zondag, maart 29, 2020

“Het is te laat voor Duitsland”: Duitse feministe erkent dat ze het verkeerd had inzake immigratie – wil naar Polen emigreren 

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

In 2012 grondvestte Rebecca Sommer de werkgroep voor vluchtelingenhulp Arbeitsgruppe Flucht + Menschen-Rechte (Werkgroep Asiel + Mensenrechten). Eind 2015 juichte deze kunstenares, fotografe, journaliste, en documentairemaakster, Angela Merkel’s beslissing toe om de Duitse grenzen te openen voor de ‘vluchtelingen’ die in Hongarije waren gestagneerd, ondanks het vacuümeffect dat dit zou creëren.

“In die tijd wilde ik iedereen helpen en geloofde echt dat al deze mensen voor de hel op de vlucht waren en in een staat van complete nood verkeerden”, verklaart de Duitse activiste in een artikel dat werd gepubliceerd in het conservatieve Poolse weekblad Do Rzeczy, waarin ze beschrijft hoe ze door de realiteit werd wakker geschud.

In 2015 had haar NGO-organisatie bijna 300 vrijwilligers die Duitse cursussen aan de nieuwkomers gaven.

“Ik dacht dat hun middeleeuwse gedachtegoed in de loop van de tijd zou veranderen… maar nadat ik had gezien dat deze toestanden zich bleven herhalen en goed observeerde wat er om me heen gebeurden, als vrijwilligster, moest ik aan mezelf toegeven dat islamitische vluchtelingen zijn opgegroeid met waarden die totaal verschillend zijn, ze hebben vanaf hun kindertijd een hersenspoeling ondergaan en zijn totaal geïndoctrineerd door de islam, en absoluut niet van plan om onze waarden over te nemen. Erger nog, zij beschouwen ons ongelovigen met minachting en arrogantie.

Het was een schokkende gewaarwording toen ik merkte dat deze mensen die ik had geholpen, die samen met mij aten, dronken, dansten en lachten met mij, degene die niet bid, die niet naar de moskee gaat, die Ramadan niet respecteert, me ‘die stomme Duitse hoer’ noemde, terwijl ze mijn eten aten en in mijn tuin zaten”, aldus Sommer.

Foto: Rebecca Sommer. Bron: Wikimedia Commons

Rebecca Sommer zegt dat ze geen geïsoleerd geval is, dat veel andere vrijwilligers uiteindelijk ook dezelfde opvatting kregen, en dat er nu veel minder vrijwilligers klaarstaan ​​om met de nieuwkomers in Duitsland te werken. Ze erkent ook dat deze moslimmigranten, door hun grote aantal, een ernstige bedreiging vormen voor de Duitse manier van leven, en dat dit erger zal worden met gezinshereniging.

Ze vertelt ook aan het Poolse weekblad Do Rzeczy dat ze persoonlijk Duitsers kent die zich gereedmaken om naar Polen te emigreren, omdat ze er genoeg van hebben, en ze voegt eraan toe:

“Als Polen en Hongarije niet toegeven aan de EU, zullen het landen worden waar sommige Duitsers en Fransen naar toe zullen vluchten. Jullie zouden eilanden van stabiliteit in Europa kunnen worden”.

Eilanden van stabiliteit, maar ook democratie, omdat Rebecca Sommer heeft bemerkt dat democratie niet echt meer bestaat in Duitsland. Toen de mensenrechtenactiviste de gedwongen bekeringen tot de islam in Indonesië wilde veroordelen, werd haar account geblokkeerd.

Deze Berlijnse vrouw durft op oudejaarsavond niet meer alleen naar buiten te gaan, en ze is al vijf keer aangevallen door Arabisch sprekende mannen.

Ze denkt dat het al te laat is voor Duitsland, en ze is van plan om te emigreren, voordat ze met pensioen gaat. Politieke islam is overal aanwezig, ook in de regering, in politieke partijen, in de politie en op scholen. Met gezinshereniging zullen miljoenen extra moslimmigranten komen. In de Duitse hoofdstad waar ze woont, worden hele districten al gedomineerd door de moslimgemeenschap, die een parallelle samenleving vormt.

Marokkaan vermoordt zijn vluchtelingenhelpster in koelen bloede

19 REACTIES

 1. Wat een achterlijk tifus wijf en nog miljoenen van dit soort mongolen met haar had ze voordat ze asielparasieten ging helpen niet even wat onderzoek kunnen doen naar hun geloof culturele gebruiken i.q opleidingsniveau enz enz.
  Maar nee hoor lekker met een plaat voor je kop deze genetische stukken vuil binnen halen vieze stink snol.

 2. Nou lekker dan. Dit gluipertje naait er tussenuit en anderen mogen de rotzooi opruimen die ze achterlaat.
  Mag hopen dat de Polen haar bij de grens weer terugsturen.

 3. Ze heeft het over dat mensen zo geindoctrineerd worden, maar vergeet even haarzelf.

  Net zo’n persoon die met haar vriendin samen naar het oosten een vakantie gaat maken en nooit meer terug komt.

  Wat moet je er verder nog van zeggen, je wordt moedeloos van zulke figuren.

  Ik heb zelf 2 kinderen, maar die wonen vanaf de scheiding niet meer bij me, maar in de loop der jaren pogingen gedaan om hun wat relativering op basis van objectie, wiskunde.logica en natuurkunde bij te brengen.

  Ben ermee maar gestopt.

 4. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Alleen vreselijk laf om nu zelf naar Polen te vluchten en al diegene die dat niet kunnen met de mede door jou veroorzaakte ellende achter te laten.

 5. Eerst een werkgroep oprichten voor vluchtelingen en dan zelf vluchten voor dezelfde vluchtelingen! Als het niet zo ernstig was kon ik er nog wel om lachen. Dat ze dit verhaal verteld getuigd weer van linkse egoïstische arrogantie en kortzichtigheid. Dit is een veroorzaakster van alle ellende. Mocht het tij zich ooit keren dan oppakken deze doos, vastzetten en berechten!

 6. in belgie is het net het zelfde de steden lopen leeg door eigen volk .en de vreemde nemen hun plaats in .

 7. “Ze denkt dat het al te laat is voor Duitsland, en ze is van plan om te emigreren, voordat ze met pensioen gaat.”

  Niets daarvan! Nou blijf je ook wonen in die bagger die je zelf met je Linksmensch vriendjes gecreëerd hebt!
  Nou nog mooier, beetje de hele boel de vernieling in trappen met je ‘Wir schaffen das”-mentaliteit, en vervolgens – als blijkt dat het toch niet gaat werken – snel ergens anders gaan wonen?

  “Deze Berlijnse vrouw durft op oudejaarsavond niet meer alleen naar buiten te gaan, en ze is al vijf keer aangevallen door Arabisch sprekende mannen.”

  Ja en hoe zijn die in Duitsland gekomen? Juist ja…

 8. Het is te hopen dat Polen haar niet toe laat, dan kan die linkse etterbak heerlijk geniet van wat ze zelf heb aangericht !

 9. Jammer van een aantal reacties hier. Wat een haat! Zo krijgt/houdt “Rechts” inderdaad een slechte naam.
  Het is juist moedig dat ze dit verhaal naar buiten brengt. (Ik ga er even vanuit dat dit verhaal klopt.)
  Zij heeft zelf de vluchtelingen hier niet naartoe gehaald! Zij heeft die ellende niet veroorzaakt! Ze heeft hooguit op een verkeerde partij gestemd (Iedereen maakt fouten). En ze heeft mensen in nood willen helpen.

  Ikzelf ben ervoor om mensen in nood te helpen, maar het moet niet ten koste gaan van het land. Net zoals je als mens ook niet iedereen kunt blijven helpen als dit ten koste van jezelf gaat.

  De islam zie ik al jaren als een grote bedreiging is voor onze westerse cultuur. Ik weet echter ook dat er fijne mensen zijn onder moslims. Een van m’n beste vriendinnen is moslim. Maar de Islam als religie zie ik als een ideologie. En ’t lijkt me beter dat moslims naar een islamitisch land vluchten.

  En mensen, vergeet even niet dat er ook Christenen zijn onder de vluchtelingen. Uit Syrië, Irak, Eritrea…Waarvan velen juist op de vlucht zijn gegaan door oorlogen/conflicten in een Islamitisch land. Die willen juist graag dat Nederland/Europa in de basis Christelijk/Joods blijft.

 10. @Daniëlle Venema januari 26, 2020 at 02:07 zegt:

  “Ik ga er even vanuit dat dit verhaal klopt”

  Google it:

  http://fmshooter.com/german-feminist-sjw-rebecca-sommer-reveals-late-germany-announces-plans-emigrate-migrant-free-poland/

  https://gatesofvienna.net/2018/02/a-stupid-german-whore-changes-her-mind/

  https://arbeitsgruppefluchtundmenschenrechte.wordpress.com/2018/02/11/interview-with-rebecca-sommer-english/

  “One example that opened my eyes happened in 2016, when I found out the truth about a certain group of refugees whom I had been taking care of for a long time. By then they had already become my friends. I helped them get through the asylum procedures, I dealt with government agencies for them, located apartments for them, furniture, computers, bicycles, clothing, training, courses, jobs and scholarships, and spent countless hours of my own time on their individual cases. There came a time when I finally realized that these people were deceiving me. They were practising taqyyia with me. They had tricked me. It was a great disappointment. But I had been warned against this deceptive Muslim taqyyia practice by Arabs and by Kurds, by people who had not only escaped from war zones, but escaped from Muslims as well. But I had ignored what they were telling me.”

  (Wat te denken geeft over je beste moslima vriendin.)

  https://www.altright.com/2018/02/06/german-feminist-admits-she-was-wrong-about-muslim-migration-flees-to-poland/

  It’s Just a Mouse Click Away.

 11. @Rommel : Dankjewel voor de links. Dit verhaal was voor mij sowieso wel geloofwaardig, maar omdat er zoveel onzin te vinden is op internet, google ik zelf meestal ook nog even verder. Bedankt!

 12. @Rommel: ik zie nu ’t stukje pas over “Taqyya”. Ik ben bekend met “Taqyya”, ik snap wat je bedoelt. Ik geloof echter dat zij een heel goed persoon is, en oprecht goed wil doen, ze is een betere vriendin voor mij geweest dan andere vriendinnen die niet moslim zijn.
  Ik geloof echter wel dat zelfs de goede/lieve en gematigde moslims (er is geen gematigde islam, wel gematigde moslims.. zo zie ik ‘t) een bedreiging kunnen zijn als bijv. in de toekomst een islamitische politieke partij heel groot zou worden en bijv. de sharia in zou willen voeren. Dan zouden ze op die partij kunnen stemmen omdat ze denken dat ’t goed is/of uit angst…enz…

 13. @Danielle Venema, ”Ikzelf ben ervoor om mensen in nood te helpen,”

  Wat nu als diegene die zgn in nood zijn die jij probeert te helpen of zijn kroost, nakomelingen een Fenixx lezer(es) die absoluut dat niet wilt, verwondt, oplicht, beroofd, mishandelt, verkracht of vermoord?
  Of nog beter, diegenen die jij helpt, verwondt, licht op, berooft, mishandelt, verkracht of vermoord een bekende van je of een naasten, geliefde, je ouders, je partner of je kind(eren)?

  Daar zit je dan met je ‘goede’ hart bij je ‘ verkrachte’ of vermoorde kennis / vriend steun te geven.
  Voel jij je dan verantwoordelijk dat dit gebeurt is? Het antwoord is denk ik: Nee. Foutje, Bedankt!
  Kunnen we jou of een andere nuttige idioot, die met een ‘goed’ hart een mens in nood, perse in Nederland willen helpen, die door ‘een trauma’ de fout in gaan, daar verantwoordelijk voor stellen. Het antwoord is weer Nee.
  Want als we de mensen verantwoordelijk zouden kunnen stellen met vervolging voor de misstappen begaan door de zgn mensen in nood die zij hier willen hebben, dan was Nederland weer een redelijk blank land.

  Hoeveel autochtone Nederlanders moeten er nog slachtoffer worden voordat jij een 0 criteria hanteert?
  Dat betekent, helpen is oke, in de regio of anders gewoon niet.

  Ik persoonlijk eet er geen boterham minder om als er een zandvlo in Syrie, Libie of Afghanistan de pijp uit gaat. En als er een gehele kolonie zandvlooien uit een bepaald land doodgaat, jammer dan.
  Eerst ervoor zorgen dat je eigen autochtone blanke burgers een huis hebben, nooit dakloos zijn en de ouderen goede zorg krijgen en niet de hele dag in een pisluier moeten liggen met doorligplekken, voordat je uberhaupt tot hulp aan een ander overgaat.

  Ik kan je niet vertellen wie je als vrienden moet nemen, maar een moslimvrouw die met een ongelovige autochtone Nederlandse vrouw omgaat, doet dit of om haar te bekeren, of een gemakkelijk en of ‘vers’ kutje voor haar broer, neef, achterneef of andere moslim te vinden / leveren.

  Als ik het uit je reacties zou moeten halen en mijn leven er vanaf zou hangen zou ik kiezen voor de optie dat jij weleens over een besneden moslimlul gestruikeld bent.

  @Danielle, ” Ik geloof echter dat zij een heel goed persoon is, en oprecht goed wil doen, ze is een betere vriendin voor mij geweest dan andere vriendinnen die niet moslim zijn.”

  Ik heb deze uitspraken vaker gehoord, ook op mijn werk. Maar op mijn vraag, nou vertel mij dan maar eens. wat deze ‘goede’ geweldige vriendin, nou allemaal voor je heeft gedaan, komt er vrijwel altijd weinig zinnigs uit of alleen maar leugens. En sommige vrouwtjes zijn nog steeds onder de indruk van de lekkere koekjes, die ze van de islamitische buurvrouw krijgen.

  Wat heeft deze vriendin allemaal voor je gedaan wat andere vriendinnen, die niet moslim zijn, niet hebben gedaan?

 14. #Danielle Veneman… jij bent dus zo’n linkse deuger die net als de tja.. hoe moet ik haar noemen, mede Duitsland heeft vernield.
  Rechts heeft geen slechte of nare reacties en denkwijze maar gewoon realistisch. Links kijkt door de socialistische bril die gewoon niet deugt. Én links accepteert totaal geen andere mening. Het lijkt veel op de islam. Dus dame probeer eens écht te kijken naar de huidige maatschappij. Wie weet wordt je dan ook wijs en realistisch. Ik kan linkse deugers met hun vernielzucht niet meer zien, horen en vooral spreken.

 15. @Krots
  @Joke

  Het lijkt erop dat ik me voor jullie niet duidelijk genoeg heb uitgedrukt. Ik zal jullie reacties beantwoorden in 1 reactie.

  Ik stem al jaren rechts, dus Joke: ik ben geen “linkse deuger” zoals jij het noemt.
  Normaal gezien ben ik ervoor om mensen in nood te helpen, maar zoals ik al schreef: het moet niet ten koste gaan van het land zelf, zoals bijv. de zorg voor ouderen, daklozen en inderdaad de veiligheid. Dus ik ben zeer zeker voor opvang in de regio, zeker wat moslims betreft.
  Ik schreef ook dat ik de islam al jaren zie als een grote bedreiging voor onze westerse cultuur. De islam als religie zie ik als een ideologie. En zoals ik al schreef “lijkt ’t me beter dat moslims naar een islamitisch land vluchten”. Er zijn ook christelijke vluchtelingen die er zo over denken, weet ik.

  Ik ben me misschien wel juist door mijn moslimvriendin gaan verdiepen in de islam, en ja, nogmaals, zij is er gewoon voor mij geweest toen ik een hele zware periode had, en veel andere vriendinnen niet. Zij is gewoon een goed mens, maar ik denk dat ze naïef is wat de islam betreft. Maar wie weet, er zijn meer moslims die wakker zijn geworden, neem Ayaan Hirsi Ali, ex-moslim, die met gevaar voor eigen leven het Westen probeert te waarschuwen. En ja, ik geloof/weet dat er ook gematigde moslims zijn, die gewoon vreedzaam willen samenleven. De vraag is alleen: hoeveel? Of hoe weinig? Daar maak ik me zorgen om.

  Joke, “Rechts heeft geen slechte of nare reacties” schreef je. Ik stoorde me aan sommige reacties waarin de vrouw in het artikel wordt uitgescholden. Het is toch juist goed dat ze mensen probeert te waarschuwen nu? Zodat hopelijk meer mensen wakker worden?
  Ik ben me jaren geleden meer gaan verdiepen in de islam. Ik heb de volgende documentaires gezien zo rond 2006, en heb meerdere mensen geprobeerd te waarschuwen:

  https://www.youtube.com/watch?v=iJEi79Lj0Ic

  https://www.youtube.com/watch?v=02FnYinlrKA

  https://www.youtube.com/watch?v=-K-hXiZuCq8

  In veel gevallen kwam het niet aan. Langzaam worden steeds meer mensen wakker, maar het gaat helaas langzaam..Moeilijk te snappen, want je ziet en hoort toch wat er allemaal gebeurt? Je hebt toch gezond verstand, denk ik dan? Ondanks dat er nog veel niet in de mainstream media wordt vertoond? En zelfs als er wel iets wordt uitgezonden zoals in september over die moskeescholen in Nieuwsuur, werd er volgens mij niets over gezegd in ‘De wereld draait door’ en ‘Jinek’. Express nog even gekeken. Dus zou me niet verbazen als veel mensen dat hebben gemist.
  En Krots, als een vriend(in) of familielid van mij iets zou overkomen, zoals mishandeling/verkrachting door moslims (of christenen, atheïsten…enz..), dan weet ik niet wat ik zou doen. Ik ben niet gewelddadig, maar ik kan me voorstellen dat ik dan wel gewelddadig zou kunnen worden. Ik weet dat er veel moslimmannen zijn die westerse vrouwen als hoeren zien. Misschien heb jij zelf zoiets meegemaakt in je vriendenkring of zelf, en schrijf je daarom zo’n nare reactie? Als je zoiets meegemaakt hebt, dan is dat erg. Ik kan wel zo naar terug gaan doen tegen jou, maar dat gebeurt al te vaak op sociale media.. en dan te bedenken dat ik waarschijnlijk op dezelfde partij als jullie stem, Krots en Joke.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Poetin’s oplossing voor Covid-19: betaald verlof voor iedereen

De Russische president Vladimir Poetin biedt alle burgers nu een betaalde vakantie van een week aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te...

Italië vreest maffia-geleide revolte en voedseltekorten

Italië vreest voor een door de maffia geleide opstand in Zuid-Italië als de Corona-besmetting daar net zo wijdverspreid raakt. Volgens SVT's Italië-correspondente Jennifer Wegerup...

Nieuwe massale sterfgevallen in Italië: 889 doden vandaag

Het ziet er nog steeds duister uit voor Italië. Ondanks de nationale quarantaine sinds 9 maart is het sterftecijfer vandaag gestegen. Nu zijn er...

Le Pen: De EU was het eerste sterfgeval van het Coronavirus

De Franse National Rally (RN) leidster Marine Le Pen betoogt dat de Europese Unie het eerste sterfgeval was van het Coronavirus, vanwege het gebrek...

AfD onthult schandaal: Corona-geïnfecteerde asielzoekers mogen vrij rondlopen

Hoewel er voor grote delen van de bevolking restrictieve maatregelen gelden om de Coronavirus-pandemie in te dammen, variërend van uitgaansverboden en contactverboden tot bedrijfssluitingen,...

Complete waanzin: inreisverbod geldt niet voor Corona-besmette asielzoekers

Het vernietigingsbeleid van het Merkel-regime floreert voortdurend. Zoals inmiddels bekend is, gelden de opgelegde inreisverboden niet voor zogenaamde asielzoekers. Met Corona besmette personen hoeven...

Deze groepen sterven aan het Coronavirus – nieuwe cijfers van 6.801 gevallen in Italië.

Het onderzoeksinstituut van het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft nu nieuwe cijfers gepresenteerd, veel uitgebreider dan voorheen, waardoor we een duidelijker beeld krijgen van...

20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen

De Coronavirus-crisis, die meer dan 22.000 mensen heeft gedood en de wereldeconomie nagenoeg heeft vernietigd, heeft ertoe geleid dat regeringsleiders, journalisten en gezondheidsfunctionarissen hun...

Om niet geïnfecteerd te raken: Asielzoekers moeten in hotels gaan wonen

De Vluchtelingenraad in de Duitse deelstaat Nedersaksen trekt aandacht met een eis: Asielzoekers moeten uit hun accommodatie worden gehaald en in plaats daarvan in...

Lees ook

Gerelateerd