomst en verspreiding van het virus hebben voorspeld en geïnitieerd, hebben nu aangekondigd dat ze vaccins zullen ontwikkelen voor het dodelijke Coronavirus. Volgens Business Insider, “financiert een door Bill Gates gesteunde coalitie biotechnologiebedrijven” die proberen een Coronavirus-vaccin te ontwikkelen. Dus wat denk je? Is dit allemaal maar toeval?

Bill Gates Stiftung prognostizierte 65 Millionen Tote durch Corona-Virus – vor 3 Monaten

 

15 REACTIES

 1. M.i. het kan geen toeval zijn. Was hij niet de voorloper van het idee dat de mensheid drastisch gereduceerd moest worden? Zo’n virus kan korte metten maken met, zieken, zwakkeren en ouderen die weinig of niets meer opbrengen , maar het maatschappij veel geld kosten. En degenen die het zouden overleven zullen ze vast met verplichte vaccinatie verder een handje gaan helpen. Ik denk dat de oevening ook niet voor niets is geweest. Net als bij een valse vlag aanslag. Als iets gebeurde in het verleden, dan waren ze toevallig net daarvoor altijd aan het oevenen.

 2. Hij is dus geen Seriemoordenaar van een stuk of 10, en ook geen massa-moordenaar want dat is nog te zacht uitgedrukt ! Hoe noem je zo `n SMEERLAP die er 65 000 000
  van plan is om het loodje te laten leggen ? Is daar een WOORD voor ?

 3. Als je je er een beetje in gaat verdiepen kan het zo een filmscript zijn. Of een rookgordijn
  .
  Het laatste nieuws is dat China het virus uit Canada heeft gestolen, door een onderzoeker geinfiltreerd in een Canadees Labarotorium met het hoogste 4 niveau. Het virus heeft de potentie om te veranderen en wijzigen en is aangepast als ‘oorlogswapen’.

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/did-china-steal-coronavirus-canada-and-weaponize-it

  Dr. Xiangguo Qiu, haar man en een onbekend aantal van haar studenten uit China werden verwijderd uit het enige niveau-4 laboratorium van Canada.

  En uiteraard staat dat ook al een tijdje op het internet (Youtube)

 4. @Floretta , u heeft volkomen gelijk…Bill Gates zou ook het patent hebben op het Ebola virus tezamen met de USA overheid . M.i. is deze Bill Gates langzaam aan behoorlijk gestoord aan het worden aangaande de wereld overbevolking. Hij maakt zich blijkbaar enorme zorgen hierover . Het zou me NIETS verbazen als deze hufter OPZETTELIJK dit soort virussen , laat uitbreken om zodoende de wereld bevolkng uit te roeien cq uit te dunnen. Wat me echter nog het meest KWAAD maakt , is dat WAAR vandaan dit soort idioten denkt dat ZIJ hebben te beslissen over het leven van anderen , wie WEL en wie NIET blijft leven . Deze Bill Gates en zeker de zgn “wetenschappers” die dit soort wapens ontwikkelen cq financieren of op andere wijze supporten , zijn gevaarlijke en geestes gestoorde mensen die men hetzij uit hun lijden zou moeten verlossen , hetzij allemaal , individueel in een gesloten inrichting zou moeten plaatsen ZONDER ooit noghet recht te hebben op contact met mede patienten noch met de buitenwereld.

 5. “Dezelfde globalisten die het virusoctrooi bezitten en die als eerste de opkomst en verspreiding van het virus hebben voorspeld en geïnitieerd, hebben nu aangekondigd dat ze vaccins zullen ontwikkelen voor het dodelijke Coronavirus.”

  Het gaat allemaal om de centjes mensen en dat daar wat mensen voor moeten sneuvelen is alleen maar bijkomende schade… Het is dus absoluut geen toeval!

  Net zoals bij George Soros geld ook voor Bill “ik kan niets zelf bedenken en jat alles om in mijn Windows software te verwerken” Gates: teveel geld, teveel vrije tijd en een compleet getroebleerd wereldbeeld!

 6. microsoft heeft zojuits het contract gekrgen vor de pentago djedi cloud contract, en heeft haar ontwikkel/cloudcentra in israel, goede vriend van bibi en kende ook epstein #talpiot

 7. Even ter toevoeging , HOE kan iemand NOU voorspellen van een pakweg 60.000.000 doden door een virus , 3 maanden VOOR dat dit betreffende virus uitbreekt ? Dan moet er m.i. toch mee “gesjoemeld ” zijn en / of OPZETTELIJK dit betreffende virus zijn “losgelaten” op de mens . Is het nou zo moeilijk om dit soort gasten te arresteren en voor het Internationale Gerechtshof te brengen , voor GENOCIDE op de MENSHEID ? En als dit soort lui (leden van de NWO-organisatie , Bilderberg groep etc etc etc ) dan het LEF hebben om mensen zoals o.a. : M. Khadaffi , S. Hussein , B. Asad , V. Putin , Xi Ping e.d. te beschuldigen van zijnde dictators en wrede gruwelijke onmensen die vele doden op hun geweten hebben enz enz enz…. Zou ik zeggen…Lui , kijk eens naar jullie zelf …jullie zijn zulke hypocrieten. En ja , idd , al deze mensen waren zeker geen engeltjes….Maar hielden de regio wel RUSTIG …en voor welke reden dan ook , moesten ze het “veld ruimen” (uiteraard voor de vele bodem schatten die die regio’s rijk waren/zijn. ) .

 8. Corona is wel de naam van een hele groep virussen waar ook SARS, MERS maar ook het verkoudheidsvirus toe behoren. Voor deze variant hebben ze nog geen naam bedacht. Dat er in een maanden oud document coronavirus staat betekent dus niets. Echter dat dit een genetisch gemodificeerd biowapen is lijkt me wel vrijwel zeker. Het is niet toevallig dat er een lab in Wuhan was waar ze met dergelijke supervirussen bezig zijn.

 9. Oud marinier: en denk eens aan de economische impact. China uitgebuit en nu weer de kelder in drukken, want good ol usa
  wil kost wat kost aan de wereldmacht blijven en controleren, althans wat mij betreft de jew club. Ik moest haast kotsen van
  de Rutte met zn keppeltje bij de jews, als held genoemd. Even terzijde dit, maar mensen ik heb zo mijn gedachten
  en of je dat nu idioot vind of niet, vanuit de states heerst veel van dat soort. De geschiedenis is halve waarheid
  Waarom jij je oud marinier noemt vermoed ik alleen maar, Als jij echt een bent geweest en missies hebt gedaan in verleden,
  dan ken je de ellende, maar ze hebben jou en kameraden net zo goed veelal keihard genaaid.

 10. @oudmarinier: ik heb jaren geleden voordat mij fenixx bekend was, geoppert dat het bevolkings probleem
  of op plek 3 natuurramp, 2 homofilie promoten ( onwaarschijnlik? think again ), 1 of ziekte als wapen gebeurd,
  Dat laatset lijkt mij de meest slimme oplossing, daar de tegengiffen allang voorbereid zijn natuurlijk, allleen niet voor de massa.

 11. @Ger Januari 27 2020 , 22:45u , uw vermoeden is juist . In mijn tijd bij het Korps , ben ik betrokken geweest bij 2 missies. 1 waarvan ik tot op heden zwijgplicht heb , de 2e was in M.O. uiteraard ook de details hiervan kan ik geen mededelingen over doen. Echter , het was WEL onder UN vlag . en ik kan u verzekeren , dat jaren later ik bepaalde zaken pas goed begreep. ( Tja je bent jong en als militair wil je natuurlijk “actie”… en omdat je jong bent , zie je de gevaren cq gevolgen nog niet helemaal. , indien je gewond raakt of sneuvelt ….mbt je dierbaren die je dan achterlaat etc etc etc.. Inderdaad …destijds en ook m.i. ALLE andere missies , die militairen draaien (vooral de Spec. Ops. door Korps Mariniers , Korps Commando troepen , Lucht Mobiele Brigade enz enz enz….) , en ook medisch personeel , zeker niet te vergeten , velen lijden aan PTSD , en later ontdek je dat wanneer je het heb overleefd , weer thuis bent en gaat nadenken over die tijd , dat de overheid je KEIHARD MISBRUIKT (of zoals u het verwoordt NAAIT ) , voor HUN belangen. NIET de belangen van het NLse VOLK of VADERLAND . En dat is soms best pijnlijk om te moeten concluderen. Zeker wanneer je NA gaat denken over wie de overheid dan is . Overheid = De zittende en regerende politici + koningshuis . En enkel DEZE kleine , elitaire bende , zijn de ENIGEN die profijt hebben van militaire uitzending . De UN / VN …enerzijds een goede zaak , mbt langlopende conflicten waar bijna geen einde aan lijkt te komen of om “druk” uit te oefenen op onwillige regimes. Anderszijds EEN groot corrupt zooitje ) ook toen al…alleen was dat destijds medio 80er jaren , nog niet zo bekend / openlijk vanwege ontbreken van internet etc etc etc…

  En de ellende …tja …heb genoeg shit meegemaakt en gezien . Kan er echter goed mee overweg en heb zelden last er van. In tegenstelling tot vele andere veteranen. En eerlijk gezegd , maakt het geen ene reet uit , ELKE militair die wordt uitgezonden , wordt op een of andere manier wel genaaid. Echter , het is WEL onze eigen BEWUSTE keuze die we hebben gemaakt om voor defensie werkzaam te zijn en bereid zijn om ONS leven te geven – indien nodig – voor anderen , opdat deze anderen , in vrede kunnen leven . Daar wil ik het bij laten hier opdeze publieke site .
  Als u hierover verder wenst te discussieren , kunt u mij bereiken op mijn email adres : jwb3ns3n12@gmail.com.

 12. oudmarinier : ik ben ook `zeemansvrouw ` geweest 10 jaar van `78 tot `88. Mijn ex was bij de marine
  ik weet er alles van, hoe het toen was…..vertel mij maar niks. NU achteraf denk ik ooit terug aan die tijd en het feit destijds, dat het voor de Marine `niet zo heel handig was ` dat we getrouwd waren. ( ??? )
  Heb dat allemaal pas jaren later beseft. De dingen die jij verteld hier, golden dus ook voor het thuisfront
  die zijn er ook bij betrokken namelijk, al is het `indirect ` . Ook daar zou ik een boek over kunnen schrijven !

 13. @Marijke , januari 28 , 2020 at 04:35 u …. Dat is ook wat ik bedoelde met het feit , dat wanneer men gewond raakt cq sneuvelt . De geliefden die men achterlaat. Die je opvangen , wanneer je gewond terug keert …tot daar aan toe , en mocht men weer geheel herstellen is het verder niet zo’n probleem (uiteraard schrikken natuurlijk) . maar wat indien men invalide blijft (fysiek gezien) , wat dan ?? Hoe gaat men ermee om , zowel de invalide als ook de geliefden. Kunnen zij dit accepteren , laat staan blijven ze bij je ?? Vrouw / Man ?? Ouders is een andere zaak … Je bent en blijft hun kind. Of wat indien men sneuvelt ?? Man/Vrouw die dan achterblijft . Met of zonder kinderen enz enz enz… Oh zo moeilijk deze materie . En het ergste… Hoeveel men de betreffende militair ook zou betalen qua salaris , qua gevarengeld cq andere vergoedingen ivm invalide raken of sneuvelen …HET KAN DE BETRFFENDE persoon NOOIT vervangen als mens , echtgenoot / echtgenote , vader/moeder , dochter/zoon enz enz enz …
  MAAR…indien men een relatie aangaat , hetzij met iemand in dienst van de krijgsmacht , politie , brandweer , ambulance-personeel , andere security-dienst , dan WEET men dat er een dag KAN komen , waarbij men “onplezierig / slecht NIEUWS kan ontvangen.
  Alleen begrijp ik niet , waarom het “niet zo heel handig was om getrouwd te zijn , toen uw ex bij de marine was. Is m.i. eerder een voordeel.., maar goed ..dat is mijn opvatting. Ik bedoel , getrouwde mensen , zullen zeker wel 2 x nadenken , voordat ze zichzelf of hun maten in gevaar brengen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd